hejdå 2010, hej 2011

Ja, då är det sista dagen på 2010 nu då. Tråkigt men sant. Eller ja det är både tråkigt men roligt. Nu blir det nytt år, vilket innebär att allt blir nytt, man ska ta nya tag, bli mer taggad, tänka frammåt, och se det possitiva i det hela! Då kommer man definitift långt kan jag lova. Men nog snackat om det. Jag hoppas att ni får en JÄTTEBRA Nyårsafton! Det önskar jag er alla! Håll er undan raketerna och kom hem hela och välbehållna, så blir jag glad.
Nu ska jag nanna, för att jag ska rida min polle tidigt i morgon!

Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD
2011, here i come!


from ettt snöigt fjähllllllän


våfflor och varm choklad i toppastugan, MUMS!

en glad erica

efter en lång dags skidåkning är det dags att gå in i värmen

så vackert !

funderar...

happy. happy girl, with a happy, happy smile

fråga mig inte vad jag håller på med....

ser ut som en älg med horn, gahhhhh hahha

ohyeahhhhhh

mycket snöööööö

den godaste B&J glassen! lots of looove

F I  N T !?



sä här kan man med se ut med goggles'en(stavning?)på, hehe...

här har vi en trött vovve vid namn milou

hallon med blåbär, supergott!

vad gör man i snön när man är ute själv med kameran?

tyckte dessa snowboarden var coola


home sweet home

HEMMA FRÅN SNÖIGA SÄLEN/FJÄLLEN/KLÄPPEN NU DÅ
efter en 10 timmars lång bilresa har man ganska ont i kroppen, eftersom att jag inte steg ur bilen någon gång under bilresan. semestern har varit toppen bra, och jag har bara vrägt i mig massor av onyttigheter, inget bra alls. men semester, är semester, glöm inte det! jag sover alltid riktigt bra, men här under dessa nätterna har jag sovet dunder bra! menar det verkligen, helt sjukt, det måste vara fjällen klimatet! skyller på det. btw så har det varit jätteroligt att åka skidor. jag har varit i österrike och åkt innan, såklart kläppen också, brukade åka dit där varje år inann. men som sagt så klår inget KLÄPPEN. alla kan säga vad dom vill, men mitt hjärta hör hemma här, och det menar jag. det är där jag lärde mig åka skidor, och det är där jag vuxit upp med skidåkningen. GOGO GO KLÄpPPPPPPppppEn!

men en sak har jag allt glömt...
borta bra, men hemma bäst!
stämmer mycket bra det.
(USA ett undantag)

just do it

HEJHEJ
ännu en härlig dag i backen med skidåkning och super goda våfflor i toppastugan! Soligt har det med varit, vilket gör det ännu bättre! Det ända som är varit negativt är att det har varit ca -25 c idag. snacka om kallt! Jag för frös nästan ska jag säga er, när man har fruset hår och is i håret, kan jag säga att det är något som inte stämmer. Det såg sjukt kul ut. Men sen värmde jag mig i toppastuga, och det känndes snabbt mycket bättre. Såg dessutom "team MORGAN" i backen, haha härliga killar de! Det var fyra killar som hade likadan byxor, jackor och tröjor. ovanför jackorna hade de en bild på Morgan från ullared, som de stod då "team morgan" och sen hade de massor av nummer och text på baksidan, så sjukt fräsigt. Ska lätt också göra något sånt om jag ska åka skidor med mina kompisar någon gång! ;)  (snygga var de med)

nu ikväll åkte vi in till sälen, där blev det en mössa och en tjocktröja. mycket snyggt. på hem vägen blev det PIZZA och nu ska jag kolla på pirates of carribean 3, och käka B&J, fish food,(stavning)?

vi drar till fjällen, fest hela kvällen, lalala...


tyvärr, hittade ingen vackrare bild. men denna får duga för idag.

kläppen kläppen kläppen kläppen

om en liten, liten stund ska jag mumsa i mig våfflor! (fett icare på den)

igår kom vi till kläppen, efter en ca 10 timmars bilresa. till lunch blev det of course macedonkan. Här är överdrivet mycket snö, men backarna blir jättebra då. Mysigt på ett och annat sätt. Åkte skidor idag, var grymt roligt. Man brukar kankse ta det lite lugnt i början, eftersom att det var ett tag sen man åkte senast. Men nej, jag och min syrra gjorde dock inte så. DET ÄR BARA ATT TUTA OCH KÖRA. iförsig kan det leda till- se upp i backen, flera hål i nacken* haha. Nej, så farligt var det faktiskt inte, jag kan säga att jag började inte med den svarta backen, där går gränsen för mig kan jag säga er!

nu är det pirates of caribbean på tv, så tänkte kolla en stund på det. har faktiskt skidsemester nu, och då tycker jag inte man ska sitta framför datorn för en gång skull.

i morgon blir det ännu mer skidåkning, min ända önskning är att jag kommer hem HEL, utan brytna ben och armar. IHOPE! 


killbarry rosin


KILLBARRY ROSIN/ KILLBARRY EAGLE
född: 2001, 9 år
färg: brun, med svart man och svans
tecken: stjärna/vit bläs
tävlad: L:A hoppning, tränad MSV B
stam: okänd
imp: Irland
ras: blandras, bla connemara



snyggot


den snyggaste av dom alla, sitter på sitt moln där uppe och
kollar ner. han ser till så att vi har det bra. den snyggaste av dom
alla hade det jättebra här nere bland oss, men kände att det var
sin tur att flyga iväg till molnen. ingen mer smärta. han trivdes
super här nere. men det skulle bara vara en plåga att vara kvar här.
den snyggaste av dom alla bestämde sig för att åka upp i stället,
där skulle han få det ännu bättre. det visste han om. och nu
vet vi alla, att denna lilla krabaten har det jättebra.

även fast jag saknar dej,
jag tänker på dig....
varje dag...

du har en plats i mitt hjärta, där ingen kan slita dig ur


sälen, here i come

Kom på nu att vi ska till sälen i morgon/i natt och jag har inte ens börjat packa, men det känns ju bra det. (Jättebra att börja packa några timmar innan, helt klart!) Nä, men det ska väl funka ändån hoppas jag. Just nu är jag inte så sugen på att åka iväg någonstans, eftersom att här är så mycket snö här nere redan. Jo klart, det skulle vara en sol semester i så fall! Vill verkligen utomlands nu! Bli brun och njuta av den varma solen, åhh så härligt....! 


gammal goding


don't stop beliving - journey

skämt åt sido


julafton outfit

julagranen

ohyeah

desireé blev väldigt glad för sin rosa mobil.

the sisters

jule fint

fabbe


julafton

kalle anka, julklappar, och massa firande. Dagen har gått dunder snabbt och jag fattar ingenting.... Blev jättenöjd med mina paket, tack alla! Nu är jag supertrött, så nu ska kussarna och syrran nanna.
sleep welll!
++++ på denna dag!


god jul gott folk!



om 8 MINUTER är det JULAFTON!
wihoooooo, då är det kalle anka om ett antal timmar.
det är något man bara måste se på!
Kallas tradition!




provridning första gången på rosin


vem gömmer sig bakom julgranen?


maybe it is erica

råttmössan


hittade en fin, fin bild på mig i snön, när jag har råttmössan
på mig för typ 1-2 år sen.. vackert
(bjuder på denna bild)

lille julafton

ONE day to christmas!
Jag brukar alltid ha koll på hur långt det är till julafton och allt, men detta året känner jag att jag inte haft någon koll alls. Man har haft så mycket i huvudet, så man har haft annat att tänka på. Just nu är det överdrivet mycket snö ute, men bättre att det är snö än inget alls. Vi vill ju allt ha en vit vinter/julafton. Annars får man inte samma feelings, i julen tycker jag. Vit jul, julmat, julmusik, julklappar, det hör till julen!

natti natti

Min hund ligger och "snarkar" i min säng för tillfället, och sover jättegott. Klart att han sover gott, när han ligger på en varm filt i min säng. Det är inte alla hundar som får det.

heidan stack för en stund sen, vi såg på australia och käka pepparkakor, och drack julmust. Innan idag var elsa här, då såg vi på anastasia. tänk om man var så vacker som henne. Det hade jag mer än gärna velat vara!
DEN FILMEN ÄR SÅ BRA

nu blir det en snabbis i dushen, sen blir det nanna kudden.




så vacker...

betyg

inget alls att skryta om, jag är INTE nöjd. Men kände bara för att skriva det.

3 MVG
10 VG
3 G

(har inte räknat med hemkunskapen)
ska ha betydligt bättre nästa termin har jag bestämt mig för, sen får vi se om jag lyckas, eller inte.



I feel the music in me

ÄLSKAR DENNA UNDERBART FINA TRÖJA:D
ångrar att jag inte köpte den i grå och svart med....
och nu är dom slut i typ hel sverige, nä men skåne.


vadå kallt!

Sitter med elsa i huset och försöker tina upp! När jag red innan så kunde jag inte hålla i tyglarna för mina händer var stelfrusna + fötterna. Men samtidigt  så var det - 16 c,  så inte så konstigt. Nu ska jag inte sitta här vid datorn och hänga, så SEE U later.


in your eyes


markarbete med rosin, sen julklappslek hemma hos emme med föölk,
lyckad dag/kväll! I morgon blir det en ny dag med ny energi, och jag
är TAGGGAD!

jullov

NU ÄR DET JULLOOOOOV!
kan jag säga mer än att det ska bli riktigt härligt? Efter allt slit och hårt arbete så tycker jag att vi är värda ett lov. Kan bara inte förstå att det bara är en termin kvar i 9:an, innan vi börjar gymnasiet. Jag ser både fram emot det, men ändå inte. Fick betygen sista lektionen idag, sådär nöjd, vet att jag skulle få bättre och kan bättre. Men nästa termin då jävlar ska jag ligga i. Mina dagar kommer att bestå av endast plugg och häst. Vänner = helgerna. Mina merit/betygs poäng slutade på 240, men utan hemkunskapen, annars hade 255. Målet ska nästa termin får bli att höja sig i de ämnen jag har G, och höja ännu fler ämnen till MVG, sen behålla de betygen jag har såklart. Det blir en tuff termin, men det är bara att hålla andan, och ta tag i det.

Never give up !


vi drar till malmö

Kollar just nu lite på gossip girl, men ska snart nanna. Var hos tandläkaren och i stan med fia idag, mycket trevlans. Hittade lite julklappar och annat smått och gott. Vill bara säga att det var svinigt kallt ute, tummen ner på det. Bussen var tjugo minuter sen, så att man fick frysa häcken av sig, + att det blev mycket försenat när vi skulle hem. Jag och fia tyckte den var så dryg att vi somnade... men som tur var sov vi inte så länge.

När jag kom hem åkte jag genast till Rosin, blev ingen ridning idag, för det hann jag inte. Men i morgon körs det igång igen. Peppar, peppar, det är sista skoldagen i morgon! Hur glad får man bli?

ska bli så väldans gött med ett LOV, och på fredag är det julafton!
Allt är bara så sjukt.


kussarna i farten

Efter att tomten hade varit på besök och vi kollat på ett antal filmer, och lekt med svärd och barbie och allt hit och dit, kollade vi på rapunzel i 3D, fräsiga vi är va?


kussarna in action.

tomten på besök!


pictures from today


gaaah jag och min pärla

jo hon heter inte seargent pepper, ska skriva
 till hennes namn på andra sidan.

söta tösabit

my teddy bear

full rulle

Hemma nu efter både en ridtur i ridhuset, och efter ett besök hos kusinerna med de andra kusinerna med. Dagen har varit väldigt intensiv men samtidigt super rolig. Min mage står för tillfället rakt ut, för att jag har proppat i mig en massa mat hos kussarna. Blev både julbord, kakor, godis, alla möjliga drickor, frukter, ja allt man bara kan tänka sig. Kroppen säger att man bara ska ta lite och nyttigt, men hjärnan säger något annat, mycket och ONYTTIGT. Kanske inte det bästa, men idag fick det bli en sådan dag.

Hoppade btw Rosin idag, gick som en dansande ballerina!
Andra dagen, och jag är fortfarande hur nöjd som helst med henne.
my little star (;


tacos

Är sjukligt hungrig, ska snart äta tacos, ska bli riktigt gott! Kollade på ensam hemma för ett tag sen, men somnade såklart...det är klart en jul klassiker! Riktigt bra är den, han lille killen i filmen är så himla söt, men tuff.

Red Rosin för första gången på hemma plan idag, och jag vill säga att det gick jättebra! Hon var så snäll, så snäll så. Hon gnäggade rätt mycket, men hon ville bara ha någon att prata med, inte så konstigt. Men hon var så lydig, stod snällt i stallgången, och när jag red henne gick det oerhört bra. Med tanke på att det var allra första gången också. Mellan häst och ryttare gäller det att man ska lära känna sin häst, vilket tar ett tag. Men om jag får säga det själv, känns det redan riktigt bra. Men man ska aldrig säga för mycket.


movie time på min stjärna

video sen jag provred henne andra gången!


nu är du min Killbarry Rosin

Nu har jag äntligen fått mig en häst! Superduper söt är hon, jag är jätteglad och gillar henne skarpt. Hur trevlig och go som helst! Visst, jag missde volleybollsturneringen, men det klår inte min lilla polle! Allt gick som en klocka och tiden bara sprang i väg, har varit hos henne hela dagen. I morgon  blir det ridning för första gången på hemmaplan, och då får vi se hur det går! Wish me good luck! ♥

min fina diamant i snön<3


söötisen*


LÖV JA




hemma igen

Helt sinnessjukt vad det har varit storm idag! Det blåste och snöade samtidigt, ingen bra blandning. Jag  och ellen såg inte ett knyst när vi skulle till skolan, och likdant när vi skulle hem. Slutade ca halv 1 idag, riktigt härligt. Eftersom det var fisk i skolan, valde vi hellre att gå till donkan för att käka(jag, ellen, cajsa). Passade dessutom på att handla lite julklappar!


ellen o pepper, sötaste!


sov sött

Håller på att somna framför datorn. Kan säkert till och med snart sova även om jag skulle stått upp. Så trött är jag, så det bästa blir väl att sova nu då. I morse sjöng jag upp för min musik lärare, "en stjärna lyser så klar". Jo det gick väl helt ok, men kändes inte 100 % friskt i halsen, men det funka. Hoppas det påverkar mitt betyg till MVG nästa termin, det hade aldrig varit fel.

But time to sleep now.
SOV GOTT SKÖNHETER OCH ODJUR


det lönar sig att vara luciakandidat *



Som sagt lönar det sig. Klart gjorde jag inte det för "sakerna", utan tyckte det var jätteroligt att vara med. Blev bjuden på middag (julbord) nu i kväll med de andra tjejerna med 140 pers på lödde krog. Jättegod mat, och bra stämmning. Fick gåvor och jättegod mat. Tack! Efter ett antal timmar där, är man nu en trötter. Somna på direkten när jag kom hem idag efter skolan, men sen vakna jag en halvtimme innan jag stack på "middag". Lite fräsch och uppiffad var man ju tvungen att vara!
(btw, snodde bilden av emily)

utan er tjejer hade det inte varit lika roligt, det var ni som gjorde det!


the day before yesterday

lucian från i måndags.














eco pics







it's me right here, right know.
belive it or not, but it's true.


tvek

ska man sjunga upp för musikläraren eller inte?
höjer han mitt betyg eller inte?
jag vet inte om jag ska, såfall till vilken låt?
Iförsig behöver man inte kunna den utan till men jag vill ha en som passar mig då.
det är nog det största problemet. hate....

måns <3

gammal men bra! han har grym röst. punkt slut.


svenska hjältar 2010


såg ni alexandra igår? Tjejen utan ben och armar, vilken klippa! Jag beundrar henne starkt! Man blir nästan helt tårögd. PLus när man såg alla andra i svenska hjältar igår, helt sinnesjukt. Han Isak som räddade Fiona, hur gullig var inte den lilla tjejen? Och killen verkade hur go och glad, och hjälpsam som helst. Vi behöver fler sådana människor. JAG BEUNDRAR DOM

13:e luciadagen

jag vet att jag är lite efter. men igår var det luciadagen och jag gick lucia på centrum, allt gick väl bra, utom att alla sjöng en låt tre gånger i rad istället för olika stämmer, eller vad man säger. Rätt roligt, men det gjorde inget. Det var faktiskt jätteroligt, jag hade lite svårt för att stå stilla, men så är det.


sista provet för året, avklarat!

Känns så fruktansvärt skönt att Kemi provet idag var det sista provet detta året. Jag satt till 12 i natt och pluggade, och gick upp 5 i morse bara för att plugga... det finns kanske de som tror att man inte pluggat, även fast att man har. Jag pluggade som sagt jättemycket till detta provet eftersom att jag ville ha bra, men när jag väl kom till skolan idag kände jag att jag fick en liten black out. Det kändes verkligen inte bra. Jag blev skit sur på mig själv, jag brukar komma på vad det är till slut, men idag stod det bara stilla, varför, vet jag inte. Men jag hoppas iallafall på ett G, har aldrig i mitt liv fått ett IG och vill inte ha ett heller. Jag ska fan satsa allt på skolan till våren, det är nu eller aldrig. Det får bli skola första hand, andra hand vänner och häst. Så är det iförsog nu, men det får bli så sen med. Tråligt men sant.


the right way


snart färdig med läxorna. gött. lyssnat på musik nu i timmatals, älska!
ikväll ska jag kolla när syrran ska vara lucia i kyrkan. men ska även
se reprisen på greys eftersom att jag somnade fem minuter innan
det började i onsdags.

an angel watching over you

I morgon är det den 13:e december, vilket innebär att det är Lucia. Själv ska man gå lucia på centrum. Hoppas man rösten hinner friskas upp tills dess.

Igårkväll såg jag och heidan på the note book (dagboken). Den är så sjukt bra. Till filmen krängde vi i oss popcorn, aldrig fel det. Mycket hellre det än onyttigt godis. blää.


aa milne vs selma lagerlöf


gaaaaah haha. Kommer ni ihåg när vi spelade in detta tjejer?
Det var baske mig rolig det. Man pratade inte alls roligt eller
såg sjuk ut. Men skit i det. Roligt hade vi allafall.


1 år av stor saknad...

Idag är det exat ett år sedan min morfar gick bort....
saknar honom något enormt. Kan inte förstå att det redan är ett år sedan? Att tiden bara har sprungit förbi så? Iallafall så var han världens bästa morfar, och han var inte värd detta. Han var ju inte ens mer än 65+ ? sjukt. Men som sagt jag vet att du har det bra, jag vet det. Men jag saknar dej ändå, du finns liksom inte här med oss. Jo på ett och annat sätt, du är alltid med oss, men uppe i himlen. Jag saknar och älskar dej morfar. hoppas du vet det.
R.I.P
pusss





3:e advent

Vakna rätt sent idag, kände att jag behövde sova ut rejält. När jag skulle äta frukost såg jag att det var Spirit på tv:n och kollade såklart en stund på det. Love this film. Men nu ska jag ta tag i skolan in i det sista. Plugga till Kemi och lite sånt. Egentligen har man inte lust, men eftersom att betygen sätts nu i veckan, så är det klart ett måste.

Igår var det pepparkaks bak hos ellinor, med cajsa och ellen. Min pepparkaks häst blev ju bäst om jag själv får säga det. Dessutom var det hemma gjord deg som hennes mamma hade gjort. Har aldrig ätit något godare.
Efter det var jag bara tvungen att testa ellinors onepiece, och herregud så mysig! Ett måste att ha en sån!


waiting on the world to change


bilder tagna sen igår.

Håller på att fixa mig för kvällen, ska ev träffa heidan och nikke.
Samtidigt är ja super trött. Funderar på att sova en stund.

onepiece

Vill ha en onepiece nu till vintern, som man kan krypa in i. Dessutom om man ska åka skidor är den perfa att ha med sig! hade inte varit helt fel med en sådan! Frågan är vilken jag ska ha? Är lite sugen på den amerikanska flaggan, eller den rosa/vit randiga. Vilken tycker ni är snyggast?


it's taking me higher








bilder från yesterday.
kvällen blev grymt lyckad!
tack alla!


film


I natt såg vi på denna filmen hos tilda. Den är riktigt bra,
och dom två är så söta tsm. i lööve

tennis tennis tennis

En sport jag verkligen tycker om är tennis, men såklart går ridningen i första hand. Hade tennisträning idag, var ca en månad sen senast. tragiskt. Men har varit sjuk, och det har ju gått upp och ner hela tiden, och de satt sig i lungorna innan. Men nu känns det mycket bättre, och det var jätteroligt att spela idag. Om jag inte hade hållit på med ridningen hade jag klart satsatt på tennisen.

Jag har snart spelat i 7-8 år, men känner mig fortfarande som en kratta, men det är min åsikt. Man tycker alltid att man är sämre än vad man är, men jag kan säga att slagen satt rätt bra idag! gillas.

om en timme ska jag vara klar

håller på att fixa mig till i kväll, lite "snygg" får man allt vara när man ska bort. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara? Det är alltid mitt största problem, men till slut brukar jag hitta något i garderoben. Nu börjar jag dessutom bli hungrig, så lääängtar tills dess. blir förmodligen inte fler inlägg idag!

puss och kram


rosett, plaket, och hederspris

Det brukar man få när man vinner en klass i hoppning.

Nu är det ett tag sen jag tävlade, eftersom att jag inte har någon häst. Men det är så sjukligt roligt att tävla så det finns inte. Ser verkligen fram emot det! Längtar övermycket!!!!!!!!!


dagens outfit




dagens:
grå halsduk - H&M (förra året)
tröja - Bikbok
armband - JC
Byxor - från Italien

det är fredag, och det är helg!

Fredag idag, och det är mycket härligt! Har bara gått i skolan tre dagar denna veckan, men känns som mer med tanke på att jag inte varit helt frisk. Men idag kände jag mig piggare i skolan, skrattade mycket, och det håller ju en glad och pigg med andra ord. Ikväll blir det tjejkvälll hos matilda, ska bli jätteskoj! Får väl se om det blir idol, annars ser man bara det på repris på sön.
HAVE A NICE HELG!


Ny header och färg kanske?

Börjar tröttna på denna färgen jag har på min blogg. Headern är jättefin, eftersom att sofie har gjort den, riktigt duktig! Men är sugen på att förändra bloggen lite, så att den blir lite renoverad, och upp-piffad! (;
vad sägs snyggingar?

vem blir vinnaren av idol 2010?


vem blir vinnaren?
Jay eller Minnah?
För min del spelar det ingen roll, hejar på båda!
sen sägs det ju att de är ett par, eller de har erkännt att
de är lite mer än "vänner" sen vet vi inte mer.
Kanske var lite dumt att säga det nu innan finalen.
Men men, hoppas de bjuder på några riktigt grymma
låtar, med grymma framträdanden!
gooood luck.

sjunger mig hesare och hesare, inte bra


det är så roligt att sjunga, jag kan inte sluta. Men jag blir bara hesare, och hesare. tummen ner på det... Men inget hindrar mig från att sjunga för det inte!





taio cruz vs kylie minogue


higher !

tredje gången gillt

Har gått igeom alla 112/114 oregelbunda verben nu tre gånger,
första gången klara jag 93, andra 97, tredje 105, så är på rätt väg iallafall!


hittade en bild på donkan bussen, när vi var i tyskland och åt i somras.
haha jag tycker den är lite häftig,.

och SÅ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket vill jag ha sommar



bbbbbbbbbbbbbbbbbbbrun.

inget är perfekt, men allt duger


vilket passar jag bäst i?
bilderna, kanske inte det bästa.
Men är supertrött, så vi skyller klart på det.
nu när jag ser bilderna ser jag att jag har fått LÅNGT hår !:D
tummen upp på det!

5:e inlägget idaaaaaag

Jag har blivit bättre på att blogga! Jag gör mitt bästa. Blir bara fler och fler inlägg efter varje dag, även om det blir färre vissa dagar. Kanske är inte alla inlägg roliga att läsa, som tex detta. men stå ut med det eller gå din väg, det är bara att välja.

som en glänsande spegel över havet


like this picture!
när jag ser denna bild tänker på sommar med
 långa och ljusa sommarkvällar.
något som jag saknar enormt. gör inte ni det?
visst, det är mysigt med vinter, men jag
gillar inte när det är kallt och blött.
på sommaren kan man gå i shorts,
klänning, och allt utan kyla, och det
är något jag älskar! sommaren <3 mig.
inget klår sommaren! enligt min åsikt. 


he is awesome!




han är bra, han är grym!
OLLEHEDBERG

roffe göran bengtsson

bara för att han är så grym, cool, rolig, och jävligt duktig!
så blir det en bild på han och ninja idag!


fight hard

ride, rode, ridden,
go, went gone,
see, saw, seen,
be, was, been,

sitter och övar på 114 oregelbunda verb, om det går bra vet jag inte, men sjukligt många iallafall. Jag är väldigt arg på min dator eftersom att den får BLUESCREEN exakt HELA tiden. Den har varit inne på lagning för att de skulle fixa det. Men vad tror ni inte händer precis när jag startade den igen? Jo, då kom det igen, och det blev mycket VÄRRE, för att innan fick jag det lite då och då, men nu kommer det typ 5 gånger om dagen, hur jobbigt är inte det!!?? som sagt, livet är hårt....


nu vill jag allt sova

Har sovit sammanlagt 3thre timmar inatt, en anledning var för att jag satt och pluggade till 3 i natt, sen så vakna jag klockan 6 av att jag hostade som bara den. Så då gick det inte att somnm om heller, för det sluta aldrig. Aja, så har snart varit uppe i två dygn, så ska sova en stund nu för sen är det ju greeeys.

caffe latte


På vägen hem köpte pappa en sån god caffe latte, brukar inte drick sånt, men den var rkt god.


jag sitter och väntar, och hoppas på ett svar

HELLLLÅ, kom hem från en stund sen från doktorn. De sa att jag inte hade lunginflamation, och det var ju skönt att höra, men jag hade tydligen något annat, någon bakterie i kroppen som inte ville försvinna, så nu blir det pencilin i 10 dagar, iförsig inte så farligt, men hatar att äta medicin och sånt skit.


öland


bild sen när jag och heidi var på öland i somras. så sjukt varmt det var
den veckan, över 30 C. helt underbart. här i det vita huset brukar
kungafamiljen på på sommaren.

BIG BEN II, gud vad jag saknar denna underbara häst

KOmmer lite bildbooooooooomb på bigge nu!
Detta är en B-ponny som jag red mycket innan jag fick egen häst, han var alltid en glad och possitiv ponny, och gjorde allt för sin ryttare!


bamsecuppen 2007, vi kom felfritt i L:D, och fick rosett :D











gillar denna bild

hahaha det är så här man behandlar sina djur när man är liten. Man behandlar dom som "leksaker".


jag och mille för säkert 5 år sedan.


erica ottilia maria

även sjuk idag igen, men känner att jag är på bättringsväg. Vakna för en timme sen, så det var gött att sova ut iallafall. Brukar aldrig sova så länge, men la mig rätt sent igår ändå. Nu ska jag plugga hela dagen, och kolla på en bra film. Sen ikväll ska jag till doktern, suck.

jag är näst intill död-

Suttit och  pluggat i flera timmar, jag får damp på min förkylning, hela kvällen har jag haft huvudvärk. Allt har inte kommit in i huvudet än, och jag har feber fortfarande, tror jag måste vara hemma i morron med, för att om man inte är helt frisk, kan man heller inte prestera bra ifrån sig.

på vägen till final

Såg ni nyss programmet på tv4? Själv såg jag lite på det, fy vad hemskt det Jay berätta, det är mycket man inte vet, nu ser man en helt annan bild av dom. nu ligger vågen lite mer åt Jays håll att han ska vinna!

rolling stones


älskar denna super snygga tröja från H&M.
säger bara en sak: v i l l h a h e l t k l a r t


idolsnack

har inget roligt att skriva om så får bli lite idolsnack. Vem tycker ni ska vinna idol? Själv tycker jag inte det spelar någon roll. Båda är grymma med sina röster, på två helt olika sätt.

Jay-
Egentligen gillar jag inte riktigt Jays hårdrocks musik, men har har ju fått utmaningar på alla möjliga låtar, där han lyckades med alla på ett bra sätt. Jag tror juryn blev rätt chockade faktiskt, de har nog nästan aldrig sagt till han att han behöver bättras på något, även om man ska få kritik för att bli bra. Enligt tidningar och allt, så står det ju att han har drogat, vilket han själv har erkänt. Jag tyckte först att han skulle åka ut, men sen ångra jag mig. Eller om han skulle bättra sig, då sköter han ju sig, och det gjorde han med. Jag tror faktiskt att IDOL har varit hans "räddning" om ni förstår hur jag menar.

Minnah- I början gillade jag minnah rätt mycket, även fast jag hade fler favoriter före henne. Hon åkte ut rätt tidigt i idol, eftersom att hon hade valt fel låt enligt juryn. Alice fick stanna, men samma vecka bestämde hon sig för att hoppa av. Hon tyckte inte det var roligt längre, och hon ville bara hem. Som ersättare, så fick Minnah hoppa in igen och fick då en andra chans. Först tyckte jag det var orättvist, men egentligen är det ju inte det. Alla ska få en andra chans, och det är inte hennes fel att hon fick frågan att komma tillbaka. Själv hade jag klart sagt JA. Ibland kan jag tycka att hon låter likadant i alla låtar, blir lite (skrikit) men som ni kanske inte visste så har hon problem med sin röst. En vecka fick hon ta en spruta bara för att kunna prata nästan, ändå sjöng hon de svåraste låtarna i idol den veckan. Imponerad.

Alla de elva som var med från början, har sjukt bra röster. Som jag ser det på åker inte den som har "sämst" röst ut efter varje vecka. Utan den som gör sin låt bäst, och det bästa framförandet, mest förbättring m.m. Det är ju så det är, själv tyckte jag Olle skulle gå vidare, men jag måste faktiskt säga att han var betydligt bättre veckan före, och det gör mycket. Det är nuet som räknas.


exakt 3 år sedan



För exakt tre år sedan så fick jag min första häst Seargent Pepper, jag kommer ihåg att även denna dagen så var det mycket snö. Jag var så glad, så glad, för att jag äntligen hade fått en häst. Jag var i stallet hela kvällen, och om jag hade fått hade jag säkert sovit i stallet hela natten. Första dagen förstod man inte riktigt att det var ens egen häst. I mina ögon var han världens finaste och snyggaste ponny. Hittade ett par bilder sen första dagarna, så liiiten jag var på han då. Tänk att jag nästan växt 25 cm på bara tre år! sinnessjukt. Iallafall så har alla dessa tre åren med pepper varit jätteroliga, även fast vi har haft en del problem, men det vet vi ju nu var det berodde på. Tyvärr blev det inte tre hela år med pepper, eftersom att han gick bort den 28:e oktober i år. Men det var nära. Jag saknar min lille buse ponny jättemycket. Klart så vet jag att han har det bra. Får hoppas jag snart får en ny häst som jag med ska ha jätteroligt med.


Seargent Pepper, en stjärna som lyser så klar, den är så stark så den är svår att släcka. Aldrig glömmer jag dig min vän.


s j u k

Är sjuk idag, det suger. Känns som jag kommer missa jättemycket, inte bra. Men får försöka plugga, trots sjukan. blää

sjättedecembertvåtusentio

GRATTTTIS TILL MATILDA(www.seeu.blogg.se) SOM FYLLER 15 HELA ÅR IDAG! :D
hopppas du får en bra dag med masssor av presenter!

inte nådigt


hittade tre vinter bilder sen förra året, och dom är inte nådiga!

min önskelista 2010


sleep well

NU hade jag snart tänkt nanna. Mille, min vovve sitter just nu med sitt JÄTTESTORA HUNDBEN och tuggar på, hans födelsedags present. Känner mig dukig som fått en liten del av skolarbete gjort, även om jag har över mycket kvar. Men man får ta det som det kommer. Jag känner mig riktigt stressad eftersom att betygen sätts redan v.50. Känns inte bra, innan dess ska man ha hunnit med typ fem prov, sjukt.

Hostan bara förvärras, hata, hata, hata.


förkylning kan gå och döö

Rubriken stämmer ganska, eller väldigt bra.

Även idag har jag ridit, men på kadilac. Hon som äger han är inte så glad för att hoppa, så frågade hon mig om jag ville hoppa en dag, så sa jag att jag kunde göra det idag. Gick som en klocka! Shiiiiit vad duktig han är! Hästen är egentligen en dressyrhäst, men jag kan säga att det finns hoppkapacitet i denna häst också. Jag ska helt klart hoppa han igen. Kanon kul !

kollade på GG innan(gossip girl), det är så jävla braaaaaaaaaaaaaaaaa!


when you smile, I smile

provred polle igår, gick super!



danny saucedo


dannys nya - in your eyes

all on you

HATAR MIN FÖRKYLNING! har varit fökyld nu i över tre veckor, den har gått upp och ner hela tiden. Nu har jag kommit in i en period där jag bara hostar hela tiden, stöööööörigt. Hoppas inte jag har lunginflammation!!!!!!!! hatar det. Men Men, igår var jag och ellen hos john, tittade på BÄSTA filmen miss march. den är så  sjuk! Min och ellens humor det! Snackade även i skype och spelade woooow. Ska nog börjar spela det spelet nu! Man blir inte alls yr, eller fattar inget. Nänä.


happy birthday to you!

GRATTTIS TILLL MIN VOVVE MILOU PÅ SIN 7 ÅRS-DAG! hurra! hurra! :D



4:e december

Jag vet att det inte är den 4:e idag, men igår var det exakt fem månader tills jag fyller år! Det är ju snart, känns det som! Just nu snöar det ja ****** i det . Hur mycket kommer det att bli? Flera meter eller? Det är banne mig frågan det!

freaky friday

Idag har jag och Heidi varit på Nova, var typ inget folk. Rätt skönt, om jag får säga det med andra ord. Hittade inte så mycket nya och snygga kläder. menmen. En blus hittade jag!

När vi skulle ta bussen hem stod vi och sjööng en stund för att vi skulle hålla oss varma, var *svinit* kallt ute. Men vi överlevde. När vi åter "landa" i lödde, så var det bara raka vägen hem och käka pizza med julmust! Såklart springa upp för att se idol med! Min hund har hållit på och stöööörat sig hela kvällen med heidi, så jobbig han kan vara. det jobbigaste är att han är så himmla smart den lille rackaren!

idag har jag använt min röst för mycket, så nu har jag ingen kvar. kanske är bäst att lägga sig nu och ladda om batterierna på nytt.

Sov så gott superstars!


NEEEEEEEEEEEEEJ INTE OLLE :'(

fan att olle åkte ut! Han var ju absolut bäst! helt klart! Men jag är säker på att han kommer komma långt ändå. En sak jag kan tycka är lite orättvist är att minnah redan har åkt ut en gång innan, så tycker inte hon ska vinna. Även om hon är superduktig! Jag själv hade tyckt det hade kännts konstigt att om man först åker ut sen bara kommer tillbaka och vinner hela skiten? eller vad tycker ni? Men i försig frågade de ju henne om hon ville komma tillbaka, som ersättare för alice, och vem tackar NEJ? det hade inte jag gjort iallafall, kan jag säga!

minnah och jay har otroligt grymma röster de med!

MEN OLLE ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST, OCH DET STÅR JAG FÖR!

roses


MÅSTE PÅPEKA ATT DE ÄR ROSA! MIN FAVORIT FÄÄÄÄÄÄRG!


leeee, va tyst, och se glad ut !


bild från idag. blev myskläder i skolan idag, kan behövas ibland.
mitt hår ser för en gång skull långt ut på bilden, tummen upp på de!


hästgodis

Som ni ser finns det även hästgodis. Dessa "häst chokladen" fick jag av mamma när hon var i Bryssel!
Tyckte dom var rätt coola (;


I dream every day, dream about all



som ni alla vet så använder jag plattång dagligen. Den jag har nu är helt okej, men egentligen inte så bra. Det är en babyliss som både kan platta och locka, men går absolut inte att locka med den! Har snart haft den i över 3 år, så det är ett tag. Jag funderar på om jag ska önska mig en ny eller inte, men har ingen aning om vilken såfall. förslag? Bara tog en bild, för jag tyckte de var fräsiga färger. Jag vet att det inte är bra att platta sitt hår varje dag, det slits något kopiöst. Konstigt nog har det inte hänt mitt hår något alls. Det tackar jag för. Men om det hade börjat blivit tunnare, hade jag helt klart slutat. Jag gör det endast för att jag inte trivs med mitt vanliga. Hatar det! Det är typ vågigt/lockigt. Jag tycker det är fint på andra, men passar inte mig ett dugg. Så för er som inte visste, så har jag inte platt hår, även om jag önska att jag hade.


rosa is the shit

jag stör mig mycket på mina läxor. ska bli göttans när det är över sen när vi får jullov! längtar! hatar eng frågorna som vi har tills i morgon, fattar verkligen nada.  en lektion till, sen hemmåt och plugga. men varje dag efter lunch så är det "chill" i skolan. bara Ea pass och läxläsning. så nu är det bara att återgå till läxjobbet! seeja


tomte pepper

jag saknar dej som fan. jag saknar dej riktigt mycket min ängel.

en bild på mig och pepper förra året på julafton, fin pannlampa jag har va?;D


älskar dej.....


KÖP

Nu är det såhär att min syrra och hennes kompisar har startat ett eget företag, de gör egna ekologiska tygpåsar/kassar. sjukt snygga! Är ni intresserade av dessa kan ni gå in på deras blogg, www.ecobaguf.blogg.se  
du får dom till ett mycket bra pris! Dessutom har dom designat dom själva, så tycker ni kan gå in och ta er en titt!

tex så finns det denna fina uggla att välja mellan.

en stjärna lyser så klar

Himmelen ligger och slumrar
på jordens gula halm
vi känner fröjd och förundran
för vi har kommit fram


detta är vad jag ska sjunga solo på när vi ska gå lucia på centrum, piiiiiiiinsamt värre, men jag har bestämt mig för att jag ska klarar det. Sen får det låta hur falskt som helst, skit i det.


RSS 2.0