pyttt i panna

ÄR G O T T. Jag är inte hungrig, men ikväll blir det pyttipanna på beställning om man säger som så. Många som inte gillar det, men jag älskar det! Jättegott med majs till, bara ett litet tips. Majs är det heller nästan ingen som gillar, själv har man det till det mesta. puuuussssssss

dripp dropp


ellerhur ser detta ut som en istapp? Men nej. Det är det inte. Det är faktiskt bara helt vanligt rinnande vatten från kranen. coolt va?


hejdå november hej december


mössan i repris för 9912829456 gången.
måste påpeka att jag gjort den svarta halsduken själv! stolt!

tillbaka från början, 6½, 8

ni som inte förstår överskriften, ska nu få den förklarad. Det är då här att vi har gjort egna spel i skolan I HI som vi ska öva på, så att vi kan banka in frågorna i hjärnan. Det roliga var att nästan varje gång fiaaa fick en fråga, så stod det: gå tillbaka från början, då var alla nästan i mål. Sen andra gången var det 6½ steg, sen sista var det 8. Jag förstår att ni inte tycker detta är intressant, eller roligt. Men jag ellen & bettan satt och garva åt detta. Men fia var lite elaaaak mot mig innan, så hon fick bara igen. SYNDEN STRAFFAR SIG ;D  


bara så sant, bara så sjukt


jag vill ha..

LÅNGT OCH FINT HÅR! ljust lååångt hår, är det finaste som finns !
Jag tycker mitt hår kan växa mkt nu. Jag ska "odla" det, så det blir riktigt långt. Lika långt som rapunzels. haha.


svinkallt

Var ute med min vovve mille för ett tag sen, och kan säga att det är svinit kallt ute. Hatar kyla.

Har läst trettiosidor nu, haha. (intresse klubben antecknar). Men för mig är det mycket, jag har aldrig varit glad för att läsa, även om jag önskar att jag vore, det är samma som att jag verkligen bokstavligt talat HATAR fisk. Nu vet ni det med. Jag kan verkligen inte äta det, hur äckligt som helst. Men jag önskar jag kunde, för att då hade jag varit betydligt smartare! ; D


utrustning till ryttare

BLÅ UTRUSTNING. skitsnyggt. Något jag verkligen hade behövt och vill ha sen när jag får min nya häst :)
de som jag har ritat med grönt, är de saker jag redan har.





stockholm horse show 2010


Nu är stockholm horseshow slut. Nästa år ska jag dit har jag bestämt mig för! Bara för jag inte var i stockholm ska jag nog dra till göteborg horse show i februari i stället!


carrots

precis suttit och käkat morötter (stekta morötter), och druckit bubbelvatten. nyttig för EN gångs skull. stolt. nu ska jag äta en clementin, sen sätta mig ner och plugga. BLA läsa miffi boken, booring.







dont dream your life, live your dreams

sitter och lyssnar på härlig musik! bla jullåtar, olle och daniel från idol, joshua radin, tove styrke, och massor med! så underbart med musik!



jag är inte som alla andra

Jag är jag och ingen annan.
Folk kan säga, tänka, och tycka precis vad dom vill om folk.
Men dom kan aldrig bli just dig.
Du är du, ingen kan ändra på det.
Du trivs bäst med att vara som du är, och ingen annan.
Tro på dig själv, och våga ta risker.
Skit i vad andra säger, det är ointressant.
Glada och positva männsikor mår vi bra av.
Hade verkligen inte skadats med fler av det.

SÅ VA DIG SJÄLV, OCH INGEN ANNAN

Hade bara lust för att skriva det! (;
kan vara bra att veta!


1:a advent


då är det nedräkning till julafton!


dunder snyggt


     I want this.
Vad tycker ni om de? SJälv tycker jag dom är helt klart snygga.
Man kan ha dom året om liksom!


american panncakes

recept på pannkakorna!


winter


joshua radin - winter


idol - all i need is you

klippa och klistra

Sitter med klistret i ena handen och en bild i andra. Håller på att bli klar med pepper boken. Hoppas den blir bra. I morse vakna jag med niklas och heidi, till frukost åt vi americanska pannkakor. Så himla gott! Mycket godare än vanliga ska jag säga er!

I går skulle det egentligen blivit bio med tjejerna + niklas. Men eftersom att det inte slutade att snöa förrän seent, så bestämde vi oss för att hålla oss hemma och titta på en skräkis hemma. Det var osäkert om bussarna skulle gå hem sen så. Iallafal så såg vi disturbia!!! Det var bra! Jag trodde den skulle vara läskigare, men ändå satt jag och Andrea och skrek! haha


All I need is you

Såg inte idol igår, men kollade lite idag. Olle är klart bäst! Tycker han ska vinna! Sjukt bra röst, och frammåt kille, det gillas! Även är Jay och Minnah grymma med, men topp 1: OLLE !


peter eriksson - WHAT ?

Helt sjukt!
Peter Eriksson som är hoppryttare på eltinivå, har blivit sparkad av en häst när han skulle leda ut den i hagen. Olyckor kan hända var som, när som, och vem som. Det läskigaste är att det har hänt två dödsfall inom ridningen bara för en vecka sen.. Ridning är en av de farligaste sportena i världen. Men aldrig brukar det hända så här mycket på en och samma gång. Jag blev faktiskt lite chokad! Saken är att de mesta orsakerna till döds fall är att hästen blir rädd för något. Hästar är inga dumma djur, de är hur smarta och snälla som helst. Även fast man vet att det är farligt mm, så tycker jag inte man ska gå och vara rädd. Jag har själv aldrig i mitt liv varit rädd för hästar. Det som händer, händer.. tyvärr. Det man ska tänka på egentligen, det är att vara extra rädd om sig, och ta på dig allt skydd som finns! Det är bara LÖJLIGT att rida utan hjälm, osv. Peter Eriksson hade som tur väl var på sig hjälm när detta hände. I tillståndet som han säger till aftonbladet, mår han ok.


snöstorm?

Här i Skåne snöar det för fullt, och jag antar att det gör det i hels Sverige näst in till. Jag trodde aldrig att det skulle komma så här MYCKET snö redan, bara pang boom. Men jo allt kom på en och samma gång. Så mycket snö som det är nu tycker jag det ska vara på julafton helt klart! Vägarna är knappt skottade heller så att man får köra lååångsamt kan jag säga.

I natt när vi körde hem så var det storm ute och fullt med snöö på motorvägen, helt sjukt! Man tycker att det inte borde vara så mycket snö där eftersom att det kör bilar där hela tiden, men klart så var det, det ändå. Lite halvläskigt var det, men samtidigt lite mysigt med så mkt snöö!


breakfast


käka detta till frukost i morse. keso med avocado, det var faktiskt jättegott!
Dessutom nyttigt! Detta borde ni klart testa ;D

FIX

Håller på att platta mitt hår nu. Innan idag på bilden så hosta jag, så hade jag saxen i andra handen. Vad tror ni hände? Jo såklart så råka jag klippa i mitt hår av ren reflex. Hur smart får man va? Jag trodde fan jag klippte av halva håret xd men som tur var, så var det bara super liite, typ 20 hårstrå, men det är mkt för mig! Eftersom att jag är så FIXERAD över mitt hår. Utan mitt hår hade jag fan och med dött.

Ska snart träffa kussarna R och F. Har inte sätt dom sen i somras, så det ska bli skoj! Ha en bra helg med mycket snöbolls krig! hhhhhhhhajdåå

gajol

Just nu sitter jag och tuggar litta på dessa tabletterna. Lakrits är supergott! Fast godis är inte gott, detta räknas inte som godis säger vi. okej?



uggs


Skulle egentligen ha ett par höga uggs, men de hade inte de i gummisula, så fick bli ett par låga istället. Men det funka lika bra. De är super varma och mysiga!


bobbbbooo

Milllemannnen ute och vandrar i snön ;D
he loves snow !





lets go

Håller på att göra mig redo för att gå ut i snö vädret. Jag och ellen ska vandra till centan, för det är sån V I P kväll. Så får vi väl se om vi hittar något intressant! Men först ska jag skriva färdigt min artikel i sv.


lucia

rösta på mig som LUCIA!
skicka: LT Lucia6 till 72500!
tack!


vet, inte världens bästa bild, men so what!


converse inför vintern

Eftersom att converse är mina favvvis shoes, hade det inte varit fel med ett par fodrade nu i vinter! Ser super varma och härliga ut, även fast de kanske inte tål den mesta snön. 

 

häst är bäst

skrivet som sagt.

Börjar bli less på att leta häst nu. HATR att leta häst i vintertider, speciellt när det är snöö och frukatnsvärt kallt. Men vad ska man göra? Det är bara att tutta och köra. Visst kan man vänta, men hur roligt är det? Jag är 15 och kan bara rida ponny i 3 år till, ochh eftersom att jag vill ha ponny, ska jag ta vara på den tiden! För den återvänder aldrig. Det är många som tycker att jag ska ha storhäst, men jag vill inte. PONNY ska det vara. Eftersom att jag haft sån otur med pepper, vill jag ge det en ny chans. Börja om på nytt. Ja klart är jag lång, men inte så lång att jag inte kan rida d-ponny, finns de som är betydligt längre, och som nästan släääpar sina ben i marken mm. Så det kan ni inte säga något om! Iheller ska man inte stress leta, för då blir det bara fel. Men snart hade inte varit fel, och föt tillfället känner jag mig oerhört lat. Men snön har nu anlänt och jag kan alltså inte ut och springa, så då får det bli ordet L A T istället. punkt slut.


hej snö, hej mössa, hej vinterskor, hej vantar




outfiten för dagen!

christmas feelings

En vinterbild sen förra året på mig, matilda och mimmsan!


24 NOV

VAD innebär detta? Jo EXAKT en månad tills julafton idag! Klart är det possitivt, men min hjärna har nog inte riktigt förstått än att tiden gått så snabbt, jag hinner inte med i svängarna. Är dessutom snöö ute, klart mysigt så länge det inte är slask! Hoppas det är det på julafton med, som det aldrig brukar vara.. men hoppas!

Tränade inför luciatåget innan idag, gick bra, utom att jag sjööng som en kråka eftersom att jag är förkyld. Men det var roligt att få sjunga av sig lite.

små kissekatter


dessa söta katterna har vi i köket. Har aldrig tänkt på att de har stått där,
men nu idag såg jag att de stod där, intressant va?
men bilden tkr jag blev bra!

Müûssa

today kom mammsen hem från Belgien, Bryssel, och med sig hem hade hon denna mössa!
thaaaaaaaaanks ;D
här får ni er ett gott skratt!
jag är lite halv crazy av mig,
och det är just precis sån jag är.


just now

Sitter med feber, men inget hindrar mig från att göra saker för det! Skulle egentligen varit hemma från skolan, men då hade jag bara missat en massa saker i skolan, och det går inte för sig nu för tiden. Gjorde till och med mitt matteprov sista lektionen, hur jag orkade, vet jag inte. Men blev glad att jag fick det överstökat! PÅ dirren när jag kom hem la jag mig i soffan och sov i någon timme, det var skönt det ska jag säga er! Nu hade jag tänkt göra lite lääxa, ska kanske göra om en del på ett prov i morgon, så att jag har chans att höja mig !


sov gott

Dags att dejta kudden nu. Klockan är 11 och det är skola i morgon. Dessutom den längsta dagen på hela veckan. Gillas inte! Men som sagt är det bara bita ihop.-

sovgott prinsar och princessor!


sleep time?

DÖDStrött. Matten tar kål på mig! Snart färdig, men litta kvar. Ikväll är det både chougar town, eller ja det håller på nu. Sen är det Biggest Loser, Ung och bortskämd and Svenska hollywood fruar! Inte för jag brukar kolla PÅ tv alls, inte ens på kvällarna. Men nu när jag har tid, eller ja, jag har inte tid. Men lite mer tid än valigt, kände jag för att checka läget på tv:n ikväll. Vet inte vad jag ska se än, men tippar mot ung och bortskämd och HOLLYWOOD FRUAR! kanske lite på biggest loser, idag ser man hur mkt alla har gått ner sammanlagt, och det är rätt roligt att se. Har sätt de en gång innan, och då var de stora som köttbullar allihop.

Men den bästa i hollywood fruar är ju såklart Maria Montazami, hon är en sån härlig människa tycker jag! Hon är inye skrytig på något sätt, alltid glad, rolig, och en mycket positiv människa! Om alla var som henne, hade världen sätt mycket bättre ut! go for maria m!

hur snygg är inte denna?


Hittade denna supersnygga och mysiga tröja från Monki för 300 kr. Hade inte gjort mig något om den hängde i min garderob!


tips på låtar


tove styrke - white light moment


ola svensson - all over the world


black eyed peas - the time (dirty bit)


daniel adams - gubben i lådan


melanie fiona - monday morning

I <3 PINK

Igår fick jag ett par tränings byxor av pappsi, så ut och börja jogga nu! tack pappsi! där bak på joggingbrallorna fanns där till och med liite plats, att ha antingen mobilen, eller nycklarna. smart va?
Köpte också ett par ROSA joggingbyxor idag. Supersnygga! älskar verkligen ROSA!


dessa är från Stadium och de rosa är från team sportia.


in my head

Igår så blev det inte så mycket blogga pga att det inte gick att komma in på själva blogg.se, eller någons blogg alls. It sucks! Bäckmört ute, som vanligt. Jag är trött och somnar snart. Förkyld är jag med, så får droga mig med halstabletter...


det står läxa på schemat

Dagen kommer mest att bestå av en massa läxor och plugg. Inte det roligaste, men måste göras. Satte på tv:n en liten stund, och ser att det är harry potter. Vafan det var harry potter igår också. (fast dubbad idag). Jättemånga filmer gick igår, det brukar det aldrig göra. Både school of rock, dirty dancing 2, harry potter, heartbreak hotel. Inte för att jag kollade på alla precis, hade annat för mig. Men det är roligt att de gick så många filmer, det brukar det aldrig göra på lördagar annars. Men varför på dagen? De ska gå på kvällllen!!


blueberrrry

Åt precis glass i stora lass med blåblläär och hallon. MUMS. Nu sitter jag och diggar till musiken! livet är musik. Står för vad jag säger. Livet hade absolut inte varit det samma utan musik, tack och lov för det finns! Det glädjer mig !


trettonspelen

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, vara med i trettonspelen!
Med vilken häst, det vet jag inte...
Förhoppningsvis har jag fått en liten busig ponny tills dess. I hope.
Annars så får det ju va sååå. Men hade verkligen velat vara med i trettonspelen i Helsingborg!


doggie

visst är min vovve sööt? ((;


jul i vårt hus



har ni tänkt på en sak?
Att om lite mer än en vecka så är det december, redan december! Kan ni förstå det? Jag kan däremot inte.Då är det 3 år sen jag fick min första häst pepper.

Nästa söndag är det första advent och det kan jag heller inte förstå. Snart ett år sen morfar och gammelmormor gick bort. Jag kan inte förstå att tiden bara rinner iväg. Både positivt och negativt. Jag ser såklart fram emot julen, det ska bli mysigt, hoppas vi får litta snöö på julafton. Det hade inte varit fel kan jag säga!

älskar låten


September - mikrofonkåt

mastermind

Today is Saturday, and my day had been good. I'm not good at English, but I wish I was.

I morse vakna jag med niklas på ena sidan och heidi på andra. Vi såg sex and the city 2 igår, så jävla bra. Även fast ettan alltid är bäst. såklart somnade jag (inte ovanligt). Niklas somna med, så heidi såg klart den själv. Sen vaknade vi till och bestämde oss för att vi skulle se Wallander, Master Mind. Den var sjukligt bra, men mitt hjärta dunkade i 190! Jag var fan nervös under hela filmen, haha. Jag vet inte varför, men det var en massa saker som hände hela tiden. Egentligen inget JÄTTEläskigt, ja men svårt att förklara. Men niklas var lika nervös. Vem tror ni inte somnar då? För en gångs skulle inte J  A G, utan söta lilla heidi. Det är nog första gången jag ser henne somna framför en film, så sweet.


day and night

ikväll blir det heidi och nikke. De kommer vilken sekund som helst. Blir en riktigt film kväll! Skulle egentligen kolla bio, men de pallade vi inte. Hoppas maten snart är klar, för jag är döö hungrig. Hopppas ni haft en bra vecka och får en super härlig helg!!!

lalllakungen

älskar lejonkungen!
Speciellt kollade jag på dom 24/7 när jag var liten!
I like!

brukade säga "lallakungen" då.



bildarbetet kör igång

Här har ni en liten titt på mitt bildarbete som jag håller på med, det kommer ta år och dar att göra. Känns det som. Men någon gång blir det väl klart? Har bara inte sådär typ 100 bilder att klistra in, nä, nä inte alls ;)




one 2 three 4 five 6 seven 8 nine 10


sitter och tänker vilken linje och gymnasium jag ska gå. Det är banne mig inte så lätt att välja. Men jag tror det blir Samhäll/något? kanske samhäll/idrott. Men den linjen finns inte kvar på så många skolor längre, vilket jag tycker suger. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska gå. Man få gå på många öppna hus sen bestämma sig, visst det är ett viktigt val, men det är inte livsavgörande precis.

snowwwwwww

Jag är arg just nu, gick skit på idrotts provet. Så besviken på mig själv. Nä jag kan redan säga nu att jag vil göra om det för att få ett bättre betyg, jag ska definitift inte sänka mitt MVG, vilket jag kommer göra om jag inte tar tag i detta. Så trött på skolan för tillfälligt. 

Men btw när jag vakna i morse så var alla hustak vita, men jag tänkte, nää det kan inte vara snöö. Men jooo minsann var det såklart det! Klart det är roligt med lite snöö, men det får vänta liite till tycker jag + att det är inte ens REN snö, utan slask plask.. not funny. Var man än går och har på sig blir man ju blöt och våt, vilket jag hatar. Detta inlägget blev lite negativt, men allting kan inte alltid vara positivt, fast man hade önskat det.


victoria's secret

Älskar victorias secret! De har så snygga kläder och deras parfymer luktar super gott! Tyvärr finns det inte i Sverige. tummen ner på det. Men dock finns det bla i USA, det är där jag har köpt allt jag har därifrån. Något kommer nog från Kastrup med.


denna parfymen har jag, den luktar som läsken FANTA. haha

tjoho

Knappt två timmar till G.A ! längtar.. Pluggat matte nu i 3 timmar, tycker det borde sitta nu. När jag kom hem innan idag så gick det bara en halvtimme sen var det svart ute. jag  hatar det. Ta mig tillbaka till sommaren, med de ljusa sommarkvällarna som varade till typ 11 på kvällen. Så hade jag velat ha det året om, det har varit lycka det! Visst är det mysigt när det är mörkt, men inte så tidigt!!

BTW fick tillbaka mitt musik prov, fick 57/61, trodde det var MVG. Men nej, man fick bara ha ETT fel för att få det. Så fick VG.. skit också.


tyra and heidi

så jävla snygga.
ge mig deras utseende + kropp tack !





007

H
E
J
!

plugggar matte och till idrotts provet, ush. Inte nog med det, sitter och äter pimpim med. Idag är det greys anatomy klockan 9, vilket jag inte får missa! Har sett fram emot det! Även fast jag egentligen inte har tid att se det, men skitsamma. Är det ett måste så är det, enligt mig.






sommar bilder på mig och heidi från öland!
så brun man var...


lussekatt

Mummms vad lussekatt är gott! Sitter och mumsar på en sådan nu. Snart är det jul och då blir det mycket pepparkakor och lussekatter m.m. Sen är det ju JULAFTON, trevlans det. Inte för jag vet vad jag önskar mig? haha typ första gången jag inte önskar mig något speciellt. Men jag lovar, det kommer ska ni se.

hjääääääääääääääälp

Var någon som ringde och fråga om jag ville bli sån kandidat till lucia på centrum, men då måste man kunna sjunga, och det kan inte jag. Sen blir jag alltid så nervös, och då låter det ännu sämre. Så nää fan, jag vet inte.. vad tycker ni? Hade bara gjort det för att det är en rolig grej, men nej vad pinsamt. VAD SKA JAG GÖRAAAAAAA!!!!!???????

en smygtitt



Här kommer en mkt suddig bild på pollen jag provred i helgen.
Tycker den hoppar väldigt bra faktiskt, eller känndes så.

hallihallå

Grått och tråkigt ute, snart kol svart med. Gillas inte. Har precis käkat lite, är mega trött, gick upp halv 7 idag, bara för att jag skulle plugga en timme på morgonen. För kände mig inte säker till provet, men det kändes ändå rätt bra. Fick iallafall tillbaka mitt NO prov, Bi, fick VG, men skulle inte skadat med ett MVG,.. hade pluggat as mkt till det. Aja, har så mycket nu så jag orkar heller inte göra om det, vi får se. Men först måste jag ha matte och idrotts provet avklarat. skolaskolaskola.... de går mig på nerverna känner jag! Men för att lyckas måste man misslyckas, ge och ta. Det är så det bara är.


verry berry

Ajjjjj har ont i min hand, för att jag råkade skära mig på något vasst. inte bra, aja. Annars är det bra med mig, lite trött också. Plugga litta till är ett måste med. Hm,. I morgon är det skola, och det ser jag inte fram emot,blää. Nej vad negativ jag är, nu ska jag bli positiv tycker jag ;D Provred en polle idag, känndes annorlunda, men kom på att det kändes jäklit bra! Så ännu en häst på napp, får vi se vad detta leder till. Tror jag ska provrida den en gång till. För nu får jag banne mig snart ta ett beslut! Pallar inte att boxen ska stå tom länge till. det får bli ändring på det! och det snart!


så här kan det gå när inte haspen är på


viktor? vad håller du på med?

skämt åt sido

söte Shougan

Mozart


MAscot och AK

pernoD

Shougan and maria

RAkel

Quick och jag

polis

pernod

pollarnas träns

RAKEL

schwarovski pannband

jag och VIktor

Quicks namnskylt

Husar


party all the time

Hemma från min kusse Noels 3 års kalas nu! Är verkligen proppp mätt. Känns som jag ätit hur mycket som helst, men det är alltid så god mat när man är på kalas, så man kan ju inte motstå från det, även om man borde.. men, men, ibland måste man det. Men åt faktiskt meeest sallad, (och lite tårta),. så känner mig rätt stolt ändå. INget godis för min del, har tröttnat på det, gillar inte det längre. TUMMENUPPFÖR DET.

btw GRATTIS till min söte kusse♥


it''s over and out

Praon är nu över, så back to school blir det. Tråkigt men sant. Fast gött ska det bli med sovmorgon igen. Träffade alla mina käära vännoor nu ikväll, vilket jag gillade. Fasen va kallt det blev nu på kvällen, ush. Min vovve sitter och sover typ på miiiiiiig, vet inte om det är bra eller dåligt? Men trötter kan jag säga att jag är. Efter en hård vecka på praon kan det beövas litta drömsömn nu, så goodnight!


kladdekakan in da ugn

sitter och väntar på kladdekakan, sen ska nanna. Men kan ju inte gå och lägga mig när ugnen är på, det hade nog inte slutat så bra tror jag. Så bäst att hålla sig vaken. Just ja, förresten har jag suttit och klippt ut över 100 bilder till mitt bildarbete om pepper, tror det mer var närmare 200 bilder, det tog baske mig 1,5 timme. Kan knappt röra min ena hand nu, haha. Jag får skylla mig själv.


vad tycker ni om dessa mössorna?


sjäälv tycker jag de ser rätt mysiga och varma och goa ut! :D

hello everybody :D

Haft en bra dag? I hope so. Sitter med all läxa i handen.. eller ja skrivbordet. Tr3 prov framöver, plus en massa annat, kan jag säga mer än mkt BORing? skola..skolaa... nog snackat om det.

Sista dagen på polisrytteriet i morgon, det suger. Haft en super rolig vecka, mycket lärorikt. Hästarna är så himla gulliga, och världs snälla. Hur väluppfostrade som helst, fast det ska iförsig hästpoliser vara. Poliserna är dessutom så roliga, det gillar vi! Nu ska jag gå ner och baka kladddekaka till poliserna, så blir de glada ;))

pussochkram

starbucks *


Saknar starbucks i USA...
tycker att de ska inskaffa det i Sverige!
börjar bli på tiden det.

trött och sleten

Klockan drar sig mot sju, och jag har inte börjat göra någon läxa, känns bra. Måste börja nu eftersom att vi har två prov nästa vecka, och ja ännu mer. Dagen idag har varit super, jätterolig som vanligt. Fotade en del idag med min systemis, så kommer bilder i slutet av veckan. Pratade också en del med poliserna, och frågade de en massa bra saker. Så nu vet jag ännu mer om ridande poliser, känns mkt bra. Så nu vill jag verkligen bli polis, ska je jäärnet !


polis, polis, potatisgris :D

polis, som jag vill bli!
snacka om avis!

kommer lite bilder sen idag!


Joker, den ända fuxen i stallet. supersöt.


storm, supermysig  häst!


mozart, den bästa hästen i polisrytteriet.




de 6 poliserna med hästaarna.


fräsiga va? ;)




här står dom när de har dushat och ska torka.


dag 2

Kom hem för två timmar sen. Haft en super rolig dag idag! Fick gjort en massa saker i polisstallet. Ryktade, badade pollarna, mockade, putsade sadlar, träns mm. Kollat på när poliserna red/gjorde uppvisning. mega häftigt! Fick några bilder, och någon video, men blev inte så bra bilder. Hade tänkt ta med min systemis i morgon, så jag får lite bätttre bilder. Idag fick jag ta hand om treee hästar: Quintus, Husar och Storm. När jag hade slutat så skulle jag in och kolla på en kompis häst i ett annat stall. Och tänke, va liten denna hästen var? Men nej, det var den banne mig inte. Kom på sen att alla hästpoliser är rkt STORA! minst över 175 cm!!!!


första prao dagen

Gick super bra idag! Det var både roligt och häftigt på polisstuteriet. Säger bara F'n vad jag vill bli hästpolis,.. så grymt coolt! jag är avundsjuk. Men någon dag blir det väl min tur förhoppningsvis? Idag fick jag ta hand om två hästar, Joker och Sierra. så sweeta de va. Var nämligen två andra tjejer från staffanstorp som med praoade där, så var roligt att det någon mer i min ålder som var där. Måste också säga att poliserna, skötarna var mycket roliga, guu va jag skrattde när vi åt. Som vanligt kan jag inte hålla mig från att skratta. Sån är jag. Neeeeej glömde ta bild på pollarna, men det får jag göra i morgon. PUsssss

E M A 2010

Kvällen har bestått av lite läxa, MTV EMA 2010, gossip girl och greys anatomy. Så en del har jag hunnit med att se/göra. Här kommer den video till på pepper, kanske lite bättre? INte för att jag är proffs på att göra videosar, men alltid något, och man kan alltid bli bättre, eller?




här kommer en ny film på pepper

for remenber of my little star


seger till malmö FF

Inte för att jag är så insatt i fotbollen, men jag har koll på att bäästa malmö FF tog GULD idag i allsvenskan!
GRATTTTIS GRATTTTIS GRATTTTIS GRATTTTIS GRATTTIS

klart har man alltid hijjat på diii blåå ;)


höstlov = snart över

Sista dagen på lovet, och det gillas inte, men iförsig ska jag praoa nu i en vecka, vilket ska bli mycket roligt. Har varit på tävling hela dagen idag med anna. Hon red Konjak och Sprallis. Resultatet blev: K- L:B, 3:a, L:A, ute, men super ändå! S: L:B 4fel, L:A ute. Måste påpeka att det var sprallans första reg L:B L:A så hon var jätteduktig. Ja klart menar jag att anna var med super duktig! Själv blir man jättesugen på att tävla när man ser alla dessa ryttare hoppar. Så fuskigt.. iförsig har jag själv en ponny snart. Men ändå orättvist. Mina tår är stelfrusna och nästan mina händer med. Så de får nog tina lite till innan jag kan hoppa in i ett varmt bad. fy fan vilken kall årstid vi kommer in i nu! inte rolig alls,.. man bara fryser häcken av sig! ushh...

miss sixty vs killah

mina nya jeans!



All I want is a horse






trööötttt

Somnar snart framför dator, varför vet jag inte. Men super trötttt. Om twooo timmar drar jag till ANnnapPannna! Sova där, sedan följa med henne till dagge på tävling. Provred grace innan idag igen, gick dunderbra, men vi får allt se. Gillar henne och en annan, så ja. Men såklart får det bli ett beslut snart för jag vill inte vara med att boxen står tom i stallet längre,.. no, no, det ska det snart bli ändring på.

På vägen hem stannade vi till vid någon affär, kollade på jeans, hittade faktiskt 2 par! supernöjd, ska fota de sen. Lite långa, men ska sy upp dom. Men nu ska icaspika lägga sig i soffan och nanna en timme ungefär, ses höörenni!


here in heaven

Kom hem från heidi för ett tag sen, så sjukt brun människan var! Avundsjuk som tusan... Aja, det är bara att se fram emot sommaren, då man bli brun igen. Håller på att göra klart ett litet klipp, video, som till minne av pepper. Ska lägga upp det på youtube så ni kan kolla sen, för de som är intresserade. Har dessutom börjat med mitt bildarbete (om pepper) så får vi väl se hur det går med det. Nu ska jag snart nanna, vet nt om jag ska kolla klart scream 2. Jag och Heidi påbörjade att se den, men vet inte om jag törs se den helt alone liksom. Får väl se hur modig jag är (;

men sov så gott änglar !

september


septembers nya, vad tycker ni om den ?

fridaaaay morning

Idag är jag lite trött, efter en hektisk dag på ullareeed. Men samtidgt pigg, är laddad med nya krafter. Nu hade jag tänkt att städa mitt rum, vilket är sjukt tråkigt. Men sånt som mååste göras, såå är det. Men städar enbart om jag har musik på, så jag kan sjunga med. haha. Jag hade verkligen inte kunnat leva utan muuusik. MUUSICCCC är livet!


kattvakt

Har glömt att säga att jag har varit kattvakt hela veckan åt heidis katter. De har varit super duktiga! Så grymt söta är de! kommer en bild senare på de, snobben och zlatan. Diggar deras namn. Är det tor idag?DÅ KOMMMER JU MIN MEST EFTERLÄNGTADE HEEEEEEEEEIDI HEM ! :D<333333333333333333333333 äntligen! känns som åratal sen.... höhö

litta från ullaredskööpet


2 ringar

ett par myyyysiga vantar :D

nittröja- gråå

bruuun jacka!

vit hoodtröja

nittröja - vit

haha <3 ullared t-shirt (denna tröjan ska man ta med en nypa salt, skämt åt sido)

ROSA mjukisdress

ja ullaredströjan i repriiiis

ALLA BILDER - TA MED EN NYPA SALT


home again

Kom hem vid halv åtta från en heldag på ULLARED. Superoligt verkligen, men det tar döö på en att gå där i flera timmar. Folk trängs och stressar och håller på. Men det får man överleva med, liksom hur ofta är man där? Klart fynda jag mycket, och eftersom jag varit där ett antal gånger innan så visste jag exakt var jag skulle gå. Enda saken jag inte hittade var hästavdelningen, den hade flyttats, me till slut fann jag den som tur väl var!

Hade inte överlevt annars ;) Kan inte komma hem till skåååne utan att handla en ända ridsak, det funkar inte i min värld.

ullared, haha


ni som inte har varit där, eller vet ngt om det, här är en liten bild på hur det ser ut utanför. tyckte att det var väldigt viktigt för er att veta detta. puss och kram
( väldigt mkt Icare på detta inlägg)

kan ikke somnaaaa

Är supertrött, men ändå inte. Kan inte sova. Men ska allt försöka nu. Lovar att jag kommer somna på direkten, såm är jag. Så fort jag koller på tv eller ska nanna, så somnar jag lätt som en plätt. Rätt härligt egentligen att man kan somna så snabbt, hade inte velat vara en sån som ligger vaken i fler timmar innan hon/han kan sova, det kan inte vara roligt.

Btw, lovet börjar gå mot sitt slut, eller nej, eller kanske, 4 dagar till. Alltid något. I morgon, snart åker jag till Ullared, får väl se om vi hittar ngt fynd.

SOV GOTTT !!!!

våra nya isbjörns jackooor











happy day

Vill börja med att säga att jag haft eb toppendag, med mycket gott skratt. Åkte in till malmö med emily vid kvart i två tiden, var där några timmar, sen började det bli as kallt, och mörkt super fort. Gick förresten i min VÅRJACKA, var säkert över en månad sen jag använde den senast. Men det var ju faktiskt 10 c ute, tillräckligt varmt för att använda vårjacka. När vi var på väg hem så kom det två blixtar, känndes som en jättestor lampa som tändes över en. haha, rätt märkligt det mulrade inte ett piss, utan bara kom så rent ut sagt helt "random". När vi kom hem proppade vi i oss mat, och åt årets första, eller höstens första lussekatt. MUMS på det. Efter vi ätit i oss all mat kollade vi på pensionärsjävlar, alltså vi satt och skrattde exakt hela tiden. Ni måste se det, säger det bara! SJUKT programm. Men rkt roligt. Emily och min humor iallafall.

Nu i kväll stack jag emily, ellen till sten och träffa didde, emelie. Såg någon sjuk film, rätt bra ändå om man tänker efter.

OM 9 timmar sticker jag till ullared, och det ska blir S k O j !


nu drar jag och emily till malmööö

HejHOPP!
Vilket underligt väder det är ute? Regn, sol, lite kallt, men ändå 10 c?
Iallafall ska jag och emily till malmooe nu!


new york

fy fan vad jag vill till New York rent ut sagt. Lyllos er som ska dit, eller har varit där. Själv önskar man att man hade varit där! Men jag har bestämt mig att någon gång i livet ska jag banne mig åka dit, och det står jag för. USA, jag älskar det landet!


like you for who you are



                             just letting you know
                             that I love you 
                             exactly as you are 
                             and I see the beuty and
                             perfection in you.
                             never forget that I love you

sockerknappar

så här blev våra kakor jag och ellen gjorde idag!






just a dream

En seg morgon har det blivit för min del. Kan behövas ibland, om en stund ska jag träffa ellllllllen så ska vi baka, I think :D HAVE  A NICE TUESDAY !


crockodile hunter


Stevie Irwin va så sjukt cool!
Tyvärr dog den 5 nov 2008 av att han fick en stingrockas skjärt/stjärt stavning? rakt in i hjärtat och dog bara på några sekunder. Dessutom var det under inspelning till ett program så det blev inspelat. Såklart har han varit med om mycket farligare saker än en stingrocka. Rätt sjukt att han klarat sig igenom livsfarliga djur, men dog av en rocka. Det är ödet. Men så är livet. Men tyckte han var as tuff!




converse

Dessa skorna tröttnar man aldrig på. De är sjukt coola coh finns i alla färger och mönster man kan tänka sig. Iförsig har nästan hela jordklotet dessa skorna, men det skiter jag i. För dom är sjukt sköna!
Eller vad tycker ni om dom ? ( :

CONVERSE, I LOVE THIS SHOESE








härligt med kommentarer, fortsätt så!

Kom hem för en kvart sen från bion. Den var faktiskt jättebra! Man var tvungen att sitta koncentrerad och följa den hela tiden, men det är ju så det ska va. Filmen handlade som sagt om facebook, hur det kom till, och vad som ligger bakom allting. Man tror att det har kommit fram lätt som en plätt, men så är det inte. Så det var roligt att se hur det egentligen kom till, sen handlade mycket om just VEM som grundade fejjan, och vem som skulle tjäna på det och få pengar. Ja, och sen lite andra saker.

Tack tjejer för en lyckad kväll! And tack ELsa för en lyckad dag! Nu ska jag snart "dejta" kudden, hur dumt låter inte det? Men så är sanningen, pusss.

bio time

Nu ska jag kila iväg och möta emelie och ellen. Sen möter vi louise och emily som också ska med, vi ska se The Social Network, hoppas den är bra! Men hinner inte skriva mer nu, hejdååå snyggingar!

I want back to this place, ITALY





















cheap monday, me like

ÄLSKAR CHEAP MONDAY JEANS




RSS 2.0