jag är en go och glad tjej

Jag älskar att vara glad, jag ser upp till glada männsikor, det ska ni veta!
GOOOO HAPPPY PEOPLEE!

happy halloween

detta är mina fina pumpor som jag gjorde hos fia. visst är de söta?



jag är inte snygg, eller vacker, jag är udda och unik

Sitter framför tv:n med datorn, ser på beck. Efter det ska jag kolla på gg - gossip girl. Börjar redan bli trött, är iförsig egentligen 10, men eftersom att man skulle vrida tillbaka klockan en timme idag så är hon bara nio. Ska man tycka det är bra eller dåligt, det är frågan? Har fortfarande TRÄNINGSVERK efter idrotten i fredags. Brukar aldrig få träningsverk efter idrottlektionen, men eftersom att jag inte rider varje dag nu, så är jag inte lika tränad tyvärr. Aja, det ska jag banne mej träna upp igen snart!



candyyy

det är inte likt mig att äta godis. Men nu när det är höstlov blir det "undantag". Egentligen tycker jag inte om godis längre, man tappar liksom lusten att äta det till slut.. men just idag ville jag ha liiiite.



redan här började min ridkariär haha..


provridning på hästapolle

provred en jättefin häst idag som jag verkligen fastande för. Men ska såklart ut och kolla på ännu fler.
But lite bilder kommer det iallafall!









erica <3 california


nattinatti

Kom hem för en timme sen från emme. alltid lika roligt!
Supertött nu verkligen, fullspäckad dag. Emelie och Emily dansade, (uppträdde) idag på cs, superduktiga! Man blir faktiskt sjukt sugen själv på att börja dansa, ska jag säga er. Men man har så mycket annat att göra, eller jag spelar ju både tennis och har häst. Eller hade häst. Men ska skaffa en ny inom kort. Så vet inte om tiden riktigt räcker till. Men önskar dock att den gjorde det.

Nu ska ica nanna, för hon är übertrött. Dessutom ska jag provrida en häst i morgon! wiiiiiiii


I smile for you

Fortfarande mätt efter all mat i skolan som jag åt. Skolan firade, eller "invigde" att den nya skolan ska byggas bredvid, så skulle alla på hela skolan gräva där skolan ska byggas, för att visa att min har varit med och hjälpt till att bygga skolan. Jo visst var det trevlans, utan att det REGNA, I HATE! Sen när vi kom in fick vi massor med fika, kakor, frukter, dricka, och till det lyssna vi på vår "bosse" biggafetto högtalaren som är antons, eller hans brors rättaresagt. Men den är grym att lyssna på! Såklart ville jag lyssna på lejonkungen, där jag visade mina fina moves. Efter det skulle vi äta i matan, as god mat. Potatisgratäng med rostbiff och vinsås, och päron festis. MUMS! Till efterrätt glasssss i stora lass, PIGGELIN! har aldrig varit så mätt i skolan som idag. MEn det är inte många skolor som får så god mat som vi, eller ja det var EXTRA gott idag!


äntligen HÖSTLOV

Höstlov nu, vilket är väldigt göttans. Inte nog med det, sen ska man prao en vecka direkt efter! Riktigt nice, om jag får säga det själv. Men det förtjänar vi faktiskt, efter så mycket läxor vi har haft. Även fast vi redan har fått lika mycket läxor tills vi börjar, men, men. Själv ska man praoa på malmööe civilia ryttarförening (som ridande polis). Tycker det är grymt coolt med ridande poliser. Vill verkligen i framtiden, som det ser ut nu, bli polis/ ridande polis. Ja för det första för jag tycker det är häftigt, och för det andra så hjälper man ju samhället! Så ser jag det på.
Ikväll ska vi till fia förmodligen och ha lite halloween pyssel typ. rkt mysigt!
SEEE U


( me in the future ;D )


detta gillar vi


förresten

Jag glömde att skriva varför vi fick ta bort min ängel pepper..
Det är klart ni undrar varför. Jo det var så här att han förmodligen haft en ryggskada sen läänge, läänge, innan vi fick han. Sen hade han kvar skadan ända tills nu, och den blev bara värre och värre. Det är därför han varit som han varit. När vi märkte det, gick det inte att göra någonting åt det. De sa bara att han hade fruktansvärt ont och att han är en väldigt stressad häst av sig, vilket inte är bra alls. De tittade på oss och sa att det allra bästa för han skulle vara avliva,.. vi var tomma på ord. Vi skulle fundera. Men efter ett tag tog vi beslutet. Vi ville göra det bästa för han, allt för att han skulle må bra och komma till paradiset. så, så var det.

och nu vet jag att han har det bra där han är

en sak till:
såg ni på rosa bandet galan? Om ni såg en som hette Chrstina som berättade om sin bröstcancer i malmö, så kan jag berätta att det är min släkting, min pappas brors fru. Jag BEUNDRAR henne riktigt starkt! Ni kan nog inte tänka er in i den situationen. Det kan inte jag heller. Men jag vet att hon är fruktansvärt stark, och kommer klara denna kampen! Jag vet bara det liksom. Rätt lustigt med att både pepper och galan var samma dag? Kanske någon betydelse? who knows?

nu ska jagg försöka ta mig samman, och smälta dagen som gåttt...
sov gott alla!

rosa bandet galan

Missa inte rosa bandet galan ikväll klockan 20.00 på tv3!
En i min släkt ska vara med, hon är en riktig kämpe ska ni veta!
så kolla då !




my wild horse


bilden säger allt..


chris brown nya


haha han lille pojken med krylligt/lockigt  hår i början, är ju bara så gullig!

R.I.P min bäste vän, älskar dej


MIN ÄNGEL, ♥

Idag den 28/10 har min bästa vän flugit upp i himlen. Jag hoppas han trivs där jättemycket, och det gör han säkert. Han som alltid stötta, och han som jag alltid var hos och träffade varje dag. Du har verkligen ställt upp i alla lägen, även fast du har haft så oerhört ont. Pigg och glad häst, som även kunde busa till sig rätt mycket. Just nu sitter jag och tänker på allt roligt vi gjort tsm, alla minnen. Det är så grymt många så att jag inte kommer ihåg alla. Det allra bästa du visste var MAT! Livsnjutare kan man säga! Allt man gav min lille polle uppskattade han. Jag har varit sur på dej i många lägen, men nu har jag insett att du bara hade ont, du ville säga ifrån. Varje dag jag kom till stallet stod du och kollade på mig och rusade fram och gnäggade till mig. så gulligt ! Det är inte många som får en sån fin, och underbar häst som jag. Helt allmänt, jag var lyckligt lottad! Jag ångrar inte en dag med dej. Även fast vi har haft väldigt många jobbiga vägar, så har vi ändå haft små roliga vägar också. jag vill bara till stallet och träffa dej! men det kan jag ju inte.. du har nyss flugit iväg för ett väldigt långt tag. så nu vill jag inte dit längre,. för jag vill träffa dig, men det går inte från och med idag. Jag sitter med tusen tårar i ögonen som bara rinner enda ner till hakan. Vilket jag egentligen inte borde göra, för jag är glad för din skull, och ville bara ditt bästa. Just nu vet jag att du hoppar bland molnen, vilket jag med kommer göra en dag. Min sockertopp har jag haft i 3 år, det är grymt lång tid om man tänker efter. Hinner göra en del på den tiden, om man säger så. Tänk alla träningar, hopp som dressyr, som terräng, när vi badat, tävlingar, när vi ridit i skogen, allt... tänk så mycket roligt vi gjort tsm! Det var det jag ville ha sagt. Jag är rätt tank lös just nu. But pepper? Jag saknar dej redan, och du vet att jag alltid kommer att älska dig.
vila i frid...

vi ses på andra sidan hjärtat

sol vind och vatten


1. H&M
2. H&M
3. H&M
4. bikbok
5. bikbok
6. bokbok
7. H&M
8. H&M
9. H&M
10. H&M
11. bikbok
12. H&M
13. gina tricot
14. gina tricot

bilder från i veckan med pepper och mig














bästa tv programmen



greys anatomy


gossip girl

i morgon, 28 oktober...

dagen kommer hatas. jag kommer vara surargoch mkt ledsen. jag vill spola tillbaka tiden, och stanna den. jag vill inte tänka på det. men jag vet såklart att han kommer få det bra. men det känns ändå invändigt, väldigt MKT.


greys anatomy

Nu är det så att erica pauckstadt kollar på greys anatomy, som är grymt bra! fast nu blev det reklam.. hatar! försöker plugga matte, men har sån huvudvärk som jag bara inte orkar med.. beror på en viss sak iförsig. matteprov i morgon, vet inte om jag kommer kunna koncentrera mig, men ska klart försöka. Tors i morgon, sen är det bara en dag till höööstlov! gillas. Imorgon åker heidi till egypten, så fubbig! jag ska passa hennes två små söta katter, zlatan och snobben! hoppas de like me;;) Dessutom så åker andrea till sydafrika och på mån åker fia till dubai,... nää fatta vad avis jag är! vill också utomlands. aja, man får väl överleva kalla sverige ett braa tag till.


guten moooorgen

supertrött verkligen... sovit 6 h i natt, för att jag satt uppe hela kvällen och pluggade, vilket jag gör nu med. Men jag vill verkligen lyckas skitbra på detta provet! får väl se hur det går :) just nu lyssnar jag på europe - the final countdown ;D

hopppas ni får en superbra onsdag!


bob marley, beach boys, black sabbath, pink floyd, elton john, bee gees...

såhärsåg man ut i morse.
tråkigt men sant.


idag hade jag tyskprov, hur det gick? det vet jag inte.. förmodligen åt skogen.
I morgon bär det av till musikprov, så gissa vad exakt jag gör nu!
såååååååååååklart lyssnar jag på alla 38 låtar som vi BLA ska ha.
(ja pluggar då) vad annars?  

jag dör

Sitter med tyskböckerna framför mig och pluggar för fullt! Shiiit vad jag klagar på allt pluggande, men seriöst så känns det som jag aldrig i mitt liv haft så mycket läxa som jag har denna veckan. Tre prov och ca tre saker som måste vara färdigt/inlämnat denna veckan. S J U K T! pepparpeppparpeppar att det kommer gå bra!!!!!!!!!!!


FN DAGEN

för tusan det är ju FN dagen idag! Har alla glömt det? Okej, jag ska inte säga något, men själv höll jag på att glömma det. Men för att fira det så åt jag en god liten bakelse!


Hey Yo

Nu står det plugg i schemat resten av dagen, tråkigt men sant. Men har hunnit med en del med dagen ändå faktiskt. Sprang med ellen vid 11 tiden, det kändes riktigt bra! Nu ska jag och ellen försöka springa en gång i vecka, vilket låter väldigt vettigt och sunt. Man mår mycket bättre av att få röra på sig! Tro det eller ej! Förresten så red jag min lille pepperonii också innan, syrran tog några bilder, har inte hunnit kolla på dom än, men någon bra blev det säkert. Vet att det har varit mycket hästbilder nu på senaste tiden, men det är mitt STÖRSTA intresse, men såklart ska jag ju inte bara ha hästar på bloggen. Men bilder sen idag kan lova kommer inom några timmar, eller dygn, eller dagar. Så klar är den saken, men nu ska jag inte störa mer.

HAAAJJJDÅ:D


good morning

Nu ska jag och ellen ut och springa! F A N det regnar, aja det kan blir rätt gött ändå. seee u later alligator!


här kommer HÖSTBILDER

fotat och haft skoj med heidisen idag!





















ut i höstvädret

Spelat tennis innan idag, gick rätt bra. Nu ska jag och heidi ut och ta lite höstbilder, tycker det är på tiden att göra det, så kommer förmodligen bilder sen!


de tre musketörerna

typiskt också, fick bara G på eng provet, inte bra. Får se om jag gör om det, men har så himla mycket prov nu, som jag först och främst måste koncentrera mig på. Men det ska nog fixa sig. Idag är det fredag, IGEN. men det gillar vi!

 Förresten har ni sett/hört att alice valde att lämna idol helt frivilligt? Enligt henne ska hon ha tappat intresset för musik, och har inte riktigt den glödande känslan på scenen löngre. Synd, för grymt bra var hon!


ERICAochpepper(jag) SANNAochmoony(stavning?) MATILDAochmimsan


myhair



Så här såg mitt hår ut idag och igår. Jag ska säga er att det är nog första gången på 3 år som jag har det så lockigt/vågigt, jag totalt hatar att ha det så! Så om ni tror att jag egentligen har platt hår så tror nï betydligt fel. På riktigt har jag lockigt/vågigt, det är inte helt mitt "normala" på bilden, utan jag flätade så att det inte skulle se helt märvärdigt ut. Men som sagt vill jag ha PLATTHÅR, om jag bara fick det... då skulle jag bli glad. Men nej, det finns inte en chans i världen att det kommer hända.. så jag får nöja mig med min plattång som är till användning varje dag.

like this outfit

gillardenne outfiten från H&M !


plugg för fulla muggar

pluggar satan i gatan i det. Men nej, denna gången sätter sig inte allt i huvudet. Inte bra, inte bra. Jag som trodde det var enklare. fan. Men har någon timma på mig innan jag blir så trött att jag inte orkar mer. BTW idag så spelade vi upp vår "film" som vi gjort på svenskan. kommer kanske lägga upp den här sen, den är kanske inte världens roligaste, men lite rolig ändå. Speciellt ser man riktigt störd ut, samt pratar man inte alls så i verkligheten som jag gör i filmen, sickt! ;D

här har vi "filmligan" !



du är min lysande stjärna,

I LUV JU


såhärbraärjapåattrita

som ni ser så ritar jag SÅHÄR bra, eller inte.
Men tyckte min mapp som jag gjort på bilden var väldigt FÄRGGLAD, därför tycker jag att den får komma upp på min blogg! Men det är enbart därför.


go och glad kexchoklad

tjenixen!
Håller på med biologi provet som vi har tills på tor. Är ca 55 frågor + läsa i boken. Visst är det rätt roligt, men drygt som fan att läsa,. Just nu står det stilla i min hjärna och jag har jätteont i huvudet, och är super trött. Jo, visst var det trevligt för er att veta det? Nä, det tror jag inte. Men bloggen har varit lite enformig den sista tiden. Inte bra, inte bra. Men snart kommer jag med nya och fina ideér ska ni se!

Förresten så har jag fått tillbaka min skoldator! sSTOollt
så här langar jag några bilder från de filmerna sen i helgen.
(ingen bra kvalité) menmen.
hästar som ja provred







Moské

Fri från skolan idag. Var och besökte Moskén i malmö, och sedan tekniska museét. Rätt intressant att höra allt som en muslim berättade för oss. Det var så roligt, för innan han kom till Sverige, han "ledaren" som berättade, så sa han att han inte ens visste vad Sverige var för ett land, för han kunde inte något om Geografi. Han kom då ursprunligen från Palestina, eller sedan Libanon. Iallafall så hade någon sagt till han att det bara finns Vikingar i Sverige, rätt roligt endå. Men så är det dock inte! Tänk så många i världen som  inte vet hur vi har det, men vi vet hur dom har det? Rätt lustigt ändå, sen lever alla länder sin egen kultur, och alla länder har olika lagar som man måste följa, på beroende vilket land du är i. Rätt strange egentligen.


hästapolle

Ridit två hästar i det fina vädret, hur härligt som helst!
Pepper var så glad att komma ut så när jag skulle hoppa en liten fjuttig stock, så skulle han såklart böjja ner huvudet ner i marken, och slänga av mig, men han lyckades inte riktigt, men nästan, jag blev hängandes på hans hals i stället. kallas "LYCKAT"!



wünderbart väder

LOVE VÄDRET!
BTW, igår provred jag tre hästar, skitroligt var det. Fastnade speciellt för en, men ska ut och provrida många fler, så vi får väl se vilken det blir till slut. Var dock lite drygt att åka bilen i två timmar, men jag satt vid datorn en liten stund, sen somna jag, inte ovanligt? Jag somnar lätt som en plätt, och speciellt i bilen! På kvällen stack jag och heidan till andrea och träffa hon och rebecka, var ett tag sen jag SKRATTADE så fruktansvärt mycket. Hade redan träningsverk, men såklart fick jag det ännu mer nu efter igår. Fråga mig inte varför, men ja sen hände en del saker, och då kom vi fram till att jag skulle kallas "klökarn" andrea "kråkan" och heidi "dreglet". haha.  


bild i bilen sen igår


mille sitter fint i biilen

största och minsta hästen

världens störstsa och minsta hääst typ!!




in the car

Sitter nu i bilen och är på väg någonstans. Gick upp i hyfsad tid, klockan 9, rätt stolt faktiskt, men samtidigt hade det inte varit fel att gå upp klockan 11 heller. Min vovve sitter bredvid mig och sover, det bästa han vet är att ÅKA BIIIILEN, han blir helt craaaazzy!

friiiiiday my friends

FREDAG! (igen)
mer än härligt kan jag inte säga, och engelskrprovet är avklarat! Hur det gick vet jag ju inte, men får hoppas att det gick bra. NU bär det av till stallet, ska rida lola, och fixa till min peppermann. Sen blir det nog hem till ellen ikväll och träffa lite folk. TREVLIGT !!!!!

cp sjuuuukt

har ni sätt något liknande någon gång? ;D


taggad inför prov i morgon

ENGELSK PROV TOMORROW, I HATE! (håll tummarna för att jag klarar mitt engprov)
som sagt, inte blivit mycket bloggande pga att jag har pluggat något fruktansvärt mycket, sorry för det. Men fredag i morgon, sen helg, hur göttans är inte det?


outfits of today



(obs! jag vet, suddig bild... )
vitt linne: Gina Tricot
Kofta: Odd Molly
Chinos: Gina Tricot

nattinatti

kände för att lägga upp denna fina "pepper" text bilden, (höhö..)
Fin va ?:D


pinks nya låt

har ni hört pinks nya låt? Själv tyckte jag inte den var så bra i början, men nu tycker jag bara den blir bättre och bättre!
vad tycker ni om den?



detta gillar vi

detta gillar vi!
fortsätt så! 


pineapple

annans är sjukt gott!
Tyckte det passade bra att äta det samtigt som jag pluggar SO och ENG.
Fick reda idag på att vi ska ha 4 prov på en vecka om 2 veckor då, vilket är sjukt.
Vilket är inte bra, vilket suger fett. inte så konstigt om man inte kan prestera lika bra på alla proven då^^
såarg jagblir.
aja...


10-10-10

Bara för att alla andra har skrivit att det är den 10-10-10 idag, så måste jag med det.
Eller jag måste inte, men kände att jag ville det helt enkelt.

vilket onödigt inlägg?
hoppas ni står ut med det ;D

här kommer en bild iallafall!


BARA FÖR ATT JAG ÄLSKA DISNEY!

belive it or not


Dagen har varit sjukt rolig, tummen upp!
I morse var det jättedimmigt när jag vakna, såg inte så frestande ut. Men senare på dagen blev vädret superfint! Åkte till mina 3 änglar vid halv 2, hade inte sett dom sen i somras! inte bra, inte bra. Men nuförtiden hinner man inte med allt man vill, det är bara till att inse. Känner att jag har världens huvudvärk också, kan bero på att jag har skrattat så mycket idag? Man "tränar" ju kroppen när man skrattar, eller har jag fel?


hos tovatuss :D

Haft en superdag med tjejerna Tova, Matilda och Sanna! Ska snart hem så bloggar mer då!
Hoppas ni haft en bra helg!


I WANT BACK (USA in my <3)

Saknar USA något så fruktansvärt! Var där sommaren 2008, så var ett tag sen. Rekomenderar verkligen att åka dit! CALIFORNIA, me like! Var i San Diego and L.A. Det var som att man kom in i en "sagovärld" när man kom dit, så mycket att upptäcka och göra. Har super många foton från när jag var där, dock inga super fina, eftersom att jag inte var dirket en bra fotograf då, och såg dessutom rätt anorlunda ut, så tror ni helst skippar att se de bilderna, fast iförsig kan jag visa er några.



SEAWORLD











full rulle frammåt

JUSTNU kollar jag på PS I LOVE YOU, men den är alldeles snart slut. Superbra film, men sorglig, vad jag tycker. Dagen har runnit iväg som vanligt. Blivit tennis, och sen har jag ridit my lovely ponni pepper, pluggat lite, och nu har jag blivit tröttt. I morgon ska jag träffa tre underbaringar som jag inte sett på år och dar. Nu ska jaglyssna på bra musik, sen ska jag fundera på att nanna, superduper trött!

haha, så gammalt, men så roligt !


en snabbis

Snart kommer Heidi, och innan hon kommer tänkte jag göra ett snabbt inlägg. Dagen idag har väl varit rätt bra helt allmänt. Gjorde väl inget speciellt i skolan mer än att träna inför alla prov mm, jo vi hade idrott sista lektionen också. I helgen blir det rätt mycket plugg till prov, men även vänner såklart! Annars håller det inte i längden kan jag säga på direkten!

Om drygt en halvtimme börjar idol, vet inte riktigt vem jag hejar på, missade det typ förra veckan, så vet inte riktigt vem som är kvar? Men dom flesta är väl grymt bra antar jag.


just ja! gårdagens outfit

Bild från igååår.


t-shirt: H&M
leggings: bikbok
ringar och armband: italien
skor: converse


one two three

Helllo!
idag har det väl inte hänt JÄTTEmycket om man säger så, mer än att jag skrattde ihjäl mig på sista lektionen idag. Så kan det gå. Skulle egentligen provridit en häst idag, men det blev inställt, så ska göra det i helgen istället. (Letar ju ny häst) när jag inte ska ha pepper kvar längre. Så om ni vet någon fin hopphäst, så är det bara att säga till mig! Har hittat ett antal fina ponnisar, men dock ingen som riktigt KLICKAT på direkten.


a few pictures




dessafin fiina bilderna tog jag innan idag, bara för att jag var sugen på att fota! bättre det än ego bilder^^


biologi som gäller

Nu ska jag sätta mig ner och läsa biologi, inte för att NO ämnena är mina ämnen, men Biologi är faktiskt rätt roligt. Har bara sådär 14 sidor att läsa till i morgon, men det ska nog lösa sig. Idag var det god mat i skola, tummen upp! haha. Ingen sol ute vad jag ser, tråkigt värre. jag älskar ju solen! Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta framför datorn och göra en massa.

sånifår ha en bra fortsatt ons!


BILDBOMB FRÅN IDAG

















































från och med du

Hejhopp i tigerskogen! haha vilket "uttryck" jag använde där^^.
Anyway...
Idag har det väl varit en helt vanlig dag i skolan, men rätt rolig ändån, blev nöjd med mitt SO arbete, kanske kompleterar till MVG i helgen om jag har tid. Sen fick jag ett halvt poäng från MVG på matteprovet, störrigt om något! Det är bara att jobba på tills nästa gång!

After the scool gjorde jag och ELLLEN blåbläääräs paj, MUMS kan jag säga med starka ord ! Jag som hade tänkt att bli, eller är på väg att bli en nyttig människa. Men idag var det enbart ett undantag, så ni vet. (Bra att veta). Efter vi smaskade i oss den goa pajen så åkte vi till min älskling, PEPPERRRRR! ellen fota mig, och fina bilder blev det! tack så mycket vännnen, för du stod ut med oss!

BILDER KOMMER I NÄSTA INLÄGG





PUSS BILDER PÅ MIG OCH KUSSE!

visst är min kusin underbart sööööööööööt?
Han kan gå fram och säga:
- Jag vill ha sussu!

Ja, sen funderar man en stund, ja just ja! Det betyder ju att han vill ha varm mjölk (på balinesiska tydligen).
Så gulligt! Han kan dessutom typ fyra språk, den lille rackaren. Helt sjukt. Men han har bott i Bali och Sverige, sen har han lärt sig de andra språken helt enkelt. Det sjukaste är att den lille är bättre än mig på engelska, hur skämmigt är inte det? hahah, det får jag stå ut med. Han är sjukt söt och underbar ändån!












godnatt nära och kära




Haft en superhelg! Vill jag börja med att säga. Sovit otroligt länge idag, till klockan halv 12(jag tycker det är sent), och la mig rätt tidigt ändån igår. Det måste ha varit all trötthet efter skol-veckan som varit. Efter jag kommit hem från NIkke idag, så gick jag en lång runda med vovven, haha han började bara skälla på en oskyldig gubbe? rätt roligt ändån, han VÄGRA gå förbi han, gubben bara skratta, var säkert 90 bast!  silken typ min hund är va...Sen kände jag att jag ville rida idag, men har ju ingen häst, min går ju inte att rida på, min älskade polle. Så fråga jag om jag fick rida LOla, och det fick jag. Hoppade 105 cm med henne, gick rätt bra tycker jag, var första gången! Sen frågade caroline om jag ville hoppa Oliver, en storhäst, som är 168 cm i mankhöjd, så gjorde jag det. Hoppade 110, super rolig häst att rida på ska jag säga! Nä, nu har väl ni fårr nog av mig, ska gå ner i kylen och äta annans. Alltid lika gått! ! Ny vecka i morgon, med nya tag! Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag.
 
Kraaaaam till er


1 3 : 4 0

Söndag igen. Veckorna rusa iväg nu förtiden. Igårkväll spenderades kvällen hos niklas med roligt folk, skrattde gjorde vi allt kan jag säga! Men jag skrattar så mycket alltid, och därför får jag alltid ont i magen. Vet ni varför? För att man tränar musklerna när man skrattar mycket, så jag föreslår att man skrattar mycket, pga av två saker!
1. ett gott skratt förlänger livet
2. du får muskler genom att skratta

haha inte för det syns några magmuskler på mig inte! men bara för det ska jag skratta jättemycket så jag får riktigt mycket magmuskler..!

p i s a


bild från i somras, i italien.
Idag är det lördag, och jag tycker allmänt att dagen har gått snabbt, hunnnit med en del, men känner att jag borde haft mycket mera gjort vid detta slaget. Aja, nu kommer heidi om ca 10 minuter så jag måste fixa mig färdigt, så hon slipper att vänta. Lite dåligt med inlägg har det varit, men ska bättras, men skriver när jag känner för det, hoppas det är okej för er.
pussss

emeeelieeeee ist hier

emelie är här och det gillar ica väldigt skarpt!
Inget fint väder ute, nä. Höst har absolut inget roligt väder att ge, inte vad jag tycker iallafall. Fast den kan även vara mysig, men det värsta kommer snart när det blir mörkt redan klockan 4-5!!!!!!!! SÅ liksom när man cyklar hem från skolan börjar det redan bli mörkt, och visst känns det en aning konstigt! Det dissar jag med hösten, kan jag säga. PÅ sommaren är det ljust ute till typ 11 på kvällen, och det gilllas väldigt mycket !

nu ska jag snart till  peppee, sen ska jag träffa emelie, nikke, och fia !
häää dä bräää


RSS 2.0