tre söta små troll


elinpelin, icaspika , lojsanflojsan


meine mobile

I HAVE THIS MOBILEPHONE
But I'am very tired of this...
Har haft den i typ 2,5 år snart,
hade absolut inte tackat nej
till en iphone eller htc.
drömma kan man alltid göra?


:(


:D


scooby dobbi dooo, where are you?

För en gångs skull var jag mätt när jag kom hem från skolan idag, och då menar jag riktigt mätt!! Det var fisk i skolan idag, så himlans äckligt. Jag avskyr fisk!! Kan inte hjälpa det... Btw så var sista lektionen räddare i nöden helt enkelt. Jag åt ingen lunch, jo lite grönsaker? Men det räknas inte. Såklart var jag vrålhungrig just idag också, men sista lektionen räddade mig eftersom att jag har HK som elevens val. Vi gjorde Krabbelurer och det var sjukt gott! Har aldrig ätit det innan, men ni borde helt klart testa det !


coronado island

När vi var i USA för snart 3 år sedan så åkte vi till en ö som heter Coronado Island, sjukt fin! Det sägs att det var där någon tjeckade in, men aldrig ut.. lite spooky (på hotellet då)


vartvungen


Beställde dessa fräsiga röda chinosen idag, älskar färgen! Tänk så snyggt det kommer bli till sommaren när man är brun och har VITA converse! helt galet.


studiedag

Det är så skönt att ha studiedag, tyvärr tycker jag att vi har det alldeles för sällan. Det bästa är ju helt klart sovmorgon! Vid två tiden stack jag till ellen, sedan gick vi till skogen och gick slingan. Man kände sig så duktig när man gick, det var riktigt härligt! Borde göras betydligt oftare. Vid  5 tiden stack jag till stallet och red prinsessan. Hon var riktigt, riktigt duktig!!!!! Red först 5 min på utebanan, så hon kunde spralla av sig lite och tog en liten studs, sen så red jag in i ridhuset där hon gick som en klocka. Red igenom dressyr programmet LC:2 vilket hon klarade av bra. Hade ju varit skoj att starta en dressyr tävling någon gång.  


I am number four

Kollade på bio idag with my friends, mycket roligt må jag säga! Mycket skratt som vanligt, och det gillar vi. Vi såg "I am number four" och den var sjukligt bra! Måste påpeka att alex pettyfer var as sexig, så jevlans snygg är han...

STUDIEDAG I MORGON, hur skönt som helst, man får passa på att sova ut ordentligt. Dags att sova kanske? Tror det är en bra idé! Jag kommer somna på direkten, dessutom sova som en stock, det gör jag alltid.




L                                           Ö                                                   V  

nallebjörnen

Min polle har riktig nallepäls, så sweet!



dagens ritt


dagens L:C runda, synd att det blev ett nerslag på sista hindret, men det var mitt fel.
Duktig ponny! FAST BLEV ÄNDÅ PLACERAD, en 6:e plats :D

dagstorportens ryttarförening

TÄVLADE IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vaknade 8 i morse, och tänkt att jag skulle vara uppe i god tid, vi körde till dagge för att kolla hur långt de hade kommit i med att det var två klasser med allsvenskan Reg innan den Lok skulle börja. Så nästan precis när vi kommer så trillar en tjej av sin ponny rejält, och det såg riktigt otäckt ut. Ambulans och Brandkåren kom, riktigt synd om henne! Hoppas verkligen att det är bra, eller åtminstonde bättre med henne nu. För det såg rikrigt hemskt ut. Stackare. Pga detta så blev ju tävlingen försenad, men klart bättre att hon mår bra! Men i alla fall så kollade jag en stund, sen gjorde jag i ordning i stallet och mockade sedan, red ner henne till dagge och började rida fram. Såklart var jag ute i mycket god tid, lite för tidigt kanske. AJa, hon kändes super duper och glad och positiv. RESULTAT: 

L:C- Hon lyssnade bra, var pigggggg men tyckte det var roligt. Allt flöt på och jag hoppades på en felfri runda. Mellan 11 och 12 som var det sista, kom jag lite snabbt och hann inte fånga upp henne, så fick ett ner där. Otur, men nööjd ändå! Ibland gäller det att chansa, "vinna eller försvinna". Men det räckte ändån till en 6:eplats pga att jag hade den näst snabbaste tiden med 4 fel (;

L:B- På framhoppningen gick allt som det skulle och bra kändes det också. Jag vet inte vad som hände inne på banan? Hon var allmänt  d u m... inget mer att säga. BÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNG

1 och 2 och 3 och 4

Hejhopp! Dagen har varit redigt härlig idag, både tennis och en liten uteritt har det blivit med Rosin. Hon blev så glad och höll på att leva liv i luckan ett litet tag, men jag förstår henne fullkomligt! Så fort hon såg någon galoppera vid terräng hinderna skulle hon ju såklart hålla på och stutsa och stegra lite som en liten studsboll. Haha hon är rolig min polle. Om 5 min ska jag till heidi och käka med nikke, rkt skoj! I morgon är det tävling i dagstorp och jag ska hoppa L:C/L:B. Hoppas det går bra, det ska bli super roligt!

                                 bild från idag!


flower power


fina krokusar från garden.


saturday

Hej på er alla godingar! Solen skiner som den gjort nästan hela veckan, underbart. I natt sov en viss elsa hos mig vilket var trevlans, om en stund ska jag till LBTK och spela lite tennis. Känner mig riktigt taggad! 


elsapelsa is here

Yohho, Elsa is in da HOUSE!!!!!
Min käre vän är hos mig denna friday, och det gillas mycket. Vi är övermätta för vi har ätit mängder av mat så vi nästan sprängs. Vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt? Men hellre mätt än hungrig. Senare återstår ju våfflor eftersom att det är ju VÅFFELDAGEN idag, det har ni väl inte gllömt? Något sådant kan man bara inte glömma. haha. Men nu ska vi ta oss en titt på Burlesque, har ännu inte sett den, så hoppas den är bra. Antagligen så är den det eftersom att alla som har sett den säger att den är suverän! Jag litar på dom.






störda men  söta, elsapelsa i alla fall (;


allsvenskan



Minns när jag var med i allsvenskan i dressyr DIV II 2009. Jag är inte direkt en "dressyr människa", men jag måste erkänna att det var grymt roligt att vara med. Dessutom kom vi 2:a första omgången! Andra omgången kom vi 3:a, megaroligt! Hade varit super roligt att vara med i hoppningen också någon gång. Grymt roligt att vara med i alla fall!


bestellt (auf deutsch)

Har beställt detta som snarast kommer hem till mig, eller ja det var någon dag sen jag beställde med H&M är så grymt sega på leverans... men iförsig förstår jag ju dom, alla vill ju ha deras snygga kläder!!! Eller är jag helt ute och cyklar?

(Har dock inte beställt converse, men hade behövt ett par nya vita, det är så stilrent!)


hallå alla monster diggare

Känner att jag har varit sjukt taggad idag, vet inte varför. Men det är väl vår solen som satt fart och värmen som stigit sakta men säkert. Härligt, härligt. Även har jag varit "pippilångstrump". Nä men hade såna toffsar som hon har, tycker jag verkligen passade i det. ABSOLUT. Men lite förändring kan behövas ibland, så det är bara att testa på nya saker och se vad man passar i. Sen är det en annan femma om det ser bra ut eller inte. whatever!


italy

En finfin byggnad i Florens, kommer ihåg att det var sjukt varmt denna dagen! Men absolut inte något att klaga över, utom att man inte kunde bada i poolen denna dag, eller jo på kvällen, men ja då är det ju inte samma värme.


liten luriiifax

A L L A H A R V I V A R I T S M Å E N G Å N G I T I D E N



nej vad jag gillar mina kläder,
grymmt snygga (ELLERINTE!)
ändå väldigt, väldigt gulligt,.
skulle tippa på att denna bilden är mer än 10 år gammal?
till och med bevis på att jag inte har platt hår ju!


21.00


Om en timme börjar greys anatomy, och jag läääääääängtar. Och denna gången ska jag inte somna som jag gjorde förra gången... guu  vad arg jag blev när jag vakna sen. Det får inte hände igen!


you are the music in me

Lyssnar och diggar musik på högsta nivå! Det går inte en enda dag utan att jag lyssnar på musik, det är så underbart. Vad skulle jag gjort om inte musiken fanns? Antagligen inget, men livet hade dock inte varit lika bra då. Man blir så taggad och pigg och glad av musik, eller vad säger ni? Det funkar i alla fall för min del. Om en stund hade jag tänkt öva på kartprovet som vi ska ha om någon vecka, men det är näst in till hela världen + huvudstäder + floder. Så det blir ju en del kan man säga, men det ska vi nog fixa.


lille pepper...

pepperhjartaerica.
jo det sa man alltid förr, då var då, nu är nu.
jag saknar dig även om jag vet att du har det bra.
jag love my horse som jag har nu,
men jag glömmer såklart aldrig dig, det vet du?
I still love you my darling,
and you know that? (':
vilaifrid


we like colours

Blev sjukt fotosugen när jag väl kom hem. Hade inget roligt att fota, så blev såklart egopics och lite annat smått och gott. Look and see, bläddra annars förbi.  












säger bara love love love

KAN KNAPPT TRO ATT DET ÄR SANT!!! Det har varit riktigt varmt och härligt idag, har nästan sutit ute på varje lektion, och det har varit så underbart helt enkelt! Nu är jag riktigt glad, jag har väntat på detta så länge, och äntligen kommer det fina vädret till oss. Visst är det wunderbart!? Jag blev så glad att jag gick en lång runda med millemannen, glad blev han. Om en halvtimme ska jag på utvecklingssamtal och innan dess ska jag ha tagit på mif ridbkläder, lycka till med det!

men här kommer en dagens outfit bild:


fy fysan vad gottttttttt


SOMMARSOMMARSOMMAR!!! jag vill ha di här nu, punkt slut.
det bästa med sommaren är klart värmen,  och allt annat skit man gör, men även är det J O R D G U B B A R som är så mega gott, loveit!


puss på vovven

HAHA vilken tönn bild. Bläddrade igenom lite old pics och hittade bla denna skumma bild. mkt sött.

snacka om att mille ser ut som ett frågetecken...

en död firre

Hela dagen lång har jag känt mig död, alltså riktig trött! Funderar starkt på att sova snart innan jag däckar framför datorn, vilket är ingen hit. Eftersom att jag har varit övertrött, har jag skrattat en hel del, vilket har gjort att man får ont i magen lite då och då. Det är sjukt roligt att skratta, men när man gör det HELA tiden får man ont i magen, och det är kanske inte det roligate? Men jag älskar att skratta så jag får stå ut med det lilla besväret.


flight plan J29


Hittade en bild på farfars konstnär, efter han gjorde då ett plan 2008 kraschade här i Sverige någonstans. Kommer inte riktigt ihåg vad det var, men ja. Tycker iallafall det är fräckt (själva konsten då).


DUM LE KLUBBA

Sitter och smaskar i mig en god dumleklubba. Men nu får det vara stopp med det, inte mer godis för min del inte. Om en litenliten stund börjar solsidan!!! Men det tragiska är att det är sista avsnittet idag, jag gråter, jag dör, jag blir arg... Varför är det på detta viset? Jag hoppas verkligen det kommer fler avsnitt framöver eller att de gör en film eller något, för det är så otroligt roligt. Helt sjukt! Sjukt bra skådespelare.


en oldies men bra

såg att olle hade gjort en cover på "The Boys of summer" en sjukt bra, men gammal låt.



hetingar


måste dessutom påpeka att channing tatum och alex pettyfer är sjukt snygga.

Don´t ever look back

Today it's sunday, och det är skola i morgon. Helgen har sprungit iväg, även fast jag har hunnit med en del. Igår var ellenandjohn here, sen stack vi till masse och kolla film där. Såklart kollade vi på wildchild och step up, riktigt bra filmer! Vi lyckades till och med övertala killarna att kolla på dom, fast jag tror inte dom ångrade sig, med tanke på hur mkt vi skratta? haha.


sikken helg

Underbar dag har det varit idag! Vaknade bredvid Elin idag, med Louise på helt andra hållet. Hade sjukt roligt med tjejerna igår/idag! Vi är sjuka och galna får jag säga. Efter jag stack hem från Elin spelade jag tennis, vilket gick jättebra,. (; Sedan var det hästen kvar, och det var ju så fiiiint väder att det bara var ett måste att rida ut. Pollen var sjukligt pigg och gnäggade en del, sött. I skogen mötte jag nämligen på LOUISE, elin, matilda, maja, som jag red med en liten stund. Vi hoppade lite terräng hinder och galopperade som bara den, guu vad de tyckte det var roligt! Hästarna behöver ju lite frihet ibland, ellerhur?
And nu så kommer våra gääster när som, så måste platta håret!
HADET


guten morgen

Hejsvej!
Fredag idag och det är härligt! Ser att det nästan är frost ute, vilket jag dock inte gillar. Det ser så kallt ut, men hoppas solen kommer upp sen,  så det smälter med nöje. Om ca en timme börjar jag skolan, och vi ska ha HK nu på morgonen. Nu ska jag fixa mig och skriva lite på mitt arbete i SO...


så sjukt gullig


sjuktsöt kille! dra fram videoklippet och kolla när han dansar, så grym!

sjuttonde mars

Today har jag haft Rosin i exakt 3:e månader! Och jag är en stolt ägare :D
men vill inte ens tänka på hur snabbt tiden går, oj, oj... alldeles för snabbt i alla fall! I morgon blir det en rätt chill dag i skola, vilket kan vara skönt ibland. Nu håller jag på med mitt SO arbete in i det sista som ska vara inlämnat i morgon. Vi får väl se hur bra, eller kanske dåligt det blir. Men hoppas B R A! Efter skolan ska jag och Louise till Elin och sova there, det ser vi klart fram emot!


biggemannen


idag visade sofie mig hur man kunde göra bildspel på bloggen!
Även hjälpte hon mig med headern lite, tacktack! (www.sofieskvarter.blogg.se)

besök även mina fina vänner :
www.ellemy.blogg.se
www.susia.blogg.se


ny inkommet från h&M


världensbästahopptränare



min bästa tränare sofie och handsken.
grattis till en 2:a placering i 130 hoppningen på SM:et i helgen!

visst ser det gott ut?


DE ÄR R O S A, och det gillas.

jag känner mig redigt stolt

Idag har det blåst ja satan i gatan i det! Jag som för en gångs skull hade hoppats på att det INTE skulle blåsa idag. Nämligen slutade vi 2 idag och jag skulle vara i ridhuset och träna redan klockan 3. Men bussen går liksom tio i 2 och nästa går en timme senare. Jag bestämde mig ganska snabbt för att cykla. Men tror ni det var en bra idé eller? Nej inte direkt! Jag trodde helt seriöst att jag skulle flyga iväg, det blåste så sjukt mycket! Men tro inte att en blåst stoppar erica från att cykla till hoterup(stallet) inte. Till slut kom jag fram efter en 25 min cykeltur i den "härliga" blåsten... Men vad gör man inte för sin hoppträning? Jag gör i alla fall allt! Det är sjukt roligt att träna, och det behövs också. När jag kom fram kände jag mig väldigt stolt. De flesta hade nog inte fortsatt cykla, men jag tvingade mig själv till det, och det gick ju! n ö j d. Men som belöning fick jag att det gick mega bra på träningen! Och då menar jag att det verkligen gick jättebra! Hoppade en bana på 110 och det kändes kanon! Inte för att jag bryr mig om höjden, men har aldrig hoppat henne så fint på den nivån innan. Så efter passet blev det en glad erica. I helgen blir det ingen tävling för att det inte finns så många lok denna helg, men ibland kan man ju behöva en vilohelg med. Däremot ska vi tävla i Dagstorp nästa vecka, vilket ska bli mycket roligt! Det är ju på HEMMAPLAN


F Y S I K

Jag suger på Fysik. Jag kan typ inget.. även om mycket är sunt förnuft. I morgon är det som sagt nationella i fysik, och jag känner mig inte ett dugg taggad. Men det måste ju göras, och det är bara att satsa och göra sitt bästa. Det är klart man vill få bra på det!

vem är min ryttaridol?

Min absoluta ryttaridol, är helt klart Rolf Göran Bengtsson. Han är så grym! Han tar och gör allt så lugnt och sansat, och lyckas A L L T I D. Hur proffsigt är inte det? Han är verkligen en bra förebild, och även min förebild. Roffe rider dessutom snyggt och prydligt och är verkligen följsam när han rider. Han har rätt attitiyd, och ser framåt istället för att se allt negativt. Härlig människa detta! Hade inte alls varit fel att vara lika bra om roffe... dream on säger jag bara till mig själv.


fotade lite idag, det var ju så fint väder






 

Ithink the spring is here

Jag är glad för det är fint väder ute! Även om det blåser lite kyligt är det ändå soligt, i like! I morse gjorde jag tyskprov som kändes ok, men inte superbra precis.. aja, nu är dte gjort iallafall. Om en stund hade jag tänkt fortsätta på min stadsplanering och lite annat skolgrejs. För några timmar sedan var jag hos tandläkaren, och tack och lov hade jag inga hål. Men de tjatade heeeela tiden på att om man äter för mkt socker så kommer du få, och blablabla.. joo jag ska faktiskt dricka mer vatten har jag bestämt mig för. I skolan dricker jag bara vatten, men ibland händer det att man dricker typ saft hemma? inte bra ju. Nä nu får det bli ändring, man vill ju inte ha fula och räliga tänder bara för man råkar äta lite "mycket" socker, nejnej. ericagoes äta frukt, och bli nyttig. Men den största frågan är,.. kommer hon lyckas? Jo det kan man ju undra...


pepper and bob

hittade en supersöt bild på bob och pepper från last year!


dagens ridpass

Regnigt och tråkigt väder idag. Men kanske är våren på väg? Det kan ju vara ett gott tecken, men vi ska inte vara för säkra bara. Idag red jag ett hårt pass med Rosin, vilket gick väldans bra. Hon var rätt pigg så idag blev det mycket övningar med halter, halvhalter, avsaktningar etc. Hon lyssnade väldigt bra, även fast hon bara ville fram, fram, fram. Kanske var det lite vårkänslor? Bättre pigg än slö, som jag alltid säger. En bra övning att rida när hästen är "pigg" eller om man vill få den mjuk, är att rida i såkallat "åttor". Det funkar alltid för mig. Men dagens resultat blir - superbra ridpass


dettaärenrubrik

Som de flesta vet gillar jag att platta mitt hår. Men för en gångs skull tycker jag faktiskt att just detta passar på mig. Men såklart passar jag bäst i plattat, därför jag plattar det. Alla säger att jag ska ha lockigt/vågigt, men jag trivs inte med det,,....så punkt slut.


rosainmyheart


Hade inte sagt nej till denna mysiga och snygga onepiece!
Tror den är ny inkommen och jag funderar starkt på den.
Ville egentligen ha en mönstrad, men denna var faktiskt superfin!

spring för livet om det vore kärt, att slå tillbaka det är det inte värt


Har två låtar på huvudet hela tiden, inte dom bästa heller.. störigt! Den ena är den med Sara Varga och den andra hette typ "Friday" något?. Så nu ska jag sätta på dannys låt i högsta volym så jag får en annan bra låt att tänka på! För hans låt är ju sååååå bra!? I LIKE.SE


I belive I can fly, I belive I can touch the sky, I think about it every night and day, sprid my wings and fly away..


Om jag hade fått välja en superkraft, hade jag helt klart velat kunna flyga.
Det hade varit riktigt coolt! När jag var i Cypern så testade jag och
pappa på sån paragliding? Man kände sig så fri, hur härligt som helst!



tagga solsidan!

Om ca 5 min börjar det bästa! Nämligen SOLSIDAN! så jävla roligt.


I start the day with something exclusive


Startade dagen med scones! Vaknade vid 11, var rätt död kände jag,
så för att få upp energin blev det scones med lite suggar på,
gottiligottgott.


dannydasnyggoskullevunnit...

Inget snack om saken att danny skulle vunnit! men eric var också bra. Förmodligen har han en bra chans, så det blir nog bra ändå.

påtal om melodifestivalen

Vet knappt vilka som är i final, men ikväll avgörs det vem som går vidare till Eurovision, eller ja först måste väl Sverige kvala? Men vem tror ni vinner? Är själv inte helt insatt i det, men jag hejar klart på DANNY och eric saade. Så jag hoppas någon av de vinner.


i rymden finns inga känslor

Nu ska jag ner och fylla på min energi genom lite mat, sen ska jag kolla klart på "I rymden finns inga känslor" som jag påbörjade igårkväll. I kväll blir det till niklas med emelie och sofia. Det gillas väldigt mycket!

här kommer bilderna från idag på min sockertopp





trolleholms ryttarförening

Kom hem för en stund sen från tävling med stumpelisa. Hoppade L:C/L:C+5. Efteranmälde mig till en klass, för hon känndes så bra. RESULTAT:

L:C - gick riktigt bra, tyvärr var jag dum nog och "satsade" lite väl för mkt i omhoppningen och tog en jättesnäv sväng, vilket var korkat gjort. Så 4 fel där, men i övrigt super nöjd! Jag menar det var ju mitt fel.

L:C+5 - Även i denna klassen kändes det väldigt bra, både jag och hon var ännu mer avslappnade, fick 4 fel i grunden dock i denna klassen. Jag var väl inte på med alla reflexerna helt, men,men. Kan inget annat säga än att jag är nöjd? DESSUTOM SKA JAG SÄGA GRATTIS TILL LOUISE OCH ELIN SOM BLEV PLACERADE! JÄTTEROLIGT!


crazyand?


ericainnanhonstickertillstalletförenridutrmedpollen,ensötklubbablirdetsomenergitillskott


freitag

göttans med helg nu. ikväll blev det serverat ceaser sallad, vilket är det bääästa jag vet. loveit. på hk:n idag gjorde boysen blåbärspaj, mumsigt värre...! man blir så himlans mätt också, det är så mäktigt! men guuttt var det.

TOMORROW ska jag tävla i TROLLEHÅLA, nej men TROLLEHOLM. det ska allt bli roligt. T A G G  A


my favorite movie for 12 years ago.

my little pony! älskade denna, eller "dessa" filmerna när jag var liten. så gulligt. gillar starkt deras färgglada päls, speciellt den rosa. haha.


meand my funny friends


saknar malmöfestivalen and NRJ in the park!!!!!
fett hett najs var det


blåbärssmothie hade inte suttit fel

Blev just jättesugen på blåbärssmothie, vet inte varför? Men orkar inte göra det nu, även om det var åratal sen jag drack det senast. supergott är det! Måste påpeka att rosin var väldigt duktig idag, behövde inte använda alls mkt hjälper, och det var bra. Senast jag red henne körde jag ett rätt så intensivt pass så hon verkligen fick kämpa! Idag blev det ett litet lugnare, eftersom att vi ska tävla på lördag, men jätteduktig tös! Hon har dessutom blivit så harmonisk, min lilla nallebjörn.  


born to make you happy

jag hade visst fel... trodde det skulle bli bra väder idag, men sån tur hade jag inte. Men ska till hästen nu, se yah later alligator !


det snurrar i min skalle

jag blir craaazy! allt pluggande tar kol på en! är arg på mig själv att jag inte kan allt vid detta slaget. buhu...

får trösta mig med att ta ett glas päron kiwiks dricka. kan hjälpa, vem vet?




summersummersummersummer

jag ser verkligen fram emot den varma och härliga sommaren. l ä n g t a r
when I look at this picture i think of summer. mkt mkt glass i stora lass :D
btw så har jag pluggat i timmatals nu, inte för jag vet om det ger något resultat, menmen.
Blir plugg en timme till, sen blir det sova gottgott.


time after time

pluggpluggplugggpluggpluggpluggplugglpugg.
så ser det ut på schemat resten av kvällen.. not funny, men biologi är ändå det roligaste NO ämnet av alla, så det är positivt. provet handlar typ om gener arv m.m..hoppas på ett bra resultat, men då måste jag fortsätta exakt nu, annars går det åt pipan. detta innebär tyvärr sorgligt men sant att det inte blir så mkt mer uppdatering idag, men jag hoppas ni står ut!


v a c k e r

du var så jävla vacker. det kunde man inte säga något annat om. min chokladbruna polle.
så söt så söt.


bild från bamsecuppen 2008


fiskbensflätaaa

både ellen och cajsa gjorde sån fin fin fläta på mig idag, det är så sjukt najs när någon "håller på med ens hår" att jag dör.. seriöst jag hade l ä t t kunnat somna. dock är det inte den finaste bilden ... men visas enbart för flätan, i övrigt ser den förJÄVLIG ut.
men ibland får man bjuda på sig själv


fet tis dagen


är ju fettisdagen och tjejdagen idag. två flugor i en smäll.
mammsen kom hem med en mumsig semla, aldrig fel.
men tur de att man inte äter en sån här varje dag, då hade
magen nog inte varit den smalaste precis... men ibland får man
unna sig litta. kan dock tycka att det är lite mkt grädde i dom..

inte den piggaste

Hejochhå. Trött är jag, och jag orkar inte plugga. 3e prov denna veckan, och det är bara att köra järnet. Först ska jag ta en sovstund, låter bra.


lyckogrodan

mormor kom in en snabbis efter jag varit i stallet, då sa hon "den här grodan är till Rosin". haha guu vad jag garva. Ändå gulligt sagt. Så nu får det bli vår lycko groda! Den ska vara med på alla tävlingar, så får vi se om det hjälper och ge resultat! Man kan ju alltid hoppas. Den är till och med Rosa, min favvo färg, gillas mycket.


finfina häst



strålandesol

Jag vill ut och rida i det fina vädret! Hatar att sitta inne när det är soligt ute, vill bara ut. Så varför inte ta en runda i skogen med sin polle? Funderar starkt på att göra det, men först blir det plugga Mu och Bi.

my eagle

Har nu kollat igenom klippet på när jag red Rosin igår typ tusentals gånger. Saken med att jag gör det är att jag vill förbättra min ridning och ser därför vad jag gör för fel och bättrar det till nästa gång. Det är nyttigt att kolla på sin egen ridning, så man får en annan syn på det när man inte sitter på hästen. För det är en sak att kolla, och en annan sak att sitta på hästryggen. Jag lär mig utav det. Sen kanske det inte funkar på alla, men många antar jag.


hos HEIDI of course

checkar läget på melodifestivalen, eller ja andra chansen. Men inga vidare låtar... bara LOVE GENERATION. Innan åt jag och heidi tacoos, som var mega pega dega gott! så nu sprängs min mage... eller nästan.

hittade dessutom litta fina old pics på oss!







tävling i torn

Tävlade i Torn idag, och tyckte det gick bra. RESULTATET:
L:D- känndes jättebra, och bra framåtbjudning, kanon runda! Felfri
L:C- även här känndes det bra, men hände något på tvåan så fick 4 fel. Har ingen aning om vad det var, såklart ska jag inte skylla på hästen, men tror det var skuggor eller en sån ljusspringa, men men. Inget man kan skylla på. Nöjd med dagen ändå! Längtar redan tills nästa t ä v l i n g


chinos på hög nivå

fett snygga. hade gärna velat ha alla färger. men funderar på ett par, fast det största problemet är vilken färg?


en höstbild som jag allt hittade långt ner i mappen


bild sen i höstas, har jag förändrats?
På denna bilden ser jag inte så stor skillnad, kanske att jag hade finare hår.
HAha.


in red power


MEGA COOLA BYXOR !


t o r n

Efteranmälde mig till en tävlingi torn i morgon. Det ska bli redigt roligt, hoppas det går lika bra även denna gång, även om det inte kan gå bra alla gånger. Men hopp finns ju alltid!

jag är en hästnörd, ta det för vad det är

[x] ridit på mer än 10 olika hästar
[x] är i stallet mer än 3 gånger i veckan
[x] har en sköthäst
[x] har ridit barbacka
[x] har galopperat barbacka
[x] har travat
[x] har skrittat
[x] har galopperat
[x] har hoppat
[x] har hoppat barbacka
[x] har ramlat av
[x] har suttit på en skenande häst
[x] har suttit på en bockande häst
[ ] har ridit islandshäst
[ ] har töltat
[x] har ridit utan hjälm
[x] har ridit baklänges
[x] har ridit i damsits
[ ] är medryttare
[X] har en egen häst
[x] har ridit på en kompis häst
[x] en i släkten har egen häst
[x] en häst du gillade har dött
[x] du har duschat en häst
[x] du har testat gymkhana
[x] skulle kunna dö för en häst
[x] har egen ridutrustning
[x] har tävlat inom hästsporten
[x] har tävlat på ditt stall/klubb
[ ] du kommer aldrig att lämna ditt stall
[x] hästar för dig är livet
[x du är stolt över att du rider
[x] du har ridit en snabb häst
[x] du har ridit en seg häst
[x] en häst har vägrat framför ett hinder med dig
[x] du har använt ett dressyr spö
[x] du har använt ett hoppspö
[x] du har andvänt ett "vanligt" spö
[x] du har ridit med dressyrsadel
[x] du har ridit med westernsadel
[x] du har ridit med hoppsadel
[x] du har ridit ut
[x] du har fått privatlektion

Jag fick: 39

0-5 inte hästnörd nån stans !
5-10 lite häst i dig.
10-15 detta kanske är ditt intresse.
15-20 ganska hästkunnig
20-30 det luktar häst
30-40 DU ÄR EN RIKTIG HÄSTNÖRD!

klasströjorna har anlänt


Detta är då baksidan på klasströjan, tycker den blev rätt bra ändå!

Och detta är då framsidan. Rött är sött, det rimmar bra det.

även kan jagochellen se störda ut... men det får ni ta

det är klart att man är glad för första placeringen med lilla prinsessan



sweet dreams

Nu ska jag ta mig i kragen och dejta min käre kudde. Det ska bli härligt för jag kommer sova som en stock. Jag somnar lätt som en plätt på en sekund! Om ni inte tro mig kan ni ju allt fråga alla mina vänner? De vet förmodligen svaret på detta. Visst? MEN NANNNNA GOTT ALLESAMMANS! btw: Nu är det fredag! Om några timmar ska jag till skolan, men det får vänta. Först är det sovstuuund.


man blir brun av att äta morötter


såhär kunde en vanlig dag se ut när man hade hästen hos amanda.
det slutade oftast med att man satt i morotsberget.
finns inga godare morötter än deras!


scooby doo

Visst liknar min vovve scooooby doo on this picture? Eller bara jag som tycker det? men söt är han.


matematik

När jag kom hem idag somnade jag på direkten, var fruktansvärt tröttt. Så det var härligt. Engelskan kändes inte jättebra.., i morgon är det matteprov och jag känner mig inte direkt taggad. Får väl plugga till det med.

Skrittade en runda med Rosin så hon fick ut och röra på sig lite, så hon inte blir en stelis. Det hade inte slutat så bra i längden. Glömde att skriva att det hände en rolig sak i stallet igår. Rosin såg hängig och trött ut, vilket hon var igår, men iallafall så sa jag på skoj att "har du feber Rosin"? Så gick jag fram till henne och kände i pannan, då började malin as garva. Jag vet att man inte tar tempen på en häst panna, men det var lite roligt faktiskt. DE HAR JU PÄLS !!!?


06.00

I wake up 6 at morning today, it was not funny.  Tror jag kan alla 90 glosor nu? Hoppas. Men man måste kunna sätta in dom i meningar med, senär det en massa annat grejs, som texter, grammatik. Inte det lättaste för min del, men jag ska nog jobba på det. Blir inget mer bloggande denna morgon, men maybee later?
HA EN TOOPPPEN DAG ALLESAMMANS


engelska prov

shiiiet, ska ha eng prov om några timmar. nervöst... hoppas det går bra, än så länge känns det sådär... hade tänkt plugga en halvtimme till innan jag ska dra mig mot skolan. Såg dessutom att när jag läste min blogg, hade jag glömt att ändra några frågor här nedan, så vissa av dom stämde inte! Jag dricker hellre saaaaaft, och jag är inte tolerant mot andra. Så nu vet ni det (;

wishhh my luck for today, I think I need that...

en dag med erica som lockigt/vågigt hår, inte ofta man får se det inte...

Orkade inte platta det i morse eftersom att det var så vågigt efter igår, så det fick vara som det var. Gillar inte att ha lockigt/vågigt hår, det passar inte på mig och ja känner mig inte bekväm i det. Så antagligen blir det plattat imorogn. Det är det jag mest trivs bäst i, så det får bli så. Peppar peppppar pepppar så har inte mitt hår slitits! Har snart plattat det i tre år, varje dag....





RSS 2.0