Lyckan är att ha en häst


Ja, ni såg vad jag skrev, och det stämmer alldeles korrekt.
finaste ponnyn ever.


dagens dressyrpass med rosin!

Red dressyr idag som en galning, måste säga att det var längesedan hon gick såhär bra! Så stolt över henne. Hon kändes som rena rama dressyrhästen, WOW. Dock gick hon kanske inte som bäst såklart när mamma filmade, men ändå hyfsat! Försökte rida igenom LC:2, men blev lite små missar här och där, inte perfekt, men alltid något. Så himla nöjd med min pärla idag.

En liten snutt på det hela av ridpasset från idag!



just be happy, life becomes so much easier



Såhär ser jag ut idag!
LIKE MY HUNTER BOOOTS, much.


Starbucks in My <3

Dagens frulle


Världens sötaste vovve

MIN LILLA MILLEMANN
Söt och gosig hund på morgonen.


Glass i stora lass

NU ÄTER JAG GLASSSS, MUMS


crazy girls

Skojar ni? Jag var så himla trött när jag anlände från skolan idag, vaknade för ett tag sedan, har sovit i ca 3 h, hehe. Rätt sjukt ändå, men inte är jag pigg för de, jag ska nog ta och sova snart igen så jag är helt utvilad till i morgon. Vilken tur att man inte har några läxor till morgon dagen, det hade varit en aning jobbigt... Känner mig som värsta dagisbarnet som sover "middag" och lägga sig tidigt, men så kan det va ibland!


tired

Som ni kanske ser är jag super trött... varit en lång dag i skolan! Sluatade ca 4, tittade ut från lektionen, vad ser man? Kolsvart ute...kul. Skulle egentligen sutit på hästen vi denna tiden och hopptränat, men det fanns ingen el i ridhuset och i hela hofterup så det blev inställt. Istället hade jag tänkt att sova en stund, sen får jag göra lite skolarbete senare. puss


Lite så på Morgonkvisten

Trött? Definitivt det rätta ordet. Har inte sovit mkt i natt, borde sovit mer! Får väl ta igen det nu ikväll istället. Idag blir det en lång dag i skolan, lite jobbigt. Men sånt man får ta, har sovmorgon i morgon i alla fall! Något positivt i det hela.


LEJONGAAAP

Såhär kan det gå när man är i bibblan och försöker att plugga. höhö.


siffran 5



Sitter med 5 läxor, 3 gjorda av 5 möjliga. Klockan är 10, och jag ska kunna en hela jävla tyska text UTANTILL tills imorgon... + att jag ska ha en liten redovisning.. eh, vad har jag gett mig in i! Kommer gå skepp rätt åt skogen, nej, nu ska jag vara positiv, det kommer gå super! Lika bra att jobba på nu så att man inte behöver sitta i evighetstid.


Min lilla söta scout Sally

SÄGER BARA KATEDRALSKOLAAAAAAN


OCH ÄVEN I ÅR ÄR DEN UPPE

Detta är så imponerande, mina grannar är över 94 och sätter fortfarande upp deras ljusslinga, som dom nu gjort varje år sålänge jag bott här (ca 12 år), tycker det är mycket beundransvärt att de fortfarande giter att sätta upp den när man är i den åldern, diggar dom som fan!!! Blir lite trevligare på gården i alla fall!


första advent

Första advent idag! Vilket innebär att det endast är 4 veckor kvar till jullov, åh så lite! Längtar så mycket till lovet, ska både bli mysigt med lite julstämmning och även bara allmänt lov, umgås med vänner och allt det dära. Kan inte riktigt inse att det snart närmar sig December månad, men det är antagligen bara för att vi inte har någon snö. Förra året hade vi ju snö vid denna tiden, vilket sen hölli sig i ett halvår. Det var ju dock inte lika roligt... jag hoppas att vi endast har SNÖ på JULAFTON, då blir jag glad, sen kan den dra åt pipan.


what doesn't kill you make you stronger


STOOOOOORM

Man håller på att flyga iväg om man är där ute ju! Men tur som man har, har man el i huset i alla fall, kan tänka mig att det är många som inte har det. I stallet var det ingen, så där fick man à ficklampa och använda lyset på iphonen! Tur det. Fast nu är man hemma och förhoppningsvis i säkert förvar. Lite så halft scarry att det blåser,.


SKYRUP

Kom hem för ett tag sen från Skyrup, varit och firat mormor som fyllt hela 65 år! Där även kussarna var. Åt suveränt god mat, var nog ett bra tag sen jag åt så himla gott! Det satt mitt i prick måste jag säga, MUMS!

Maträtt: fläskfilé med sås, bacon, någon potatis

Efterätt: mouss (stavning?) med hallon! Snacka om sommar feeeling.


feel the freedom in the air


picture from Italy last year in toscana.
Lördag, känns som Söndag, är en aning trött men hade tänkt pigga till mig! Ska snart träffa mina fina tjejer, men först måste jag dusha och byta om, ush vad jobbigt... men kan ju inte sitta med ridkläder hela kvällen. Nu får jag ta tag i mitt liv och äta och DUSHA, let's start.


MEN BLÅS LITE TILL

Hur i allsing dar ska jag kunna rida ut med min galna ponny! JIHAA kommer flyga iväg som bara den, hon kommer bli över speeedad + lite till, iförsig är det lite gullet. Blir ett litet äventyr! Men det kan ju behövas ibland, lite spänning i vardagen, eller menar HELGEN. Nu ska jag vara så duktig att städa mitt rum för det kan jag lova er att det behövs! Sen ska jag ut i den friska luften, kommer bli KALLT.


hästar är söta och pålitliga djur, eller har jag fel?


PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

Måste bara säga att har två övervunnits och förvirrade klasskompisar vid namn Victoria och Simon, tar fel tåg och åker fel åt skogen... På Simons biljett stod det " har tagit fel tåg" jag skrattade så jag höll på att dö, både jag och Maria, men vi två kom i alla fall på rätt tåg! Så söta dom är!

Igår blev det Danmark där vi festa, var faktiskt rkt kul! Lyckat! För ett tag sen kom jag hem från Maria och om en stund blir det ut och rida, sen ska jag träffa fina älskade vänner ikväll! puss


Vad är jag mest beroende av?

Som ni flesta kanske har märkt så är jag väldigt beroende av plattång... Jag vill inte vara det, för det sliter och är inte bra för håret att användas för ofta, men jag kan inte hjälpa det. Sen 3 år tillbaka har jag plattat mitt här näst in till varje dag, hade helst av allt velat ha spikrakt hår, trivs bäst i det. Men tycker även det är mega fint med lockigt/vågigt, men jag passar inte alls i det, jag gör verkligen inte det. Har ju som "naturligt" vågigt/lite lockigt, men nix pix, vill ikke ha det. Får väl se om jag ändrar mig någon dag, men som det ser ut nu kör jag fortfarande på platt!


The way you make me feel

mina söta vänner, från vänster ANDREA, REBECKA och till sist men inte minst lilla jag.



Ta vara på de vänner du har, det är bland det finaste du har. våga visa vem du är! Man kommer ingenstans om man inte vågar ta för sig och chans, det är det livet går ut på.


24 november

Jo idag är det exakt exakt 1 månad tills julafton! I can not belive it. Kommer ihåg när man gick i shorts och linne och sommarlov. Nu är det snart jul, och snart har halva terminen gått! Idag slutade jag 11 för att det var öppethus på katte, var ca 1 år sedan man själv började kolla runt på vilket gymnasiet som man skulle gå på, helt otroligt. Nu är det 96:ornas tur att fundera!
 
Var i Malmö i stan en stund idag, sedan har har jag ridit, fast Rosin fick stå idag, dock red jag Amandas häst Billy, var jätteroligt, han var kanon duktig! Roligt att rida någon annans häst ibland tycker jag! Hoppas bara att amanda snart blir helt frisk så hon kan vara i stallet igen, så synd om henne!

JAG ÄR SCOOBY DOO, OCH JAG HAR FÅTT UPP ETT SPÅR

Min söta vovve, mille!


Lyckaaaaa

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSIC


foto time











Dancing Dancing on the star

Kom nyss tanken på att det är snart är jul. Det är julskyltning typ överalllt. Man tänker inte på att det snart är december, anledningen till det är för att det inte är någon snö alls och dessutom inte jättekallt. Förra året vi detta slaget var det ungefär en halv meter snö och iskallt! Själv är jag glad så länge det inte kommer någon snö, fast på julafton hade ju inte varit fel!

Endast skola i 3 veckor till!!!! ? Gött. Ändå lite läskigt att halva 1:an snart gtt, scarry... Men måste säga att jag stortrivs på katte och i klassen, super kul ! Dock är det mycket plugg... Tyvärr sånt man får ta. Det finns inga genvägar, vill du komma någonvärt måste du kämpa och jobba hårt! Så är det.


Utvecklingssamtal

Då var det klart, gick super bra! Nu är det fritt fram resten av dagen, får väl hem och göra klart lite skoluppgifter, sen ska jag ta det lugnt och hoppträna sedan ikväll. Träffade även min kära Andy utanför katte! Goaunge.


Efter dagens dressyrpass!!

Red igenom LC:2 idag lite i DRESSYRSADEL, ett under har skett! Men min häst var duktig, piggggg som bara den!


HETINGAR


Vart är jag uppväxt?

Lilla jag föddes i staden Lund 4 maj 1995. Fast dock har jag aldrig bott i Lund utan är uppväxt i Malmö. I Malmö bodde jag i 4 år, sedan flyttade jag till lödde där jag gick ett år på dagis. Sedan har jag bott i samma "by" och hus ända tills nu. Ibland kan man sakna Malmö lite, men samtidigt är jag glad att jag flyttade hit som liten, men nu när jag börjar bli äldre känner jag att Lödde är inget för mig. Helst hade jag velat bo i Stockholm, Malmö eller Lund.

Hade jag hade fått välja att bo utomlands hade jag helt klart valt USA! Det hade nog varit drömmen, eller i alla fall ett varmt land, det hade varit så underbart att bo med värme och sol året om. Kyla är inget för mig, även om det kan vara mysigt lite då och då när det är snö. Tänk även att vara brun året om!
 WOOOW vilken känsla

AVICII BILJETTERNA !

YES, nu är biljetterna fixade, nu är det bara att längta tills feb. Är så taggad! Dans och Musik, vilket ös det kommer bli! För att bli extra "taggad" är det bara att lyssna sönder låtarna, so let's go


Godmorgon

Morgonpigg vet jag inte om är rätta ordet. Har kollat igenom matten lite nu på morgonen, är så trött!!!! Men ledig i morgon, sedan slutar man 11 på tors, så inget att klaga över tycker jag. Nu är det bäst att jag börjar fixa mig i med att min buss går exakt om 1 h! Ha en bra dag alla Goa och Glada!


stockholm stockholm stadium

ÅHHH vad jag saknar vår underbara huvudstad STOCKHOLM. Bara älskar det. Vill verkligen dit snart igen, vilket jag hoppas på att det blir! Tiden går så fort, ju äldre man blir desto fortare går det, lite läskigt faktiskt.

Ge mig sommar och värme, NU tack.




Deffie VS Rosin

Tävlade två härliga, pigga och glada tjejer igår. Dock gick det inte lika bra på banan tyvärr... Var otroligt många starter, har aldrig varit med om något värre! Tävlingen började 09.00 och höll på ända tills 20.00, och jag var där ända till sista klassen. Drygt som bara den, både häst och ryttare var trötta när sista klassen skulle börja. Aldrig mer att jag gör om det att tävla så sent på kvällen, man blir liksom helt otaggad! Sähär gick det:

LC med Detleffe - Var första tävlingen med henne, har aldrig tävlat hästen förut, fick 4 fel i grunden och blev supernöjd!

LC+5 med Detleffe - Detta är en väldigt HEEET häst och svår, men super kul att rida, hon kändes mer lugn och sansad i denna klass, dock tvärnitade hon på ett hinder jag och flög med det bobms... haha. inte en lika glad erica efter det, men men jag gick ut med ett skratt

LC+5 med Rosin - Hästen vägrar på sista hindret i grunden vilket mååånga hade gjort, så himla störigt!!!! Hade vi bara kommit till omhoppning hade vi blivit placerade... men men...

LB med Rosin - Ska man kalla det kvällshoppning eller? Hoppade sista klassen typ mitt i "natten", lite si sådär halv patetiskt.. Hon kändes ändå himla bra! Kombin hoppade hon klockrent, sen kom ett vanligt hinder men där tvärtnitade ju hon och även denna runda flög jag av.... haha.

TVÅ AV FYRA rundor genomförda, vet inte vad jag ska säga? Inte supernöjd precis.. men med Deffie är jag faktiskt nöjd med! Dock inte Rosin, men hon var duktig samtidigt, gillar min polle lika mkt ändå! Nu blir det vila i tre veckor från hopptävling, och nu taggar vi DRESSYRTÄVLING den 3, och det återstår att se hur det kommer att gå där!

tragiskt

Då har Lasse Brandeby gått bort idag. Han som alltid var så rolig, himla bra skådis! Det var väl bara något är sedan han var med i Let's Dance? Helt sjukt att man kan göra en sak då och sen nu helt gone liksom... ush ush. Men vi har fått uppleva mycket roligt med han och även har han gjort många människor glada genom åren! Så vila nu i frid lassemannen!


DEFFIE


Nu går jag och lägger mig, natti

HAR TÄVLAT HEEELA DAGEN IDAG, så himla trött nu, sinnessjukt. Tävlat från 10.00 - 20.00 , så helt utmattad, men lärorik dag har det varit, kanske inte gått så bra, men men. Nu ska jag sova, berättar mer i morgon, puss


Hästfolk

Haft en trevlig kväll med allt hästfolk, mycket skratt och ätande har det blivit, mysigt värre! Ellinors kille hade även gjort en Film om allsvenskan, där han hade filmat alla våra rundor, haha var rätt roligt och lärorikt att se! Ska nig be honom om jag kan få den, för rätt roligt att ha sen framöver. Fast nu är det verkligen på tiden att jag lägger mig, upp 8 i morgon.

puss och kram


den är faktiskt bra


AVICII PÅ SLAGT - BOKAT!

YEEEEEES! Biljetter är bokade för AVICII den 16 februari på slagt i Malmö! Ska bli så himla roligt! SÅ nu har man något roligt att se fram emot, yeees.

Fredag vilket innebär helg, wonderbart! Nästa vecka är man då ledig 1,5 dag så det är inget att klaga över tycker jag. Ikväll blir det återträff med allsvenskan i hoppning, och i morgon taggar vi HOPPTÄVLING i Flyinge där jag ska tävla både Rosin och Detleffe. Blir spännande att se hur det kommer att gå, blir ju första gången jag tävlar den hästen, så ingen aning alls hur det kommer att gå, men håller tummarna till max!!


The Kings Speech

Idag har det varit en lång dag i skolan, började 08.15 och gick till 17.00, fast anledningen till det var att alla samhälls-ettorna skulle kolla på bio, "the kings speech", själv tyckte jag den var sådär. Inte super bra, men heller inte jättedålig, helt ok! Var rätt trött så höll på att somna ett antal gånger, men gjorde det aldrig som tur var.

Nu är det läggdags för min del, börjar dock inte förrän 11.30, så får sov läääänge!! Gött.


JUMPJUMPJUMP - rosa är aldrig fel även på hästar


Rosin och jag från derbyt i somras! Silken söt häst jag har.

Har ni sett något sötare?


NU ÄR DET GREYS

21.00 - nu är det Greys Anatomy, har faktiskt inte alls hunnit följa det så mycket på senaste tiden, men eftersom att jag varit ledig idag och inte har så mycket läxor tänkt jag ta mig en titt! Fast tycker det var bättre förr, men älskar ändån serien helt klart!

 


D-DAG

Varit ledig idag vilket har varit väldigt skönt. Har dock inte fått gjort särskilt mycket, eftersom att jag heller inte har några större läxor så har jag inte haft något att prov att plugga till. Men jag soooov länge, hehe till 12. Men det var endast för att jag hade sovit så lite natten innnan. Efter att jag hade ätit frukost gick jag en långrunga med vovven, har varit så fint väder idag! Fast svinkallt! Men så länge det inte är någon snö är jag glad. När jag ändå var i farten passade jag på att cykla till stallet, kyyyyyligt, men men motion fick jag allt.

Red Rosinen idag, gick väldigt bra, red igenom dressyrproggramet LC:2, så underbart fin hon var! Jag är ingen dressyrälskare precis, men ibland kan det faktiskt vara roligt med dressyr, fast bara när det går bra. Tänkte vara med på skojskull i KM:et i Dagstorp i December? Vad tycker ni? Ska man våga utsätta sig att sätta sin fot på en dressyrbana igen? Lite motstånd behöver jag iförsig allt. Funderar starkt på att vara med!

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

heter: ericapauckstadt, follow me!


YEEEEEES, LEDIG I MORGON, GÖTT


FML

Gå och dö samhällsprov....


PAUS - UT OCH GÅ MED HUNDEN

Pluggat som satan i gatan idag, har get mig fan på det, jag ska banka in det i huvudet och om jag så ska sitta uppe hela natten så... Jag vill lyckas! En sak att vilja och en annan sak att göra. Kommer vara lite nervöst i morgon men det är bara att köra järnet!


I'm blue, da da di dam dam



Yo listen up here's a story
About a little guy that lives in a blue world
And all day and all night and everything he sees
Is just blue like him inside and outside
Blue is his house with a blue little window
And a blue corvette
And everything is blue for him and hisself
And everybody around
Cos he ain't got nobody to listen to


farsdag!



Ni har väl inte glömt att det är farsdag idag, haha. Hm varför firar man mors och farsdag egentligen? Är det bara för att de ska "uppmärksammas" ;) ja, bra fråga. I alla fall. GRATTIS DADDY PÅ FARSDAG.


På fyra ben går den som jag gillar allra mest, gillar, gillar, gillar allra mest

SÅ. Då har Erica ridit två hästar idag, har ridit på både Rosin men även Billy. Amanda gick ju omkull med den hästen för 1 vecka sedan, hon bröt både nyckelbenet och ngra ben i foten, så synd om henne... Krya på dig! Därför red jag en av hennes hästar Idag i med att hon inte kan rida på ett tag. Men det var himla roligt! Ibland behövs det lite omväxling, roligt att testa olika hästar tycker jag. Red ut på båda och de var lika pigga och glada, så underbart väder var det med! love it. För min del blir det fortsättning på plugg vilket jag VERKLIGEN måste... Provet är på tis så bara att köra på. Wish me good luck


Nu är damp bloggen på G igen

KAN MIN BLOGG SLUTA ATT LÄGGA UPP SAMMA BILD 5 GÅNGER? ÅH vad jag blir trött på den....


MINA GLÄDJESPRIDARE

Var hos Tova igår med Sanna och Matilda, så mysigt! Det var så roligt att se dom igen, vill inte ens veta när det var senast, men längesedan var det! Sov över hos Tova tuss och i morse åt vi jättegod frulle.

Sanna hämtade mig igår på sin havremoppe, och måste säga att hon var en grym chaffis! Och med våra bigga fetto Canada Goos jackor så frös vi inte ett dugg, stolta!


5-LUNCH

Detta blev min lunch idag! Ridit en kompis häst och även varit hos min egna polle! Längtar super mycket tills nästa vecka, men vad får ni reda på då. Nu blir det fixa sig snabbt sen ska jag träffa 3 saknade töser, och Goa Sanna hämtar mig på sin super snabba moppe! Så kärt! Kram


ONE, TWO, THREE

Träffade mina goa vänner nu ikväll, nämligen Fia, Niklas, Ellen, Emelie. Var så roligt att se alla igen, förr såg man de betydligt oftare, medan nu ser man man knappt dem. Det blir ju så när man börjar gymnasiet, och skolan tar ännu mer tid! Sen träffar man ju nyt folk också m.m, men som sagt var det underbart att träffa alla, och det måste bli av igen inom snarast! Nu är det min tur att sova, bli inte förvånade men jag råkade faktiskt somna hos Fia..... Så kan det gå när man haft en tuff vecka i skolan. Nu vill jag bara sova och lägga mob på laddning UTAN att sätta på något förbannat alarm! Visst låter det suveränt?! Puss på er söta människor


Det är aldrig fel att sluta tidigt en fredag!

12.20 gick jag till idag - sedan så var skoldagen för min del slut. Har endast haft Samhäll och Tyska, så dagen gick riktigt snabbt. Skulle egentligen ha Historia men den lektionen var inställd, så det var rätt skönt. NU ÄR DET HELG och det ska bli så himla skönt!

11-11-11 kl 11:11

Lite häftigt ändå!


Tro det eller ej, men JUSTIN BIEBER har fan ta mig blivit en riktig snygging!?





Kollade på EMA på MTV för någon dag sedan där Justin Bieber vistades i tv rutan. När han gick upp på scenen och skulle sjunga trodde jag först inte att det var honom. Men det var det minsann och dar! Därför måste jag erkänna att denna herre har blivit riktigt snygg! Inte för jag är något fan av honom men han har faktiskt ngra bra låtar och en snygging. Det är min åsikt om Justin.


Rött är sött

Mitt huvud bultar och bankar, så jobbigt.. Jag som måste sätta igång att plugga och allt, jobbigt läge. Skolan idag har väl gått rätt snabbt ändå, hade endast 3 lektioner så det var ju skönt de. Snart är det helg igen och det ska bli härligt!


why is everything with you so complicated



 


I'M GLAD YOU CAME


Like this song. Man blir så pigg och glad när man hör den!

KILL ME, SERIÖST? DETTA ÄR INTE MÄNSKLIGT?

Är det verkligen tillåtet att har så här mkt till ett prov? sjukt. Kom på idag att jag ska kunna allt detta till på tisdag nästa vecka. God luck.... Varför kan inte jag få en smart hjärna och bara kunna allt utantill? Hade varit underbart!


Brownie

KAN MAN INTE FÅ BLI BRUN IGEN?! Det värsta med hösten och vintern är ju klart att man är kritvit, det är skandal. Önskar man kunde vara brun året om, det är så snygggggt att vara brun. Man känner sig så fräsch. TAKE ME BACK TO SUMMERTIME, PLEASEEEE


HICKSTEAD

Ush, fy fan vad hemskt! Idag dog världshästen HICKSTEAD på tävlingsbanan efter sin ritt, antagligen pga av hjärtfel eller liknande... Han bara kollapsade på banan. Hoppas denna fina häst får det bra uppe bland molnen.

Rip


UPP I OTTAN

Då var det slut på det roligare, alltså lovet. Har haft ett riktigt skönt och utvilat lov känner jag, och även träffat massor av fantastiska vänner! Igår var jag i s sandby hos Rebecca med ngra tjejer, super trevligt! Dagen innan dess var jag hos Alva med andra Goa tjejer! Man har ändå hunnit med en del trots allt, menar varit på Halloween fest och allt till och med. Inte dåligt. Dock har det tyvärr blivit dåligt med bloggandet, för jag har inte orkat gå in på datorn och ibland är det jobbigt att blogga från mob hela tiden. Men bättring ska det bli!

Idag har jag varit funkis i Dagstorp hela dagen, har varit reg hopptävling. Louise gjorde en kanon runda i LA och VANN!! Sedan kom hon 3:à i MSV B, riktigt bra gjort tjejen! GRATTIS! Nu är jag trött och hungrig och ska snart sova...

Det är ju skola i morgon,


hesten


Rosin Rosin Rosin,


ja ja

Förra inlägget blev lite klyddigt. Texten blev lite rörig, men idag gjorde jag ett misstag och det vad inte hästens fel, det var det jag ville komma fram till. Och världen är inte rättvis, och kommer aldrig att vara, så det är bara att lära och inse.


JAG ÄR EN IDIOT

Tävlade idag i Dagstorp, gick fruktansvärt dåligt. Jag skämde ut mig och blev så himla arg. Precis innan jag skulle rida så red Amanda, hennes häst volta över henne, så hemskt det så ut. Pga av detta fick ambulans komma och det var 45 min paus. Jag var då på banan när detta hände. Sen var det min tur efter pausen, grunden gick super! Sen kommer vi till omhoppning då en tjej står i vägen så att jag inte kan svänga till nästa hinder, hon river, hon vägrar. Då blev jag så jävla arg så min ilska gick ut över hästen... Jävligt pinsamt faktiskt. Jag brukar inte visa mina känslor på banan, för de ska man inte. Men idag kunde jag inte hålla mig och allt blev bara skit. Sjukt besviken faktiskt. Samtidigt så är det bara en skitt LC. Men sådana små grejer kan jag störa mig på. I och för sig struntar jag i om jag skämde ut mig, and that's it. Jag var en pajas som tog ut min ilska på hästen, men alla ska fan ha samma möjligheter, and that's it.


OCH DETTA BLEV DET

Bild på dagens köp. Fast Pippi tröjan och bondelid kommer dock ej från Ullared. En nöjd Erica med dagen!


ULLARED

Dagen har tillbringats på Ullared idag, hittade lite smått och gott! Men fy vad trött man blir av att gå där, helt sjukt. Sov på vägen dit och redan sovit en stund nu på vägen hem, typiskt mig...

Var hos hästen i morse, så hon är avklarad för dagen. Rosin skulle få nya skor idag, hoppas de blev väldigt vackra.

Nu blir det en tupplur för min del... Hehe


1000

ETT TUSEN INLÄGG - Det är inte dåligt det..


S1A

Fint ska de va


Duktig flicka, Rebecca!

Har varit med en härlig och glad tjej idag, Rebecca!! Vi har checkat one tree Hill, Även gick den gamla klassikern "dirty dancing" på tv, den är så bra!!!! Later, vi drog till stallet och red min Fina häst. Gick jättebra! Rebecca var så söt när hon red, sweeet.


Besviken

Skulle egentligen kollat på Rihannas konsert igår, men tror ni inte den blir inställd 40 min innan? Blev så jävl arg och besviken. En sak om man fått reda på det tidigare, men att få reda på det så kort varsel innan är fan sjukt. Rykten sägs att hon var stenpackad, men man vet ju inte...... IRRITERAD BARA