HAN ÄR FANTASTISK, HAN ÄR MAKALÖS, HAN ÄR AMAZING, HAN ÄR MIN IDOL, ROLF GÖRAN BENGTSSON - HAN GÖR DET IGEN!

AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZING ROFFE! Vem vann om inte Roffe och Casall La Silla i Världsmästerskapen i Frankrike. Fy fan vad han är bra. Det är sinnessjukt hur man kan vara så duktig, rider så solklart! BÄST I VÄRLDEN ÄR HAN. Så ödmjuk, lugn, men ändå målmedveten! DU ÄR VERKLIGEN VÄRD DETTA! Arbete gör resultat, sluta aldrig att ge upp, never give up. (Don't stop belive'n)


DET VAR INTE MIN TUR IDAG

Hela dagen har man varit i Skabersjö och tävlat. Var inte alls min dag idag, gick skit. Fick 4 fel i LC i omhoppningen, jag satsade lite för mkt, så kom jättesnävt på näst sista hindret och fick ett stopp, men mitt fel. I LB så gick det skit. Men vi kom runt banan i alla fall, inte alls likt henne tycker jag. Kan ju bero både på henne och mig, men vafan nästa vecka kommer vi igen! Man blir besviken för stunden... men man måste lära sig att kunna ta motgångar.

Nästa vecka blir det mårtenshoppningen i dagge, sen får det vara en liten paus, hästar behöver också det ibland.


20 åttonde





Det var exakt 1 år sedan igår du lämnade oss och flög upp till himlen. Svävandes bland molnen. Min lilla pärla, att ett år går så snabbt, det är svårt att förstå. På de tre åren jag hade dig upplevde vi en jäkla massa skoj tillsammans, och det kommer jag ju aldrig att glömma. Min glada fina chokladbruna häst. Jag vet att du har det bra där du är nu, men inte kommer jag sluta att sakna dig för det. Du var som du var, och det accepterar jag i efterhand. Men du kommer alltid att vara min första häst, den hästen jag lärde mig allt på, den hästen som fick mig att börja rida ordentligt, den hästen som hette Seargent Pepper och var allmänt vacker. Men jag har faktiskt 2 hästar, jag har ju en i himlen och en på jorden. Det instämmer alldeles korrekt.

så vila i frid fin fina häst.
puss på dig


RUN TO THE SUN

Var duktig och gick en runda med vovven sen sprang jag en runda. Rätt nöjd, men nu är jag en död sill.. Snart ska jag till stallet och skritta en runda, sen blir de förbereda tävling, kolla film och sova!! :D


HÖSTLOOOOOOV

Tro det eller ej, men det är lov nu in one weeeeek! Det är bara att älska! Blev en mega bra start på lovet igår, var på fest hos anna med tevligt folk! MASKERAD fest var det faktiskt, själv var man en djäääävul. Vaknade hos andrea i morse, har sovit så himla bra i natt. skönt skönt. Käkade en gudomligt god frukost, bättre kan de knappt bli! Idag blir det mest en lugn dag för min del, förbereda inför tävling i morgon, se lite one three hill, springa en runda maybe, rida, baka kladdkaka. HELT OKEJ ÄNDÅ för min del tycker jag. Så lugn dag blir det kanske inte ändå, haha.

GUTEN MORGEN

GODMORGON! Gick upp halv 6 idag, tvingade mig själv att plugga lite, ush är så nervös inför provet... Det kommer säkert vara skitsvårt! Aja, man får bara göra sitt bästa. Har alltså sovit 5 h inatt, väldigt mkt sömn. Så blir de ibland när man har övermkt läxor.. Men efter prov är de LOOOOOV, och jag ska njuta som f a n!


Jag kan om jag vill

Tro det eller ej, men idag lagade jag maten i huset. Dagens servering bestod av pytt i panna och en över exklusive sallad med en massa godsaker. Till efterrätt blev det kaffe. Hahah, endast för att hålla mig vaken...

Om jag så ska plugga hela natten ska jag kunna de! Jag ska de helt enkelt.


Min nya tävlingskavaj har anlänt!

Idag kom min JW kavaj på posten. Gissa om jag blev en glad Erica! Wiho, kors i taket. (Nu blir jag ännu snyggare på tävlingar) haha. Teastade den direkt när jag fick den i mina händer, den satt som en smeck! Så i helgen ska den invigas i Skabersjö. Jag känner på mig att nästa vecka kommer bli en bra vecka, känns bra!


När kan man få ett slut på detta?

Historia prov på fredag. Sista provet nu innan lovet, riktigt skönt! Men än så länge kan man inte slappa, utan ett prov och en engelska uppsats i morgon. Nu kör vi. Längtar trots allt övermycket till lov3t, då kan man sovaaaaaaaaa! 2 tävlingar på lovet, träffa massvis av vänner, kan ju ikke bli bättre! Jo lite värme hade inte skadat det minsta....

PLUGGGGG I HÖGSTA GRAD


american panncakes

Hade prov idag, kändes ok. Men ush, vill inte tänka på det. Den sista uppgiften var riktigt svår, hann knappt göra den. Skit också. Nu sitter jag hemma hos heidan med plugg.... med som belöning för att vi gjorde matteprov så gjorde vi american panncakes. säger bara ett ord: G O T T !



NU SKA ICASPIKA SOVA



GODNATTTT gott folk.
I morgon är det tisdag... TAGGA MATTE PROV I AULAN 10.30.

ha ett mål, det lönar sig då



Sitter med en massor av träna mera matteblad på datorn. Pluggar det sista nu innan provet i morgon. Har egentligen D-dag, eller vi har d-dag pga av matteprovet, ändå skönt. Så går från 10.30 - 12.00. Helt okej ändå. Wish me good luck på provet bara......


IT'S A LONG LONG LONG WAY




VÅR
SOMMAR
HÖST
VINTER

I morgon är det exakt 2 månader tills julafton. Har inte ens haft en tanke på det innan, men kom att tänka på det nu! Detta året har gått sjukt fort, som alla andra år, men är det bara jag som tycker att åren går snabbare och snabbare för varje år som går? Kan inte förstå att jag redan snart har haft Rosin i 1 år. Så mycket man har hunnit med på den tiden! Fler år ska det bli, klart. Men nu vill jag ha sommar och värme, saknar det så fruktansvärt mkt. Det var ju inte en super sommar värme i Sverige i år, tyvärr. Hade gärna velat åka utomlands till vintern? Ingen som ska utomlands? Såfall hänkar jag, LÄTT.


Min pärla


MALIN BARYARD! WTF!?

Kollade på Världscuppen på tv som gick i Finland. När Malin hoppade omhoppning så hoppade hennes häst av så stort så malin som knappt väger ngt, hur smal som helst, flyger upp i luften och sen när hon landar håller hon på att åka av. Men hon höll sig kvar, inte nog med det, hon hade tappat båda stigbyglarna också. Tror hon tänkte VINNA ELLER FÖRSVINNA. Vad ska man göra i sådana lägen? Ska man stanna hästen och ta på sig stigbyglarna eller bara tuta och köra? Malin körde på tuta och köra, och det fungerade alldeles utmärkt! Hon kom 3:a. Detta måste jag påpeka var rätt imponerande. Bra gjort Malin!

VINNARSKALLE PÅ HÖG NIVÅÅ
men även om du gjorde detta superbra så är roffe min favvis fortfarande, helt klart.


ALLSVENSKAN OMG 3

Tävlade Allsvenskan idag omgång 3 i Malmö Ridklubb. Vi kom lite sent till tävlingen, så var typ bara 7 innan det var min tur när vi kom, hann såklart inte gå någon bana, utan det vara bara att springa in och kolla på en häst, sen upp på hästen och in på banan. Men det gick bra, jag nollade. Detta var då alltså förklassen. Men min häst protesterade inne på framhoppningen, hon kändes helt konstig, hon totalt vägrade att röra sig ur fläcken, hon ville verken trava eller galoppera. Men tillslut gick det, lite bock och så, men tror den stackaren fick lite ont i magen. Aw, inte heller alltid lätt att vara häst, men det är bra att de protesterar när de har ont! Vi fick starta sist, men det gick ju bra ändån.

Sedan var det lagets tur. Banan var ungefär detsamma, bara det att den var bakvänt. Dagstorp hade verkligen inte sin dag idag... gick inte bra för någon. För att komma till omhoppning måste man ha 3 nollor och de fick vi inte.. och jag var sist ut och redan då var det liksom kört. Men jag skulle ändå in och rida min runda. Gick dock inte jättebra. Fick 8 fel, jag slappnade av lite, sket i vilket, hade ingen tävlingslust, hade sjukt ont i foten (den är helt svullen). Ja, det finns massor att klaga på, men sanningen är ju klart att det var mitt fel alltihopa. Men så är det ibland, man kan inte alltid ligga på topp och få topp resultat. Denna gången var det någon annans tur. Fast jag ska ju inte glömma att jag fick en runda som var nolla idag! Och den är jag ju hur nöjd som helst med!

KILLBARRY ROSIN, underbara häst.


H&M

Har alltid gillat HM's kläder. Men tycker de har tappat gnistan lite, inte lika snygga kläder som förr. Kom igen, kom med något nytt och snyggt!!!

Iförsig hittade jag denna blusen, den var trots allt riktigt söt, och super fin!




tiden går fort - just realize and understand


pepperoniiiii


FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG

Soligt och fint väder ute, tummen upp på det! Får bli en skrittur med hästen idag, för att i morgon är det tävling! Ska bli riktigt roligt. (Som alltid när jag tävlar). Kvällen blev som sagt lyckad igår och idag består min lördag till mesta dels av plugg.... MATTE och HISTORIA. Let's go..

BIO - MED DESSA UNDERBARA TJEJER

Kom nyss hem från Malmö, har kollat på bio med mina kära friends. Såg på friends with benefits, en riktig super film! Hur bra som helst var den, verkligen något att rekommendera. Så bra bio med bra vänner, de kan ju inte bli bättre! Hoppas ni har haft en lyckad och trevlig fredagskväll, för det har jag haft! It's time to sleep now. pussochkram


Tack för ikväll - LOUISE, ODA, MALIN, ELIN


trött en fredag? Inget att vara förvånad över

Åh vad jag är glad att det är helg nu! Har varit en tuff vecka med mycket plugg och lite sömn. Har både haft seminarium i SA och prov i TY. Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på en disneyfilm (Ariel) sen lägga sig i soffan och sova ... Hur skönt som helst! Sov i nästan 3 h, lite halv sjukt faktiskt. Så kan det gå när man har jobbat hård, kände lite att jag var värd det.


JAG SKA FÖLJA DIG GENOM ELD OCH VATTEN ÖVER LAND OCH HAV, JAG SKA ÄLSKA DIG TILLS HJÄRTAT SLUTAR ATT SLÅ

Har varit på ett riktigt sång humör idag. Har sjungit både det ena och andra, allt möjligt! Från oldies till nya och fräschare låtar. Musik är livet, det bara är så. Nu ska jag kolla igenom de sista av tyskan, sen måste jag sova!!!!! Så himla trött, ser verkligen fram emot helg!!!


JÄVLA FOT

Nu har Erica lite otur, är det inte det ena så är det, det andra... Har haft ont i min fot i över 2 veckor nu, men envis som man är ignorerar jag alltid det minsta lilla jag har ont, för jag tänker att det blir "bättre", antingen förr eller senare. Det blir det ju också, men under tiden kan det ju också bli sämre, jag har inte haft en tanke på att det kn göra ondare? Som det gör i nuläget.. Har så fruktansvärt ont, och det värsta är att jag inte vet vad som har hänt? Skumt. Och det gjorde det inte bättre med att jag hade idrott idag.... GREAT!


Hoppträning med Rosin

Några bilder som jag tagit från när mammsen filmade mig på träningen i tisdags. Rosin, min egen lilla havremoppe. Skutt i le skutt skutt.

TÄVLINGSSCHEMA HITTILS:
• Malmö ridklubb med allsvenskan i helgen
• Skabersjö veckan där efter tror jag?
• Dagstorp - Mårtenshoppningen


Med denna bild säger jag godnatt 


Coffeeee

Kvällsfika. För att orka med pluggandet ett tag till får det bli något uppiggande! Får helt enkelt bli kaffe och kaka. Jag får vara en riktig gottegris ikväll.


numberone


PLACERING SEN HELGEN (LC+5)


United states of Am-erica

Tjobalo.
Min dag började verkligen bra, försov mig! Hade ställt klockan fel, så mamma kom upp och väckte mig halv åtta, det var då min buss gick! Great... Jag skulle upp halv sju. Fick lite halv panik, så tvingade mammsen att skjutsa mig till skolan vilket hon gjorde, kom typ bara 10 minuter försent. Så det var inte hela världen. Skolan har varit lång men ändå rätt chill idag.

Schemat idag:
Tyska
Historia
Studiestrategi föreläsning.
psykologi


När jag kom hem gjorde jag läxa i en halv timme, sen bar det av till stallet. Hopptränade idag, tycker själv att det kunde gått bättre, gick väl hyfsat. Men är inte super nöjd med dagens prestationer. Men det kan ju inte alltid gå bra,  hellre att det går bra på tävlingar än träningar, helt klart! Nu hade jag snart tänkt sova lite, är dödens trött. Skolan tar hårt på en, även om jag sover ganska mycket.

Ska krypa ner i mina sköna säng med min halvdöde vovve bredvid, myspys. Kommer i alla fall inte frysa! Fördelen med att ha vovve när det är kallt, han håller värmen! WIHO


I want back.


det kanske är dags?


Har haft ett litet break från min onepiece, den har haft sommarlov nu ett BRA tag. Det har varit alldeles för varmt för min del att krypa in i denna mega stora mysiga dräkt. Men nu när kylan hastigt dragit över oss och det är MINUS grader ute, funderar jag starkt på att börja använda och krypa ner i den. Så mysigt. Har faktiskt haft den i skolan i 9:an, så sjukt skönt var det. Ingen brydde sig då. Såklart hade jag ALDRIG i mitt liv kommit med den nu på gymnasiet, never ever. Men stor HISS till onepiece, I like.


BUBBLES- vadå gammalt?

Kommer ni ihåg denna låten och gruppen Bubbles som spelades för 10000 år sedan? Minns när jag sjöng och dansade till deras låtar när jag var liten.... sjukt...


Hej och hå

Sitter med plugg...har läst som bara den av boken "The Hunger Games", sen hade jag tänkt kolla igenom tyskan. Har ju trots allt prov på det on friday. Longerade min hästapolle idag i solskenet, det gick kanon! Hon är så duktig, lyssnade och tog instruktioner, lugn, galen, harmonisk polle. Lite glädjeskutt här och där. Det är så det ska va! DETTA STÖR MIG: Varje gång jag bloggar från iphonen och ska lägga in ett inlägg med bilder så kommer bilderna upp flera gånger, sen går det inte att ändra heller... dra åt pepparn...

OCH DET BLEV EN SEGER!

Tävlade i Kullabygden igår, gick riktigt bra! I LC+5 så vann jag, och i LB fick jag en rivning, men det var mitt fel. Men hon blev lite okoncentrerad också för precis när jag skulle hoppa av ett hinder så gnäggade en häst och hon skulle såklart snacka tillbaka. Galna häst! Sen skulle jag haft lite mer fart mot hindret, aja, det är sånt som händer! Super nöjd med mina insatser igår! Bara älskar min ponnybus.


PÅVÄG TILL TÄVLING

Snart framme på tävling i Kullabyggden, ska hoppa LC+5 och LB. NU KÖR VI!


If I say once, you say twice

EN BILD PÅ SNYGGE CHANNING TATUM. Gudomligt snygg!!!
dör bara lite när jag ser honom. Bara lite. Men nu ska jag nt kolla på han mer, utan nu ska jag sova och fokusera på tävlingen i morgon.

Louise åkte hem för en stund sen, hade super trevligt! Härlig prick den dära tjejen, helt klart!


F R E D A G

Vad skönt med helg, är riktigt trött efter veckan. Har varit en rolig vecka, men på fredagarna är man som en död sill. Man är så trött! Och kylan gör det inte bättre, fy fan vad kallt det var i morse, var det -3 c eller något sånt? Från att vara 25 c  1 ock, till att vara - c ute är inte nådigt. Snarare sjukt!

Nu blir det en snabbis till hästen och fixa inför tävlingen i morgon, tagga kullabygden (Halloweenhoppet) Är riktigt pepp på tävling, ska bli riktigt roligt. Ikväll kommer även förmodligen snygge LOUISE F.


wonderful class

INNAN RIKSDAGSROLLSPELET IDAG. Mina snygga klasskompisar!





rött läppsttift!? Inte likt mig att ha det, men ibland får man testa på lite nytt!

hakuna matata


Riksdagsrollspel

Idag var det både klassfoto och riksdagsspel som stod på schemat. Klassfotot blir jag aldrig bra på, aldrig! Så från och med nu struntar jag i hur jag ser ut. Det får helt enkelt vara som det är.

Vi hade också Riksdagsrollspelet, var lite komplicerat men väldigt lärorikt och spännande, var en aning trött efteråt efter att ha hållit på i några timmar, (ca 2 h). Var så roligt att alla var uppklädda med stilig kavaj, skjorta, slips och klackaskor. LIKE IT.


when the roof caved in and the truth came out, I just didn´t know what to do


BLACKredBLACKredBLACKredBLACKredBLACKredBLACKredBLACK

HELT OKEJ, HELT NORMALT

sprallig galen energisk. Vi hade visst lite överskotts energi på tåget när vi skulle till KRAKOW i nian. GALET. Var en super rolig resa!



inget konstigt alls. inget konstigt alls.


GRATTIS BÄSTA MAMMA


Idag fyller mammsen år! HURRA HURRA HURRA.
Hoppas du har haft en bra dag mammsi, GRATTIS!


FÖDELSEDAGSFEST HOS ELINA!

Var på födelsedagsfest hos Elinas crib igår i Skanör, riktigt lyckat! Hade super kul, härligt folk, fullt ös med dans och allt! Tack för kvällen allihopa, det gjorde vi bra!















couse this is what a made of

Amanda gör det otroligt grymt. Kollar knappt på idol längre, men såg några från denna veckan, shit vad bra hon gör "made of" !


såhääääääääär roligt har jag, skepp och hojjj






round round round

Det är sjukt vad tävlingssugen jag blev. Vill tävla nu!!! Ska ju dock inte tävla denna helgen. Men nästa blir det nog i Kullabygden, hoppas på de. Är så himla taggad för tillfället. Om två veckor är det ju sista gången i allsvenskan med div II, vilket går i Malmö ridklubb, då ska vi banne mig ge järnet! Läxorna kommer allt fler och fler nu, PANIC!! allt på en och samma gång... great. Det är alltid tuffast innan lov, alltid, varför.. störigt. Fast man kan inget göra, det är bara att se glad ut och visa vad man går för. Så är det.

IT'S JUST SUNDAY

Halva dagen har gått, försöker plugga psykologi, men har som sagt "mini" pauser hela tiden.. hehe, kanske måste sluta med de dära "mini" pauserna, och rå plugga istället, funkar kanske bättre. Har sovit 2 h i natt, jag och Maria och ngra andra satt och pratade hela natten, rätt treligt ändån. Men väntar inte tills den stunden då jag kommer vara dödens trött, den tiden den sorgen. Man ska leva i nuet (;

live your life - because you only live once

Fikade med två härliga pinglor efter skolan idag, nämligen Louise och Elin! Härligt att få snacka av lite tjejsnack ibland! yes yes. I morgon är min första lektion inställd så jag börjar halv 12. Vadå sovmorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ny header?

Vad sägs om en ny header snart? Gillar verkligen den jag har som amanda har gjort, megafin. Men efter att ha haft den nu i ett antal månader, hade det inte varit fel att förnya sig lite. Vet däremot inte riktigt hur jag vill ha den nya. Någon som är duktig på att göra headers? Säg gärna till eller skriv till mig, jag kan verkligen inte sånt! Men önskade verkligen. Känner att jag vill göra om bloggen lite, börjar bli tråkigt att bara ha samma dag ut och dag in. Vad tycker ni gott folk?

"BLING BLING"

Tänk att ha en glittrig bil och köra runt med, haha. Lite si så där halv fräckt. Vem vet, kanske har alla en glittrig bild i framtiden, who knows? Älskar glitter och glamour, men inte när det blir för mycket. Det finns gränser, fast lite awesome, men hade varit för mycket om varenda en hade åkt omkring med en GLITTTERBIL!!

hur ska sverige ha det med vädret? bestäm er!

Sommar eller vinter? Ja, det är den största frågan. Fy tusna vilket kyligt och blåsande väder det har varit idag. Ena dagen är det så varmt så att man skulle kunna gå sommarklädd, medans andra är det så kallt att man skulle kunna gå runt med en fet tjock halsduk och ha en riktigt stor vinterjacka på sig. NU FÅR SVERIGE BESTÄMMA om det ska vara vinter eller sommar. (Hade dock inte alls varit fel med lite värme).

KLOCKAN 06:07

Uppe halv 6 idag, inte alls nådigt. Jag är trött som bara den och önskar enbart att jag kunde få sova.... Hur härligt hade Inte det varit!!!??? But what can I do? Det är bara att tuta och köra, man får allt sova när man kommer hem helt enkelt.

Clinicen igår för ROFFE var super! Både lärorikt och roligt att se honom. Dock var jag inte hemma förrän kvart i 11, så man var rätt död efter det. Han red tre olika unghästar som han aldrig ridit förr, spännande att se hur han hanterade det. Men eftersom att han är så pass duktig så skulle man kunna tro att han haft hästen och ridit i flera år, så pass bra är han! Han är ju trots allt bland dom bästa i världen, rätt AWESOME !

Btw nu sitter ROFFE på planet påväg till Stockholm, kom bara på det. Lite si så där slumpmässigt?


Clinic med ROFFE idag!

Provet i engelska idag gick inget super, Men för att pigga upp det hela ska jag till Flyinge idag och kolla på clinic med Rolf Göran Bengtsson. Ska bli riktigt spännande och roligt! Min största idol inom ridningen ju, slälvklart!


KANELBULLENSDAG! ni har väl inte missat?

Stressigt hem från skolan som alla andra tisdagar, min träning börjar ju ca 6, men men när man väl är på plats så känns det toppen. Tycker alla träningar gått bra senaste tiden, men måste nog säga att det gick sämst idag. Det gick ok helt enkelt, inte den bästa. So what, efteråt käkade jag en stor fet kanelbulle, den satt fint i magen ska ni Tro! ;)


Resultat!


Klart!

Slingat håret nu, blev kanske inte mega skillnad, men nöjd. Det värsta är ju att man inte kan borsta sitt hår, allt bara trasslar ihop sig... Irriterad som ---

SÅHÄR SÅG HÅRET UT INNAN(before)


Sorry

Råkar man bara skriva något litet fel när man skriver från mobilen så går det inte att ändra. To bad for me, men även för er andra. Förlåt om det blir några ord då och då som blir felstavda. Inte meningen!


MAN SKA INTE KLAGA

Ledig idag, Så himla skönt! Lång helg, WIHOOOOO. Har pluggat lite, njutigt av solen och nu håller jag på att slinga håret, tänkte att det var dags för det nu. Hoppas att det blir bra! Senare ska jag antagligen träffa LOUISE F, I hope so.


HÄRLIGA TEAM DAGSTORP


GO DAGSTORP GO DAGSTORP GO DAGSTORP

Var tävling för hela slanten idag! Tävlade Allsvenskan i Trolleholm. Hoppade först förklassen (LC), allt flöt på och gick som det skulle, slutade med en felfri runda och en fin blå/gul rosett delades ut. Sedan var det dags för SJÄVLA LAGET, spääningen steg en aning! Man räknar i procent, alltså man ska ha så många nollor som möjligt, det går inte alls på tid (vilket jag kan tycka är lite tråkigt), men ju mindre som är med, desto mer chans har man, men klar mer press. För att komma till omhoppningen var man tvungen att ha 3 nollor i laget. Vi var 5 stycken i laget idag, jag var sista ryttaren ut. Vi hade två nollor av 4, alltså hängde allt på mig om vi skulle komma till omhoppning eller ej, jag hade all press på mig. Visst, lite nervig var man, men inte super mkt, jag tänkte bara att jag skulle rida precis som vanligt, precis som jag brukar göra. MEN JAG FIXADE, jag nollade, och laget kom till omhoppningen! Ja, sen var jag ju sist igen av alla, tror ni inte samma sak händer då? Jo, jag som sista hade all press igen.. men nu var jag inte alls nervös! Jag bara gick in och visade vad jag gick för. Hur gick det? JO även här nollade jag!! EN GLAD ERICA RED UT FRÅN BANAN. Och enbart för jag gick nolla, kom vi precis på placering! Vi kom 4:a av 12 lag, ocg det var 4 placerade! WIHHOOOO, superkul! En omgång kvar i allsvenskan, och nu jävlar taggar vi för att vi ska vinna! Vi ska ge järnet i MALMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

I GOT THE MAGIC IN ME

Har aldrig känt något mer befriande än när jag red i endast klänning igår. Det kändes ärligt talat helt magiskt. Vilken känsla! Detta har jag velat göra ett bra tag nu, men som sagt gäller det ju att både väder och fotograf är på plats. Igår var alltså "the perfect" day for that. Sommarväder och en underbar häst! Kan ikke så nikke bli bättre! För er som såg mig måste tro att jag är dum i huvudet som bara red i klänning, men det får ni klart tycka, det är inte smart för fem öre! INTE ALLS. Jag föreslår att inte göra detta, man riskerar helt klart. Men jag utsatte mig själv, och om det skulle hända något så är det ju mitt eget fel så. Fast nu hände inget, vilket var skönt. I JUST FEEL FF RR EE EE DD OO MM

På väg hem

Kör från stallet nu och är alltså på väg hemmåt! Som ni ser har tävlingen i trolleholm idag gått riktigt bra! Mer om hur tävlingen har gått kommer i nästa inlägg! See yah


WHEN THE SUN COMES UP

Man ska inte klaga över sommarväder i oktober månad. No no


99 sich luftballong


RSS 2.0