ÄLSKPÄLSK 17 ÅR! HAPPY BIRTHDAY SWEETHEART

Idag fyller min underbaring år! HURRA HURRA HURRA! Hoppas du haft en kalas bra dag och allt, måste ju välkomna dig in i iphone klubben nu! Det glädjer vi åt ;)

Åt Go tårta hos Heidi nu ikväll och fira min stora tös! Hoppas du är nöjd med din dag min fina, älskar dig. PUSS


tummen upp för plugg, tjooohoo!



Det var mig en hektisk väg hem

Måndag. Härlig dag i skolan, det kan man inte säga annat om, endast 4 lektioner. Första idrottslektionen idag på väldigt läääänge därför vi har simmat och haft en himla massa teorier. Så det var super kul! Kändes bra att röra på fläsket lite, bränna kalorier, svettas, och endast känna att man gjort himla bra ifrån sig! Idag stod Innebandy på schemat, och bra gick det. När det gäller allt inom idrott så ger jag alltid järnet. ibland kan folk nog tycka att jag blir för agressiv, men så är idrott/sport! Man måste ta för sig, man måste ge det man har. Jag är inte den tjejen som inte vågar gå på eller ge igen, snarare tvärtom. Jag ger tillbaka med samma mynt, om inte värre ibland. Förlåt om jag tar i lite väl mycket ibland, but that is just who I am! Sånt får man leva med här i livet.
image description

Trust you again

ROSA ÄR SÅ MYCKET MIN FÄRG, TOTALY LOVE IT

 


27 januari - HAPPY BIRTHDAY SNYGGE!

Förlåt vännen för att jag är seg med din födelsedag som jag skulle har gjort ett inlägg om för flera dagar sedan! Men har varit dålig uppdaterad och därför inte blivit något vidare inlägg. Min barndomsvän, min vän som jag känt längst av alla. Ellen är det 13 år nu? Skulle tro att det är något sånt.
BTW, GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAAAG!!! (i efterskott)
Hurra Hurra Hurra! Hoppas att du hade haft en super dag med många fina paket! 17 år, stor tjej, bara 1 år kvar, sen jävlar
PAAARDYYY ALL THE TIME! puss på dej snygging!

NEW IN - NIKE GYMPAA DOJJOR

Nya gympa skor som jag fick idag av pappsen! Super nöjd! tack daddy. Gillar de extra mycket i med att de är rosa detaljer på dom, smeck!!


Erica is only a name and nothing else


onetwotreefour

Denna veckan i skolan har inte varit nådig, det nya schemat suger! Iaf på tor och fredag. Går 08.15-16.00. patetiskt. Jag vet att jag sagt det 100 gånger redan, men irriterar mig som fan. Okej, nu ska jag sluta prata om skolan!

I går träffade jag mina lovely friends och då kändes det så mycket bättre! Alltid Goa och Glada, härligt. I helgen blir de till största delen plugg, massa inlämningar och skit tills nästa vecka.. Hoppas de lösen sig! Lite stressad och nervös är man allt.

Nu håller jag på med mitt tal om Rolf Göran Bengtsson som jag ska hålla på fredag på engelska! Scarry... Håller tummarna för att de ska gå bra.


When I look you in the eyes

Trött tjej. Skolan har tagit hårt på en denna veckan.. En dag till, sen är det helg! Så skönt, dock har jag en himla massa saker att göra, ingen rast ingen ro.

canada snow

Dessa skorna har jag levt i hela vintern. Inte för att det har varit mycket snö men kallt har det ändå varit. Inte har jag frysit om mina fossingar iaf, skönt de! Gillar dom till max

GRATTIS HJÄRTAT PÅ DIN DAG

And today it's my beutiful JOSSANS DAG! 17 hela och fina år! 17 år, 17 år i staden! GRATTIS GULLEGULLUNGE, HOPPAS DU HAFT EN OTROLIGT AWESOME DAG! puss på dej finis!
mitt eget kött och blod!

FUSSBALL- kanske inte min grej?

Onsdagar i skolan - världens bästa dagar. Går 10.15-14.30. Inte klaga! Dessutom slutade vi tidigare idag i med att vi hade bad, och det var ju alldeles underbart!

Visst har jag si så där 4 fotbollströjer men dock betyder inte de att jag är intresserad av fotboll. Har en hel fotbolls släkt, men lilla jag är inte en V dom. lite kul är de ju, men inte så att jag brinner för de direkt! Jag nöjer mig med att sova och idrotta i de! hahah. Puss och godnatt!


ON MY WAY TO SCHOOL


ERICA DAGEN

För idag har jag namsdag! Trallalalal. inget speciellt med de egentligen men ändå, måste antecknas. därför firas det med en fet kladdekaka! MUMS


LOVE IS JUST A WORD UNTILL YOU FIND SOMEONE TO GIVE IT DEFINITION


CARRO 17 ÅR - HAPPY BIRTHDAY!

HURRA HURRA HURRA FÖR CARRO IDAG! VI FIRAR HENNE IDAG MED BLOMMOR OCH BLAD, GRATTTTIS MIN FINA VÄN! HOPPAS DU HAR HAFT EN WONDERFUL DAG! PUSS

H&M

Då kommer färgen nu till våren då! älskar färgglada byxor, sjukt awesome!

cameroid-roar folk

Som ni kanske märker så roar jag och mina fina vänner oss med camroid ibland. Men ibland måste man flamsa och tramsa sig lite. Även hur gamal man än är, ålder spelar ingen roll.

Tröjan du hatar

Måndag. Nytt schema. Ny vecka. Galet. Much homework - Not funny. Please, kill me.

 


KNAS


peppermannen my Seargent Pepper

En häst i himlen. En häst på jorden = jag har 2 hästar.
Något som jag ibland kan roa mig med är att kolla bak på gamla bilder. Det är så otroligt roligt och intressant. Jag menar hade jag inte haft de bilderna hade jag förmodligen inte kommit ihår just "den" dagen. Tänk så mycket man egentligen inte kommer ihåg om man inte har bilder? Kanske är därför jag har blivit ett riktigt foto freak. Älskar att ha bilder på allt och alla, erkänner att jag även fotar mig själv en hel del.

Överrasknings partaj!!!

Hade överrasknings partaj på hotellet idag för söta CARRO! En glad men chockad tjaj var det allt! Grattis i förskott vännen!

De bjöds på massa Go mat (nästan så man höll på att kollapsa så mycket man åt) och såklart trevligt folk! Tyvärr kunde jag dock inte va där super länge i med att jag skulle hem till pollen! Men var jättemysigt! Så nu hoppas jag du får en kanon bra dag på tis, 24, då även ERICA, jag har namsdag!


då var helgen snart över IGEN

Veckorna, dagarna, timmarna, minuterna, flyger iväg snabbt som en vind. Nyss fredag, nu söndag. Hur snabbt gick inte det? Men haft en riktigt bra helg med vänner och allt! Underbart! Har dock inte fått alls mycket sömn denna veckan, men i morse när jag vaknade kände jag mig rätt seg så idag kom väl hela veckans sömn! Inte kul, så får nog lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka med skolan i morgon. Dessutom får vi nyt schema nu, vill inte! Det värsta är att vi går från 08.15 - 16.00... inte okej en fredag! I morgon börjar jag 09.35, rätt okej ändå!

ÖLAND 2010

Kollar tillbaka på bilder och inser hur BRUN man var i Öland. Var en fantastisk resa med Heidi, hade jag jättagärna velat dit igen! Härliga tider.

ONE STEP AT A TIME, THERE'S NO NEED TO RUSH

WHAT A F*CK!
snö, dra åt skogen med dig... jag har sagt tusentals gånger att jag inte vill ha vinter/snö. Fy, fy vad bedrövligt.. Jag håller tummarna för att det inte uppstår minusgrader och kyla. Då blir det inte kul...
(FINA hästen och jag )

dagens outfit


mysis pysis

Ny dushad och mjukiskläderna på. Var så otroligt kallt i stallet idag, frös nästan ihjäl. Min häst var så kramgo som aldrig förr, så härligt! Nallebjörn. På väg mot ridhuset kommer värsta ovädret sen börjar det SNÖA?! årets första snö. Jag som inte ville ha någon snö... jul har redan varit och då behöver det inte komma någon snö nu i efterhand. Men hoppas det smälter bort lika snabbt till i morgon, hope.
grodastrumporna såhär varma och gossiga vid natta tid.
och ett stycke erica


USA, USA, USA - snälla ta mig tillbaka....

3,5 år sedan jag satte min fot senast i världens bästa land, USA. Jag vill mer än allt dit igen, min absoluta bästa resa någonsin. Så snälla, ta mig tillbaka till sagolandet!

HULKEN? MAN SKULLE KUNNA TRO DE.

Sovit 5 h i natt. Jag vet inte om jag är trött eller pigg, vet varken eller. Provet i idrott hade jag idag och det kändes väl faktiskt rätt bra! Skrev på allt och gjorde så gott jag kunde, men jag håller tummarna för att det gick bra. 1 dag kvar, sen är det HEEEELG! Längtar verkligen för har varit en tuff vecka så ska bli skönt med lite ledigt. Tråk tråk väder ute och jag velar om jag ska rida eller ej.. Tror det får bli en ridtur!

DET ÄR BÄTTRE ATT LE EN GÅNG FÖR MYCKET ÄN EN GÅNG FÖR LITE

simpan och jag att school today.


HEJ PLUGG

Idrottsprov imorgon, check!


Aaaaaaaj som fan

Varit hos doktorn idag och kollat lugnkapacitet, tagit ekg och blodprov. Detta skulle vi kolla i med att vi trodde jag hade astma. Men enligt tester så ska jag inte ha det. Skönt. Men så fort jag anstränger mig så får jag svårt att andas eller ont i bröstet.. Så man kan ju undra vad det beror på. Alla tester se vi inte fått reda på utan det får vi sen.

Jag brukar inte ha några problem med blodprov men denna gången tog de i armen och när hon hade fyllt 3 rör, så kom hon på att hon gjort något fel, så hon var tvungen att stick in nålen igen och fylla ett nytt rör!!! Jag blev riktigt skraj får kg säga... Inte nog med det, hon träffade en nerv så det gjorde så jävla ont och man såg rkt hur armen var insjunken i med att hon tagit så mycket blod.. Hemskt! Jag blev faktiskt äcklad och mådde illa, men bara för stunden. I några timmar efter var jag lite Confused. Men nu känns det äntligen bättre som tur väl är! fy fan, ska aldrig mer gå dit. Ska man behöva plågas?!


Ready steady Go

Hästen är redo för vintern. Mössan är spikad och fast!


lalalalalaa alla har vi allt varit små pysslingar

BEVIS på att jag började min ridkarriär som liten liten tjej. Här sitter jag på min morfars häst Emmie som jag hade som min egen. Liten tjock och glad var både hon och jag. Kommer till och med ihåg när jag red denna lilla ponny ute i skogen ibland i Hässleholm, himla mysigt. Men nu finns varken hästen eller emmie vid liv tyvärr.... Men minnen finns alltid kvar och de kommer alltid att finnas kvar i mitt förråd i hjärtat långt tillbaka.

wimbledon

Denna film är så mycket värd att se. EN FILM ATT REKOMENDERA. Den handlar inte bara om tennis, utan även om kärlek och allt det dära. (Den är rolig också) just waatch it.

AMAZING KING - ROLF GÖRAN BENGTSSON

ROFFE FICK JERRINGSPRISET ÅR 2012! Fatta va glad jag blev! Både för hans skull och för att jag tyckte att han verkligen var värd det. Tänk vilken ära. Jag satt hela kvällen och höll tummarna för han, sen när de ropade upp hans namn hoppade jag nästan upp i taket av glädje! Detta var du värd roffe! FAN VA DU ÄR KING! G R À T T I S ! ÖVERLÄGSEN VINNARE MED 44 % av alla totalt.


pink lady

Det är inte varje dag man har rosa byxor på sig. Som alla vet redan kanske så är ju rosa min favorit färg. Tvekade lite på om jag skulle ha dom i skolan, men jag tycker dom är fräcka + att man ska vara sig själv och ha sin egen stil. Kan tänka mig att många tycker det är lite för mycket kanske? Men jag älskar dom, och det är ju huvudsaken såklart!

MONDAAAAY

WIHO. Sovmorgon hade jag idag. Men gick ändå upp kvart över nio, för sen pluggade jag lite till idrottsprovet och sen har jag relaxat ordentligt. Om en trekvart ska jag ta bussen, sen är det in och ha två lektioner sen hemåt igen. Kort dag, kan verkligen behövas ibland.
jag och bigge för typ 5 år sedan? gulle

H-E-L-G-E-N

Som vanligt, helgen bara for iväg som ett sus. Även om man hinner göra en massa eller ej så är den över på noll tid. Jag har haft en underbar helg med ryttarträff, tävling och myspys med underbara vänner. Även var jag på övergod middag hos vänner innan idag med, så nu kommer jag rulla fram. Underbart god mat, man kan ju inte låta bli att äta sig över mätt. Man intalar sig sjlälv att man inte ska äta mer än vad man orkar, men som sagt ibland äter man ju med ögonen...

Imorgon är det back to school, fast helt okej för mig att börja 13.30! Inget konstigt alls, inget konstigt alls. Detta innebär endast psykologi och matte på mitt schema, gütttans!





don't think it. just do it.



MÄTT SOM EN PLÄTT

Haft en kanon helg! Nu håller jag på att somna för jag har ätit så mycket mat, våra vänner har skämt bort oss med mat.. Alltså behövs verkligen en spring runda denna veckan, annars kommer man ju rulla fram! Får berätta mer om helgen sen. I morgon börjar jag halv 2, check!


ÅSTORORTENS RYTTARFÖRENING

Tävlade idag. Gick väl hyfsat, ändå nöjd med min tös. Det går framåt! Två ponny år kvar, och på dem åren hoppas jag att vi får ännu fler upplevelser och erfarenheter och placeringar tillsammans. Utvecklas och ha det super kul! För det är ju det som är de viktigaste. Min häst gör mig så glad, hon är så härlig, My Teddy bear. Gladaste hästen. love her.

 


me, today, fredagen den 13:e, january,






COFFEEE, why not!?

Blåst ute? Nej, nej inte alls. Det blåser något fruktansvärt ute, heeeemskt. Men jag kom hem från bussen i alla fall! Alltid något, flög inte iväg som tur väl var. Just nu dricker jag coffeee från min Fräsiga gröna stelton mugg, termos, whatever nu man ska kalla det? Skolan idag gick rätt snabbt, skönt med helg nu! Måste säga att jag är trött, har inte kommit in i skolrutinerna ännu, haha..


FRIDAAAAAAY, und3rbart!

Tycker en vecka i skolan skulle bestå av 4 dagar istället, tänk så snabbt en vecka hade gått då? Fast det gör den ju ändå.. men varannan vecka hade inte varit fel tycker jag? Jaja, man ska i alla fall inte klaga, tänk för då man bara var ledig på söndagar?! Fy fan.

3 lektioner idag, så inte så farligt. Om 2 veckor blir det ju nytt schema, då kommer jag gå 8-4 på fredagar... Kill me serious?!


that's right


översööt kusse

Lille Noel är så himla gullig! Liten charmig kille med glimten i ögat! sweetiepaj.


ALL YOU NEED IS LOVE... LOVE IS ALL YOU NEED







TJOBALOO

Andra dagen i skolan, rätt chill dag, så det har varit skoj! Fick stressa hem because min hoppträning började 16.45. Var hemma 4, sen cyklade jag till stallet och eftersom att det var motvind så tog det 20 min.. Men jag är stolt som klarade det! Fick göra i ordning hästen på en kvart, men det fixade sig. Hoppträningen gick kanon bra, jag är verkligen super nöjd! Nu är jag redo inför tävling! För tillfället är jag taggad både inför skolan och tävlingar, får hoppas de håller i sig!


ITALY, TOSCANA, det är grejer det


HEJ SKOLAN, HEJ PLUGG,





Ett skolarbete avklarat. Nu känner jag mig lite duktig i alla fall. Så nu är det bara att köra vidare och fortsätta med allt annat. Rosinen idag var väldigt glad överlag, hon stod som en liten ekorre och åt hö när jag kom. För gullig ibland. Fördelen med att börja skolan en tisdag är ju att veckan kommer flyga iväg. WHOOOPPS sen är det helg igen. Eller håller ni inte med?


Det fixar sig, det löser sig...

Första dagen i skolan avklarad. Kan inte säga att jag varit dirket taggad.., men var jätteroligt att se alla glada ansikten igen, helt klart! Jag har egentligen inga "nyårslöften" detta året, men jag har bestämt mig för att ge järnet denna terminen, planera bättre, träna mer och bla bla.. Jag vill verkligen göra bra ifrån mig, annars blir jag så himla besviken på mig själv. Nytt år, nya tag. Jag ska nog visa vad jag kan (förhoppningsvis). Nä Erica, från och med nu är det ALLVAR på allt. då menar jag ALLT. Innan jag sätter igång med psykologin ska jag ut till hästen en snabbsväng och bara göra i ordning. Idag får hon stå, för i morgon blir det hoppträning!

when I fight, I fight for you


E-rica


MYS MED LOUISE!

Idag har sista dagen av lovet tillbringats med söta Louise i stan, Lund. Mys pys var det helt klart! Nu sitter jag påväg hem från bussen och ute är det inget vackert väder... Ikväll ska jag rida så att svetten rinner. Det lät lite väl.. Men ett rejält pass får det bli! Nu ska man försöka TAGGA skolan i morgon...


Hur ska detta gå

Jag måste lägga mig tidigt nu i med att skolan drar igång! Har hg gjort det? Svar- nej... Så nu får jag ta mig i kragen och sova. För att man ska orka måste man sova och därför krävs det att man måste lägga sig i tid. (försöka). Men nu hann klockan ändå bli mycket. Tur då att jag börjar skolan på tisdag! GODNATT GOTT FOLK


just a kiss in the monlight

Day after Day, Time after Time.
1 dag kvar av lovet, man får passa på att njuta järnet!
Sen är det back to reality.

Rolling Stones häst?

Skrattade bara lite när jag tog detta underbart söta kort på min käre häst, sweet. Hon har ju för tusan lika lång tunga som mig!? Tror jag och Rosin får fundera på att bilda ett eget rolling Stones band. Eller vad säger du hjärtat?


Nikkepikke

Kom nyss hem från min gladaste Niklas där även Heidi och Louise befann sig. Myspys med underbara vänner! inatt funderar jag på att lägga mig tidigt, skolan börjar snart och man måste börja vända tillbaka på dygnet...


13-spelen i Helsingborg!

Tävlade årets första tävling i Helsingborg igår. Det var väldigt roligt och efterlängtat, hästen gick kanon! Kan inget mer än säga att jag fått tillbaka min energiska och fantastiska ponny. Hon kändes precis som hon skulle. Resultatet blev kanske inte det bästa i varken LC/LB, men men. Det viktigaste var att vi kom runt banan, och det gjorde vi. Sen var hon lite tramsig med, och i ena klassen blev jag lite vimsig och höll på att missa 1:an. Haha sjukt. Men som tur var hände inte det. Jag är inte nöjd med resultaten men jag är nöjd med vår insats, och det är ju alltid något! Nu kör vi om på nytt och laddar upp inför tävling nästa vecka!

 


DIPPA

Mätt som en plätt är det rätta ordet. Åt världens godaste mat idag, fläskfilé med potatisgratäng med Jensens Bœfhaus Wien sås, mm ....så gott! Även blev det dippa med gurka och morötter, aldrig fel!


Skridskoåkning

Idag har dagen tillbringats med Louise på isen! Var ju inte så längesedan sist jag åkte skridskor så att så ovant kändes det inte. Var kul att åka av sig lite, dock var isen knappt hal så gick inte alls bra att åka, men men. Det gulligaste av allt var ju när en liten kille på ca 4 år? körde efter oss och slängde sig framför oss och trodde han var "jättecool", haha han var så himla söt! Helt galet sjukt! Han hette Hugo, gullig liten unge!

Efter åkandet blev det hästen där jag putsade mina saker inför tävlingen i morgon! TAGGA! Första tävlingen för detta året så ska bli himla roligt!!


4 januari !

EXAKT 4 månader tills jag blir 17, tiden går fort.


tonight

Onsdag. Yeah right? kallt och blåsigt har det allt varit ute idag. Hästarna blir lätt stressade och stissiga i sånt väder. Rosin fräste och tog djupa andetag med raskande steg ner till ridhuset, haha! Hon blev även stressad av en traktor som stod helt stilla på gården, gulligt. Men sen brydde hon sig inte alls om den, och det var ju bra. Hoppade bara några små skutt i ridhuset i med att jag ska tävla i helgen, men det gick gudomligt bra alltså! SÅÅÅ DUKTIG. Hoppas bara på att det går lika bra på tävlingen, ser verkligen fram emot det!

Ikväll kommer antagligen några kompisar hit och myser lite, sen får vi se vad det blir av! Fråga mig inte varför men jag har inte varit hungirg på hela dagen och nu är jag totalt vrålhungrig! Kan det vara hoppträningen som gjorde det hela? Så kan det vara. Nu ska jag dra på mig ett par rejäla kläder och sedan fixa något gott till mina "gäster". seee yah.


SUMMER OUTFITS - DRESSES






( diggar mina rosa tofflor! )

Här går det undan!

Hoppning med Rosin förra veckan.


RAIN - you think you can take over

En sådan här dag finns det verkligen ingenting att göra - förutom att mysa och kolla film. Näst in till det ända. HATAR REGN OCH BLÅST VÄDER, ush! Ibland kan det vara mysigt, men idag ville jag verkligen inte ha det, och man blir inte glad av det heller... men för att liva upp stämningen lite så skruvade jag upp musiken på maxat och sjöng och dansade lite för mig själv. Är man konstig så är man, that's it.

flower power

eftersom vi nu inte har fått någon snö och förhoppningsvis inte kommer få (vill ej ha de nu dock för den delen). Så hade jag gärna önskat lite sommarväder nu! Vet att de kanske är i lite fel månad att önska det, men under kan ju alltid ske? right? Så less på sverige väder nu..

DEUTSCHLAND


(en del av min tyska släkt för ca 10 år sedan i BERLIN)
Som ni ser på mitt efternamn så ser det inte helt svenskt ut direkt. För er som inte visste så är jag 1/4 tysk. Inte för det märks eller gör någon skillnad, utan det bara är så. Min pappa är halvtysk men har alltid bott i Sverige. Så bara för att jag är en liten del tysk innebär detta inte att jag är awesome på tyska eller så. Men jag läser tyska och önskar att jag kunde det flytande! Fast det kan jag såklart inte. Förstår det till stor del rätt bra, men varför har tyskar en tendens att prata så himla SNAAABBBT! dom kan ju börja med att tagga ner lite när de pratar, när de har gjort det kan vi börja förstå de lättare! hehe.


lite efter... MEN GRATTIS ANNA I EFTERSKOTT!

den 2 JANUARY fyllde mitt snyggo år. HURRA HURRA! Hope you had a very great day snygge! 17 ÅR OCH STOR FLICKA SINNES! (bättre sent än aldrig) pussss




DEN DÖR SNART

Jag bloggar från Amandas dator, den dör snart... känner verkligen pressen på mig här och nu. Vi får väl allt se om detta inlägget kommer komma upp eller ej. Ja för eller senare gör de ju det of course. Jag vet inte vad som har flugit i mig och Amanda, men är det normalt att man står på huvudet mitt i natten? Själv kan jag inte riktigt svara på den frågan. Men antagligen nej? Aja, lite spänning i vardagen får man allt ha tycker jag! Idag har jag ridit och kollat bio, och nu hos AMANDA. Känns som man inte hunnit med så mycket, men det blev ju en del ändå! Hästen gick prima ballerina och var go och glad, som vanligt. Bion som jag såg "the girl with the dragon tatoo" var riktigt bra! Man höll nästan på att somna lite emot slutet, den var ju så låååång! Den slutade aldrig, det var ju roligt det. Men tillslut somnar man nästan... haha!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOO DATORN LEVER ! OCH DETTA INLÄGGET KOMMER UPPDATERAS, TUMMEN UPP I VÄDRET! JIHAAA



vackraste flickan..... shit, inte alls avis, nej nej nej............!!


FAN VAD JAG SAKNAR DIG

Älskade jossan. Saknar min stockholmare oerhört mycket... Lots of love to you


sleten dag!

 


2012

NYTT ÅR NU!

Nyår igår blev lyckat! kaos i bygget, många skratt, musik, underbara vänner, übergod mat!

Man har ju inte fått mycket till sömn inatt kan jag ju säga.. Knappt sovit en blund! Max 2 h! Heidi, Robban, jeppan och jag kunde inte hålla flabben någon av oss, galet. Så idag har man ju inte varit allt för pigg! Men det är sånt man får ta. Krafterna kommer nog att vara helt återställda tills i morgon, I hope.

Hoppas ni hade en grym nyår, vilket jag hade!

 

 


HAPPY NEW YEAR!


RSS 2.0