VAD GÖR VI, NU KÖR VI

Befinner mig just nu på hästtävling med Rosin i Helsingborg. Var ute i riktigt god tid kan man väl säga, men bättre det än sent. Ska rida cupen som består sv två LB:er idag och en LB+5 i morgon. Har inga förväntningar, utan ska bara gå in och köra mitt eget race. Blåser som jag vet inte vad idag...Så länge det inte snöar eller regnar ska man inte klaga.


fotodags

29 mars 2012

söt hund

Det var en jävla storm ute. Såklart cyklade jag till stallet igår, i blåsten. Tror ni jag kom någon värt? Ja det var inte långt kan jag säga, höll på att blåsa iväg! Kämpade fan för livet.. men kämpe som man är så gav jag inte upp, jag kom fram till slut! Det tog sin tid, men det fungerade! Har man glöden i sig så funkar allt. Blev däremot lättare att ta sig hem med medvind + lite sidvind. Skönt det iaf. Men även fast det var blåst, var det som tur var fint väder, man får vara glad för det lilla!
Fota min söta vovve Milou igår.

pepper

hittade en fin bild på peppis för några år sedan. Söt häst. Du var en liten rackare, men det berodde ju på anledningar... saknar dig ändå lill skit! peppermannen, jag vet att du har det bra. Fina minnen har man iaf med dig! puss på dig min ängel svävandes bland molnen


Det är inte lätt när det är svårt

blundar för problemen.


D-Dag

Varm dag? Ja! Vaknade runt 10 idag, solen stod på och jag var allmänt utvilad. Gick ut och satt på balkongen i bikini så varmt var det. Var lä där så det blev himla varmt och skönt. Så att där satt jag och chilla ett bra tag! Sen kom Heidi förbi en stund så åt vi lite mellis/lunch! Såklart gick solen i moln precis när vi skulle sätta oss på balkongen, osis... Nu är det inget höjdare väder, blåser mest. Men ska försöka cykla till stallet ändå, blir en kamp, men värt ett försök.


snacka om motion.

Blir så jävla pepp och glad när det är ljust ute. Värsta adrenalin kick! Varit effektiv som få idag. Kollat syntest till körkort. Cyklat 1,5 mil till stallet. Red 1 h. Gick 1h med hunden. Varit ute och gott med Heidi. Känner mig så otroligt nöjd med dagens insats. I morgon är det d-dag, innebär att jag är ledig hela dagen. Skulle egentligen haft utvecklingssamtal men min mentor är i Berlin, så inte blir det något sånt för min del i morgon. Ska enbart njuta och plugga! nu ska jag sova. natti natti





silken dag

Vaknade vid aöv 10 idag, massa lektioner inställda! 5/6 lektioner inställda på en dag som denna, inte dåligt. Det satt fint må jag säga. Skulle egentligen gått från 8-16.00 men instället går man bara en timme halv 1, till halv 2. Onödig tid? Ja. Vi gjorde inte ett skit. Men som sagt man kan se det som att det blev en liten utflykt! Gick och mös en stund med Oda i stan efter skolan. Köpte en klänning, sen var vi och fikade! himla mys en sådan solig och underbar dag! magiskt.


image description


GRATTIS MALLAN 17 ÅR

Hurra Hurra för Malin idag! Hoppas du fått en kanon dag, vilket jag inte tvivlar på att du haft!


HAPPPY DAY

Varit otroligt glad och speedad idag! Positivt. Kanske därför jag ligger med total spränghuvudverk nu? Inte bra, men värt det. Dagen har bara susat förbi och vädret gör den bara ännu bättre! Blir så himla glad när det är soligt och fint väder, får fan vår kick! love

*såhär såg Erica ut i morse


today is today

image description
såhär fick man se ut idag!

SUNSHINE, LOVE IT

Kan inget mer än säga att jag totalt har älskat vädret idag! Underbart. Solen har stått på hela dagen och jag har njutit så gott det går. Blivit en del plugg, men kunde inte nongalera solen så var tvungen att gå ut en stund i det fina vilket blev med min käre Amanda! Käkade glass och allmänt njöt. Är ju även våffeldagen idag så vi smaskade i oss en våffla med. Helgen har gått alldeles för fort tycker jag! Haft en kanon bra helg, 4 dagar kvar i skolan att stå ut med, sen är det lov, awesome. Är ju ledig på onsdag, great.

image descriptionimage descriptionimage description


MARIA MONTAZAMI, JA VISST

Träffade Maria Montazami igår i Lund! Hade håla så varför inte svänga inom make up store en stund och träffa denna underbara glädjespridare. Det mest sjukaste var nog att jag och Rebecka var de allra första in! Tog lite foto och hade ett litet snack. Fan vad underbar hon är!!! Hon är så glad, trevlig och positiv till allt. Jag sa att "man blir så glad när man ser dig" hon blev så glad och tackade så mycket! Nä fan vad jag hade velat umgås med Maria över en dag, så fett det hade varit!


goodnight

Ska för en gångs skull hoppa i säng tidigt idag hade jag tänkt. Ska upp tidigt och kolla igenom matten en snabbis i morgon bitti. Nu ska jag sova så jag orkar med 2 h av matteprov i morgon... 9-11. Sen är vi lediga, och det är ju verkligen inte fel! Sovgott.


FML

Gick upp tidigare idag bara för att jag, mallan och Oscar skulle ha eng presentation, vad ser man på its learning när man kommer fram? Jo hon har meddelat 45 min innan att hon var tyvärr tvungen att stanna hemma idag pga vård av barn... Då har an stressat och gått upp en timme helt i onödan. Kan bli så jävla irriterad på sånt! För jävligt. Och man har Inte redan tillräckligt mkt i skolan.. skjut mig i skallen! Vill bara ha det överstökat. Orkade inte göra ett skit så nu har jag bara hållit på med iphonen och inte gjort något vettigt, jag hade ingen lust helt enkelt.


baby a tell yah



TISDAG.
Var som en död sill när jag var hemkommen från skolan idag. Riktigt trött! Fråga mig inte hur? Även fast dagen var lång var den som tur väl var rätt chill ändå, skönt. Har pluggat matte och övat lite på mitt roffe tal nu ikväll, ska ju hålla det i morgon! Hoppas det kommer att gå bra. Håller tummarna för det. Är ju ingen stjärna på engelska, but I gonna do my best. Vad sägs som att testa lite engelska inlägg snart? Behöver ändå öva upp min engelska lite, så man kan ju alltid testa! Sen om det blir helt galet på tok så kan ju ni bloggläsare alltid rätta mig. Ja, ni lär ju märka hur urusel min engelska är, tyvärr.. Nä, från och med nu ska jag bättre mig! Vi säger så Erica, lycka till.

fotodag i blåst

Även om jag varit hemma från skolan idag så fick det bli en liten ridtur med hästen. Carro kom förbi en sväng och fotade mig och pollen lite, så blåsigt det var! Blev himla fina bilder, oerhört bra kamera men också urduktig på att fota tjejen! Nästan lite avundsjuk på Rosin, så bra hon blir på bild! Min fotomodellhäst. Funderar starkt på att nanna nu, är så trött, lång dag i morgon, upp tidigt... vill bara ha FREDAG NU, seriöst, ge mig helg.









GLASS

när man är sjuk förtjänar man lite glass, har nog inte ätit de på flera veckor! Men fruktansvärt gott, glass är alltid gott. Har däremot bytar ut godis och glass mot fruktsallad den senaste tiden och det går lika bra! Till och med godare ibland!


sjuk tjaj

sjuk idag... inget roligt, men förhoppningsvis snart bättre. Måste ändå försöka plugga lite matte även om det inte är så kul...


MÖRKT ELLER LJUST

Vet verkligen inte vilken klänning som ser bäst ut på mig, den vit/blå/svarta eller den ljusgrå/vita? Intalar mig själv att man ser blekare ut i ljust, men vet inte. Ska ha någon av dessa nästa helg tror jag, men den största frågan är vilken?! Den mörka är lite större, så den ljusa sitter bättre i själva storleken, haha beslutångest!

image descriptionimage description


TÄVLING TÅGARP

Tävlade en klass i Tågarp idag med Rosin, LB. Morgonen kanske inte var den bästa starten... När vi lastade hästen så sprang hon nästan över mig och såklart trampar Bamse stora dunder hästen på 400 kg på min fot..., AJ! Gjorde ont. Men fick rycka upp mig, de var inte så farligt. När vi väl kom dit var det bara att rida fram, sen vänta i evigheter, sen in på Banan! Fick ett stopp och ett nerslag, inte jättenöjd... Men sen såg jag att många blev uteslutna och de blev inte jag så det var ju ända bra!


hey there

Att sova är det bästa som finns. Att veta att man snart ska nanna gott, the best feeling. Jag är som sagt en sömntuta av mig, jag kan sova när som var som, nästan. Dock är jag ingen 7-sovare som sover bort dagar. Ikke så nikke. Men jag älskar att sova, vem gör inte det? Varje natt jag ska gå och lägga mig somnar jag med de bums! Härligt, härligt. Right now känner jag att ögonen snart åker ut, så trött är jag... visst klockan är inte så mycket, men övat på en massa verb på datorn nu i några timmar, så ögonen har blivit rätt uttröttade känner jag... not good. Men får ta en varm dush och en kopp varm kaffe, sen ska nog lilla erica snart piggna till! För jag måste plugga mer, orkar verkligen inte, men vafan, måste. Livet är hårt.

PLUGG

Belönas med lite fruktsallad till plugg, aldrig fel. Pappa är ju grym på fruktsallad, dolda talanger minsann och dar!


Kattetjejer

100 tyska verb till i morgon, men "åh vad roligt", tycker verkligen om att plugga. (Ironi). Antar att de bara är att köra järnet och lägga på ett kål. Kommer drömma så fint om de tyska verben i natt.... Lovely


not everyday

Det är inte varje dag man åker i en tom buss! Min och Heidis privatbuss, utan tvekan. Men inte ska man klaga, lite så underbar känsla när man ser andra bussen bredvid köra förbi-propp full! Glädjedödare


POLIZEI

ÅH VAD JAG VILL BLI POLIS................


life is life

Livet är som en berg och dalbana, det går upp och ner, up and down. Inget liv är perfekt, alla har vi medgångar och motgångar. Det finns saker som kan göra en på så dåligt humör, att man blir så nere att man känner att hela världen kommer gå under för en. Ibland kan jag känna så. Men jag vet att det inte gör det, för allt löser sig, det gör det alltid tillslut. Sålänge man inte ligger för sin egen dödsbädd så ska man inte oroa sig. Man ska inte klaga, för det finns värre saker här i livet. Vi klagar och oroar oss ibland i onödan, omedvetet. Börja tänk positivt istället, misskyckas du, så ge inte upp. Stå för den du är och visa vart du går för. Har du dåligt självförtroende så visa dina starka sidor, du kan, du vill, du ska. Det är aldrig försent. Påtal om mig själv har jag alltid varit en glad människa som försöker att hålla masken även om jag inte mår så bra eller är på dåligt humör. Jag är den personen som kan hålla inne mina känslor mycket, även att jag förtränger de ibland. Låtsas som allt är bra även fast det inte är det. Jag älskar människor som vågar visa sina känslor, då är man sig själv och man är helt naturlig. När det verkligen gäller kan jag med göra det, men jag kan inte påstå att jag brukar göra det. För min del tycker jag att det både är bra och dåligt. Men jag gillar att vara glad, för det bästa som finns är glada människor, man blir på så glatt och bra humör så det är obeskrivligt. Btw, gott folk, oroa er inte i onödan, "don't worry, be happy". Känns som jag med ska ta lärdom av det jag skrivit.

För vi alla vet att viljan är den som kommer längst, glöm inte det.







vad tycker ni?

Tycker ni jag passar bäst i rakt eller vågigt hår? själv tycker jag rakt, tycker inte om att ha vågigt, även fast det är jättefint på många! Men alla mina kompisar tycker jag ska ha vågigt, men tvekar som fan på den saken...


everything will be okay in the end

Tisdag= fml..
lång dag=plågsamt
tur man har sina godingar i skolan annars vet i tusan hur man hade pallat! haha.

Ni ska bara veta hur mycket jag längtar till lovet, ca 2,5 vecka nu? Det kommer gå fruktansvärt fort så det är lugnt. Men innan dess ska man ha fått undan en del i skolan... men efter det blir det wunderbart. Är död som en sill idag, don't ask me why. Så ikväll har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt (även om jag har sovmorgon) måste vara pigg till i morgon.


nattinatti

Då börjar dagen gå mot sitt slut, trött tjej.. finns Inte mycket att säga. Känner att jag kunde pluggat lite mer, men men ibland orkar man helt enkelt inte.. Tandborsten väntar på mig och sängen vill ha sig ett besök. Godnatt mina fina


ville bara säga att jag gillar dig

Har varit en fin dag. blev lite bilder med min fina. jag gillar dig. underbar häst, underbar dag. fan vad glad jag är som har dig. när allt är skit eller om man haft en dålig dag, då har man dig att gå till. säg och tyck vad ni vill. men en häst är en sån jävla bra vän. de ska ni veta.

image descriptionimage descriptionimage description

image description

image description

image description

image description


älska

man bara älskar när solen tittar fram! Så glad och pigg man blir. Hade idrott sista lektionen med en intensivt basket match, nu när man lika bra är igång blir det ut i stallet på direkten och en härlig ridtur står på tur. När man kommer hem blir det sätta sig med böckerna och ta fram datorn och skriva arbete... bara älskar livet... not

 


Söndag

Vaknad bredvid min fina Tova i morse. Dagen har mest bestått av plugg och Heidi var här en stund innan och hjälpte mig lite, käkade lite kladdekaka. Men ändring på det nu, slut med onyttigheter. Nu kommer sunda Erica fram. Rätt stolt över mig själv att jag bara dricker vatten, efter ett tag vill man inte ha annat än vatten! Tro mig.

Efter allt slit förtjänar jag att kolla på "taken"! Ruskigt bra, men fy fan vad hemsk..


just a car

'

mello

Fredag yesterday, gjorde prov till halv 5.., hemma vid halv 6. Roligt en fredag. Tyvärr sådana smällar man får ta. På kvällen var jag med Amanda, Kalle och Thea, klart somnade jag till filmen... men denna gången inte ensam, thea var också en liten trötter. Skolan tar hårt på en!
Idag sov jag ut läääänge. Gillar egentligen inte att sova särskilt länge, det tar på dagen! Men samtidigt måste man ibland för att orka med allt. Det blev iaf en tur till stallet och i med att det var så fint väder så blev det en uteritt i det soliga. En pigg, glad och stutsig häst hade jag idag, kuligt. Hon fick springa av sig rejält oc skutta lite terräng hinder i skogen, snacka om en svettig häst på hemvägen...
Ikväll är det MELODIFESTIVALEN, vem hejar ni på? Jag tycker själv att LOREEN ska vinna, sen kan danny komma två! Gör ju inget om Danny vinner för han är ruskigt bra med, men samtidigt tycker jag loreen ändå är sneppet bättre. Nu får jag nog ta och plugga en stund och städa för sen ska jag till tovatuss!

Torsdag

Dagen började inte med världens bästa morgon precis.. försov mig. stressade. spillde kaffe på byxorna. ja great...

prov i morgon, döda mig. ekonomi? Ja visst är det intressant, men vi har knappt gått igenom ett skit! Kul.. antar att det ända som gäller att läsa häcken av sig. men först blir det en paus i stallet!


tävling sen i helgen


vår i luften

Beger mig till stallet, hoppträning står på schemat, nu kör vi!


Godmorgon!

På bussen nu, har endast 3 lektioner! Även fast jag har haft sovmorgon så är jag dödens trött!

sunny day, love


kallas fotosug

En fin solig dag, men kall, fruktansvärd kall. Man blir lite smått lurad av solen när den väl är framme. Nu vill jag bara ha vår, använda vår kläder och allt, längtar!
bilder från idag with NO make up. naturlig tjej, ta mig för den jag är. 

bilder från Lillhagen

reg LB/LB


är man ridtjej så är man

Hej och Hå! Min dag har bestått av plugg, vandring i det fina vädret, cyklat till stallet, ridit och varit på årsmöte. Om man ska förklara dagen kort så skulle jag beskrivit den såhär. Stolt över mig själv att jag börjat träna mycket mer så som springa, gå och cykla. Ni kanske tycker att de låter löjligt, men så är sanningen. Försöker också äta sundare, men klart man ska unna sig något gott lite då och då! Jag bryr mig absolut inte om vikt eller något i den stilen, det är mer för att man ska må bra och bygga mer muskler. Det är därför jag gör det, sen rider jag nästan varje dag med och klart är det träning ska ni veta! Hela kroppen, armar, ben, mage, rumpa, lår. Så tro Inte att tidning Inte är en sport, för det är det!

dagens ridoutfit:


Långhelg

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag.
Känslan är alltid där.
Står vi enade här.
4 dagar ledigt, inte klaga. Idag har jag sovit ut ordentligt och varit på handledarkurs näst in till hela dagen med rebecka och anton. Ikväll var jag med ellen och hade lite gossip girl maraton, sjukt vad man älskar den serien. (En riktigt typisk tjejserie..) haha. Funderar på att sova snart, om man inte ska sova allt för länge i morgon, måste få en del gjort också. Hoppas ni har haft en bra helg iaf!
(random bild)

Tired girl

Då har man sovit några timmar efter tävlingen, kunde behövas. Är med wunderbara vänner nu, love.


Tävling i Lillhagen

Vårkänsla ute, lovely. Idag har det varit tävling för min del. Första klassen LB fick jag ett nerslag, 4 fel i omhoppningen. Ett skitt pett.. aja. I andra klassen (också LB) var hon jättetrött så vi blev uteslutna. Blev nöjd med första klassen, men andra blev jag absolut inte nöjd med. Men det är nya tag tills nästa gång. Nästa tävling är inte inbokad än men troligtvis blir det i tågarp den 17. Nu längtar jag bara till våren och utesäsongen! Det är så mycket roligare.


thank god It's friday

LÅÅNGHELG! Härligt som fan. Provet är avklarat och de kändes helt ok, lite stressigt med tid bara..

Inte blivit mycket sömn inatt, men inte ska vi klaga! Mitt eget val ju. Ikväll kommer mina tjejer och de blir lite mys och ta det lugnt. Man är typ helt död på fredagar! i morgon är det upp i ottan igen, då laddar vi inför hopptävling i Lillhagen. Är riktigt taggad, känns så bra nu, hoppas bara att hon är en liten piggelinas!


Morning

Wake up, It's friday! 3 h sömn, tror nästan de är rekord! Ta inte efter min ovana, man måste få sin skönhets dröm för att kunna prestera bra. Jag var lite korkad som gick och la mig så sent, men ville verkligen kunna det. Gick upp 5, så tröttheten går jag och bär på...


kläppen 2010

Med denna bild säger jag GODNATT! 3 h sömn. bra jobbat. 

Såhär ser min natt ut! Tagga prov


musik läker alla sår

Förlåt för min otydliga svenska ibland. Blir lite konstig formulering sometimes när man skriver från iphonen.

Torsdag, längtar till fredagen i morgon efter skolan! skönt att vara ledig sen i 4 dagar. Det är man värd tycker jag. Nu har jag bestämt mig för att om jag så ska sitta uppe hela natten så gör jag det. Jag ska (vill) få bra på detta prov, nu kör vi Erica. Visa vart du går för tjejen.


När man kämpar och kämpar

Ibland ger man järnet men ändå blir det inte alltid resultat, då blir man så jävla arg. Ibland kan skolan bara dra åt pipan. Orkar snart inte mer.. Mitt självförtroende sänks till botten. Men jag ska fan inte ge upp!!!! "Never give up".

 


RSS 2.0