NEW YORK, NEW YOK, NEW YORK

 
Min saknade drömstad! Önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan till sommar och ta mig New York igen! Saknar det så himla mycket, det är verkligen WOW! Stämmningen, ljuset, människorna, upplevelserna,shopping, alla sevärdigheter och allt smått och gott som man stoppar i sig hela tiden. LOVEIT. Nackdelen med att bo där hade varit att man hade nog inte varit så hälsosam länge till... Jag kan säga att om jag hade bott där hade jag vräkt i mig massa onyttigt i början, efter det hade jag ändrat mina matvanor till något sundare. PLEASE, TAKE ME BACK, BECAUSE I LOVE AMERICA 

gullegrisar

Glädje när vi inser att det är fredag! Ännu en skolvecka avklarad med läxor, redovisningar etc. I väntan på bussen får man passa på att halv busa, varför inte ta lite söta bilder som man kan dokumentera, Fun, fun. 


S2A

Vad hittade man i posten i veckan? Klassfotot! Jag har aldrig någonsin blivit bra genom tiderna på ett klassfoto, det är inte min "grej". Detta året var nog första gången man såg OK ut, tack och lov för det! Ett leende fick jag iaf fram.


när man är glad, då är allt bra

Seg i kroppen, huvudverk och annat skit....jobbbigt. Cyklade till stallet innan och fixade och matade min hungriga lilla häst. Var helt genomsvettig och svimfärdig när jag kom till stallet, så kan det gå. Dumt nog har jag varit envis och inte ätit något idag, inte bra,,,.. får skärpa mig! Nu ska jag sova en stund, tävling i morgon, ha det.

Fräsiga!

Testade lite skidkläder i veckan med Micke, ganska fräsiga! Ja vem vet, kanske blir snart skidresa, you never know.


4 november

Idag är det exakt ett halv år tills jag är 18 och får ta körkort!!! Längtar ihjäl mig!


STRIKE!!!!

Bowling igår med mickes och hans två tjejkompisar. Förvånansvärt roligt! Var säkert några år sedan senast jag bowlade, borde göra det oftare för det är sjukt kul! Jodå jag kom i alla fall inte senast, nämligen tvåa! Det bästa var att jag vann över min kille, score!


shopping!!

Var på det nyöppnade Emporia i veckan och shoppade med Heidi. Var så himla mycket folk att man blev helt yr i huvudet, men värt det! Får säga att de verkligen har lyckats bra med konceptet, nytänkande. Bra gjort! Jag tycker själv det var väldigt inbjudande och inspirerande, stort utbud. Fyndade lite på hollister och en tröja från H&M!


RSS 2.0