vovve runda

What's up? Med mig är det toppenbra! Det är lov och jag njuter fullt ut! Gick en lång runda med hunden innan i det härliga höstvädret. Skönt att ut och rasta sig lite ibland! 


H Ö S T L O V

om ca tio minuter slutar jag skolan för dagen, vilket innebär vad då..? HÖSTLOV. Vet inte hur jag ska förmedla min känsla, men den är obeskrivlig! Varit så stressad och energisk dom senaste veckorna. Ska äntligen bli skönt att kunna slappna av och lata sig lite, det behövs ibland. Hade däremot inte "tackat nej" till en utomlands resa, NEW YORK, ett varmt land etc.. Men drömma kan man ju alltid göra. Får hålla mig tills nästa år antar jag! 


"smile a little bit more everyday"


Instämmer helt och hållet. Du gör dig själv gladare med ett litet leénde om dagen, så varför inte? 


hest fest e best

godingarna ! 

D-DAG

D-dagar räddar mitt liv! När man har som mest i skolan och behöver en total avkoppling, är d-dagar guld värda! Även fast man har en hel plugg hög som väntar... 
 
I morse gick jag upp tidigt, ställde klockan och tog bussen till stallet. Andrea kom ditt och vi fixade hästarna moon och russe, sen blev det en morgonrunda i skogen, vilket härligt väder! Myspys. 
 
Efter stallet stack jag hem och dushade och fixade mig, lagade lite mat (mästerkocken här ja), sedan stack jag till min micke! Nu blir det plugg ett tag till.. sen ska jag unna mig tv! har inte gjort det på hela veckan... snacka om sliten tjej här...
 
 
 

Happy Birthday!

Grattis världens bästa mamma på din födelsedag! Hoppas du blev nöjd med din dag! puss


sjuklingen

Ännu en helg som gått. Inte för att jag har dragit nytta av helgen särskilt mycket, mest bestått av smärta, smärta, smärta. Fast hur roligt är det att vara hemma en hel helg från skala 1-10? Inte alls skulle jag vilja säga. För att vara lite envis så träffade jag i alla fall min kille och firade hans syster susanna med god middag igårkväll, trots smärta. Men det var jättekul, trevligt folk och god mat, då förtränger man smärtan för ett tag. Jag trodde idag att jag äntligen skulle vara frisk, men känner mig fortfarande halvkrasslig... smärtan kommer och går? Ena stunden kan jag gå, medan i andra kan jag knappt röra mig. I natt somnade jag 3 på natten... det kändes som knivar stack mig i ryggen och det pulserade och levde jävlen. Man blir så arg! SNÄLLA kan jag få bli frisk nu? Varför när man har så mycket i skolan? Orken blir på noll. 


aj, smärta...

Varit lite halv sjuk till och från i en vecka, men intalat mig själv att jag ej varit det. Men igår hade jag så ont i ryggen att jag inte kunde röra mig knappt, smärta i hela ryggen.. kändes som knivar i ryggen. Inte skönt. Fick åka till doktorn och visade sig att jag hade urinvägsinfektion, så nu blir det pencilin i några dagar och förhoppningsvis ska jag vara på bättringsvägen. Så jobbigt att vara sjuk när man har mycket i skolan som ska fixas... men man har inte alltid turen med sig! Fast jag ska kämpa på, inte ska man ge upp!

 

Hoppas ni alla goa och glada får en trevlig helg! 


det gamla vanliga

Kämpar på med läxan som vanligt, plugg, plugg, plugg...Ibland får man mysa till det med lite ljus, te och mumsiga lussebullar, jag lovar, det hjälper! Blir lite roligare iaf. När jag drack ur min te mugg från Starbucks i New York insåg jag hur mycket jag saknar Starbucks... ja, hela USA! Take me back now


love is blind

Denna lilla krabaten träffade jag på tidigt i sommar. Tiden har gått fort och inte visste man vad framtiden skulle bjuda på. Men efter att man har lärt känna varandra på djupet så har man märkt så lika vi egentligen är, två skåningar som har mycket gemensamt. Är oerhört glad att jag lärt känna dig så pass bra, till och med blivit kär...älskar dig!
haha 1 månad idag antar jag


RSS 2.0