söndagspluggar


lets party

Var på Luddes & Luddes 18-årsfest igår på lagerhaus, jätteroligt! Alltid lika roligt att dansa och träffa nytt folk. Heidi och jag vankade väl vid 12-tiden, inte så konstigt i och med att vi la oss i morse för att sova. Kanske inte så smart, men ibland får det bli så, en himla tur att man är ledig på tisdag. Skönt. Idag blir det plugg hela dagen och en sväng till stallet. Vädret är ganska nice ute, kanske blir det en promenad eller springrunda, vi får se vad det blir av, men fläsket ska rastas! En sak som är säkert, haha. 
 
 
 

life is life

Godkväll. Ännu en skolvecka avlklarad med läxor och annat liknande. Ikväll är det party dags och jag taggar dans med musik och härligt folk. Idag har detr blivit en del plugg, en heldag hos hästen med ridning och skötsel. Även har jag och mammi hunnit köpa lite smått och gott till mitt rum, en superfin kudde med "ralp lauren/USA/Lexington" tema, supersnyggt! På bilden nedan ser ni den lilla söta bebisen Carolina, mickes systers barn, så himla underbar! älskar bebisar 

 


All in my head

Jag blir aldrig helt frisk... är det inte förkylning så är det halsont, är det inte det ena så är det, det andra. VARFÖR!? Man blir tokig. Att det aldrig kan få ett slut med all sjuka. Aja, någon gång blir man väl antagligen helt frisk. Nackdelen är att man blir så himla trött också, speciellt i skolan, inte roligt för fem öre. Får väl muntra upp mig med en kopp te och något annat gott att smaska på. Carro kommer till mig en stund sen, efter blir det plugg och hästen, sedan SOVA. Skönt att man har en dag i veckan som man slutar tidigt på, 13:15 är inte helt fel.  
 
 två snygga bilder på micke och mig, yeah, agent 007 - james bond 
"My name is bond, james bond". 

MONDAY

Måndag återigen. Helgen har sprungit iväg igen som vanligt! Helgen har varit fylld med massa roliga saker, tjej kväll, 30 års-fest, ridning. Dessvärre också tråkig plugg.. Regnigt och slaskigt ute, ingen sug till att hoppa upp på hästen i detta väder.. wish, wish. Får väl snart ta mig en sväng och ta in min kära häst, synd om henne om hon ska stå ute i detta tradiga väder, stackars liten. För min del blir det plugg och sova resten av kvällen!

D-DAG ONSDAG

Var ju ledig i onsdags, då passade man på att fixa lyxfrukost och kanelbulle bak med min fina vän Heidi. mysigt!


Grattis fina vän!

Grattis på din födelsedag manda! Hoppas din dag blev lyckad! puss


11 september 2012

11 år sedan det ofattbara inträffade... Idag går mina tankar till de anhöriga och de som omkom i kraschen/branden/tvillingtornen/attentaten/flygplanen, World Trade Center (tvillingtornen) den 11 september 2001. Vila i frid gott folk. 
 
Btw: Så fyller min lilla kusin 12 år idag, vilket jag heller inte får missa! Grattis kusse, hoppas din dag blir bra! 
 

 
 

vilket höstrusch

Måndag och en ny start på en ny vecka. I helgen har jag varit på kräftskiva på gråen och varit med kompisar och självklart ridit. En toppen helg helt enkelt! Igår och iförgår var micke med mig och fotade mig och min fin fina lilla russe till ponny, sprallig och fridfull som hon var, men trots allt fångade han en mängder med fina bilder i den snabba farten! Min superduktiga egna lilla fotograf! Här kommer omgång 1: (bilder från i söndags)






läggedags!!

med denna bild säger jag godnatt. Sov så gott alla små och stora, natti natti!


söta klasskompisar

Becki och Jeppan försöker att lära sig danska. Lite si så där halv söta.


såhär fick jag se ut idag

erica en helt vanlig dag


fika time!



Har kört på "nyttighetsmetoden" hela vecka, då idag fick jag dra till med något riktigt "lyxigt"! Blev lite sötsugen...så varför inte baka lite chokladbollar och mumsa i sig? Gott var det och konsekvenserna för ätandet får jag ta. Fast ibland får man unna sig något gott lite då och då, ska ut och gå en runda och förmodligen rida sedan så då har jag förbränt en minimal bit i alla fall. Passade på att göra en varm kopp med te med kanelsmak, honung och mjölk i, MUMS! Min hals börjar bli helt bra nu, kanske kan te:et ha en liten påverkan att göra? Nu blir det plugg... tjingeling 

du ska se det från den ljusa sidan

För varje dag som passerar lär du dig något nytt. På vägen möter du på framgångar och motgångar. Livet är något du fått som du ska ta reda på. Du lever enbart en gång. Ta därför vara på dig och ditt liv. Lev varje minut som det vore den sista. 
 







ceasar sallad

Finns inget godare än ceasar sallad.... mums! 
 



MALTA

Sista veckan innan jag började skolan var jag och fyra andra kompisar i Malta tillsammans i en vecka, vet inte om jag nämnt det innan? Ett riktigt bra slut på lovet iaf. Värme, sol, fest, och allt annat kul! Funderar nästan på att skriva ner allt roligt som hände, man märker redan nu några veckor efter så mycket men redan hunnit glömma. Sådana små onödiga saker som man småskrattar åt, bara det är ju underbart. Jag ångrar inte en sekund på den resan, så roligt vi hade det! Fest varje kväll, invaderat av italienare, skön värme, stämningen, dans till euphoria varje kväll, restaurang mat, comino, shopping, sjuklingar, sliema, taxisnubben som var galen, speedos, magplaskaren, glädje, allt! Lite kort fattat hela resan kan man säga. Utan tvekan ska jag lätt utomlands nästa år igen med vänner, det är riktigt roligt! Jag föredrar det verkligen, det uppskattas och ger en energi! Dessutom så lär du dig att klara dig själv! LOVE MALTA 

jag vet jag vet jag vet

Förlåt för ett litet break. Försöker att blogga så gott som det går, men nu på senaste tiden när man precis börjat tvåan har man haft mycket mycket att göra och saker att ta tag i, därför har jag inte haft orken att blogga,,, men tänkte skriva och lägga ut lite bilder från veckan som gått! enjoy 
 


Till en början blev det en söt puss bild på min tösabit och en på vår nya hästtransport! 

RSS 2.0