då var det snart måndag igen...

Helgen har varit bra och nu är jag helt död... Har cyklat till stallet både idag/går och ridit hästen. Har pluggat.men samtidigt inte kommit någonstans. Jag vill ha lov! Har sagt det 100 gånger men måste säga det 100 gånger till för jag vill verkligen det. Efter flera veckors, månaders slit med skolarbete är man nu helt slut i kroppen. Det tar på energin. Även fast jag sovit bra i natt så har jag varit trött hela dagen, varför? Sen är jag förkyld med... när kan allt bli bra?! Snart hoppas jag. Om ett tag ska jag dejta sängen, så skönt. 

Fullspäckad dag!

Igår kändes det som "fredag". Pappa kom och hämtade mig i skolan, åkte direkt hem, bytade om snabbt, fixade i stallet, sedan var det hem igen - byta om. För igår var det pappas namnsdag och så fyller han år på valborg, den 30 april. Så vi firade lite i förväg eftersom att jag inte kommer att vara hemma på valborg. Det blev god mat på Lucy's, åt så jag nästan spydde. Herregud vad mätt jag blev... vet inte om det är positivt eller negativt? Men gott in i bomben var det. Efter Lucy's åkte jag en snabbis till centan eftersom att det var VIP kväll där, fyndade ett par fräsiga leopard byxor, sen köpte jag och syrran en parfym till daddy i födelsedagspresent. Det är galet vad herr-parfym luktar gott... man kanske ska börja använda det istället för dam-parfym?
 
 

regn!? Nej tack.

Vilken seg morgon.. vaknade kvart i sex för att jag skulle hinna öva på min samhälls redovisning och skummläsa svenskhäftet lite snabbt. Tyckte för en gång skull samhällen var rolig att genomföra. Som jag inte nämnt tidigare så redovisade jag och Rebecka vårt politiska förslag till "bättre hälsa" idag. Intressant, intressant. Det värsta var när jag cyklade till bussen idag och inser att det verkligen REGNAR - min reaktion = NEJ! Jag hatar verkligen när det regnar, speciellt när det är vår och snart sommar, då använder man ju alltid jacko utan luva... vilket innebär att man måste ha paraply som bara flyger iväg hela tiden. Detta kan jag störa mig på ofantligt mycket. Självklart finns det dock värre saker i livet. Kan bara bli så irriterad. Idag har jag varit effektiv för en gångs skull med allt plugg. Snart läst ut boken candide, äntligen! Absolut inte min typ av bok, men tvingar mig själv att ta mig igenom den. Svenskböcker får man tyvärr inte alltid välja själv i skolan... Herrejisses, min hoppträning börjar om 30 min! Får hoppa i mina ridkläder nu. Se yah later alligator 


trots att jag börjar växa ifrån dig älskar jag dig min ponny

måndag.... please give me summer break. Skoltrött tjej här ja. 

smile

 dagens outfit. 


Myspys med denna tjej

Träffade Maria idag! Vilken evighet sedan.... Jag visade mina "väldigt bra" talanger i matlagning, kanske blivande kock? Nej, skulle inte tro det. Till efterrätt krängde vi chokladfondué. Frukt är det bästa jag vet, bättre än godis. 


snart fredag

sunshines!

Idag har det varit den drygaste dagen på hela vecka, torsdag... 08:05-16:15, vad är det för tider? Inte bra, inte bra. Varit och gått en lång runda med syrran och pluggat en del idag. Skulle egentligen cykla till stallet, men på grund av det blåsiga vädret blev det inget vidare med det. På vägen hem övningskörde jag, det var så himla roligt! Får satsa på att ta körkortet nu till sommaren banne mig. I morgon är det fredag och jag är happy! Plus att jag och Rebecka har kommit på värsta idén till vårt samhällsarbete/redovisning. You go girl. Nu är det dags att dejta sängen, ha det

Hej & Hå

Bloggen har stått stilla ett tag, sorry, sorry. Nu börjar den fina våren komma vilket innebär att det blir betydligt roligare att blogga och man kan lägga ut massor med fina bilder. Igår var vädret fantastiskt! Sol hela dagen, det första jag gjorde när jag kom hem var att äta en skål med goda frukter och bär, kort efter sprang jag och tog på mig mina ridkläder och cyklade till stallet. Varken mot eller medvind, så skönt. Kunde till och med cykla i kortärmat, score! Första gången detta året jag kunde cykla/rida i t-shirt. Blev så glad när solen tittade fram när jag red Rosin, man mår så mycket bättre när man får se lite sol om dagarna. På morgonen hade jag gymmat tidigare på idrotten. Vilken effektiv dag för min del! På kvällen blev det en del plugg och jag försökte skriva klart min sociologi uppsats. Helt galet vad mycket uppsatser jag har haft den sen... Till kvällsmat blev det världens godaste mat, TACOS tillsammans med min Micke! En bra dag. 

 
 

Den blå planet

På påsklovet var jag, familjen och Micke och besökte "den blå planet" i Danmark som är ett nyöppnat stort akvarium. Det var många häftiga fiskar, hajar, sjölejon, krabbor, bläckfisk osv... rätt häftig upplevelse! Absolut värt att besöka.


 
 

RSS 2.0