Midsommar

Idag är det redan midsommar! Har inte varit i Sverige de senaste åren under midsommar eftersom jag har rest, både USA, Cypern etc.. men jag klagar inte. Åker hellre på solsemester än firar midsommar, samtidigt är det en mycket trevlig hötid då man träffar sina nära och kära som man umgås med. Nu ska jag snart åka och jobba en timme, efter det ska jag rida russe och till sist men inte minst bär det av till midsommarfest! Ha en trevlig midsommar!

äntligen en stolt ägare till en iphone 5

Eftersom att mitt abonnemang har gått ut, den segar sig och bör snart pensionera sig så är det på tiden att införskaffa sig en ny. Så idag blev jag ägare till en vit iphone 5, Riktigt nöjd än så länge! Vilka änglar till föräldrar man har. Tusen tack. 
 
 

6 juni - nationaldagen

Idag har jag spenderat nationaldagen med min pojke. Dagen började med en mysig ridtur med russe innan det blev allt för varmt. Hon fick sig även ett litet bad och en hel kasse med gott och grönt gräs. Inte dåligt att ha en sådan snäll "matte". Senare kom min gosse och solen började hetta till mer och mer så vi solade ett tag och bara tog det lugnt. Igår var jag och heidan i Bjärred och käkade den klassiska glassen, så blev det även idag. Standard med mjukglass, så goooooott. På kvällen blev det supergod mat med familjen, fläskfilé med potatisgratäng, bearnise sås, sallad, majskolv och annat gott. Kan inget annat än säga att det har varit en grym dag.

RSS 2.0