Yvonne Christa

Fick denna fina ringen av min faster när jag fyllde år. Ringen är från hennes och Yvonnes kända smyckes-märke, Yvonne Christa. I NY har de bland annat en av sina butiker, var där förra året, så fint.


tävling på gång

Varit en helg med tidiga mornar... inte roligt. Iördags var jag funktionär i dagstorp hela dagen, turen var på min sida att det inte regnade hela dagen. Tack och lov. Det värsta är att vara funktionär ute i ösregn, man blir kall och blöt och fryser i onödan. Igår var jag själv och tävlade i Vellinge med Rosin. Skulle hoppa LC+5 och LB, men eftersom att vädret inte gav med sig och det vara fortsatte att regna så gick det inte så bra... men hon var ändå duktig. Störk mig från LB eftersom att jag inte tyckte att vi hade rätt förutsättningar, synd. Men så är det ibland. Nu är det drygt 2 intensiva veckor i skolan, sen går jag på sommarlov!! Längtar. 
  

snart snart snart

Nu är det inte långt kvar i skolan. Snart sommarloooooooov, låter som ett litet barn men det är faktiskt sant, sommarlov är det bästa med hela året. Kan inte förstå att det är min tur nästa år att springa ut från Katedralskolan och ta studenten?! Sjukt. Ska bli intressant och se vart man hamnar senare i livet, det vet vi ingen. Nu ska jag snart sova, helt död efter matten idag.. den knäckte mig totalt. Natti natti 

den sorgsna dagen...

matte-nationella idag då...nervöst! Det värsta på året i skolan är när alla nationella proven kommer, tycker det är så otroligt hemskt! Men man kan självfallet inte göra mer än sitt bästa. Kan man matte tycker man det är roligt. När jag räknar och klarar uppgifter tycker jag också det är grymt kul, men annars är det bara en börda. Hoppas denna fina Marc by Marc Jacobs coca-cola gjorde susen för mitt matteprov! I wish

 


fråga anonym

Det var någon som skrev och frågade om jag kunde berätta lite om min skola, hur är det, bra, dåligt osv... Saken är den att för några månader sedan gjorde jag ett långt inlägg om det, så du anonym som läser detta får mer än gärna bläddra tillbaka i min blogg och läsa det. Rätt drygt att sitta och skriva om allt igen. Hoppas du hittar det! kram 
 

We are one

Var i Malmö en snabbis idag eftersom att mamma skulle hämta mig där och sedan vidare till doktorn för spiometri-test. Hela kvällen har jag förberett för festen och i morgon smäller det, klackarna i taket! Ska bli så roligt! En härlig klänning, en härlig pojkvän och en härlig fest!


New in

Har letat efter en klänning till min fest nu i några veckor men inte hittat någon... Dock beställde jag en röd klänning, ganska simple på Nelly för någon dag sedan. Sedan var jag en snabbis inne på HM och så hittade jag den fin fina klänningen som Beyonce gör reklam för på tv. Älskar den! Så den följde med mig hem utan tvekan, dessutom satt sen som en smeck! Nu är frågan bara vilken jag ska ha på min fest på fredag... jobbigt läge.


Time for panncakes

Hade en lektion igår sen var det raka vägen hem, skönt! Sen var det längesedan man åt pannkakor, därför fick det bli det till lunch. Jag klagar inte! Lite senare åkte jag till Micke och på kvällen kollade vi bambi, gullig film som man sett många gånger i sina dar.

Idag är det nationella i engelska och jag vill bara dö... tack och hej


Åhus mys i stuga

I fredags åkte jag till Åhus med mina tjejer, (som jag nämnt i tidgare inlägg). Jag älskar att åka iväg för ett tag, hitta på andra saker och koppla av med nära och kära. Man behöver göra annat och se annat för att må bra. Vi tog tåg och buss ner dit sen anlände vi till Sannas super duper mysiga stuga!! Den var ny renoverad och fräsch och lagom stor. Perfekt helt enkelt! Ute i åhus skogar och strand, inte dåligt. Hade själv velat ha en stuga, det är så gosigt och roligt! När jag blir stor ska jag ta mig en stor funderare på att införskaffa mig en duktigt mysig stuga där man kan leva livet. 
 

Nu drar jag till ÅHUS

Har varit enormt sjuk de 2 senaste dagarna, förstår inte varför jag alltid ska ha den oturen... Men,men trots att jag inte är helt frisk ännu så har jag bestämt mig för att följa med till Åhus med tjejerna! Man behöver komma iväg lite, se och uppleva annnat. Jag är en väldigt social person och gillar att upptäcka och hitta på nya saker hela tiden. Det är så kul! Om några timmar bär det av till Åhus med Sanna, Tova och Matilda. Det ska bli så mysigt! Nu ska jag packa det sista och äta en bra och rejäl frukost så man orkar med dagen. Puss 
 

SWEEET 18!

Då var man 18 år. Vet inte om det känns någon direkt skillnad? Eftersom att jag redan har varit ute på klubbar och gjort det mesta speciella man får göra innan man är 18. Dock får jag ta körkort, myndig, ta hand om allt bank konto, köpa lotter, dricka osv. Kommer npg kännas mer senare, men för tillfället ingen enorm skillnad. Men klart känns det skönt! WHOOOP WHOOOP 
 
'

partyparty


Herbie fulltankad


Artonåringen nu ja. Fyller år idag och det ska banne mig firas rejält. I natt var jag på fest där det blev både sång och champange i högta grad! IKväll ska jag käka med fina vänner, mysigt! I dag fick jag "ray ban" solglasögon, glad tjej här! Åkte direkt och valde ut ett par riktigt snygga, sen när vi skulle till bilen hittade jag denna lilla söta herbiie-bil. Tänk om man skulle kört omkring den lilla goa bilen, haha. 


VALBORG - STADSPARKEN LUNDValborg


Hade en grym valborg med härligt folk i Stadsparken i tisdags. Dagen bjöd på fint väder och vi lyckades hålla oss borta från regnet, underbart. Efter att ha varit igång hela dagen var man helt färdig på eftermiddagen. Dock cyklade jag både till stallet, fixade mig och åkte till Alva, sedan vidare till fest. En lyckad valborg! 

MIn pappa fyller även 50 år denna dag, (30:e april) ETT STORT GRATTIS DADDY. 
 

RSS 2.0