the edge of glory - lady gaga


Har ni hört GAGAs nya "the edge of glory"? Har lagt ut den på bloggen innan, men sååå himlans bra. Än så länge har jag inte tröttnat på den, men det kommer väl antar jag. Men man blir så pigg av den, sjukt! vet inte varför egentligen


pepperoni


såklart har jag inte glömt dig! Du får ju också vara med i min vardag gulleplutten.
vackraste pollen.
kommer lite bilder på peppermannen lite då och då! loveu.


SUMMERVÄRME

Måste inleda med att säga, att jag totalt älskat vädret som varit idag! Helt underbart. Dock har man mest sutit i ett klassrum, men det var inte så farligt. Men man blir så trött av värmen! Vi tittade mest på film idag, så jag typ somna en stund på lektionen, var riktigt trött. haha. Kunde faktiskt inte hjälpa det. När jag kom hem sov jag en stund, sen var det hoppträning som stod på tur! Hon var fruktansvärt het idag, kunde knappt hålla i henne utan att hon tände som fan. Iförsig bara roligt! Men litelite lugnare kanske rosin?(; Men hon tycker det är så skoj! Jag förstår henne. Efter jag cyklat hem från stallet idag, som endast tog 12 min(endast för jag hade medvind), så träffade jag ola en stund. trevlans det! Nu ska jag snart sova!!!

GOODNIGHT


ericaan


osminkad, jag vet. Spelar roll? It doesn´t matter. Kors i taket!
Jag har mindre börjat bry mig om hur jag ser ut nu för tiden. Jag har alltid varit alldeles för brydd.
Okej, är jag fortfarande. Men är på bättringsväg helt klart!


lärarmiddag

Idag var det lärarmiddag för lärarna och 9:orna på Hc. Maten var över förväntan, och var riktigt god! Till förrät blev det skagens räkmacka, huvudrätt: fläskfilé med potatisgratäng(sallad, sås m.m), sen till efterrätt blev det Tiramisu typ? redigt gott.

Nu börjar klockan ticka sent, och snart dags för läggdags. Ska titta genom matten en sista gång! Sista provet jag gör i 9:an. Sjukt härligt, men ändå sorgligt att det är sluttappen på nian.

AJA, denna låten skrev våran lärare till oss, eller rättaresagt anette!


noel and leo

Kussarna har varit på besök idag! Mycket roligt var det, älskar mina kussar, så grymt söta. Även testade de på att rida Rosin, det tyckte dom var mega roligt! Får väl även ha en ridlektion för dom någon gång, haha. Men först är det ola och jeppans tur. yeaaah.




sötaste noel

kussarna is here

Hejsvej! Kussarna är här och firar min födelsedag som var typ för en månad sen. Haha lite sent, men bättre sent än aldrig. Har varit så mycket den senaste tiden så inte rkt haft tid, men super roligt att de kom idag ju! Mycket tårta har det blivit och snart ska vi till pollen! ;D

krakow













¨








home sweet home

Hemma nu då från Polen. Måste säga att resan var oerhört grymt! Fruktansvärt rolig! Vill redan tillbaka, men samtidigt härligt att få komma hem till sweden again. MÄÄÄÄNGDER av skratt har det allt blivit, dag som natt. Vi har besökt både Birkenau och Auschwitz, mycket intressant. Men fy fan vad hemskt... Vill verkligen tacka alla som gjorde denna fantastiska resa så himla bäst! En resa som aldrig kommer glömas. Eftersom att vi dygna i natt så somna jag på flyget, mysigt. Tog ca 1,5, dessutom var det ett ROSA FLYG! fräckt! Skulle kunna skriva om denna resa i flera timmar, men känner att det är lite tidsfördriv. Men bilder och mer info om resan kommer helt klart inom kort! Men Krakow, klart en stad att besöka! Sen kan man ju diskutera polacker, haha..

hör ni, nu kör vi!


POLEN HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

USA SHORTSEN

ÄLSKAR DESSA SHORTSEN!!!! köpte dessa idag, och är grymt nöjd. Älskar alla kläder/saker med motivet USA-flaggan. Loveit. ; D



PACKAR

Wiho! Nu packar jag inför KRAKOW/POLEN resan! Ska bli så grymt roligt! OM jag inte redan berättat så ska jag på klassresa imorgon till Polen, kommer hem på lördag. Tar typ sammanlagt 19 h dit... vi ska åka tåg från malmö till ystad. Sen färja därifrån till Swinoujscie, som tar 6 h, sen resten tågeresa till Krakow. Även om det ska bli en lång resa, ska det ändå bli sjukt roligt. Ser verkligen fram emot det! Hopptränade även idag, åhh så duktig hon var! Har varit nöjd med henne nu titt som tätt den senaste tiden, är ju bara bra! loveher. Haha men Rosin tvekade på ett hinder när vi hoppade bana, men så hoppade hon det i alla fall, fast stilla stående, och det är såklart jag inte beredd på, så jag slingrar mig över typ som en mask och upp i luften, sen kom spöet mitt i pannan. Jag råkade helt enkelt typ nocka mig själv med spöet!? HUR LYCKAS MAN! Det var riktigt sjukt, men som tur väl var fick jag inget märke, eller sånt. Det hade ju inte varit så roligt, speciellt inte nu när jag ska till Polen. Men nu har jag inte tid att sitta här, måste ju packa till i morgon!!!!!

Kommer tyvärr ha en blogglov nu när jag är iväg, imed att jag inte har något internet att skriv ifrån. Men får jag tillfälle så är det klart att jag uppdaterar!

the lazy song

Pluggar tyska för fullt, men snart klar! Efter skolan spelade jag, fia och ellen in vårt svenskarbeta, alltså en reklam. Den blev så sjukt bra! Jag kunde knappt hålla mig från garv! Man ser i bakgrunden hur jag flinar, aja, det bjuder jag på. Det var fruktansvärt roligt i alla fall. Efter det träffade jag Ola en stund, sen blev det pollen. Hon var riktigt duktig idag. Pownieplutt.

TAGGA 2 DAGAR KVAR TILL POLEN! :D


millemannen

Var längesen jag la ut en bild på min lilla vovve!  han är ju så söt! (;


åska, regn, scarry..

Har till stor del regnat idag, litehalvmysigt! Men det var lite läskigt när det börja åska... Det låter ju mkt! (;
Aja, ska inte vara en räddhare! haha. Det slutade heller aldrig att regna, men senare kom ett uppehåll och då passade jag faktiskt på att rida. Det gick oerhöst bra! Rosin var en piggelinas och tyckte det var hur roligt som helst.


dressage, skulle inte tro det va


Killbarry Rosin
 dressyrponny? Nej, tror inte det. Hon är en hopponny!
Men vem vet? Kanske blir det succé i dressyr med, who knows?
Fast det finns inget bättre än hoppning!
S å f r u k t a n s v ä r t  r o l i g t


fälttävlan

Jag blev så fruktansvärt sugen på att tävla fälttävlan igår... Nu ska jag och Rosin banne mig tag i det, och ta fälttävlans kortet, sen ska vi också börja tävla det!

arnejacobsen

Nu har jag skrivit om ett bildarbete som ska lämnas in snarast. Var tvungen att göra det för att nå ett MVG, och eftersom att det inte var en större sak, så tyckte jag det var lika bra att göra det. Så nu är det snart klart! Sen bara lite andra skoluppgifter till som ska kompleteras. Måste ta tag i allt nu, för jag ska banne mig ha de betygen jag strävat mot. Så är det.


Denna bensinmack har han danske arne tydligen designat, coolt.


13 timmar!?

Har sovit i 13 timmar i natt, vadå sjukt! Har nog aldrig sovit så länge någonsin, men kanske ett bevis på att jag var riktigt, riktigt trött? från 22.00 - 11.00. Tur jag avanälde mig från dressyrtävlingen, det hade jag nog aldrig pallat med! Så nu blir det väl plugg och hästen hela dagen, och just det! PACKA TILL POLEN OSSÅ! det är ju nästa vecka vi åker! yeah! (2 dagar)

en helt vanlig erica


vadå döda mig? det tar fan ta mig kål på en...

Jag är en dödsill. Finns inte ord för hur trött jag är. Varit funkis i dagge i 12 timmar idag, vadå döda en?! Det är inte mänskligt för fem öre. Inte ett dugg. Dåligt organiserat när det gäller den delen. Men grattis till Felizia, Anna, Amanda, Sara som blev placerade, sjukt bra jobbat tjejer! Och tyckte det var grymt synd om Sanna för att hon inte fick starta terrängen. Hon blev trampad av sin häst Moony på framhoppningen på sin ljumske, såg riktigt hemskt ut! Va sjukt synd om henne! Hon kunde knappt gå, men ändå går hon in och gör en kanon runda! Felfri och allt. Direkt när hon kom ut fick hon svin ont igen. stackars stumpan! Sjukvårdarna sa att det kunde vara en spricka och tyckte inte det var lägligt att sanna skulle starta! Men du vännen? Du är sjukt bra ändån! Det hoppas jag verkligen du vet! Åhhh jisses vilken kämpe dessutom!


lady gagas

Har ni hört Lady Gaggas nya låtar? rkt bra! Men tyvärr kommer de att tjatas ut precis som alla hennes andra...


yes, det är helg för fan!

Åh vad jag har sett fram emot helg! Har varit sååå mycket denna veckan, och äntligen är det över, snacka om lycka. På onsdag drar klassen till Polen, Krakow, så grymt. Kommer blir hur roligt som helst! Att tiden redan är kommen, helt sjukt. Nu har jag precis käkat en fet stor nyttig sallad, mkt gott! Rosinen var go och glad som ett kexchoklad! söta tösabiten. Hon har blivit jätteljus nu i färgen, gulligt. Nu blir det en dush, så man blir ren och fräsh! 

stolt kock!

Jag kan inte påstå att jag är bra på att laga mat. Eller jo kanske, men inte bäst. I alla fall så gjorde jag kvällsmaten idag, och det blev lite egengjord mat kan man säga. Lite grönsaker, nypotatis, köttbullar, pyttipanna i en och samma smet (stekpanna). Haha ibland får man faktiskt testa lite nytt, det blev faktiskt förvånads värt gott!!!! Orkar inte ladda upp bild nu, men kan visa en bild i morgon (:


HEJ OCH HÅ


Idag var det skogsvandring i skylle? Fråga mig inte vart det ligger, men någonstans utanför Lund tror jag. Skolan planerar som vanligt dåligt och hade tänkt att vi skulle vara där ända tills halv 3? Jag menar 1 mil går man på typ 1,5 h. Men som tur väl var kom bussen lite tidigare, skönt det. Men sjukt drygt var det! Men motion har jag fått idag, inget snack om saken. Hela eftermiddagen och kvällen blir det plugg till religion, vet inte ens om jag hinner rida,.. sorgligt men sant!

färgglatt


Nu börjar sommaren närma sig! Och jag är redo. nu kör vi!


GREYS ANATOMY

nu börjar mitt favo program! greys är så sjukt bra!

fias nya hårfärg och frisyr! läckert

HAHAHA JAG DÖR FIA! tycker du passar rkt bra i det ! ; D


de tre gangstrarna, onepiece tar över makten in the school

ELLEN CAJSA ERICA 
bilden säger allt.


regn och geggamojja

Igår var det ju inte allt för bra väder, nästan regn hela dagen! På kvällen klarnade upp, och tur var väl det för att senare hopptränade jag med Rosin. Sjukt bra gick det! Det var lite halt och mkt GEGGIGT i paddocken, men det gick bra ändå. Hon klarade av det två delade bettet jättebra, och hon tyckte det var grymt roligt! Man blir så glad när det går bra! Ponnybus är härlig!

onepiece



Här har vi dagens outfit! Onepiece och allt, perfekt väder att ha det ju!
Både jag, ellen och cajsa ska ha de i skolan, supermysigt!
Yees, här kommer onepiecegänget!

engelska är inte mitt starkaste ämne.

Men jag önskar över allt annat att jag kunde flytande engelska! Någon gång i mitt liv vill jag kunna/ska jag kunna det! Det får bli mitt nya mål. Japp, nu var det sagt, och det ska hållas också. Good Luck Erica....

HAHA snodde daddys BMW, lyckaaaaa

tycker denna klänningen ändå är rätt fräsig


gott i le gottgott

Älskar nötcreme! Det får man unna sig ibland, speciellt om man har så mycket att göra i skolan som jag har nu. Dessutom ska jag träna om ca en timme, så behöver en liten sockerkick! (;


mitt huvud sprängs snart

Jag orkar inte mer plugg nu... dör.
Har bara typ 3 prov kvar i 9:an, så gäller nu eller aldrig typ. Men måste få ut min ilska någonstans! jävla engelska, jävla religion, jävla matte, jävla tyska. haha.

SÅ GLAD VAR JAG IDAG! :D


ny klippt!

Mitt hår blev några centimeter kortare och jag sörjer! haha! Nä men det växer väl förmodligen ut snart igen får jag hoppas. Men blev riktigt nöjd, slingade det också, så någon nyans ljusare, I LIKE!

haha tröjan är lite stor som jag har, fick nämligen den utav pappa!





what about my dreams, what about my life


tagga skola i morgon.
Ska dessutom till frissan, som jag inte varit hos sen juni förra året.
Hoppas inte hon klipper av mitt långa hår, då dör jag seriöst.


fin bild, eller vad?! haha


DIGGAR BILDEN!!!!!

galet sjukt

Det är endast 3 veckor kvar i skolan typ? sjukt, sjukt, sista veckorna i grundskolan nu då. sorgligt men ändå inte! Ser fram emot de härliga sommarkvällarna! Så härligt att det är ljust så sent på sommaren, underbart.


s j ö a r n a

Fan vad konstigt väder det har varit idag? Verkligen upp och ner hela tiden, ena stunden solsken, andra molnigt, sen lite regnigt, sen soligt igen, sen molnigt, och så vidare... mycket märkligt! Men jag och Matilda hade i alla fall tur med vädret när vi red till sjöarna idag. Tur det! Hästarna tyckte det var så roligt att springa av sig och bada lite i sjöarna, mysigt! Nere vid sjöarna träffade grabbarna, jepppan, ola, calle, mogren. Fegisar som inte vågar klappa rosin! haha..så roligt! På vägen hen så såg jag någon springa, och undrade såklart vem det kunde vara. DET VAR FÖR TUSAN ANDREA!!! wihoo, blev så glad när jag såg henne. Duktig tjej som var ute och sprang, inte dåligt det inte!


vit eller svart!?

SNART BLIR DET EN IPHONE!!!!!!!!!:D
frågan är bara vilken färg, svart eller vit?


känner mig som en riktigt död sill

MEGAPEGADEGA DUNDERTRÖTT! haft en överbra fre,lör!! Nu är det nog ändå dags för sova, även det behövs för att man ska må topp topp! I morgon väntas en jäkla massa plugg...suck!


1999

Sverige har inte varit på topplistan förräns 1999! Så måste säga grymt bra jobbat till Eric Saade som slutade på en 3:e plats, grymt som fan! Jävla italien som sjönk ner oss ännu ett snäpp, fast om man tänker igenom ordentligt, det hade varit ännu störigare att komma 2:a, för då är man så nära vinsten! Så för hans och alla andras skull, bättre 3:a, än 2:a, men klart bäst av allt 1:A, SJÄLVKLART!!!!

the winner of eurovision song contest 2011

AZERBAIJAN!


e r i c s a a d e

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!? 
SAADE LIGGER 3:A ! :D
Innan låg han 1:a, gaaah så bra!
GO FOR IT! han ska banne mig vinna!

detta hade jag på mig på konfirmationen!



dock är inte mitt hår RAKT, mer lockigt, beror på dumma regnet...




lettlands bidrag

tycker ändå denna låten är rätt bra för att vara en låt från eurovision!


dagen började med försovning, inte bra....

Hej alla glada människor!
Idag satte jag min mobbe på 09.00, men tror ni den ringer? Såklart inte, jag som skulle på konfirmation och allt, istället blev det att man blev väckt klockan 10. Jag som MINST måste ha en timme på mig att göra mig i ordning, aja, jag var för en gångs skulle snabb idag. Tog endast 25 min, stolt jag är! Konfan började redan vid 11, så det var rätt tidigt. Johanna var så duktig! Efteråt stack vi hem till henne med härligt folk, och underbar mat! Min mage står ut för tillfället, haha, nej men riktigt mätt. Kom hem för ett tag sen precis när det började regna, hörde dessutom muller!!!!!?? vad är detta.. läskigt, men ändå lite halv mysigt. Nu bär det av till pollen, ska se om det går att rida. Ikväll är det ju EUROVISION SONG CONTEST, det måste man ju bara se!
HEJA HEJA HEJA SVERIGE!!!!  önskar eric saade GOOD LUCK!


GAGA, eh, eh, there is nothing else I can say

DAGENS OUTFIT!!!!!!!!!!!

måste påpeka att jag gjort flätan själv! stolt. haha

fredagen den 13:e

fredagen den 13:e.... scarry!
MEN GRATTIS TILL MIN ÄNGEL PEPPER IDAG SOM SKULLE BLIVIT 11 ÅR!
älskar dej gullet.
Jag har en häst i himlen och en på jorden, det är inte många som har det.

vackra ponnybus!


it doesn´t matter if you are black or white


IT'S FRDAY EVERBODY!!!! gillagillagilla!
Denna veckan har bara flugit iväg, är typ bara 3 veckor kvar?
Vi drar ju till Krakow näst, nästa vecka, den 25:e.
Ska bli så jäklans roligt. Idag hade jag HK prov på 6-7 sidor,
det var inte så svårt egentligen, men MYCKET att skriva så det var jobbigt,
haha fick fan kramp i armen! Om en liten stund ska jag till pollen,
sen ska jag och några girls till andrea ikvälll! wiho!

när ska dessa prov ta slut


glömde säga att tyskan gick skit, jag har varit övertrött idag, skrattat åt allt!
sov när jag kom hem, sen fick jag en socker kick senare! Nu börjar tröttheten komma igen, så dags för natti snart!
BTW: SVERIGE KOM VIDARE:DDDDD

eurovision

Satt nyss på tv:n och såg att det var sån kval till Eurovision idag! Såg lite på Eriks bidrag, och måste säga att han gjorde det riktigt bra! Kan ju säga att till stor del sög alla! Nä, men några andra var bra, men inte så många. HEJ ERIC i alla fall. Egentligen har jag inte tid att sitta och kolla på sånt, har ju prov i morgon!? Opps.. nä men tror jag kan det mesta i HK:n, hoppas det.


jag glädjer mig med att äta annans, funkar bra!

Får börja med att säga att vi hade matte-nationella delprov C idag. Kändes ju inte allt för bra, men stunt samma. Man kan ju glädjas åt att vi enbart hade en lektion och slutade klockan 2. Härligt! När jag kom hem sov jag en stund, var så fruktansvärt trött! Senare red jag pollen dressyr, och det gick gallant! Lite spänd i början, sen gav hon sig och slappnade av. Nu sitter jag med alla hundraelva tysk-glosor! Blir galen! Kan inget.. och prov i morgon... men jag får glädja mig med att käka lite annans! gottilegottgott.


dagens outfit


inget nytt, allt från förra sommaren typ, men älskar mina knall rosa shorts skarpt!


älskar låten, älskar danny!


k e m i

Sjukt vad blogg.se är segt med att lägga upp inläggen på kvällarna! dåligt. Btw så ser min dag ut så att jag måste plugga hela tiden.. inget roligt alls, hatar kemi! Men har prov i morgon, så gäller att koncentrera sig nu och göra sitt bästa.


exakt ett år sedan, redan?

Idag var det exakt ett år sedan jag konfirmerades, helt sjukt! Kan inte riktigt förstå att tiden har sprungit iväg sådär. Det kändes som igår? Näst in till i alla fall.


louise som fotade idag!


'





nä, nä, min häst hoppar inte alls av för tidigt....

water for elephants

Så himlans bra!


BTW

Förresten hade jag en GREAT dag igår! först tävling, sen bio, sen träffade man heidi, sen fick man en överraskningstårta av sina kära vänner! UNDERBART! TACK för ni gjorde min dag!!


horse jumping

Tävlade ju idag också, hade hoppats på bättre resultat, men såhär blev det:

L:D- felfria!, superduktig. Ska försöka inte hoppa fler L:D er nu, men tyckte att hon inte behövde ta någon L:B idag, så fick bli LD/LC.

L:C- lång väntan... sjukt sega var dom, och alla var helt förvirrade! man blir irriterad! Iallafall så kändes hon bra på framhoppningen, men det blåste som FAN så man kunde ju knappt hoppa, för man såg inget och en massa grus fick man i ögonen. AJa, väl inne på banan gick det bra ända tills hon kom till ett förbaskat enkelt vanligt jävla hinder som hon hade hoppat i förra klassen... dock föll bommen ner när jag hoppade hindret innan, så funktionärerna fick precis upp det. Jag vet inte om hon såg det och kanske blev rädd..? för det var inte så att hon stoppade en gång, utan när jag skulle testa sista gången så tvärnitar hon och jag flyger av.. på ett sätt synd om henne om hon nu blev rädd. Men jag blev skitförbannad!!!!!! Hon har aldrig gjort så inna. Klart någon gång måste bli det första, men nej, tolererar inte sånt. JAg kanske blev lite för arg, men hon ska lyda! Fast i efterhand kom jag på att det kan finnas många orsaker till varför hon gjorde så. Det blåste ju som FAN också, det gjorde det hela inte bättre... aja, kanske inte ska bli arg nästa gång, för det ska ju inte hände igen! Nästa gång ska vi fan ta mig visa vad vi går för!


resultat

LC:2 - jag var ganska nervös, imed att det var första gången för Rosin, och 4:e gången för mig. Själv var det över 1 år sedan jag tävlade dressyr senast. Red fram i god tid så att pollen och jag skulle slappna av och vara väl framridna. När jag väl skulle inne på banan kändes det rätt bra faktiskt, trodde hon skulle hoppa ut ur banan och dumma sig, men hon var hur duktig som helst! Gnäggade några gånger, men det var ju inte så farligt. Men helt plötsligt i slutet när jag galopperade,´råkade jag galoppera en för liten väg, vet i tusan varför! korkat gjort. Men sånt som händer, så fick -2 fel. Proceneten slutade på 58,92 %, hade jag inte ridit fel hade jag kanske fått 61 %, störigt! Men är grymt nöjd med min och Rosins insats, imorgon är det hoppningen som gäller! Kors i taket :D


dressyrtävling













kombi dressyr+hoppning

Imorgon bär det av till tågarp och tävla dressyr! Gaaaah döö nervös, har aldrig tävlat dressyr med damen, men ja, mer en rolig grej. Ska försöka få mamma att fota eller filma, får se hur det går och blir! Förberett hela kvällen typ, flätat, putsat, gjort pollen finfin, och allt som behövs inför en tävling helt enkelt! kVÄLLEN avslutade i alla fall med god tacos och såklart GLASS. mumsigt värre. Nu hade jag snart tänkt nanna, sjukligt trött. HA en bra helg everybody! Uppdatering om hur tävlingen har gått kommer i morgon! sweet dreams.


peppermannen! aw... saknar dig.

livsnjutare

Man ser det ganska tydligt att min älskar gräs, ovanligt eller? Rosin är verkligen en livsnjutare, då menar jag inte bara när hon äter, utan helt allmänt. Underbar häst det dära!


måste ha, så jävla fräck!


som ni redan vet, älskar jag ju landet USA,
men inte nog med det, älskar alla kläder och allt som är med deras flagga
på också! grymt snyggt! älskar usa saker/kläder!
och denna bikinin är ju sinnessjukt snygg!
m å s t e ha


p u m a

fick då bland annat denna igår!

och detta av mina söta kompisar!

thursday

Har "almost lover" låten i huvudet hela tiden.... Började öva  och spela idag inför onsdag nästa vecka, då jag ska spela upp det låten på keyboard för min musiklärare! Tänk att jag lärde mig nästan hela låten på någon timme, trodde jag faktiskt aldrig. Jag är inget proffs precis när det gäller piano. haha jag har spelar fiol en gång i tiden, men det är en helt annan femma. 


har man inget annat att fota så blir det såhär......










träning ger resultat.. haha! nej men det börjar likna ngt!

TÅRTAAAAAAAAAAA

Min hemmagjorda jordgubbstårta!!!:D



sweet 16!

WIIIIHoOO! Haft en superduper mega bra dag! Vill börja med att säga tack till alla gratulationer! Har fått både kläder, pengar och parfym, super nöjd! Har varit himlans glad hela dagen, och tur med vädret fick jag med! Kan ju knappt bli bättre! Hela klassen sjöng för mig, lite pinigt, nä det var det banne mig inte, bara roligt! Men tack till er alla för att ni gjorde min dag! Super glad. Hoppade dessutom terräng hinder med Rosin idag, gick sjukligt bra, guud vad hon älskar det! Senare kom heidi och åt tårta och såg greys med mig, tack för presenten heidi+nikke! Ännu senare kom ellen också, såklart fick hon med i sig en liten tårtbit att smaska i sig! Tack för din present med vännen, superglad! TACKTACKTACKTACK!

Ps: Nu får jag ju övningsköra kom jag på ;D bara sånt intygsskit som ska in eller vad det nu är... haha!

 


4:e MAJ 2011

6ton nu då! ´Ännu ett år äldre, ska man se det som bra eller dåligt?  haha
vaknade iallafall imorse med firande och presenter! tacktack!
Ännu är det soligt som jag hade hoppats på, hoppas det håller i sig!
Borde göra mig i ordning snart, man måste ju vara fin på sin födelsedag! (;


my birthday!

Nu har klockan slagit 12, och gått över till den 4:e maj! Min dag! Borde sova nu, annars orkar jag ju inte med min födelsedag! 


ridhjälmar

testade steffis och nicoles ridhjälmar idag! funderar på en ny i sommar, men får se. 
Inga bra bilder, men alltid något.
haha steffi kom på att man kan ta på en rosett därbak på whitaker hjälmen, blir fan dösnyggt!
Ska nog med sätta dit en sån rosett på min whitaker!
dösnyggt.




1, 2, 3:e maj

det börjar närma sig! Om ca 3 timmar fyller jag år!:D wihoooo! Kommer sova supergott i natt. Red pollen idag, var fruktansvärt kallt. Men red ändå igenom dressyprogrammet inför helgen. Ska ju tävla dressyr för första gången med Rosin! (L:C2) Det blir hennes livs största dressyrtävling! så gulligt. Någon gång måste ju bli den första?

älskar min häst,

färgglad


gillar denna klänningen!
speciellt om man är brun, då är denna färgen perfekt!


natti natti

Nej nu ska jag ta mig i kragen och sova! Det är ju skola i morgon, och då gäller det att inte vara trötter, inte bra, inte bra.


my heart is refusing me - loreen

Älskar låten! Visst, den spelas överallt och kanske är lite utjatad, men jag älskar den ändå! Det är sånt ös i den, en riktig sommar låt kan jag tycka!


det städas för full rulle

När jag städar måste jag ha musik, annars dör jag av uttråkning! Håller ni inte med mig om det? Städa är bland de tråkigaste som finns, men det måste ju göras, så varför inte pigga upp det hela med lite musik! Mitt tips. Hela dagen lång har det regnat typ, lite halvmysigt ändå. Har inte blivit mycket plugg och har även inte varit hos hästen. Får väl försöka hinna med båda delarna innan klockan hinner ticka allt för mycket. Kan man inte få stanna tiden lite? Det hade väl varit något om man kunnat det.


det var inte längesen

Bara för ett antal veckor sedan, eller ja, månader sedan så var det snö ute í lilla Sverige. Redan halva året har snart passerat, ofattbart. Men icke så nikke att jag saknar snön inte! HATAR KYLA, även om snö kan vara mysigt ibland. Men jag gillar hellre solen och den härliga värmen! Beachen och solbrännan! I like.


1 MAJ

WIHO! Om 3 dagar fyller jag år, sjukt!

prins william och kate middleton

Har dessutom glömt att skriva om att den brittiska prinsen william gifte sig med kate den 29 april! haha visste knappt inte om det förrän det visade sig på tv, galet! Jag har ingen koll.


Valborg

valborg blev lyckat! Störda ungar som går 9 km? Fast jag tyckte det var ganska bra, nu har jag fått min motion för dagen. Tack för igår allihopa!


GRATTIS PAPPA I EFTERSKOTT

Igår fyllde pappsen år! Grattis grattis till daddy! Grattis till kungen med såklart!
Morgonen började med att sjunga för pappa, sen gick man ut och njöt i det härliga vädret, efter det stack jag in och gjorde en stor fet kladdkaka till pappa! Han blev jätteglad, tur det ju. När den var klar, drog jag direkt till tennisen, denna gången var det dock ute, och det är mycket roligare att spela ute! I början gick det skit, kände mig som en nybörjare helt ärligt. Men sen gick det kanon efter ett tag!


RSS 2.0