då var derbyt slut för denna gång

mycket jobb och slit har det varit dessa fyra dagarna. Både framgångar och motgångar. Kan fortfarande inte släppa att jag gick omkull..., besviken som fan för hon var så jävla fin. Men kan ju inget göra, men men. Fast utan mina underbara vänner hade det inte varit samma sak! Ni är för goa.


laddad och klar, nu tutar vi och kör

Har varit hos hästen ännu en gång ikväll, födade henne lite med mat och tog på henne nytt och rent täcke. Laddad och klar inför i morgon! Nu är det bara att hålla tummarna för vädret, för fy tusan att rida i ösregn igen... det är inte roligt alls! Fast vem tycker det är roligt? Tro det är väldigt få som tycker det, men på ett och annat sätt är det ju en bra erfarenhet dom får, de ska ju klara av även om det är dåligt väder.


kval 1 minirundan svenskt ponnyderby

Hoppade första klassen idag med Rosin (LC), vilket gick jättebra! Som tur var så var det bra väder, inget regn i alla fall. Dock kom det ett regnfall nu innan. BTW så kom jag 7:a av ca 33 startande? Det var 8 placeringar, så det var precis jag blev placerad, så hur nöjd som helst med rundan, lite mer fart skulle inte skadat, så hoppas på en lika fin runda i morgon med!







sol och bad och ute och chilla

Idag har det blivit hamnen med Heidi, Fia och Emme för hela slanten. Trodde inte det skulle bli så varmt, men det faktiskt, riktigt skönt. Man behöver lite sol nu när man mest har haft det molnigt och regnigt. After hamnen blev det tacos hemma hos emelie, och varför åt jag så mycket! Jo, för det var gott, men man blir så himla mätt, och då menar jag för MÄTT, inte roligt. Men det är sådana smällar man får ta när det bjuds på så god mat. Nu ska jag snart nanna, för det ät tävling i morgon. Allt är putsatt och klart. Hoppas inte hästen hinner skita ner sig till i morgon, tävlingen börjar trots allt 11 i morgon, så lite sovmorgon blir det ju. Men får helt enkelt hoppas på det bästa, hade ju varit roligt med en nolla!


söta töser i hamnen.


gott!




dagstorp ponny derby


PÅ TORSDAG ÄR DET DERBYT SOM GÄLLER I DAGGE
Hoppas på en pigg och glad häst som kommer att flyga över hinderna på tävlingen. Derbyt är tor-sön. Förmodligen kommer jag att ha med mig min fantastiska assistent caroline någon dag. Det finns både mini rundan (LC+5), Lilla Rundan (LA/LA+5) sen även Stora Rundan (MSVB). Jag och Rosin kommer att hoppa mini rundan, men det ska bli skoj. Finns de som frågar varför jag inte ska vara med i Lilla Rundan, men faktum med att jag hade gärna velat vara med där, men det är inte höjden som räknas, och för det andra så tror jag inte att jag och Rosin riktigt än är redo för att tävla LA, men det kommer, absolut.

Men man ska veta att det står mycket träning bakom allt tävlande, det är inte bara att gå in på en bana och tro man kan hoppa, träning ger resultat!

jag vill utomlands

Har tröttnat på Sveriges väder nu, vill utomlands till sol och värme! Vilket land som helst med värme. Det är inte bara värmen som lockas, bara att resa är så himla roligt. Att upptäcka och uppleva nya saker, det gillas!


killbarryrosin


puss puss på min lilla ponny. du är allt för go du

Surprise?

amy winehouse död. Förvånad? Inte ett dugg...
antagligen knarkade hon ihjöl sig, men rätt sorgligt att ingen tog tag i det och hjälpte henne? Fast det var det kanske folk som gjorde, men antagligen var det för sent. Jag menar hon var ju ung också, tragiskt., 

3e outfits från förra veckan

 


                                     E                 R                   I                  C                     A                                       


vart tar världen vägen? stackars norge....

Det är inte sant det som har hänt, eller jo sant är det, men man önskar att det inte vore. Hur kan det finnas sådana sjuka och patetiska människor!? Att de inte är funtade bättre, hur klarar man av att skjuta 92 människor på en dag, hur fan pallar man..! Först rikshuset, eller där alla partiledarna sitter, sedan åker den sjuka jävlen ut på en ö och skjuter 85 ungdomar. Låtsades vara polis, sen visa sig vara en mördare, jag hade fan fått panik. Man kan inte leva sig i deras situation, men man kan föreställa sig, och det man förestäler sig är fruktansvärt. Folk fick låtsas spela döda, de fick fly, simma ut i vattnet, vissa kanske har drunknat. Att deras bästa sommarupplevelse blev till värsta mardrömmen. Att denna 32-årige sjuke man kan ha detta på sitt samvete, äckliga svin! Man kan tyvärr inget göra, mer än stötta och ha medlidande, respekt för de som varit närvarande. Jag förstod inte förrän igår vad som verkligen hänt, helt sjukt. Detta får verkligen inte upprepas, aldrig någonsin! Det hade lika väl kunnat vara jag som var på det lägret? Vem vet. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag hade gjort, men antagligen likadant som alla de andra gjorde som befann sig där. Vart tar denna värld vägen? Fy fasiken, man blir man ledsen och berörd...
Må de som omkom vila i frid

Citerat av en från lägret: Tänk att en människa kan ha så mycket hat till så många människor, tänk då så mycket kärlek vi kan ge tillsammans


Denna dag går mitt hjääärta till norge helt klart! 


let it rain over me

Igår var det som sagt tävling i Trolleholm, jag säger bara fy fan! Jag hade hoppats på att det skulle sluta regna, men det ÖSREGNADE. Det var geggit och mojsigt, ingen höjdare alls, helt genomblöt var man dessutom. Men det är sånt man får stå ut med när man har häst och när det är tävling. Hoppade LC/LB och kan väl säga att det inte var min dag precis, det är klart att hästarna ska klara av sånt väder, men på ett sätt förstår jag Rosin. Min häst brukar alltid ställa upp, men igår valde hon att inte göra det på samma sätt, tråkigt. Fick 4 fel i LC, och ute i LB. Men nya tag nästa helg när det är derbyt, då ska det förmodligen bli fint väder, och då hoppas jag även på bättre resultat!


Kan hålla med om att min häst var lite väl rosa, men hon är trots allt ett sto, swwwwet med pink. Det gjorde det inte heller bättre när jag sedan hade på mig en rosa jacka, (regnjacka), väldigt vackert... dock har jag inte på den på bilden! Jag tycker bäst om den helblåa outfiten, men eftersom att ROSA är min favorit färg kunde jag inte motstå från att min häst skulle ha det.


hosti le host host

Jag är trött på att behöva säga det ännu en gång, fortfarande förkyd...attans också. J'vla mög det dära. Men man kan inget göra än att stå ut. Nä nu orkar jag varken skriva eller tänka på det mera, bara att se till att bli frisk helt enkelt! Idag har jag träffat min efterlängtade ELSA, det var banne mig roligt. I morgon taggar jag tävling med Rosin i Trolleholm, hoppas på bra väder så vi inte blir genomblöta, hade inte varit så roligt.


satan i gatan säger jag !

Bloggar nu sisådär några gånger i veckan under lovet, blir inte varje dag tyvärr. Men ska göra mitt bästa. Igår var jag i Ystad hos några vi känner, och god mat och allt blev det. Sjukt vad man blir gödad nu under lovet, inte bra alls.. får väl köra ett ryck sen när skolan börjar antar jag! haha.

Idag åkte jag och Heidi till stan i Malmö, vi visste att det inte skulle bli kanon väder, men vi visste heller inte att det skulle ösregna! Hemskt var det. Det var okej i början, då regnade det nästan inte, sen på eftermiddagen menar jag verkligen att det öste ner!!!!!!!! Inte nådigt för fem öre. Men, men, vi överlevde!


stöckhööööölmm



gott i le gott från gränna

de äkta harry potter kläderna som befann sig inne på NK



denna är inte lite LITEN


käka kvällsmat på ngn restaurang




GRÖNAN





happpppppppppppppy, the sun is here

SOLEN ÄR UPPE! WOW.

Måndag idag? Ny vecka, nya krafter!
Idag blir det mest ta det lugnt och vila, sen rida och hjälpa till nere i dagstorp. För att få tävla måste man hjälpa till där nere med lite allt möjligt, thats it. Men, men det ska väl inte vara så svårt. Ännu inte helt frisk, jag villl inte ta det lugnt längre! Det är det värsta som finns, jag är den "typen" som alltid vill hitta på ngt, så inte roligt att ta det lugnt... haha mamma tycker jag hittar på alldeles för mkt och aldrig tar det lugnt, äsh det tycker inte jag! Man har ett liv för att man ska hitta på saker och ting här i världen, eller?

kom igen nu söderling

Just nu spelar Robin Söderling final i Båstad i tennis mot ferrer, såklart hejar jag på söderling! grym som han är


tell me why

SICK!?
Tror jag har blivit förkyld och halsont igen, ajajajaj... why? Var sjuk(enormt förkyld) i början av lovet, och sen nu ska det komma igen? Detta tillåter jag inte. Innan var jag den som inte var sjuk alls så ofta, men nu känns det som man blir sjuk hela tiden! Inte roligt. Vill vara den som aldrig blir sjuk, hur skönt hade inte det varit?


min käre stockholmare


jag vill tillbaka till stockholm!

Nu är det såhär att jag har varit i Stockholm i några dagar, fast kom hem i fredags. Har haft det grymt bra! Alla har klagat på vädret här hemma, men inte har jag klagat på något väder, solsken varje dag! Skåne brukar till stordel ha bättre väder än Stockholm, eller har jag fel? Det kanske är tvärtom nu. Men det verkar inte vara ngt vidare väder här hemma nu under ett tag? Det suger fett.. vill ha solsken och värme,!

I Stockholm hann man med en del även om jag bara var där några dagar, både shoppppping, vasa museeumet, hälsa på släktingar och lite sånt. Det bästa som finns när man bor på hotell är hotellfrukosten, så himla gott! Men man sprängs nästan när man ätit, för man ätit alldeles för mycket. Bra eller dåligt?

Men en sak är säkert, jag vill tillbaka till Stockholm nu genast! Både för att jag saknar underbara staden, den är så frukatansvärt fin, även för att jag saknar min nästkusin JOSEPHINE. Hade inte tvekat på att bo där uppe, men en nackdel med denna stad är att det är så fruktansvärt mycket folk! De flesta som bor i Stockholm kör inte bil, för det är oerhört mycket trafik, de väljer hellre att ta tunnelbana. Det förstår jag.

Klart att det är roligt med mycket folk, men man kände ibland att det blev lite väl mycket...

MEN EN MYCKET FIN STAD!


vi drar på skåne tur!

Har varit borta en del nu senaste veckan/veckorna, nu när det är lov händer det ju saker hela tiden! Fast det tycker jag bara är roligt, hatar att sitta hemma och inte ha något att göra. Jag är en sprallig och glad tjej som gillar att röra mig och upptäcka nya saker, helt klart. Även så får man ju utnyttja sitt JOJO kort som man har nu som gäller i hela skåne. Såklart får man passa på att nyttja det nu under sommaren. Idag åkte jag,heidi,andy,rebegga,nikke,mackan till helsingborg! Vi hade hoppats på strålande solsken, men blev tyvärr inte riktigt som vi hade tänkt oss... blev svinkallt! Men, men, inte gjorde det något, vi hade trevligt ändå.

IMORGON BÄR DET AV TILL STOCKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(NATT)

så ska försöka uppdatera något när jag är där, ha det!

b å s t a d

Yesterday befann jag mig i Båstad med mina fina vänner. Tog tåget tidigt på morgonen och redan då var det proppat med folk! Min tanke var att sova under resan, var så himla trött, men alltid när man åker tåg händer det roliga saker, (för det mesta) och då skrattar man ju, vilket leder tilll att man inte kan sova. Men det får man ta, bara roligt ju! När vi väl var framme var det ju inte det bästa vädret... men det klarnade upp rätt snabbt, sen hade vi det fint fint väder resten av dagen. Senare under dagen däckade vi alla 4:a på stranden i den varma solen, helt borta var vi. Det var nog ett tag sen jag sov så himla bra, även om jag alltid sover gott och har lätt för att sova.

Träffade även Rosins förra ägare Steffi, vilket var mycket roligt! Båstad är en mycket mysig och fin liten stad, och den bästa veckan och vara där är ju denna veckan då det är tennisveckan, helt klart! Själv spelar jag ju med tennis men funderar på att sluta i med att jag börjar gymnasiet och har hästen med... tråkigt men sant. Man kan inte göra allt i världen utan får prioritera saker och ting. Men tycker det är riktigt roligt!

Med denna dagen kan jag säga att jag har fått mig måååååååååånga skratt! Jag skrattar mycket, men igår var det extremt! Skrattade så mycket att jag fick sjukt ont i magen... inte bra! Allt bra leder till ett lidande, så är det.

Men tack för en fantastisk dag!











hemma from falsterbo!

Hej alla solstrålar! Nu är det såhär att jag glömt att säga att jag inte kunnat uppdatera från tis-fre tråkigt nog. Inte hadt tillgång till dator, och från min iphone går det tyvärr inte att blogga från... hoppas ni överlever, menar mer så att ni inte tror att jag lagt ner den! För nu dras det igång igen precis som vanligt, kommer skriva så mkt så det ryker ur dator! eller inte. Men kan börja med att säga att jag har haft så FRUKTANSVÄRT roligt, helt sjukt. Vi tältade ju, så vi har verkligen haft tur med vädret alla dagar förutom igår, då piss regna det HELA dagen... inte roligt. Men på kvällen blev det solsken och kvavt som tusan. Stämmningen på falsterbo är nog det bästa, LIKE. Roffe och Angelica måste jag säga var rkt grymma igår när de hoppade i ösregnet, måste också nämna att SVERIGE kom delad 2:a igår i nationshoppningen med Frankrike, mycket bra!

Bilder och allt från dagarna kommer såklart inom kort, men orkar inte lägga in dom nu för hade tänkt sova snart. Men har verkligen haft det super roligt, skriver antagligen mer om det i morgon. Men måsta tacka Maria och Matilda för sjuka och underbara dagar! Även allt annat folk såklart.

Vid 4 tiden ungefär cykla jag till stallet (vilket verkligen behövdes). Fixade i stallet sen stack jag och rosin ut på en ridtur med sötnosen andrea och igor, guuuh vad jag garva när andrea sa att Igor kunde bli busig och hitta på lite småsaker, (precis när hon sa det hopppar hästen rakt upp i luften) HAHA så sjukt. Såklart inte roligt om hon hade ramlat av, men i efterhand garvade vi som fan!´hahahahha

När man kom hem blev det oerhört god mat, jag måste sluta äta godsaker innan min mage växer och blir tjock! Vill helst inte det. Efter det stack Heidan och jag till bjärred en stund, mysigt! Träffade även Greta som jag inte sett på år och dar, roligt!

så nu är det läggdags och i morgon står  ridning på tur  klockan 9 på morgonen med andy, bob, rosin! WIHOOOO

4th of july

Denna dagen för 3e år sedan befann jag mig i USA, LA. Kan inte förstå att det är så länge sedan redan, kändes som jag var där för inte alls länge sedan! Men det är inte vilken dag som helst, utan 4th of July, som innebär att det typ är som våran "nationaldag" som de firar. (6:e juni).

Igår efter en långritt och paus hos andrea med pollen så blev det äta på donkan! När man ridit blir man såååå hungrig så de satt bra i magen. Senare stack jag och ellenpellen ut och rollade rollerblaze( stavning) ? Riktigt roligt! Det ska banne mig göras om snart igen, kanske ikväll? Får väl se, men först blir det en kvällsrunda med hästen! Mysigt värre


to the beaaaach

Nu drar jag och Heidi till beachen! Kvavt som tusan ute, hoppas man får lite sol på sig! Allt är packat och klart och tösabiten kommer när som! Lets go bike'a

Is a sky full of lighters


ÅSKAAAAAAAAAAAAAAAAA!?
ÖSREGNAR nu som bara den, och då menar jag verkligen det, sjukt! Åskar med... läskigt,. Jag och heidi som precis skulle cykla, ja hur blir det med det? Min syrra var rädd för jag skulle dö, men jag var mer rädd för att mit hår skulle bli lockigt? Ja, man kan se det på olika sätt helt enkelt, dör man så dör man. Men det öser verkligen, så tror inte jag ger mig ut i detta väder!

´sannas konfa

Today konfirmerades sanna, grattis älskade vän! Har varit väldigt flexibel idag, vaknade halv 10, hem och ta hand om hästen (stallet), sen dusshhaaa och platta håret. Trodde inte jag skulle hinna platta det, men det hann jag! Sen var det raka vägen mot kyrkan där Tova mötte upp mig! Sen var det lite mer en 1 h där inne, måste säga att det blev lite drygt.., men de var duktiga! GRATTIS SANNAPANNASÖTUNGE!

Och nu kom jag hem för ett tag sen och min mage är fullproppad med mycket mycket god mat, jag åt fan som en häst. Inte bra, det är fan skämmigt. Får sluta rida så att jag inte äter så mkt, men jag rör ju på mig hela tiden, inte konstigt att man blir vrålhungrig då!!!!?? Kan inte hjälpa det, så förlåt om ni tkr jag är ettt mat monster! haha,

katedralskolan, here I come!

WWWWWWWWWWWWWIHOOOOOOOOOOOOOO!!!! 
Fick reda på igår att jag kom in på mitt första val, känns riktigt bra! Ska gå Samhäll-beteendevetenskap på Katte, ska faktiskt bli riktigt bra! Känns bara som att jag inte är så smart, hade bara 20 poäng mer än den som hade lägst och kom in, känns inte så bra. Alla kommer vara så jevlans smarta, aja, jag får väl överleva det... Så nu är det väl bara att bekräfta antar jag? Sen 'är det skolstart den 22:e augusti!

RSS 2.0