tomorrow gäller det! KATTES INSPARK 2011

Ska bli riktigt roligt med inspark i morgon! Längtar som bara den. Outfit och allt är fixad. Kanske inte den bästa, men det får helt enkelt duga. Jo men rätt nöjd ändå! LETS PARTY ALL THE NIGHT. ska bli riktigt fett. Sov time nu, annars kommer jag vara en död firre i morgon... sovgott alla fina människor!

Ä N T L I G E N

Nu har äntligen blogg.se skaffat sig en app! Bra gjort! Det var fan på tiden....

sprang Low energi training idag på idrotten, fy fasiken. Jag siktade in på mig att jag skulle klara À, det var det ända som stod i mitt huvud. Sprang alltså 17 varv med Louise runt hela banan vid bollhuset! Man känner sig stolt när man klarat det, good working lojjsan !


det finns många som ser bra ut på utsidan, men finns det på insidan?

Satan i gatan vad trött jag är. Pluggat eng glosor, duktigt? Man känner att man får alldeles för lite gjort ibland...men man är så himla trött. Och när man är trött vill man inget annat än sova. UPP tidigt i morgon, börjar 08.15. Red iväg en sväng med Rosin idag barbacka i skogen, så mysigt. När vi skulle hemmåt ville hon bara galoppa hem, orkade till slut nt hålla henne längre, så släppte henne så hon fick galoppera av sig på långsträckan, galet roligt. FREEEEDOM helt klart. Min lilla nallebjörn är allt för go.


RIHANNA - FOUND LOVE


SHÌT VAD DENNA TJEJ ÄR GRYM.......!  R I H A N N  A ♥

SKRATT ATTACK


Har varit en skrattig dag för min del. Riktigt sjukt. Fast det är bra att man har humor! Gick 8-4 idag,.. ingen höjdare, värsta dagen på veckan. Men skönt att den är över nu. Somnar nog snart... börjar 10 i morgon, SKÖNT. Tränade ikväll för Chanette, vilket gick toppen! Nöjd med hästen idag. Nepp, nu är det sängen som väntar. SEEEE YAAAHH

times flies


LALLALALA sommarbild till 100 %.
Fy vad jobbigt det är att ha spränghuvudverk... nu ska jag fasen ta och kolla på en film och sova. godnatt.

cooper test

Taggad inför insparksfesten nu på fredag! Köpte biljetter idag, så nu jävlar! Vet i fan bara vad man ska ha på sig.. men det löser sig. Har lite alternativ så.

Sprang cooper test i morse, fy fan vad jobbigt... i med att vi var tvungna att springa inom en viss tid också, annars hade man ju lätt kunnat springa i sin egen takt, det är ju inte så jobbigt. När jag är ute och springer, springer jag ibland 5 km, men då väljer jag ju tempot själv. Men det gick bra trots att det var jobbigt, sista varvet kändes som man sprang in i döden, men jag överlevde. Klarade i alla fall MVG tiden, fick 08.45, och MVG var under 10 för tjejer och under 8-9 för killar. RIKTIGT STOLT. Så nu är det över för ett tag, får väl träna lite mer tills nästa.... (tjohooo att jag kommer det). Jag har inte tid med sånt. Fast får väl tvinga ut mig själv en dag, har man bara musik i högsta grad så fungerar det alldeles utmärkt!


solen lyser upp min dag !



skum dröm......

Drömde sjukaste drömmen inatt! Brukar aldrig komma ihåg mina drömmar, men kändes precis som att jag varit vaken, man lever ju sig in i en annan värld. SJUKT. Höll fan på att dö i drömmen, men som tur så kom det någon som räddade mig, SEN VAKNADE JAG. Tur det. Har tränat på tyskan hela kvällen, ska ju hålla tyska föredrag i morgon, hoppas det går bra! Sovit läääänge i natt, vaknade halv 12 i heidis BIGGA fetto säng, riktigt mysig! Annars har det varit allmänt varmt och underbart väder idag! Har både "lekt" med mina små grannar, och ridit en lång tur i det fina vädret. Hoppa hoppla lite med Rosin, när vi var färdiga var hon så svettig att hon såg ut som en dränkt råtta... stackars häst! Men guldstjärna för denna dag!


SMEKNAMN

ERICA?

Finns egentligen inget roligt smenamn till mit mitt namn. Fast jag brukar faktiskt kallas en massa olika nu när jag tänker efter, .. ICASPIKA, ERICIS, ERRE, EKKY, SPIKA, ICA, PAUCKSTADT, ICIS okej var en del ändå... HAHA.


DO YOU REMEMBER?


Var med dessa två fina tjejer igår. Var längesedan man trräffades, känns så konstigt med tanke på att vi träffades varje dag i 9:an. Men så är det, det blir förändring, and thats so it is! Men var super kul att träffa ellen och fia. (;

danny saucedo

HETING GETING

danny, så jävla snygg, för snygg. Borde inte vara tillåtet att vara så snygg...






H E LG


FRIDAY. Så skönt med helg, veckorna bara rinner iväg, sjukt att man redan gått några veckor i skolan, ofattbart. Men super kul! Hade bara 2 lektioner idag, inget att klaga över. Nu ska jag och ellen ut i kylan och cykla... hoppas man överlever! PEACE


PLUGG I BIBBLAN

Pluggar tyska och annat skit i bibblan med jeppan och samuel, måste få gjort lite av allt känner jag. Passar på när man har håla, duktig erica. 2,5 h typ, sjukt !

american panncakes, så gottans !

Krängde A-panncakes idag med Heidi, gott som tusan. Hästen stod glatt och gnäggade i hagen när jag kom idag, så kär min häst är. Glad att se mig såklart! Gav henne mat sen var hon nöjd, får hon som hon vill är hon nöjd. Vem är inte nöjd när man får som man vill?


g r y m t


Agnes Carlssons nya låt, mega bra! Hennes röst är inte att skoja med, otroligt bra sjunger denna tjej!

D-DAG

Man ska inte klaga när man kan sova till 11 på en torsdag. Solen skiner ute, och om en stund ska jag träffa HEIDI. Vi ska äta AMERICAN PANNCAKES idag, älskar det! Ska äta mig så mätt så att jag knappt kan gå. Sen blir det väl lite plugg, måste göras det med.


hÄR SNACKAR VI OM TAKTIK OCH BALANS


För er som inte vet vad "rida barbacka" betyder, så kan jag förklara det nu. Det menas med att man rider utan sadel. Vad är meningen med detta? Jo, en fördel är ju att du får bättre balans och kan sitta stadigare och få en bättre sits i sadlen. Dessutom får både du och hästen variation, kan vara nyttigt och göra lite då och då. Något som är super roligt när man rider barbacka är ju HOPPA!!!! Känns verkligen som man flyger och svävar över hinderna....

RIDOUTFIT



L AND L

VAR på bio med tjejerna nu ikväll, får passa på när man är ledig? Skulle egentligen se den med Justin Timberlake, hade så gärna velat se den, men den gick inte så sent... så fick bli en annan, larry ngt hette den? Kanske inte världens bästa film, men rolig var den(; Tack för kvällen LOUISE (lojjsan) and LINA (LC)

craaaaazy shit, pigga och glada, pratglada, för mycket, roliga, töntiga, underbara, överdrivna..... HELT FANTASTISKA

VAR INTE RÄDD FÖR ATT VARA DIG SJÄLV, JUST BE YOURSELF AND NOT SOMEONE ELSE  




tik tok in a clock

Vad gör jag uppe såhär sent? Just ja, jag har ingen skola i morgon, S K Ö N T. Så är det när man går på katte, man har D-dag, rätt härligt om jag får uttrycka det med egna ord. Dagen har varit super! Tre lektioner och började 10, inte särskilt mycket att klaga över. När jag kom hem red jag rosin barbacka med min rosa rid-outfit. BILD KOMMER.

yesbox, det är så det är.


Tvingas läsa denna boken på svenskan, den ska vara utläst till v 40. Någon som läst denna bok? Har börjar läsa den, har aldrig gillat att läsa, men än så länge är den rätt okej. Så lets go läsa erica.... jiho


hoppträning

Hopptränade nu ikväll med pollen, gick gallant! Hon svävade över hinderna med sin stora super duper kraft! Hoppade mkt bana idag, först lite lägre, sen höjde vi så de låg på 110, hon hoppade så fint! Hon riktigt tar i från topp till tå när det börjar bli lite höjder, så gulligt.


swedish lesson

Svenska nu, hungrar snart ihjäl... ska snart käka, fan vad gott det ska bli!



killar är inte lätta att handskas med här i världen...

HAR JAG FEL? ELLER STÄMMER DET? I really don't know...


I wonna know your name... how can I just bla bla bla


Checkade idol för ett tag sen, vissa suger, vissa är riktigt bra. Men har börjat tröttnat lite på det, känns som att det börjar bli lite uttjatat? Och sen är det inte samma jury = inte lika roligt. Men, men får hoppas att det dyker upp någon riktigt grym och riktigt snygg!

killbarry prinsessan rosin





den satt fint



har laddat in bilderna nu, så här kom två bilder sen helgen på mig och Rosin. Var dessutom fotografer på plats, så lägger förmodligen ut några bilder som de tagit senare idag, riktigt fina bilder!

popcorn? glass? chokladsås?

HAR NI ALDRIG TESTAT ÄTA DETTA!? Då kan jag säga på direkten att ni verkligen har missat något! Alla jag känner som ser mig äta detta tycker det ser äckligt ut, men då säger jag TESTA. När de har gjort det... ERICA, jag har aldrig ätit något godare! Så ni som tycker detta ser äckligt ut, testa, det är fruktansvärt gott, I promise.


the last song

 


Kollade på denna underbara film igår med carro, den är så bra! kärlek i största hugg! Även lite sorglig.... men grymt bra, älskar kärleks filmer. Så gulligt.


här har vi ju honom! ROFFE


EM GULD - ROLF GÖRAN BENGTSSON

FY FAN VAD DU ÄR BRA FY FAN VAD DU ÄR BRA FY FAN VAD DU ÄR BRA FY FAN VAD DU ÄR BRA FY FAN VAD DU ÄR BRA!


Detta är du värd roffe, ett EM guld! Så jävla grym, han är alltid så cool lugn när han är inne på banan, han tar det lugnt, han ser frammåt på allt, och lyckas gör han också! Du är min absoluta förebilf inom hästsporten, helt klart utan tvekan! Roffe på topp, det är så det ska va! NINJA AND ROFFE, shit vilket ekipage!




godmorgon!

Klockan är 11, vaknade redan vid 9, varför? Jag trodde jag skulle vara jättetrött i med att jag gick upp tidigt och la mig sent i går. Men man är väl så van nu att gå upp tidigt när det är skola, man vaknar automatiskt tidigt på helgern med. Jag har varit duktig och läst lite av boken som måste vara utläst om typ 2,5 vecka? Inte för att jag är en person som älskar att läsa... men kände mig duktig att jag tog tag i det och läste! Blir väl lite matte räknande med, sen ska jag nog träffa carrro en stund. Hästen får vila idag! Hon är nog helt slut efter den långa dagen igår, duktig hon var! Nästa tävling blir i Trolleholm med div II laget med dagge, hoppas på att det ska gå bra! Men roligt ska det bli

GRATTIS SNYGGE AMANDA! sweeeet 16

Är hos amanda now, käkat glass för en stund sen, alltid lika gott! Är nog värsta glassmonstret helt ärligt... loveit. BTW så fyller min käre vän 16 år idag, så GRATTIS AMANDA on your birthday! :D Hoppas du haft en kanon bra dag! För det har jag haft i alla fall, lyckad dag på tävlingen med andra ord. Dagstorp kom precis utanför placering. Kom 4:a av 12 lag, och 3 lag placerade... Men nollade även i LB, vår första NOLLA, kom dessutom 2:A! snacka om glad tjej när hon kom ut från banan! Det var leénde på läpparna!


time to sleep, it's school very early tomorrow.

I'm very tired, and I'm going to sleep soon. I just finish with my homework, and I think that is really nice. I start the school 08.15 tomorrow and it's not funny... Hope you gonna have a good day tomorrow!

sleeep weellll gott folk!


9 0 0

Detta är mitt niohundrande inlägg! Bara hundra till, sen 1000 ! just start work.

Kom hem från HELSINGBORG för ett tag sedan, har varit och hälsat på det nya häktet, där pappa jobbar nu. Väldigt fint faktiskt! Polishuset ligger precis bredvid, och det var ju lika fint det med. ÅHH vill bara mer och mer bli polis nu, verkar så intressant. Liksom det är både intressant, fräckt och samtidigt så hjälper man ju samhället. Man kan hinna ändra sig tusen gånger om, men jag har velar bli polis länge, och som det ser ut i nuläget vill jag fortfarande bli det!


d a g e n s o u t f i t

såhär såg jag ut idag!


katteboken=död...174 år!

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!? Igår döds förklarades vårt bok träd på katte, tråkigt men sant. Det är ju kattes stora kännetecken! Den ska ner redan på fre, för tydligen är det jätteruttet och det är risk för rasfall annars... har i alla fått vara med om den i några veckor, alltid något! Men nu kan ju inte vi dansa bokdansen.. fan också! I morgon ska vi ha cermoni för trädet, haha lite roligt ändå. Det blev trots allt 174 år, mer än jag någosin kommer att bli!  R I P KATTE BOKEN !!!!!

http://www.sydsvenskan.se/lund/article1544452/174-arig-bok-bortom-raddning.html 


hokus pokus pepper i fokus

Pepper, pepper, pepper, min lilla chokladbruna häst? Var längesedan jag la upp en bild på dig nu, du måste ju med få vara med lite då och då ellerhur? Snart ett år sedan du gick bort, vet inte om det känns som längre sedan, eller om tiden gått fort? Hoppas du har det bra bland molnen. love you


duschen plugga sova, vad sägs om det? låter som en bra idé


TRÖTTTER..... måste duscha och läsa historia lite, sen är det verkligen sängen som kallar! Mina ögon slocknar snart helt och hållet, ska upp 6 i morgon... FML


just be yourself

STORM.

Lite halv storm ute tycker jag, små regnar men ändå varmt? Hmm.. jag förstår mig absolut inte på vädret!? Ena dagen sommarväder andra dagen höst och nästan vinter? Knepigt. Var riktigt död i morse när jag vakna, klockan ringde klockan 6 och jag flög upp ur sängen genast. Började med matte 8 och gick till 3. I morgon börjar jag 8 till typ halv 4, räligt... Men det är så det är. Får säga ändå att dagarna går riktigt snabbt nu på gymnasiet, riktigt! Ändå roligare att gå i skolan nu än vad det var när man gick i högstadiet, jag menar det!


kalas kalas kalas





g r a t t i s p å 1 1 å r s d a g e n l e o

GRATTTTTTTTTTTTTTTIS ÄLSKADE KUSSE! HOPPAS DU HAFT EN KANON BRA DAG!

The winners !

Tävlade i Torn igår, var ute i väldigt god tid, kanske lite väl tidigt, jag kunde haft längre sovmorgon! Men, men. Bättre att vara ute i god tid än att missa sin start, helt klart. Startade i sista klassen, och dessutom som nummer 1 i LC (90cm). Var ca 28 startande. Målet var ju såklart att gå nolla och helst en placering. Kände att rundan kändes väldigt bra, och att jag hade bra chans, Rosin skötte sig kanon! Det var lite små halt så att man lätt kunde halka, så man fick ta det lite försiktigt! Efter jag ridit klart var det ju bara att vänta och se om jag skulle få placering eller ej, sen i slutet ser jag att jag fortfarande ligger 1:A och det höll i sig ända till slutet! Var längesedan jag vann, så blev skit glaaaad!!!!! happy happy happy. Vet att det inte är en stor händelse, men för mig är det det! Man känner verkligen att jag lyckats med denna ponnyn, och det är en sån himla skön känsla! älskar min ponnybus.



world trade center

F R U K T A N S V Ä R T! hur man kan man göra något sånt...?



11 sep - 2001

10 år sedan!?

Ní vet väl vad det är för dag i dag? Idag var det exakt 10 år sedan det med world trade center hände...sjukt. Tänk att så många år redan har gått, ofattbart.

R.I.P för alla som omkom.


blå blå blå brallor

dagens outfit!


lovelovelove


V I C T O R I A ' S S E C R E T


HEJ MATTTE


Var i torup idag i skogen, har varit så fruktansvärt trött hela dagen, har ju inte ens varit i skolan? Aja, ibland är man bara trött helt enkelt! Så får väl lägga mig tidigt antar jag. Pluggar matte nu, sen blir det tyska och antagligen ska jag skriva klart min klasskamrat artikel i sv som ska lämnas in. Lika bra att göra hela köret nu så har man det gjort, då slipper man tänka på det sen. Smart va? Fick även turen med mig idag att det inte regnade, men sen har man haft otur på annat håll, haha rebecka du fattar!


vila i frid stefan liv



Idag omkom svenske hockeymålvakten för Hv 71 - tre kronor i en flygplansolycka i Ryssland. Det är ofattbart... det borde inte få hända! Ska jag vara ärlig visste jag knappt vem det var, men man blir så sjukt arg och ledsen när sånt här händer, vem det än är. Det är fruktansvärt!? Menar det skulle lika väl kunna vara en själv? Det som händer det händer och det kan vi inte styra. Tänk på alla nära och kära och familj... fyfan.. Livet är inte rättvist, inte på något vis! Hoppas han har det bra nu iallafall.. Rest in Peace



E L E K T R O P O P

Vet inte hur många gånger man har hört den låten spelats idag? Men många, haha måste erkänna att jag gillar den! Bara att om en vecka kommer den vara ganska uttjatad... AJA, ELEKTROOOOPPPOOOOOPPP

Vänner är underbara!


ÖVER ETT ÅR SEDAN ...
att tiden bara gått så himla fort, ofattbart. Nyss gick jag i 7:an? Jahapp nu går man i gymnasiet!? sjukt sjukt. Alla säger att gymnasiet är den roligaste tiden, jag måste säga att än så länge är det MYCKET roligare att gå på gymnasiet än högstadiet. Högstadiet var bra, men jag känner på mig att dessa tre åren kommer bli riktigt grymma och roliga! HOPPAS. lets go

kalla det vad du vill... but I just say FREEDOM


at the beginning

Det är inte alls bra att skolan ger ut datorer med web-cam...man blir ju beroende av att ta bilder!!!!?


TAGGA MATTE SNART..... måste öka tempot, man hinner knappt räkna på lektionerna för vi har alltid genomgång, så matte... here I come!


tioooooooo

Hade sovmorgon idag! säger bara: S K Ö N T! Började inte förrän 10, rätt härligt. Men den sena bussen är alltid försenad så tog den tidiga bussen idag, så jag och amanda satte oss på espresso house och pluggade lite! Onsdagar är rätt najsiga, enbart tre lektioner på en dag,  det kan man ju inte mer än gilla?

I morgon skulle alla ettor någonstans och leka lekar? Ja fråga mig inte vart och varför, men det blir säkert bra. Hoppas bara inte att det ska ösa ner, orkar inte det....


it's just so it is



I can not stop thinking about you,....



GRATTIS HJÄRTAT PÅ DIN 16-ÅRSDAG!

HURRA HURRA FÖR UNDERBARA ANDREA IDAG!!!!!!! Idag blev min tös en stor tjej! Hoppas du fick en grym dag, och att vi inte skämde ut dig alldeles för mkt när vi överraskade dig på espresso house! haha aw så sweet du var snäckan!


vacker bild....


Efter badandet i fontänen, blöt blev man, men roligt var det!
Har nog inte känt mig så rälig på väldigt länge, men men haha..
vem har sagt att prinsessor måste vara vackra?


vadå grym?

Sjukt härlig kille med sjukt härlig röst!

så jävla snygg! drägglar fan...

JON KORTAJARENA
Det är sjukt vad snygg HMs modellen är! Riktigt snygg!
dör faktikskt lite när jag kollar på hans skitsnygga bilder..







helgen som gått

Skulle egentligen på handledarkurs idag, men han som höll i det blev sjuk, men så blev även jag med. Har varit så himla fint väder, och så blir man sjuk? Roligt.... men försökte vara ute en stund sedan på eftermidaggen, så skönt!

B I L D E R SEN I H EL G E N




krakowsschhhkkiii


ett KRAKOW MINNE.
Kändes som igår, sjukt vad den klassresan var rolig! 


what? already september?

NU börjar la hösten komma fram sakta men säkert, fast har känt höstväder i vinden ett tag redan tycker jag. It's saturday today and I'm little bit tired right now. Eftersom att det blev en häktiskt men grym dag/kväll igår så behövs det lite vila idag. Har mest tagit det lugnt. Sov till 10, sen blev det en sväng ner till centan med mammsen och syrran. Sen tickade klockan iväg som bara den. Sen efter det åkte jag till Rosin, vi red ut en runda i skogen, WOW vad het hon var, tror inte hon haft sån överskottsenenergi på över 2 månader! Kunde knappt hålla i henne, men roligt hade vi! Bara släppte henne på en raksträcka så hon riktigt fick springa av sig lite! Hästar behöver det ibland, så de med får känna sin frihet! Menar de har faktiskt varit vildhästar en gång i tiden, i alla fall min polle. SSSÅÅÅHÄÄR roligt tyckte hon det var, men även jag med.

Nu ska jag ner och käka chokladpudding!!!! Ibland får man tjock till sig lite.... haha


princess princess princesss


bexxxi och jag


Nisse på bussen!

INSPARKEN!!!!!!!!!!!!!!!!! S 1 A

FY FAN VILKEN ROLIG DAG!!!!!!!! Var ju inspark idag för alla ettor på katte, alla klassor hade ett tema som man skulle klä ut sig till. Vår klass var prinsessor, och alla var så himla fina! Specíellt killarna måste jag säga, HAHHAHHA. Tyckte klart att vi skulle vinna utklädnaden, men men, vi var i alla fall de som hade ABSOLUT ALLRA MEST ROLIGAST!! Vilket ös, alltså riktigt riktigt roligt! Verkligen en kanon bra start på skolterminen, nu blir man lite mer taggad!!

Vi dansade, sjöng, skrek, hoppade, var allmänt överglada! Alla hade till och med en egen "låt".
Såhär gick vår:

FÖR VI ÄR S1A, JA DET ÄR SÅ DET SKA VA

TIARA GLITTER, VI SPRIDER FNITTER

NI VILL VA SOM OSS, FÖR VI KAN FESTA LOSS

INGEN KAN KROSSA OSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Som avslut sprang vi till fontänen med både kläder och skor, det var det fan värt! Grymmt roligt, sen var det en annan femma hur man såg ut sen när man skulle hem. ALLA BLICKAR PÅ EN, rätt roligt ändå! De flesta höll på att tappa hakan, sjukt vad man skratta! MAN FÅR FAN BJUDA PÅ SIG SJÄÄÄLV

BTW: TACK ALLLA I KLASSEN OCH ALLA ER ANDRA FÖR IDAG


you have a heart of gold

Älskar bara dig mer och mer för varje dag Rosin, finaste häst.


TAGGA INSPARK

I morgon är det inspark för alla ettor i stadsparken, ska bli grymt roligt! Ska inte avslöja vad vi ska vara, utan det får ni reda på i morgon, fast de flesta redan kanske vet? Btw så kommer killarna inte se så manliga ut, utan mer åt andra hållet, haha!

dator + skåp! Nu börjar det

SÄGER BAR ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN har vi fått datorer och skåp nu, så himla skönt! Att slippa gå runt att bära på allt är fan en befrielse, att gå runt med allt i alla trapporna, heller ingen höjdare. Man behöver liksom inte känna sig så klumpig längre, skönt! Skriver från min nya dator nu och den har super sköna knappar! Faktiskt lagom stor, de förra datorerna vi hade på hc var alldeles för klumpiga. Dessa är mer smidiga och praktiska och det gillar jag. Även fick vi skåp idag, på andra våningen, verkligen super!


RSS 2.0