UNITED STATE OF AMERICA - NEW YORK

Anlände för några timmar sedan till New York! Varit en lång flygresa hela dagen, till och med hunnit besöka 4 länder, inte dåligt. Klockan är lite över 22:00 här nu och jag bara lever livet. BIG LOVE

Syrran och jag i NYC!

 


USA

Åker till USA - dröm landet idag. Syns igen om 3 veckor! Ha det så bra här i Sverige, för jag ska ha det fett!


TAGGR SATAN I GATAN

HAPPY


RESFEBER?

Sakta men säkert börjar resbern komma fram, är så glad och energisk och har total överskottsenergi. Tror jag ska cykla till stallet sedan rida en sista sväng så jag ger av med lite energi, kan behövas. Det är ofattbart att jag ska flyga i morgon och att jag dessutom kommer att befinna mig i NEW YORK. Snacka om överlycklig tjej!
It's a dream come true.



studenter

Både denna och förra veckan har det blivit en hel del studentfirande för nära och kära, mycket trevligt. Man blir själv så avundsjuk och taggad på att ta studenten när man ser alla glada studenter springer ut i det fria helt överlyckliga! åh... vill med. Men samtidigt, hur roligt är det dagen efter? Jag hade nog haft ångest om jag ska vara ärlig. 2 år kvar i gymnasiet, och under de åren ska jag njuta och ha det grymt roligt! Det sägs att gymnasietiden är den roligaste tiden i livet, jag tror att de som säger det har en del rätt i det de säger. Man ska utnyttja tiden så gott det går, den kommer precis inte tillbaka. Lev livet, säger jag!
don't dream your life, live your dreams.

PAULINAS STUDENT FRÅN I TISDAGS
MADDES STUDENT FRÅN I ONSDAGS





GRATTIS TILL STUDENTEN TJEJER!



Packning pågår

Det är fullt upp hemma hos Pauckstadt nu, packning för fulla muggar. whoooop whoooop inte långt kvar nu!!


Nu tar S1A sommarlov, jaja men

Skolavslutning igår, var i aulan en stund och lyssnade på kören när de sjöng, efter träffades klassen en snabbis där mentorerna bjöd på fika. I stadsparken samlades klassen en stund och fota lite smått och gått, haha lite minnen måste man ju ändå ha? Roligt att kolla tillbaka på bilder sen ettan senare. Då kommer man säga som alltid "hur fan kunde jag se ut sådär"? klassisk kommentar....

wohooo det börjar närma sig nu

NEW YORK CITY





SOMMARLOV

Går inte att beskriva så skönt. LYCKA på högsta nivå


FUSSBALL

Blivit fotboll och studenter en del denna veckan, full rulle. Mycket sömn kan jag inte påstå att det blivit, men sova kan man göra en annan gång. Sista tidiga morgonen i morgon, sen är det freedom. Dags för mig att snart bädda ner mig i sängen och nanna, börjar bli på tiden!


gråter snart floder...

Klippte mig idag mot min vilja.. men fy så slitet håret var! Tyckte det blev alldeles för kort, men men man får vänja sig. Förhoppningsvis växer det ut snart igen. RIP långa hår...

Så här blev resultatet!

 

 


SCHOOLS OUT

I morgon är det SOMMALOV, glad? JA. Ska bli så skönt så skönt. Bara att komma ifrån skolan ett tag är ju himmelriket. Men det bästa är ju att man befinner sig i USA om bara några dagar, förstår det inte! Ska bli riktigt fett!


NATTI

Onödigt inlägg. Ska lägga mig nu och Nanna, upp tidigt i morgon och sen bär det av mot studenter!!!! Jätteskoj, önskar att jag var en av de.. dream on Erica.


Galet

hade en crazy dag i skolan idag.. vad ska man säga Malin och Jesper? Man kan inte alltid vara normal. Bjud på dig själv säger jag


SÅ JÄVLA BESVIKEN, Pinsamma är ni...

SVERIGE, ni suger. Ni spelade som sopor allihop idag förutom ZLATAN. Han är king som vanligt. Ni skämmer ut vårt hemland, hallå? Jag blir så arg, jag klarar inte av att mitt hemland losar.. fy! Så pinsamma ...


be strong, don't give up, do your best, keep fight

dröm inte ditt liv, lev dina drömmar

sista söndagen - hejdå ettan

Då var detta sista helgen som en liten etta på gymnasiet. Snart inte mini på skolan länge till.

Idag var min häst och hundvakt till USA på besök, nämligen Sanna! Vi gick igenom allt om både det ena och andra som har med häst och hund att göra. Stackars tjej som ska ta hand om mina galna djur. Fast hon är så himla givmild och duktig så översnäll så att hon kommer att klara det lysande!
Sanna fick även rida Rosin lite idag, vilket gick toppen! Inte förvånad ett dugg, hon skötte det utsökt. Skuttade över några hinder och satte full fräs på några sträckor så hon fick galoppera av sig en aning. Full av energi och crazy som vanligt, älskar min häst.

work work work

Upp i ottan och jobba idag. Jobba några timmar sen dök jag genast ner i sängen igen en stund, kände mig så död. Behövde lite extra sömn. När jag vaknade åkte jag till hästen och tog hand om henne, alltid lika glad! Nu har jag precis dushat och ska till Rebecka om en stund, blir en cykeltur dit tänkte jag! go girl

Rosin var inte särskilt puss sugen idag så fick ta BOB istället, man kan inte alltid få som man vill! Men gillar dig med bobsan


alltså herregud...

Jeppan, du tycker verkligen du är snygg? Måste säga att du verkligen klär i det. Tuff kille i pälsväst


STUDENT 2 - ANN OCH LIZA

Då var det studentfirande idag igen, FULLT ÖS MEDVETSLÖS. Är helt utslagen, men vad gör det? Är det fest så är det! Livet är till för att leva, so just do it

Grattis Ann och Liza!

 

 


ELINS STUDENT

Var på student igår och firade Elin! Stort Grattis! Man blir så avundsjuk på alla glada studenter som hoppar ut i det fria. Endast 2 år kvar tills det är min tur! Kan inte själv förstå det riktigt.

Passade på att besökte den röda ferrarin som stod i närheten, inte alls avis. AWESOME


Nationaldagen

6 Juni, Sveriges Nationaldag. Röd dag - innebär ledigt! Har inte firat dagen med något speciellt mer än att man ätit lite smått och gott. Brukar inte fira nationaldagen något speciellt så, men självklart är flaggan hissad på topp! För min del har dagen bestått av plugg... tror jag har pluggat seriöst mer än 10 h, fy fan. Please kille me, någon frivillig?
Ikväll träffade jag Niklas och Heidi en snabbis och smaskade i oss lite chokladpudding med gottis bär, det satt fint. Tur att man tränade ordentligt innan idag så man inte fick dåligt samvete, hehe. Nu ska jag jobba in  i det sista sen sova. Ska ju upp om 6 h igen..... DÖ.

1 år!!!!!!!!!???????

Det är sjukt, ett år av gymnasiet har snart passerat. Helt ofattbart. Klart det är skönt att det snart är sommarlov, men samtidigt lite tråkigt att ettan snart är slut. Sedan väntar ännu ett år, betydligt tuffare. Nej, nu ska vi inte tänka. Man ska tänka framåt, det blir säkert bra. Tycker tiden bara går fortare för varje år som går och jag tänka mig att jag inte är den enda som tycker det. Men fy vilket roligt år gymnasiet varit! Det har varit en tuff väg och man har fått kämpa och slitit hårt, men å andra sidan har jag haft det himla roligt.
INSPARKEN!! åh vad längesedan... så roligt det var! MINNEN

11.00

Blev en lång sömn inatt, sovmorgon, det bästa som finns! Men smart som man är hade man glömt stänga av alarmet så det ringde halv 7 i morse... men det var bara att somna om, jag har inga problem med det. Kan somna när som var som. Har bevis på det i och med att jag höll på att somna på lektionen igår när jag lyssnade på redovisningar, haha. Så kan det gå när man inte fått sina timmars sömn den senaste veckan.


NATTI NATTI

Tror det blir en film och läggdags för min del snart, måste sova ut i morgon för sen blir det plugg för min del resten av dagen. ser verkligen fram emot det..


LEB DEINE TRÄUME

SOMMAR SOMMAR SOMMAR, PLEASE


Horzie

Lång dag i skolan.... Det var nog längesedan jag var så trött som jag var idag, ögonen höll på att slockna på varenda lektion. Först var det film på svenskan och sedan lyssnade jag enbart på en massa redovisningar.. lite halv drygt! Tur att vi är lediga i morgon, annars vet jag inte hur jag skulle kunna överleva, men det är bara att bita ihop denna veckan, sen är det LOV.


ONLY 14 DAGAR LEFT

Snart lyfter vi, fan vad jag längtar, bara komma bort från allt för ett tag, underbart


Working nine9 to five5

Här kommer en bild på mina fina arbetskläder. Skrev kontrakt och allt igår så nu är det bara sommarjobbet som väntas i sommar! Inte helt fel, ska ända bli kul, ska jobba i 4 veckor, tre veckor på ett jobb och en vecka hos mamma, så det blir nog bra antar jag. Men visst är mina arbetskläder sexiga? Är redan lite halvt förtjust i dom. (NOT)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Idag fyller min fina vän Louise år! HURRA HURRA HURRA! Hoppas du har haft en kanon bra dag med tårta och allt, för det kan jag säga dig att du är värd! Är så glad att jag har dig som vän, att vi snart gått ett år på gymnasiet tillsammans är ofattbart, men det sägs att "tiden går fort när man har kul". PUSS PÅ DIG SNÄCKAN

gick bara ut en sväng med doggie


HEMMA FRÅN SIESTA

Kom hem från ett lyckat SIESTA 2012 igår. Jävlar vilken upplevelse, så roligt! Man får verkligen vänja sig med att klara sig i det "riktiga" livet och allt, kan ni tänka mig att jag åkte dit utan en plattång? Fruktansvärt, jag hatar att se ofräsh ut och inte kunna platta mitt hår, det är liksom en del av mig. Så lite halvpanik.. men lycklig lottad som jag var en kväll så hittade jag en tjej som hade en plattång, så lycklig jag blev! Då svävade jag på moln. Men nog fan blev man lika äcklig igen efter ett tag... Men alltså jag har nog aldrig haft så roligt! Det var verkligen lyckat, gemenskapen, nya människor, stämmningen, artister, fest, musik, ALLT! Lite obeskrivligt. Men 100 % värt var det att åka dit, utan tvekan. Så tack alla för en fantastisk långhelg, saknar det redan!

RSS 2.0