goda och dåliga nyheter

Jag kan börja med att säga att jag skulle hålla tal idag om "varför interna/kriminella får bättre mat än oss elever som går i skolan". När jag skulle gå upp och hålla talet då, så var jag inte särskilt nervös, men jag kände att jag inte skulle börja något vidare.. Sen när jag började då, så blev allt som en gröt bara! Kändes för jävligt... jag fick inte fram budskap eller något? Jag har inte problem att stå inför människor egentligen, nä jag vet inte vad som hände.. men jag sa till min lärare att det kommer inte bli bra! Så jag ska ta nya och och försöka göra om det nästa vecka. Jag vill ju lyckas, det vill jag! Man måste vänja sig, så är det bara. Detta var min dåliga nyhet.

Nu över till min goda nyhet! Igår höll jag ju idrottslektionen för klassen i stallet. Vi red Rosin och jag höll teori för alla, blev faktiskt väldigt nöjd! Trodde inte alls det skulle bli så bra, men det blev bättre än vad jag hade tänkt! Så det var roligt! Det verkade som resten av klassen med tyckte det. Man fick många glada kommnetarer, och alla försökte och gjorde sitt bästa! Super skoj! Sen idag frågade jag Mia vad jag fick för betyg, så sa hon "HELT KLART MVG" gaaahhhh!!!! Snacka om att jag blev en glad erica!! Så det var jag jättenöjd med, det gjorde min dag!

I morgon är det valborg och pappsen fyller år!  + att kungen (KONUNGEN fyller år)
och om 5 dagar fyller jag år!!!!!!!!!!!!! hade nästan glömt att jag fyller år snart? inte bra...

strawberry


Även denna kväll blev det jordgubbar med vaniljfil, super mega gott !


om sanningen ska fram

Jag hatar att gå och visa mig utan smink (mascara). Tycker jag ser förjävlig ut, men nu när man fått lite färg har jag försökt att acceptera att det faktiskt inte är så farligt. Jag bryr mig inte vad andra tycker, utan det är mer vad jag själv tycker. Men det är ju sähär man ser ut egentligen, utan smink!? Så varför skämmas.





snel hest gå på fest äta kaka dricka lesk


Borggren och Rosin

en del av klassen!

cajsa och rosin!

JEppan

sofie och moon

Masse

jag ryktar rosinen


ridning med rena rama klassen

Hade tre lektioner idag, sen bar det av till stallet med klassen! Hur roligt som helst var det, och alla var jätteduktiga. De flesta, eller majoriteten hade aldrig sutit på en häst innan, så vill bara säga bra gjort! BILDER KOMMER SEN SÅKLART!


för kallt i vattnet ännu?

Jag har ännu inte badat i havet faktiskt, men man kanske borde ta och göra det snart. Det är trots allt snart maj, så att så himla kallt kan det ju inte vara, eller jo kanske...
Aja, hittade några snygga bikinisar!


back to reality

Skolan började som sagt igår, tråkigt men sant. Fast nu är det ju inte alls långt kvar tills sommarlovet, så det är bara att kämpa på nu in i det sista. Man har ju en hel del att göra, som man gärna vill ha gjort för att behålla sitt lilla betyg/eller ha kvar. Vädret har fortfarande hållt sig i samma takt, vilket jag hoppas det fortsätter med också, så underbart! Inget regn alls, eller monligt och så, men förmodligen kommer det till slut. Efter solsken kommer regn, och efter regn kommer solsken. Om en stund ska jag bege mig till stallet, tror jag ska cykla idag, då har jag ännu en dag som jag kan skriva in i min träningsdagbok att jag har cyklat/ridit. Super ju.


BOB AND ROSIN





























sommarväder?

Idag var nog den varmaste dagen på hela lovet, tror det var upp emot 25 c? MEGA VARMT!!! Men absolut inget att klaga över, super härligt bara! Lite färg har jag äntligen fått på ryggen med, har målat hela staketet också, så inte så konstigt. Min rygg har ont, men jag envisades med att cykla till stallet (1,5 mil) och rida två hästar med. Nämligen Bob och Rosin, syrran hänkade och fotade lite, så bilder kommer kan ni ge er på! Det roligaste som händer idag var nog att ALL målarfärg blåste omkull, så allt ramlade ut på vägen/gården, svart färg med... jag skrattade lite ihjäl mig. Sen kom grannen i morronrock och sa att han hade filmat oss för det såg så rolit ut? Jo, så skrattade man ju ännu mer... haha!


glad påsk i efterskott

Har nästan helt glömt bort påsken!? Herregud, sjukt ju! Aja, jag har haft ett kanon lov och en kanon bra påsk! Detta lovet har verkligen varit grymt, vädret, vännerna, hästen, äventyr, ja allt!

sjöarna

Hemkommen från sjöarna nu där man har grillat med gott folk! Jag och Heidi var duktiga och cyklade både dit och hem, vilket innebär 1,5 mil. Bra gjort. Tog ca 20 min dit, och 35 hem, men det kan behövas! Ska nog börja ha som vana att cykla till stallet varje dag nu i en period, det kallas bygga muskler! ;)

men har haft en super dag/kväll!


bildbomb från tävling :D






















på detta sista hindret hoppade hon av vääääldigt tidigt, men vi överlevde!

det räckte till en 4:e placering denna dag i trolleholm!

Louisen följde med mig och fotade idag på tävlingen, superfina bilder blev det! Här kommer resultatet...

LC: Höll på att åka av på framhoppningen för att jag gjorde en dum snäv sväng, så hon galopperade iväg med mig när jag satt på halsen... opps. Men det gick bra, det var bara att ta det igen och låtsas som om inget hade hänt. Sen kändes det bra inne på banan, rundan räckte till en 4:e placering i denna klass!

LC+5: Hon var laddad och jag med. Dock så blev hon rädd för ngt, eller så var det ljuset typ som gjorde att hon vägrade på sveland hindret, däremot var det inte bara jag som gjorde det, utan MÅNGA! Ska inte skylla på hästen, men antagligen var det något som störde dom kanske? Aja, jag tappade lite fokus, så rev nästa, sen sista hindret i grunden hoppade hon av jättetidigt, trodde jag skulle slå ihjäl mig, men jag klarade mig. Silken snäll ponny jag har! Men jag är verkligen nöjd med dagen! Så glad jag blev.

Däremot fick jag ett straff för att det hade gått bra på tävlingen... mamma råkade tvätta min mobil i tvättmaskinen, och jag tror att den har avlidit.. hopp finns alltid! Men denna gång tror jag inte har har speciellt tur.. jag blev faktiskt ledsen..:( så lika bra att säga det nu,,, RIP älskade mobil!!!

louise+sjöarna+kladdekaka

Vi kör allt på en och samma gång! Detta lovet blir bara bättre och bättre för varje dag som passerar, dock så blir det mindre också, nackdel iförsig... Men det bästa är att det är soligt och varmt, gud vad man mår bra av det! love. Inatt sov Louise hos mig, vilket gillades till tusen, igår/inatt bakade vi kladdekaka/kladdekakemuffins vilket blev jättebra! Dom blev perfekta helt enkelt, har nog aldrig bakat så bra förr. I alla fall så vakande med solsken imorse, vilket bara var underbart! Vi ville ut i solen, så vi gjorde pannkakor som vi krängde i oss och åt på balkongen. Senare stack vi till våra stall, sen red jag och LOuise till sjöarna och badade med hästarna (BOSSE OCH ROSSE) vilket var mega roligt! Dock var vi borta i lite mer än 3 timmar tror jag? Men inte gjorde det mig något. Men orkar inte gå in på detaljer, men en hel del roliga, konstiga, underliga saker hände under turen! Kan inte säga mer än en underbar dag? I morgon blir det tävling och då jävlar!!!!!!!!!!!!! NU GÄLLER DET, DET GÄLLER ATT TA CHANSEN IBAND... och om jag har tur så fotar Louise mig :D Dock måste jag ha luva, för min häst är så SMART så hon har kletat in hela ena örat i kåda... väldigt smart... aja.


baugette

och denna goda baguette mumsade jag i mig igår!

och ett bildbevis på att det var 20 C igår!

rida ut står på tur

Ännu en solig dag! DET KAN INTE BLI BÄTTRE!!! Igår hade jag en kanon dag, först cykla till stallet (motion på hög nivå), red, sen hem och fixa sig, sen var det vidare till MALMÖÖÖ med fia. Sen var vi på stan i det fina vädret och bara levde livet och njööt, sen på kvällen drog vi vidare till Lund för att se bio (SCREAM 4)  med de hela högen! Kan inte säga mer än att lovet är underbart! Glömde att säga att Rosin var himlans duktig när jag hoppade henne, hon var så JÄKLANS piggggg, men det gillas! Skulle testa henne lite.. så la upp en oxer på 125, men det klarades gallant. duktig polle. Hade tänkt rida ut en runda i det varma och underbara väder, inte helt fel med andra ord!

godnatt och sovgott

Och med denna kväll/natt avslutar jag med en bild på mig och Rosin! Nu ska jag nanna, och ladda batterierna för kommande dag! Nanna gutt!


hello kitty

NAJS VÄDER DET HAR VARIT IDAG!!!!!!!!! Jo tack, älskar solen! Det får gärna fortsätta i denna takten för min del, inga problem för mig inte! Somnade i solen innan och fick lite färg, tummen upp! Till lunch gjorde jag pannkakor i mitt rosa lilla stekjärn, gulligt värre. Senare stack jag till stallet och red pollen, hon var duttttig, but... hon hade kletat in hela huvudet med KÅDA, dessvärre mindre bra,... för det första såg hon förjävlig ut och för det andra så är det svinsvårt att få bort... AJa, hästar är hästar! Ikväll var jag med ellen en stund, vilket var väldans trevlans!!!!!






yesterday










balkongen

Sitter och schteker på balkongen i det finfina vädret! Dock är det inte lika varmt som igår, men det kommer väl! Igår cyklade jag 1,5 mil, från och till stallet. Kände mig riktigt stolt när jag sedan var hemma, hade ju ridit pollen också, och hon skötte sig väldigt bra! På kvällen blev det heidi och vi stack ut en runda och fotade lite, dock var det rätt så mörkt, men några bra bilder blev det allt! När vi sedan kom hem åt vi mumsig chokladpudding!!!!!!!!!!! KUnde ju inte blir bättre!

next 2 you

sjukt bra låt!

L:C i Eslöv


love the sun, love the påsklov

WOW vilket väder ute! Grymt fint och härligt ska jag säga er, ni måste ut och röra på fläsket allt folk. Riktigt gött! Har redan själv suttit i solen i över en timme minst! LIte färg har man allt fått, även om det inte är mkt... Har nästan glömt att skriva vad jag gjort på lovet, men jag gör ju saker hela tiden nästan! Det är iförsig roligt. Men i lördags var jag på tjejkväll hos tessan och hannah, riktigt roligt! I går tävlade jag ju, sen så stack jag och kompisarna till fia, där vi också hade super roligt! Dock var jag lite trött i med att jag tävlat hela dagen, men men. Vi gick till min häst och hälsade på henne mitt i natten, då blev hon glad! Men det var säkert enbart bara för att hon fick en morot... Nu om en liten stund ska jag cykla min lilla runda till stallet som tar en halvtimme.. aja, motion behövs! Ska dessutom rida, och det älskar jag ju!


pownieplutt









tävling i eslövs ridklubb

RESULTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L:C- Hon var kanon duktig! Hon lyssnade verkligen, och det var bra späns i henne. Vi nollade och gick upp i ledning! Men så småning om trippade vi oss ner... tråkigt men sant. ALLA ville ju slå ens tid, och det var hård konkurrans idag. Tror ni inte den sista ryttaren går in och tar min sistsa placering? Surt men sant. Det var endas 8 hundradedelar!!!!!!!!!!!! sinessjukt ju. AJA, hon var SKITDUKTIG! Men jag stör mig som bara den när man kommer PRECIS utanför placering, man blir så irriterad på sig själv. Jag kommer hellre några placeringar ner då, helt ärligt. aja, sånt är livet!

L:B- I denna klass kändes hon riktigt taggad och var lika sprallig som i  förra klassen, det flöt på bra på framhoppningen och jag tänkte att det skulle bli en kanon runda! Det blev det också ända fram till kombinationen.... där hon tvärntiar så jag håller på att flyga av framför Rosin, sen galopperade hon vidare och jag satt på hennes öron utan stigbyglar och knappt tyglar... sjukt lyckat!!!! JAg kunde ju inte sätta mig normalt igen och var tvungen att hoppa av, vilket innebär att man blir utesluten. TRÅKIGT!!!!!!!!!!! aja...

inte alls avis på carros fin fina moppe....


Jag kan ju säga såhär att det hade inte varit fel att ha en sån här fin moppe...
carro du är en lyckoOst!

fint väder påverkar bloggandet

Det stämmer. Nu när det börjar närma sig soligt och varmt väder, vill man ju inte sitta inne vid datorn och blogga? Klart så ska jag föröska göra mitt bästa, men var beredda på att det kan bli lite bad uppdatering, men det får ni leva med. Ta det för vad det är, jag ska göra mitt bästa. För jag ska ju inte redan ge upp bloggen! Känns lite tidigt med det.... eller vad säger ni gott folk?

p å s k l o v

Herregud, nu är det ju lov. Det sista lovet innan sommarlovet, hur sjukt känns inte det på skala 1-10? Jag kan helt ärligt inte förstå hur fort tiden har sprungit iväg... Tycker att tiden går fortare och fortare för varje dag som passeras, och jag menar det. Men jag vill komma till saken med att det är dunder härligt med lov! Nu är det inte mycket kvar, och det är bara att kämpa! SJälv har man haft osis och varit sjuk den senaste tiden, kanske inte det roligaste. Men jag hoppas att jag är back on track igen. Ikväll var det song contest, och jag måste säga att det var bra, men inte lika hett som det brukar. Dock var Adelé en sjukt bra programledare! Och grattis till vinnarna såklart!


vadå inte vet vad man ska ha för kläder på skolavslutningen?

Jag har ingen som helst aning om vad jag ska gå klädd i nu när jag slutar 9:an snart. Inte för att man behöver ha något speciellt, eller jo, det vill man visst det ha. Om man heter erica så vill man. Det största problemet är bara,.. VAD? Har fan ingen som helst aning... förmodligen blir det klänning som alla andra år på en skolavslutning. Vi får väl ta och se vad det blir? Men en sak är klar, jag ska inte ha något från gina, för där köper exakt ALLA. Och det är inte roligt att gå omkring i samma kläder,,,,

men denna från H&M dock tycker jag är sjukt snygg.




killbarry rosin


you gotta a smile


kanske inte den vackraste bilden, men samtidigt kanske inte den fulaste heller?
Själv tycker jag den är söt. Helt klart väcks det minnen, det gör det med alla bilder!
Längtar tills det blir ännu soligare ute, så man kan ut och fota fina vår/sommar bilder.

b r o w n i e


glitter och glamour, där verkligenheten bor


Musiken dunkar i högsta volym här hemma! HÄRLIGT! Till musiken försöker plugga tyska och matte också... Matten verkar vara lite knepig, och vi ska ha prov i morgon! Det känns ju inte alls för bra.. men ska plugga i ett antal timmar nu, så får vi se om jag kan mera efter det. Tillsvidare så ska jag plugga tyska, sen rida min fina ponny. Nationella idag gick skit, aja. Fick i alla fall VG på muntliga SV igår, så det var jag ju nöjd med!


provsmak på bilderna







fin polle, eller vad? 

min hals vill inte som jag vill

Har varit sjuk nu upp och ner, till och från. Jobbigt. Men nu känner jag verkligen att det börjar bättra sig, så jag hoppas det gör det också. Det har varit svårt att andas på nätterna eftersom att min hals har varit så tjock, så tjock, jobbigt. Hade muntligt nationella idag och går, eng kändes skit, men allt annat kändes rätt bra.


sommarväder?

Det har varit strålande sol ute idag, och dessutom jättevarmt! Härligt. härligt. När jag vaknade gick jag raka vägen ut på balkongen och solade en stund, efter en timme gick jag in, och när jag kollade mig i speglen såg jag att jag hade fått lite färg, sen så hade jag sutit lite böjt och jag hade två vita ränder på magen! KATASTROF! haha jag såg ut som en zebra.... men men.

Idag fotade carro mig och Rosin med sina super duper fina kamera! Sjukt fina bilder, Rosin var så duktig med den lilla fina pollen. Love to her

Är dödstrött nu, så orkar tyvärr inte skriva mkt mer... bilder kommer såklart senare!


tävling i sydslätten





haha kolla in Rosin's tunga, gulligt.
RESULTAT:
L:D - vi kom lite senare än beräknat, så han knappt rida fram och han inte gå banan.. så jag fick snabbt kolla på några ryttare, sen var det bara upp på hästen och in på banan, (typ). Men det slutade bra, det blev en NOLLA! så de var roligt!

L:C- 4 fel, hon var rkt dum! Men hon driver bara med mig, den lilla skiten. Men hoppas på en bättre runda nästa vecka! Jag vill ju liksom ha ett antal felfria rundor så jag kan mer fokusera på L:B sen

ottilia dagen = min namsdag!

Har namsdag idag, eftersom att jag heter Ottilia i andra namn. Lite ovanligt namn egentligen? Eller jag vet ingen annan som heter i det i alla fall. Idag har jag tävlat, det har varit sånt underbart väder hela dagen! Älskar att tävla när det är så fint väder! Loveit. Resultat kommer i nästa inlägg!

Rosa is da shiiiiit

Ohhoj! Fredag idag, och det gillas till max. Vaknade med en enorm feber i morse (igen....) jag som trodde att min feber hade gått över? Men nej, hade sån extrem huvudvärk med! Det snurrade och det kändes som någon skulle spränga mitt huvud, så ont gjorde det. Aja, man var tvungen att gå till skolan, i med nationella, så jag dränkte mig med huvuvärkstabletter, det hjälpte som tur väl senare. Efter nationella stack jag hem, sen sov jag ett antal timmar. Nu känner jag mig bättre och om någon timme ska heidi komma hit en liten stund, och då kommer jag defintivt må betydligt bättre! I skolan hade jag min onepiece idag, och jag bara älskar den! Kände mig som en bebis... eller en teletabbis (stavning)? Men ja den är så mysig! Så jag skiter i hur jag ser ut. Så det så. I morogn är det tävling och jag känner mig taggad! Hoppas bara inte febern återkommer, för då blir jag arg....


onepiece

Har varit sjuk idag, har verkligen varit svag i hela kroppen, nästan sovit hela dagen. Det kanske inte är bästa tiden att vara sjuk nu i med att vi har mycket i skolan, men jag har bestämt att jag måste till skolan i morgon eftersom vi har nationella i eng, som jag är sjukt nervös för! Ush, det kommer gå åt skogen,... men jag ska göra mitt bästa! Pappa kom hem med donkan till mig, vilket var snällt, men man hade ingen jätteaptit precis, men det var väl gott ändå. När mammsen kom hem, åkte vi och hämtade min onepiece!!!!!!!!!!! Äntligen har den kommit, och den satt faktiskt rkt bra! Supernöjd. Det var så skönt att få lite frisk luft med, eftersom man suttit inne en hel dag, det gillas inte. Pollen var tvungen att röra på sig lite, så red henne en stund med, men det gick bra. Nu blir det ladda batterierna för i morgon och sen ska jag nanna.

Här får ni en liten bild på mig och onepiecen, kanske inte den bästa, är helt ofixad, men so what?


vi bjuder på oss själva

Andypandy, så söta små trollisar vi är. ( fast liknar mer apor kanske, eller pippi, eller varför inte en hund?) I don't know...


Jaja,  nog snackat om det. Idag har jag varit sjukt seg och har varit trött hela dagen näst in till. Känner mig ganska död, har drogat mig med huvudvärkstabletter och även sovit middag. Det kan jag säga behövdes, dessutom oerhört härligt. Fick ett sms att min onepiece har kommit nu, och ska förmodligen hämta den i morgon,  hoppas den kommer sitta bra! För ett tag sen slutade mitt älskade program Greys Anatomy, och jag längtar redan till nästa vecka, grymt bra!


rosin och förra ägaren





when the sun goes down

bild från italy. Solen sken så härligt och det var så göttans.

(måste säga att detta är mitt "naturliga hår".)
Som menas med att jag inte har plattat det, jag brukar ha undantag under sommaren för det är så jobbigt att platta det då, men såklart plattar jag det även om det är sommar, men betydligt mindre.


j e an s ja c k a

Nu har min jeansjacka anlänt, och jag blev jättenöjd! Den satt perfa, trodde den skulle vara lite stor, men snarare var den mindre, men den satt bra. Så nu har jag ännu en jacka till i "samlingen". haha, känns som jag har många jackor att välja mellan nu, men det är ju bara bra, älskar att variera!


horzie

Jaha, vart tog solen vägen? Det var ju tänkt att det skulle regna idag, jag som ville rida när det var härligt väder, men nej, det ville inte vädret? Suck... Men jag får trösta mig med att rida i ridhuset, det fungerar likabra det, bara det att när det regnar blir allt BLÖTT och det hatas väldigt starkt.

2 ÅR SEDAN?


kommer ihåg att när jag och paula fotades på typ modelab för ca 2 år
sedan..? Man kan väl säga att man hunnit förändrats en aning.
Eller man kan ju hoppas på det.

v ä r l d s k a r t a n

Har pluggat på kartan nu hela kvällen, kan det mesta nu men definitift inte allt. Ska in en snabbis i dushen, sen blir det råplugg ett tag till. Det ska banne mig sitta som en smeck till i morgon!


blommigt värre



Dag3ns outfit.
Tröja: Bikbok för 100 år sedan.
Jeans: Gina tricot
halsduk: vit från H&M (inte med på bilden)

4 april

Idag är det exakt en månad tills jag fyller år! Bra att veta va? (Intresse klubben antecknar...)
Men det är ändå helt sjukt vad tiden går fort, jag menar mer än en fjärdedel av hela året har redan gått? sjukt. Dessutom vet jag inte ens vad jag önskar mig? Ännu sjukare. Fast det brukar jag ju inte ha brist på ...haha. Det finns alltid något man vill ha, intressat?


ofattbart

ÄR HELGEN REDAN SLUT? Det är skandal... men för att se det från den ljusa sidan kan jag säga att min helg har varit kanon! Tiden går fort när man har roligt. Det stämmer korrekt. I morse vaknade jag bredvid en elin och en louise på var sin sida i lojjsans båt. Otroligt mysigt att sova i den! Det måste bara göras om! Till frulle gjorde vi tjocka men mumsiga pannkakor! Men mitt i tillagningen ringer det och louise såg bekymras ut, vi undrade såklart vad som hade hänt.. Då sa hon att det var en häst i hennes stall som hade ramlat i EN POOOL!!!!!!!!!!!!!!???? Fatta vad sjukt, sjukt synd om hästen! Helt ofattbart... alla hästarna var oroliga, så vi 3:e avbröt pannkaks stekandet och skyndade oss snabbt det bara gick till louises stall. När vi kom fram var hästarna lite stirriga, brandkåren skulle precis köra och anne (från kliniken) var också där + många fler. Så det var i alla fall lugnt. Men tjejen som red hästen var såklart i chocktillstånd, och det förstår jag verkligen. Sjukt hemskt! Det är bara tur att det slutade bra och både häst och ryttare var oskadda,..


t e n n i s

Vaknade vid 11 idag, var dunder trött. Brukar inte sova så länge, men ibland kan det vara skönt att sova ut med! Men det härligaste är att vakna upp typ vid halv 10 en solig morgon! Göttans. Om en liten, liten stund ska jag spela T EN N I S, känner mig riktigt taggad! Senare blir det rida Rosin, och sen ikväll ska jag till Louise med Elin. I mellan alltihopa ska jag försöka få ihop lite läxa som jag måste göra... tvunget tyvärr! Men ibland får man stå ut med det också.


summertime summertime summertime



sommar, sommar och sol, havet och vinden med doft av kaprifjol?
vet i tusan om texten är rätt? whatever...
Ska iväg om 10 min för att underhålla dom mindre med "bio".
Eller ja vi gör ju det med skolan så sofia, anton och winan ska med vara där.
Får väl se om det är någon som kommer, det visas Alice i Underlandet!


hästapolllen


KILLBARRY ROSIN/KILLBARRY EAGLE

visste ni att min häst har två namn? Nej det visste ni inte. Men det har hon!
hahah lilla örnen? awe.


1 april

I MORGON SKA JAG TILL USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
- april, april din dumma sill....

Men jag önskar det vore sant, även fast det inte är så.
Tråkigt men sant.

RSS 2.0