we found love in a hopeless place


kvällsridning

Spenderar kvällen med plugg och häst. Blir en kvällsrunda hos Rosin idag, får bli en skrittrunda, kan tänka mig att hon är stel efter helgens tävling.


allmänt färgglad


Morsdag

Grattis Mamma på Mors-dag! love u världens bästa mammi.
cool mamma på hästtävling

THE WINNER OF EUROVISION SONG CONTEST 2012

AMAZING SKULLE JAG VILJA SÄGA!!!! Så f'cking bra är hon. Hade en liten magkänsla att hon skulle vinna i och med att hon varit så populär runt om i världen redan, hon har legat på topplistorna och radiostationer har lyssnat sönder hennes underbara låt! Men inte tröttnar jag på den för det, den går inte att tjata ut, den är så levande, så skön, så underbar, den ger en energi! Älskar EUPHORIA. Att Loreen genomför ett sådant bra framträdande med gör den bara ännu bättre, naturligt och inlevelsefullt. Det är så det ska va! Hon har kommit på sin egen stil och inte tagit efter alla andras länder sen tidigare år, europa vill se något nytt i rampljuset, de vill inte leva kvar på det gamla och se samma sak igen, vad är det för vits med det? För första gången under hela mitt liv så missar jag finalen pga att jag var på fest, lite deppigt, men herregud man kan se reprisen! Man höll sig uppdaterad ändå, och i slutändan fick vi beskedet att Sverige, Loreen med låten "Euphoria" hade vunnit!!! Vi alla skrek och dansade ett antal gånger till hennes låt, Jag har gett mig fan på att jag ska se Eurovision nästa år, det är ju i SVEEEEEEEEEEERIGE DÅ!
GRATTTTTTIS LOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, ÄNTLIGEN ÄR SVERIGE TILLBAKA EFTER 13 år !!!

LOMMA BEACH - FRIDAY

image description
image description
image description
image description
image description

Godnatt


grönt är skönt


Bjärred

Cyklade till Bjärred med Heidi igår och köpte glass och mös vi stranden. Spontan utflykt, inte alls fel!


försöker så gått det går

Ännu en solig och varm dag i Sverige, unbeliveable. Sprang coopers idag på idrotten, 2 km, 5 varv. Jobbigt att springa i 30 c värme, men det gick. Man skulle springa så fort som möjligt. För att få A var man tvungen att springa under 10 min. Förra terminen sprang jag på 8:45, idag sprang jag på 8:34, så 11 sek snabbare! Nöjd. När jag kom hem satt jag mig i solen en stund och började sedan plugga. Var så fint väder att jag inte orkade sitta stilla, gick ut med hunden sen gick jag ut och sprang andra gången för idag. Stolt. När jag kom hem blev det hästen och en ridtur i skogen. Känner mig effektiv idag.


try some clothes


happy

Det börjar ta sig. TAGGA sommaren 2012!


HOPPTÄVLING I MALMÖ PÅ RIBBERSBORG


FUNKIS

Var funktionär hela dagen igår på fälttävlan i dagstorp, trött tjej efter hela den dagen kan jag säga. Soligt och fint och VARMT. När man kommer hem senare ser man att man bränt sig i huvudet och fått vita liner på axlarna... FML! fruktansvärt snyggt... fast antagligen lägger de sig snart så jag blir brun, hopefully!

 


chillar i solen

Sjuk... blir plugghäng i solen. VARMT IDAG! Tummen upp i vädret


död...

jag som skulle plugga? Har så ont i huvudet så jag vet inte vad. Känner mig död i kroppen... sleten Erica. Nu ska jag sova i min BoIS tröja som är 100 år gammal, storlek 150? Om ni undrar varför så var min farbror tränare för BoIS en fån i tiden, så väldigt bra förklaring. Tack och hej


MALMÖ RIBBERSBORG

Tävlade med Rosin på ribban idag LC/LB. Härlig dag men konstigt väder, up and down, kallt och varmt. I LC:n kom jag 6:à med placering(Satsade enbart på en nolla), i LB så fick jag 4 fel (mitt fel), hon hoppade så bra i grunden och på näst sista hindret gjorde hon ett jättehopp och jag hann inte fånga upp henne helt till nästa, det kom så snabbt.. aja, mitt fel! Hade jag bara hoppat hindret och kommit till andra fasen hade jag blivit placerad, lite surt! Men som sagt, i ridning handlar det alltid om små marginaler, så är det.


ÖVNINGSKÖR

Övningskörde för första gången igår, riktigt kul! Blev lite förvånad hur bra det gick, lite hackigt, men skitsamma, till slut flöt de på som aldrig förr. super skoj! Det svåraste vad jag tycker är att starta den och börja köra, så mkt man ska tänka på! Kopplingen, handbromsen, starta bilen, växlarna (friläge) ja och allt.. osv. Jg vet vad jag ska göra, men tar alltid i för mkt med gasen... FML. hur fan ska jag klara av körkort? Aja, har ett år art träna. Tvingade pappa att köra idag med, sä blev en liten sväng! WIHOO så kul deg är, siness!

(SE UPP I BACKEN)


långhelg

Känns som söndag, men enbart fredag, skönt. Har jobbat idag och varit duktig, handlade kläder med the boss och sen jobbade, gick gallant. Började mitt sommarjobb lite i förtid så det tackar man inte nej till precis. Igår blev det fest/krök hos Amanda med folk, riktigt kul! Dansen satte fart ja jäklar i det efter ett tag, underbart.


TIM BERG - AVICII

Var ändå fett med Avicii igår! Även om jag inte var på topp så blev det mkt dans och musik! Sov till nästan 12 idag, har nog aldrig sovit så länge.. men ibland behövs det vilas ut ordentligt! Idag blir det städa rummet, rida och lite sånt, senare ikväll ska jag träffa friends!


AVICII

Blev aviciiii ikväll på Malmö arena med hela ligan! Var kanske inte super taggad och pepp, men grym musik! Kanske lite drygt med 4 h, där av 2 h bestod av avicii, men men värt var det att se! Dessutom måste jag påpeka att Tim var Berglin var mkt snyggare i verkligheten än på bild, daaamnnn!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2160729/images/2012/pic_202879591.jpg" class="image">


kvällspromenad

Kände för en power walk nu ikväll, så skönt väder ute, inte det minsta kallt! Man kan gå utan jacka och bara ha det bra, gött.


grym låt!

När vi hade analys idag om förintelsen på historian så spelades denna låten om och om igen i öronen, den är så bra! Niklas som tipsat om den, älskar din musik smak vännen. Har ni inte lyssnat på den så bör ni, ich wirklich empfehlen.


vilken helg

Helgen har flugit iväg och jag har knappt själv hängt med i svängarna.. men rolig har den varit! Det sägs att tiden går fort när man har kul, tycker det stämmer in ganska bra. Fick bli en del plugg när jag kom hem från Elins konfirmation, inte jättekul, lär får sitta med det ett bra tag till.. men måste bli klar! Annars får jag panik (har redan)

 


Konfa!

mot Elins konfirmation, gasen i botten!


kalas

Hade kalas firande idag för lite släkt! Gottis mat och söta kusiner. Full rulle hela dagen, blev en snabb ridtur i morse med Rosin och sen har det varit fullt ös hela dagen. Trött Erica... så ikväll blir det "chilla" för min del. I morgon återstår det konfirmation! Här kör vi allt på en och samma gång.


mys med mina fina

Grillkväll hos Amanda igår, super trevligt! gillar er kompisar

 


USA

USA resa bokad! Check! 37 dagar kvar, längtar SATAN. Totally love USA. Ska sola och shoppa järnet! I'M IN MIAMI BEACH


WHY??!!

Varför är Anton Hysén så förbaskat snygg?! Fan att han är gay... annars hade han varit min på direkten kan jag säga! Jävlar vilken dans takt han har med, love him totally!


Keep fight


pinkydinky

En seg Erica i morse...blev däremot genast piggare när vi fick sluta vid 11, helt OK. Blev en del plugg i matte och samhälle när jag kom hem, så nu tycker jag att det är dags för en break. Har så fruktansvärt mycket som ska göras... döda mig!


D-DAG

sov till 11 idag, lite panik. Men skönt var det. Hade D-dag, så varit ledig idag, blivit en del plugg.. träffade Amanda en liten stund, cyklade till stallet och var ute en runda med vovven. Erica är trött nu.. lång dag väntas i morgon antar jag? Kanske inställd lektion om jag har tur, det återstår att se!


no make up

För en gångs skull orkar jag inte bry mig om mitt utseende, så idag gick jag till skolan utan något smink överhuvudtaget (gjorde det igår med). Så skönt det är! Man slipper sminka av sig på kvällen och allt det där. Sen är det klart en annan femma att man inte ser lika bra ut, men ärligt, det är ju så man ser ut "på riktigt", så varför inte stå för den man är? Klart känner jag mig snyggare i smink, men eftersom att solen stått på i några dagar har man hunnit få lite sol i huvudet iaf, tur det! Annars hade jag varit en blek sparis.


4 maj

image description
Hunnit fylla 17 redan, och jag har inte börjat övningsköra? Panik!? Jag ska snart ta tag i den saken. Min födelsedag var kanon bra och bättre kunde jag inte haft! Tack till alla mina vänner som uppvaktade mig! Sen heller inte varje dag man blir uppbjuden på en dans av en grek som jobbade på restaurangen, haha som vi skrattade! Var ju inte direkt någon vanlig dans heller, måste sett så himla roligt ut. Alla skrattade och applåderade, men ja, det bjöd jag på! Mina kompisar skrattade så mycket så att de nästan grät, så fruktansvärt roligt! Nu är det bara 1 år kvar, sen jävlar är man 18!!!!! Både för och nackdelar kanske? Men 17 är en jävla skitålder, inget händer, haha! 

hopptävling i tågarp

 

Blev lite impuls bestämt att jag skulle hopptävla igår med russe i tågarp, blev en LC och LB.

Var första ute på gräs så gick väl ändå rätt okej tycker jag! I LC fick jag ett stopp på ett stjärnhinder som hon bara tramsade på, haha tönt! I LB gick det riktigt bra, endast ett pet i kombinationen! Retligt, men super bra samarbete mellan mig och henne, där gjorde vi ett great jobb tillsammans! Nästa tävling? Inte någon tävling planerad ännu, vi får se när nästa blir helt enkelt.

 


Run run run

Precis varit och sprungit en runda efter dagens hopptävling med Rosin, fråga mig inte hur jag orkade! Jag bara sprang, blev en runda på 6,35 km! Stolt Erica måste jag säga.


MY BIRTHDAY

Då är man 17 år! Haft den bästa födelsedagen med massor av grattis av mina underbara vänner! Fan vad jag älskar er, så fina ni alla är! Omtänksamma. Lojjsan bjöd på goda cupcakes i skolan som hon hade gjort, så gulligt! Efter skolan blev det super Bowl med skitskön stämmning och goa människor, love it! Hade inga förväntningar direkt, SPYKA losa.. Men, men är sjukt taggad på att vara med nästa år, får väl se. Är ju rätt agressivt, så vet inte om det är värt det.. men grattis polhem!

Ikväll tog Rebecka, Niklas, Heidi, Andrea mig med ögonbindel till en restaurang i Lund, så jävla söta!!! Snacka om att jag var rädd att ramla...Otroligt urgulliga vänner jag har, sådan tur jag har. Älskar er!

 

 


morgeeeeen

TAGGA nationella i eng skriftligt... fy fan! Ser fram emot en solig dag iaf!


Intensivt

Blev en jogge runda i Stadsparken, ca 5 km, cyklade 1,5 mil (fram och tillbaka till stallet). Sedan hoppträning på det. Detta vill jag kalla intensivt för min del. Tack och hej

Btw: jag hade min idrottströja idag där det står "I love SD, och då trodde alla att det var Sverige demokraterna.. Men så fan heller!! haha, det står för San Diego! Vågar nog aldrig mer vistas med den tröjan i skolan fler gånger..


hoppträning med russe

 

Hopptränade för Chris med Russe idag. Pigg och glad häst som vanligt, alltid lika kul. Gick super idag, kapaciteten finns där ska ni allt veta!! Det är bara så många knappar som ska stämma så som: taktik, teknik, känsla, hantering, humör, ja mycket ska till och stämma för att det ska bli bra! Jag tror på min ponny och vet att vi kan komma långt med rätt inställning. Sen klart att allt tar sin lilla tid om man inte har en helt utbildad ponny som gått MSV och flyger över det mesta. Ibland önskar man att man hade en sån ponny, men samtidigt inte!

älskar min ponny.

(det viktigaste med att ha häst är att ha KUL, det har jag alltid fått lära mig-)

 


onsdag - skola - sol - härligt

Sommarväder ute! Åh vad glad jag blir, känns verkligen som sommar nu! Snart är det sommarlov och det ska ju bli underbart. Inte många veckor kvar i skolan, vet inte om det är lite panik eller skönt? Både och skulle jag vilja säga. Fast är rätt skoltrött, vill bara utomlands, sola och bada! Vad underbart det hade varit.

 


Valborgs outfiten


natta maaud

gott. behövdes.


VALBORG

Var i Stadsparken sen typ 10 i morse med mycket trevligt folk. Vädret var kanon och det fanns inget att klaga på! Bara leva livet helt enkelt. Lyckad dag med andra ord. Lite trött och utsliten nu, men sånt får man ta när det är Valborg! Är det högtid så är det, då ska de firas och partajas. Ingen rast, ingen ro.


RSS 2.0