inbakad fläta


brukar inte ha håret i en fläta, men cajsa gjorde en jättefin på mig i skolan idag!
trivdes verkligen med den! hon får gärna göra det fler gånger, blir rätt snyggt ändå!

blue


gillar mina blåa och rosa chinos, thats cooool! ^^

ska fan döda er

Hörde idag att några jävla idioter hade hällt motorolja och skurit några hästar här i närheten! FRUKATANSVÄRT! Vad tänker människor med? De är fan inte friska... hur kan man bara få för sig att göra något sånt? HEMSKT! Dom har fan ta mig inte alla hönsen hemma!!?? JAG BLIR SÅ ARG ÖVER SÅÅNT. äckliga räliga sviniga människor. skaffa er ett liv! Ni skulle bara våga gå på min häst, ni hade fått er en spark i huvudet så ni hade tuppat av, det kan jag lova! SÅ BÄST FÖR ER ATT HÅLLA ER UNDAN!  Men alla hästägare, var uppmärksamma!


GRATTIS HEIDI SNYGGO!

HAPPY BIRTHDAY!!!!!! Hoppas du fått en sjukt bra dag med många presenter! Jag fick iallafaall en as god kladdekaka av dig nu i kväll, sinnessjukt god! KAN INTE FÖRSTÅ ATT DU OCKSÅ REDAN ÄR 16..! otroligt...



fräcka ridbyxor


vad tycks om dessa ridbyxorna? själv tycker jag att de är sjukt coola!
hade gärna haft på mig ett par sådana på en tävling, inget emot mig inte!

solsidan

kollade på solsidan innan, haha.
vovven sover í min säng och väntar på att jag ska nanna. (han sover alltid där)
just nu kokar jag så varmt det är på mitt rum, iförsig bättre det än svinkallt! hata när man fryer! ush...
musiken är på för fulla muggar i högsta volym som vanligt, och snart ska jag ta mig i kragen och för en gång skulle lägga mit tidigt! Kom till och med på att vi har fått nytt schema och slutar tio i 2 på onsdag, känns härligt!

milllemannen

min lilla finurliga hund!


solen skiner - I like !

Gick upp tidigt idag, för skulle träna 8.45. Fördelen med att gå upp tidigt är att man får mycket mer gjort, det gillar jag! Sen nackdelen är att man är så trötttt, men när man väl är uppe så är man. Träningen gick bra idag som vanligt, men testade ett anna bett, ett tvådelat med D bett. Hon gick jättebra i det och verkade trvias med det, men när jag skulle hoppa i slutet så bara drog hon i väg med mig hela tiden och stack, så jag föreslår att jag ska ha jaktbettet på tävling. Så att så får det bli. MEN SUPER DUKTIG ÄR MIN LILLA TÖSABIT ♥

Nu lyser solen och jag bara älskar vädret! Lite varmare bara!
Igårkväll var jag hos ellen med emelie, emily, sofia, estelle, louise, niklas, didde. Vi åt supergod tacos, och MEGAGOD marräng tårta med JORDGUBBAR, mMMmmm så god den var!


australien

Vad sägs om australien? Hade det inte varit fräck att åka dit? Någon gång hade inte varit fel iallafall! Det är så grymt roligt att resa, jag hade kunnat tänka mig resa vart som, hela världen, gärna för mig! Det är så sjukt roligt att uppleva hur andra människor lever och se hur resten av världen ser ut.


federer vs nadal


roger federer - schweiz

rafael nadal - spanien

= bland de bästa tennisspelarna i världen. grymma!

andy and heidan and icaspika

Kvällen har tillbringats med två små söta änglar, nämligen vid namn Andrea och Heidi. Det var riktigt roligt att ses tjejjer! Får dock bli väldigt mycket snart igen,..! Fredag idag, och det gillas skarpt! Jag är superduper dunder trött verkligen, och funderar skarpt på att lägga mig och släcka ner min dag och lysa upp den i morgon istället. Helgen ska bli rolig och intensiv, vilket man ser fram emot! HA EN BRA HELG ! fast innan jag ska lägga mig ska jag lyssna lite till på john mayer, han är ju så bra................!!!!!!!!!!!!!!!!
pusssssss






bjuder även på dessa "vackra" bilder...


tiger outfiten, raaawr





news from HM

Såg att detta hade kommit in idag på HM's sida, vad tycks?
Tycker själv att dom är lite häftiga.


happy birthday!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ELLEN :D ♥
whhaaaat!!!!!! already 16!??? I can't belive it...

grymt söööööt !


sofias änglar

Såg ni på detta programmet igår? Själv såg jag en stund, och visste först inte vad det var för ett program. Men sen när jag började kolla på det insåg jag. Det var så hemskt.. Pappan i familjen hade fått en hjärntumör, vilket menas med att den aldrig kommer att gå bort, eller kan tas bort, eftersom att de inte visste vart den befann sig. Då fick han beskedet att han kommer dö inom max 5 år, och till och med tidigare förmodligen.. Tänka att få höra det när man är en ung pappa med två unga och söta tjejer på bara några år? Det är fruktansvärt! En sån fin familj som är hur go som helst? Varför drabbar det aldrig knarkare och sådana? De ska alltid överleva... MEN de godhjärtade blir alltid drabbade. jag stör mig på det! BTW så efter han fick reda på det beskedet orkade de inte ta tag i att renovera, fixa nya fönster i huset m.m. Eftersom att han vill ta vara på varje dag och minut in i det sista. Detta programet hjälper då denna familj med all renovering och även får de uppleva lite äventyr, så som kolmården etc. Anledningen till att de hjälpte familgen var att pappan inte skulle känna några skuldkänslor sen när han är borta, utan att han vill veta att hans familj mår bra när han inte längre finns. så fint sagt. Det är inte ofta jag får tårar av film, eller tv, men jo, denna gången kom det faktiskt en liten. Jag klarar inte av sånt, tycker det är så synd om dom! Jag tycker verkligen det. Det borde inte få inträffa i denna värld,...


snygga


supersnygga vår jackor!

hallon och blåbär

Åt hallonochblåbääär igår, väldans gott! nyttigt med. + i kanten där!


coffieee lattte


på vägen hem från stallet hostade jag så mycket att jag behövde
något varmt att dricka, så fick en kafffeeelattte av daddy!
snällt tycker jag. (;

idioter

Igår när jag red Rosin och skulle hem var hon jättestressad, hon är dunder trafiksäker, bara lite skygg ibland. Men när vi gick hem så var det så halt så vi gick längst vägen vid dagstorp där det ofta går hästar, och finns skyltar med hästar som varning ungefär. MEN ÄNDÅ så kör dom som IDIOTER... jag blir så himla arg av det! Både jag och Rosin hade reflexer och allt, men tror ni att de bryr sig? Nej, inte ett skit. Såklart kom det en buss framifrån och en bil bakifrån exakt samtidigt i hundra nittio!!!... Rosin fick panik och bara vända på klacken och stack med mig, som tur väl var så hade bilen preciiiiis kört förbi, annars hade den ju kört in i oss! Bara den tanken skrämmer ju en... de körde som jävla idioter! Bussen stanna 20 meter efter, var det lönt tyckte han?? Jag hatar sådana människor! Människor som inte har respekt för hästar, och respekt överhuvudtaget. Männsikor som är egoister och bara tänker på sig själv!? HALLÅÅÅ vi lever på 2000 talet? Vad är det med folk? R E S PE KT


hollywood

För er som inte har varit i Hollywood, jag säger en sak, man måste dit! Grymt häftig upplevelse! Klart så lyser och blinkar exakt ALLLT men det är lite fräckt ändå! Även att se alla stjärnorna på marken med berömda kändisar genom tiderna, awesome! När jag var där för några år sedan försökte jag fota HOLLYWOOD SKYLTEN men det gick inget vidare.... så fick ta en bild från berömda google istället,.  

sjukling

Är sjuk idag, inget vidare... blir plugg, film, och sova hela dagen. Har dessutom feber, men hoppas jag blir frisk till i morgon så jag inte missar något i skolan, för det är inte så bra. Speciellt inte nu i 9:an när man går sista terminen. Man vill ju prestera så bra som möjligt nu, och visa vad man går för! ellerhur?


flyinge rf

Har nu anmält mig till tävling med Rosin i Flyinge den 5:e februari, längtar! Det ska bli jätteroligt! Har ju hunnit träna en del nu, så känns en aning bättre. Anmälde mig till L:C, L:B. Förmodligen ska det inte vara några problem med det, är som sagt samspelet som ska fungera.

HM


ja det är frågan! vilka är snyggast? själv är man sugen på ett par....
men vilket av dom är jag lite osäker på, båda är ju as snygga verkligen!
love blommigt! även HMs blommiga bikini, hur urläcker som helst!
den hade inte suttit fel i sommar när det är varmt och man är brun....


erica dagen

Kom på i morse att jag hade namsdag, dessutom till och med mitt "originala" namn, eller vad man säger? haha. Nämligen ERICA, fast det stavades med k.. men jag tycker c är betydligt finare! Iförsig, hade jag hetat med k, hade jag förmodligen tyckt att det hade varit finare. Men nu är det inte så, utan jag stavas med c, och så ligger det till. Inte nog med att jag har namsdag, utan även så fyller min kusin greta, och min kompis caroline år! GRATTTIS TILLL ER

nu blir det äta scones, och plugg, sen drar jag till stallet, till min älskade polle! V I   S Y N  E S

chokladpudding


kvällen avslutas med chokladpudding och karate kid, mysigt värre!
ska snart sova, sov gott!

"KORS I TAKET"

jag har inte plattat mitt hår idag, känner mig stolt!
KORS I TAKEEEET

vintern kan gå och dra sig i kragen, sommar nu tack?



såg att det kom ett litet "snöfall" innan idag, men det var väldigt lite
som tur väl var. Jag vill inte ha mer snö! Är det så svårt att förstå?
Tydligen....

top gun


hade tänkt se på "Top Gun" nu !
ska bli skönt att slappa lite, sen blir det plugg senare.
gaah vad Tom Cruise var snygg när han var yngre!


tidig morgon

Efter många skratt och mycket prat med mina friends somna jag himlans gött igår kväll. Sov även denna natten som en död stock. Det enda problemet som uppstod var att jag var tvungen att gå upp halv åtta.... kanske inte det roligaste en söndagsmmorgon, men jag skulle upp och träna Rosin så det var det värt! Man kan ju hoppas på att det lönar sig och ger resultat framöver. Rosin var så duktig! Vi börjar komma in i ett bra samspel och jag har börjat hitta dom rätta knapparna, fortsätter det såhär bra, så känns det som det kan gå riktigt bra!
 H O P P  A S


suddig bild, whatever?


det gäller att berömma sin häst när den gör rätt, och när man tycker den är duktig.
annars vet inte hästen om den gör RÄTT eller FEl.
det är min åsikt i det hela.


ibland tänker man till när det väl gäller


fick bli mörka kläder igår, så jag inte skulle synas i mörkret,
det hade inte varit så himla smidigt
.

laserdome

Var på laserdome med klassen igår, kan inte påstå att jag är bra, men roligt var det! Man kanske inte tror det, men snacka om att jag fick ont i mina ben när jag kom hem? Haha, det var min träningspass för dagen kan man säga, orkade verkligen inte rida sen.

Kan dessutom säga att jag sovit som en stooock, som ellen också sa! Hräligt att sova så gott. Hade lite ont i benen, och hostade, men det hindrade mig inte från att spela tennis inte.

Tennisen gick jättebra och det var roligt, efteråt blev det en god semla, och nu ska jag städa, för ikväll kommer mina kära vänner hit!


jag är ett knas


jag är en tjej med mycket humor! skrattar för det mesta nästan alltid. (eller ja, vääldigt mycket!)
gillar att vara glad och positiv(tycker alla männsikor borde vara det),
 envis som sören-
älskar HÄSTAR och tycker det är grymt roligt att spela tennis.

ponnyakuten

kollade på ponnyakuten för en stund sen, as roligt program. Förra året var sjukt roligt att se, man både satt och as garva och lärde sig en hel del! Idag var det 2:a avsnittet, så det har inte hunnit komma så långt in i programmet, men nästa vecka får man förhoppningsvis se mer av deltagarna. hade jag varit yngre, hade jag lätt varit med!


bättre blogg

min blogg kanske inte är den bästa, men jag vill gärna förbättra den!
Ställ gärna frågor eller kommentera om det är något ni vill att jag ska förändra, eller skriva mer av!
det uppskattas!
jag försöker iallafall så gott jag kan (:
xo xo
ericaaaan


tuggummi

jag är beroende av tuggummi, inget bra alls. Men ibland vill man bara ha något att tugga på, och det är ju inte så himla smart att äta hela tiden, någon gång blir man ju mätt. Sen är det inte bra att små äta hela tiden, det gör jag aldrig längre. Nu ska jag leka "nyttig", jag lyckas i vissa perioder, i andra lite sämre. Men jag ska snart försöka införa en "nyttig" period. Får väl se hur det går, och om jag kommer lyckas...


awee emelie! söt du är vännnnen min


diggar denna bilden fett mycket ! bilden får tala för sig själv ;)
vänner, ni är så underbara!
tack för jag har er.

vacker? jo tack !

Någon som är vacker, är ju helt klart prinsessan madeleine!
eller vad tycker ni?



let it go



drar till stallet nu, rosiiiiiiiin ska få en spruta, någon vaccination.
solen har för första gången på detta året kommit fram idag! gud vad
glad jag blev! härligt härligt! det kändes som det var 10 c ute, men
det var det tydligen inte. men det kommer så småningom. hope so..

what's the time?


ALREADY halv 11!
NU: dags för nattinatti, är så trött att jag slocknar när som helst.,
SOVSÖTT!


även de stora har varit små


alla har vi varit små.... 


I wish I could turn back the time, sometimes


deutschland

i tyskland pratar man tyska, vilket är ganska självklart?
Nu blir det plugga tyska, och erica är inte på humör alls för att göra det, men vem brukar tycka det är roligt? Not me. Fast ibland kan jag få värsta super kicken och bara börjar plugga. Men ja,.. det händer inte ofta.


ellen? det är bara du som förstår, haha

När jag och ellen cykla hem från the schoool today, så kom det en hund springandes vid oss, och så skrek hundens ägare på honom. Det värsta var att hunden hette något sjukt konstigt?  hmm.. ja jag kommer på det snart! Men vi garva sönder oss.
Förmodligen är det bara jag och ellen som förstår detta.

Sen kom jag och ellen fram till:
1. för det första så döper man inte sin hund till något så fult!!!
2. för det andra så har man sin hund KOPPPPLAD!!!!!
hur svårt kan det vara?

rosin in pink, thats cool


här står rosin så fint i stallgången och är redo för en ridtur!

puss på dig .

sötisen

rosa is daa shiiit !

dagens ridpass

Red Rosin nu på kvällen, kom hem för en halvtimme sedan, så blev rätt sent i stallet idag. Vill börja med att säga, vilken underbar polle jag har. Hon var oerhört duktig idag, men man kände att hon fortfarande var lite trött efter det hårda träningspasset från i söndags. Men det kan behövas. Man kan inte alltid ha överskottsenergi lilla unga dam!! Hon var rkt kelen idag, hon stod och njööt när jag borstade henne och pussade mig när jag skulle ta av henne täcket, hur go som helst!

Ripasset idag bestod till mesta dels av mycket halvhalter, halter, serpentiner, galoppombyten, temposkillnad etc. Hon var lite stel i munnen de första minuterna, sen mjuknade hon till och gick jättebra!

Inte nog med att hon gick bra, jag ville testa ett annat schabrack på min lilla tjej, gissa vad det blev? Kan det ha blivit min favoritfärg rosa kanske? Ja för det kan det!

HAHA HON VAR SÅ SÖÖT I DET! :D
bilder kommer sen!


anna pihl


anna pihl, är det bara jag som kommer ihåg när det gick på tv?
Det var sjukt himla bra. Saknar faktiskt den serien. Den var alltid spännande, rolig.
Jag som vill bli polis med, tyckte den var lite extra bra.
tycker de kan fortsätta att spela in nya säsonger och sända det på tv.
Det är precis som de äldre serierna är bortglömda?
Men inte för min del, jag glömmer inte sånt.


leighton meester


- your love's a drug

ericaan ottilian marian


dagens outfit.


it's done

matten och historian - avklarat!
känndes helt okej på båda,
men nästa gång ska det kännas ännu bättre!
nya  tag, nya steg!

san diego


see world, sandiego, californien

wonderful ! 

holllywood !



gaaahh

Jag får panik över att matteprovet är i morgon! Känns som man kan det men ändå inte.. vad är detta? Det ska ju sitta som en smek i huvudet,. Får väl ta mig tid och plugga lite till, sen är det bara hoppas på det bästa. Årets första prov, here I come.

glömmer dig aldrig hjärtat


seargent pepper, I really love you, and I really miss you

rosa utrustning

Vad tycker ni om rosa utrustning till häst och ryttare?
Coolt? Fräckt? Fult? Överkskattat? Bedrövligt? Helt okej? Fruktansvärt? Snyggt?




gröna skåneland

All snöööööööö är borta, och jag är G L A D! Hoppas du bara att det inte kommer mer,.. då blir jag arg och ledsen. Har blivit en del skratt i skolan today, alltid lika trevligt! Maten var uräcklig så jag och ellen stack hem till henne och åt gottt där. Om en stund blir det plugg, tråkigt men sant.


plugg

Nu har pluggandet för året sats igång igen... I helgen har det blivit matte och hi, men jag har varit så trött idag så har inte orkat plugga så mycket, får plugga satan i gatan i det i morgon i stället. lets go

one tree hill

Kollade på one three hill innan, bara älskar den serien! Men något dåligt är att Chad Michael Murray och Hilarie Burton har lämnat serien... och det suger! För de var typ de bästa skådisarna!? Nu blir inte one tree hill alls lika bra, förra säsongen - mycket bättre! sakna.


förändring sker på kort tid



bilder från 2008




bilder från sommaren 2009



bilder från 2010


bilder från 2011

Att man kan förändras så mycket, på så kort tid, ni kanske inte tycker att jag
har förändrats så mycket, men det tycker dock jag! Jag tog då inte de värsta
bilderna.. för då hade ni dött kan jag lova er! Så nej, det gjorde jag inte. Men
tycker dessa är lika hemska, men men. Det är ju såhär man såg ut innan?! tydligen,.
Kläderna ska vi inte prata om, och de där rosa "fjortisglasögonen" så j'vla fula!!!! uhhheee 
Haha jag hade aldrig haft på mig kläder som jag hade på mig för ngra år sedan. 
Man förändras, både utseéndemässigt och klädesmässigt. Ja det mesta.  
lika hemska

hårdträning

Mina ben är snart förlamade och jag kan knappt gå...(säger vi). Fruktansvärd träningsvärk, men när man rider känner man inte det riktigt för man belastar kroppen på ett annat sätt, tur det. Men sen i efterhand känner man sig som en 85 + alltså. Inte nog med det, i morgon är det idrott igen, och ja, det är väl bara att köra på. Men man kan ju främst hoppas på att man kan stå på benen och gå, hahah. Fast det ska nog gå.

I morse tränade jag för Sofie i ridhuset, och vill bara säga att det gick riktigt bra! Rosin lyssnade så bra, och hon klarade alla steg gallanta! Det enda som behövs tränas, är ju samspel, taktik, tempo och lite sånt. För att hopppa, vet jag att hon älskar! Hon tänder på hinderna och det är jätteroligt! Blir träning nästa vecka igen, och då hoppas jag att det går lika bra såklart!


tröttter

Upp tidigt i morgon, träning för sofie i dagstorp kl 09.00. Är redan nu dundertrött, borde soova. Har kollat på filmer hela kvällen och tagit det lugnt, kan behövs ibland. I hope thats my piggilinas are snäll och duktig, vilket hon alltid är! Inget mer bloggande för idag, nu blir det sova natten lång!
goood night everbody!


this is it


This is it, here i stand
I'm the light of the world, I feel grand
Got this love I can feel
And I know yes for sure it is real


bambi på hal is





hittade några bilder sen när vi åkte skridskor på lovet. rkt roligt!
det måste göras om snart igen, även om jag inte är en stjärna ute på isen.

my princess

hittade ännu en bild på mig och Rosin i L:B från trettonspelen. Hon är så fin... sweet like suger! ;)


american panncakes in blue one


Såhääär fina blev våra amerikanska pannkakor!
De ser mögliga ut, men tro mig, de var skitgoda!
Vi hade blåbär i dom, och det kan jag absolut rekomendera!
Ett annat tips är att inte äta det för ofta, för då blir du för onyttig och för tjock,
 och det gillas inte. haha.


just do it

Kom hem från tennisen för ett tag sen, gick toppen! Har inte spelat på en månad, för det har varit uppehåll, men ÄNTLIGEEEEEEEEEEN fick jag spela! AND IT'S MAKE ME HAPPY! Har träningsverk igår efter idrotten + att jag red direkt efter skolan. Full rulle. Men det är så fruktansvärt roligt att träna och hålla igång, man mår som tipp topp då! Men även fast jag hade träningsvärk, så hindrade inte det mig från att spela tennis inte. nonono. Matilda sov här inatt och vi har haft jätteroligt verkligen! I morse ville vi ha lyx frukost och tjockaaa oss lite, så vi gjorde american panncakes! muuuuuuuuums. bild på dom kommer senare!


red and vit



Denna dagen har gått otroligt snabbt! Sista lektionen hade vi idrott, och sen var det hemmåt en snabbis i knappt 5 min, sen till bussen och vidare till stallet. NU ska jag käka tacos, sen kommer matilda A-B and I like it! Haaave a nice friday my friends !


icecream


käkar glass med hallon och blåbär, mumsigt värre!
Varje gång jag äter det, tänker jag genast på sommaren.
Det är så himla gott! Men inget klår vad jag jag och heidi åt
på Öland, bästaaaa banana splitt helt klart!
Dessutom åt vi på glassrestaurang, lyx där ja!


svengelska

svenska och engelska som står på tur i schemat. Kom hem från stallet för ett tag sen, min pärla var suveränt duktig idag! Var någon galen häst i ridhuset som hon absolut inte gillade, vilket jag verkligen förstår. Jag gillade heller inte den galningen. Rosin kollade bara lite snett på hästen och öronen bakåt, hon tog det på ett bra sätt. Duktig pölle!


fc bellevue

Om ni inte redan visste har min kusin och hans kompisar startat ett eget fotbollslag i malmö, FC Bellevue. Även fast det bara funnits sen i september, har de redan tagit sig enda upp till kvartsfinal i skånecupen. gulligt. Inte för att jag har ett större intresse av fotboll, men jag hade det innan. Tycker bara killarna är så duktiga i laget, för de kämpar verkligen och de är vinnarskallar hela högen.






snyggingar


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

black and white


släpp aldrig taget, håll dig kvar.

tolftejanuaritvåtusenelva

Ska försöka ta tag i mina läxor nu. Har redan fått typ 5 läxor, ingen höjdare. Det är bara att gilla läget.. Snart är det mörkt ute också, bläää på det med. Men något som är tummen upp är att jag snart ska till stallet och rida Rosin, det ska bli roligt! Hoppas vi överlever ännu en dag med is, eller man kan ju hoppas att det smält undan lite iallafalll.


filipppppppp a


filippa and me, summer of 2009

one more picture


tennis

FAN VAD JAG ÄR SUGEN PÅ ATT SPELA TENNIS!!!!!!!!!
HAR VARIT UPPEHÅLL NU I 3:EEEEEE VECKOR, OCH JAG ÄR TAGGAD SATAN I GATAN I DET!

rolling stones




rolling, rolling, rolling STONES

im hungry

Sitter och käkar en macka och fil, åt ju inget i skolan, jo 2 knäckebröd, men mycket!? Jag avskyr fisk, och kommer alltid att göra. Varför måste det vara fisk en gång i veckan? De kan väl iallafall ha alternativ.. detta är dagens diss tycker jag. Istället får man gå hungrig halva dagen i skolan. Not good. Jag får väl börja ta med mig mackor till skolan, så jag inte behöver gå hungrig. HAHA det låter roligt, men faktiskt sant.

the script


somewere over the rainbow


tjobaloo! Första dagen är avklarad och jag är trött som en björn. Man skulle kunna tro att skolan skulle börjas av en mjukstart, men så ligger det inte till. Första lektionen inleddes av matte diagnos, och andra lektionen av ett hårt idrotts pass, och jag kämpade och ansträngde mig varenda minut kan jag säga. Jag älskar att idrotta och gör alltid mitt bästa, men nu är man inte så van i början och kommer igång lite seegt, men det var roligt även om det var jobbigt. Träning ska vara jobbigt, annars är det ingen mening med det. När jag kom hem var jag så trött även fast jag somna 10 igår kväll, så jag somna i soffan i 2 timmar. Efter man legat däckad där ett tag så stack jag till stallet till hästen, red henne, och nu så ska jag in i dushen och sen nanna. Har redan 3 läxor dessutom att ta i tu med. Dags att göra sig redo för sista terminen i grundskolan! ELLER VAD SÄGER NI!?? TAGGGGA SOM TUSAN!

perfekt avslut på lovet

Dagen börja med att jag gick upp tidigt, redan halv 10, WOW liksom. Jag tyckte det var tidigt, men lika bra att börja vänja sig,.. SAnna and me gjorde rosa fräsiga macisssar(makaroner), mums. Senare åkte vi till stallet och red min underbaring rosin, och så fick sanna testa henne, och det gick suveränt! Hon rider så himla bra den tjejen! I ridhuset befann sig även Julia, Jennier och Sofia som red lilla A-ponnyn tingeling. Guuud så söta de är! Men det var roligt att se även de tycker jag:D I morgon är det skola, och jag är inte super taggad, jag börjar f*n bli nervig nu... ush. AJa, det är att bita ihop och svälja, ta nya tag, och bara få det gjort och överstökat. We can make it! We can did it! Trust me.


ROSA MAKARONER

haha tummen upp!

tycker denna snubben är fin.

doggie doggie litooo

sofia och tingeling

roooooooosin and me

min bebis

sötis

vackraste

nnnnnnnaw. min polle är urgullig!

uttråkad i stallgången...

sannna and rosin

även när man mockar kan man ha roligt!

here they are again!

sötisen juliaaaaaaaaaa


saaaaaaaaaaannna

Sista dagen på lovet och jag gick upp tidigt, vad är detta? Fast det är lika bra att vänja sig vid det redan nu... Om en liten stund kommer sanna och senare ska vi ut till min polle och rida. Får se vad det blir av ridningen, ingen dressyr iallafall! Markarbete satsar jag på, i think.

Igår var ju jag hos ellen och såg true blood med de andra friends-en, hade aldrig sett serien innan, men det var faktiskt rkt bra! Man blev helt innne i den!


sweeetie


min kusin är så söööt. smart kille det dära!

true blood

ska till ellen alldeles snart och se trueee blooood med mina friends. brukar inte kolla på det, men det är säkert bra, tror vi skulle se säsong 1 o 2. hopppppppppas dom är bra!

13-spelen



gnäggande pollen

Min häst är cool. En snacke sjuk dam med, med mycket energi. Gulligt värre. Igår gnäggade hon  all the time på tävlingen, men varför vet jag inte. Sen kom en fram till mig och fråga om det var Rosin, och jag sa ja, tydligen så var det en polle som hette typ jupiter? som stått i samma stall som henne innan. Rosin visste det, och det var med den hästen hon gnäggade med, lite roligt ändån. Senare gnäggade hon ännu mera, jo då kom en till och fråga om det Rosin, så var det en till som hade stått i samma stall som henne. Världen är liten alltså.

kommentera

kommentera gärna, det gillar vi :DDDDDDD


like



slutar dagen med att säga godnatt everybody!

somnar snart framför datorn, inget bra, ingen höjdare...
slutar denna roliga, men långa dag med att säga godnatt och sov gott!
tagga tagga på väntan för en ny dag!!!


J W


blev ett snyggt schabrak, john whitaker, kommer sitta snyggt på Rosin tills nästa tävling, kors i taket!

KL tävlingsskjorta

KINGSLAND



första tävlingen - 2011

Som sagt har jag tävlat idag, och jag är jättenöjd med henne! Var med i L:C och L:B.

L:C - 4 fel, ett stopp i grunden och det var mitt fel. nemas problemas. + tidsfel.
L:B - startade jättebra och allt, men sen när jag kom in i kombinationen, så hoppade hon det ena, men inte det andra och det var det sista i grunden, så jag fick inte över henne där sen, men nöjd ändån.

Jag förväntade mig inget speciellt, eftersom att jag bara haft min kära häst i 3 veckor exakt idag. Många tycker att det är för tidigt att börja tävla, att man ska lära känna  sin häst och allt ordentligt. Ja klart är det så, men anledningen till att jag var med var för att jag så gärna velat vara med på denna tävlingen! Har velat det nu i tre år, och äntligen fick jag.

Tyvärr har jag inga föräldrar som är proffs fotografer och experter på att filma, så blev inte så många bilder, men en del blev det. HÄR KOMMER DE











jag minns det som igår




















stop for a minute


sitter och lyssnar på låtar om och om igen..
sen kom jag på sen sak!
jag kan ju lyssna på sin summer of 2010 lista on spotifyyy ;D
smartunge jag är,.
de var ju längesen man hörde dom, och om man inte hört låtarna på ett tag, är det bra igen!!!


helsingborgs fältrittklubb


startar som nummer 9io och nummer 3re i morgon.
wish me good luck!

greeeeen


dålig bild, men nya byxor och ny tröja. det gillas.

lets go tävlaaaaa

Drog in till malmöö idag med emme och ellen, kallt men mysigt!! Hittade en tröja, så jag är nöjd, ska inte handla för mycket kläder nu. Om en stund ska jag till Rosin, rida henne en stund, sen putsa saker inför i morgon, och sätta på hennes schwarowski pannband. Fast det är så fint så hon endast i nu läget får ha det på tävling, tråkigt men sant. Hoppas min polle står ut med det.

old times


old pic.
haha ja och paula var ändå rätt lika då?
kanske inte nu då, men innan.
minnen detta ;)


here we come

kom nyss hem från luddemannen, med fuulk. trevlans, trevlans. Man får allltid med sig ett gott skratt när man lämnat det huset, ja det är helt sjukt. I like it!

Känner att det snart är dags att nanna, eftersom att jag, ellen och emelie bär av till Malmoe i  morgon! TAGGA TAGGA! Så för att orka med den dagen, är det bästa att sova sina timmar man behöver.


skridskor

Nu var det dags för att åka skrillor tyckte jag, var nog ett år sen jag åkte senast. Det var grymt roligt att bara åka ut på isen och börja åka. Såg ut som att Heidi och Matilda med tyckte det. Känndes ändå rätt bra, med tanke på att det var över 1 år sedan senast. När vi åkte såg vi några små tjejer som var konståkare, hur gulliga som helst! Dom måste tycka att vi är lika kassa som kassler. De var grymma! Åkte baklänges, konster, snurra i 190, ja allt! För att vara så liten, var dom urduktiga! De måste nog ha hållit på ett bra tag med det.
Ja, kan jag säga mer än att denna dagen har varit hur awesome, grym, fräck, cool, som helst!!!??
tack tjejer

Nu bär det av till Ludde, och jag ska platta mitt hååååår, mkt viktigt för min del!


hitta en randum bild, men visst har som söta sådana dräkter?



känner för att skriva av mig lite...

Hej, vill jag börja med att säga!
Jag är en helt vanlig tjej, eller ja, alla är vi speciella på våra sätt mer eller mindre. Kommer från Skåne och är 15 år, men fyller 16 den 4 maj. Mitt liv består mesta dels av skolan, plugg, vänner, rida. Jag mår som bäst när jag är med mina vänner och hittar på en massa skit och skrattar ihjäl oss, det blir man bara så glad av. älskar mina vänner. Jag älskar sport och idrott, när jag var liten ville jag hålla på med alla sporter, men kunde inte gå på allt, så jag fick välja vad jag ville göra. I början valde jag ändå en del. Men något jag alltid har gjort är att rida. Jag är uppvuxen med hästar, och alltid hållit på med den sporten, även idag följer den med mig i mitt liv. Med andra ord tar denna sporten väldigt mycket tid, men den är samtidigt väldigt rolig, och det är absolut inget jag ångrar. När jag rider känner jag mig så otroligt glad och spidad. När man har en häst som man tränar med så är det roligt att se vad resultatet blir genom tävling. Jag tävlar hästhoppning, vilket jag brinner för! Så sjukt roligt att hoppa (med häst). Min häst heter Killbarry Rosin, som är min lilla teddy bear. Hon och min vovve ger jag mycket krärlek till varje dag. Utan djur är jag inte hel, de är som en familjemedlem. Inte nog med ridningen och skolan så spelar jag även tennis en gång i veckan, vilket är super roligt! Egentligen har jag inte tid, men jag försöker så gott jag bara kan. Har spelat sen jag var 8-9 och känner att det är svårt att släppa taget om det helt. Så en gång i veckan är bättre än inget. Om jag inte hade ridit hade jag förmodligen spelat flera dagar i veckan, eftersom att jag älskar att idrotta, då mår jag som bäst! Utom idrott och allt så älskar jag att shoppa! Att köpa nya kläder, och ha på sig det nya som kommer ut i butikerna, och allt, ja jag älskar det! Finns faktiskt människor som är HAAAAa galna, sån är inte jag. Men jag är en helt vanlig tjej som gillar shoppning, hur enkelt som helst. Min familj består av mamma, pappa, syster, lillebror(vovven), och min polle. Jag kan säga att jag är en människa som nästan alltid är glad, eller ja allltid! Jag gillar att vara glad! Försöker med att se det goda i saker framöver, förutom skolan, för den ska man alltid hålla på med om att den är stressig, och jag kunde gjort bättre mmm... bla bla bla... men annars," se allt från den ljusa sidan". nu vet jag inte vad jag ska skriva,.. mitt efternamn är tyskt, och består av 10 bokstäver, intressant va? Nä min hjärna tog slut på information nu, och den säger att det är dags att lägga sig, vilket jag tycker låter vettigt!
Godnatt prinsar och prinsessor !
Ny dag i morgon, vilket innebär nya tag, och nya steg!

superspidad men krasslig i halsen

För en stund sen kollade jag och Heidi på Aquamarine, den är awesome! Har ni sett den? Jag tycker den är super bra! Var ett tag sen man såg den, det är roligt att kolla på filmer som man inte sätt på ett tag. Det är samma när det gäller disney filmer och sånt, det är också hur roligt som helst att kolla på! De filmer, är filmer jag aldrig tröttnar på och kommer heller aldrig att göra. TACK för att de finns! Disney filmerna är liksom de filmerna man har växt upp med, så gulligt. And det har vi walt disney att tacka för. så tack.

I morgon ska jag, heidi, och tilda åka skridskor. Vart vet jag inte riktigt, men tror förmodligen här i närheten någonstans, eller i landskrona kanske. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Men först ska jag och heidan ett litet ärende på morgonen! Om inget annat så ser jag fram emot dagen! Ska bli mycket roligt! På kvällen blir det till Ludde också, sen får jag inte glömma att förbereda inför tävlingen på fre helller. Aja, det löser sig nog.


victoria's secret

såg innan på victoria secrets fashion show, gaaaaah så snygga modeller! Önska man hade den kroppsbyggnaden (; hade inte varit fel. Älskar det märket för det första! Tyvärr finns det inte i Sverige vad jag vet, men jag önskar att det fanns. När jag var i USA handlade jag massor av kläder därifrån, och om jag ska till USA igen, kan jag lova er att jag kommer hem med saker därifrån! love love love


glass i stora lass

Käkar vanilj glasss med hallon och blåbär, det är aldrig fel det kan jag säga! MYCKET GOTT! Känner mig inte riktigt 100 % frisk, men får hoppas jag gör det tills i morgon :)
Nu ska jag kolla tv och snart sova, för jag är trött.

sommar - solbränna, värme, jordgubbar, bad


det finns inget som är bättre än sommar. sol, värme, och allt!
jag längtar för fulla muggar till sommaren! Är nästan ett halvår tills
dess, men det kommer gå fort. Just nu önskar jag att jag var i ett varmt
land på stranden eller i poolen, det hade inte alls varit fel!


lika?

Det sägs att jag är lik Amanda Seyfried, tror inte jag tycker det själv. Jag ser det som en komplimang. Klart att hon är jättesöt och så, men känns inte riktigt som att jag är lik henne? Eller vad tycker ni?



ny header

Nu har jag fått headern omgjord, blev riktigt nöjd! Jag önska jag kunde göra så fina, men tyvärr kan jag inte.. Det är faktiskt amanda(www.tjaamanda.blogg.se) som har gjort den, stort tack till henne!

H&M spring 2011


lite efter...
men vad tycker ni om HM's nya collektion?  
själv tycker jag den är helt ok, men inte mer.
hade förväntat mig lite mer...
men fanns litta snyggt ändån.


from the moon and back

Denna dag är det söndag, om ca en vecka är det redan skolan, blää. Men jag ska inte redan börja tänka på den, det får komma som det kommer. Nu är det lov, och det ska njuuutas något extremt! Jag har redan gjort en stor del på lovet, men har även en stor del kvar, som jag önskar att jag hinner med. Inatt sov jag hos Heidi med Niklas, det var allt skrattglada hela natten. Jag var väl både det och trött. Såklart somna jag framför tv:n, efter en timme vakna jag, sen nog f*n somna jag igen.. Jag kan säga att det saknades sömn från i förgår, för annars har jag inga problem med att vara uppe på nätterna. Men nu är jag super pigg, medans heidan och nikke inte verkar vara lika  pigga, så det gäller att ladda batterierna ibland! Sover man lite en natt, gäller det att ta igen det en annan natt.


glädjen som sprider sig


man blir så himla glad av denna låt, och dansglädjen sprider sig något oerhört! ohhh I like it !

paradisen och puckot


tack för en topppen kväll igår alla!

thaaaaaaaaaaanks

Jag har glömt att tacka alla som gjort mitt 2010 till ett grymt bra år! Utan alla mina vänner, family, djur, ridningen, tennisen, ja allt så hade det inte blivit så bra! Utan er hade jag inte varit den erica jag är. Tack till er alla som alltid ställer upp, och är glada och possetiva människor! Detta året hoppas jag kommer bli ännu en bit vassare, då blir det ett bra 2011! Man ska se det från den ljusa sidan. Året har redan startat bra, och jag hoppas det fortsätter så!  LETS  GOGOGOGOGOOGOGOGOOOGOGOGOOO

tagga 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det nytt år! Hoppas detta året komma att bli fett hett! Kvällen var grym på festen hos ludde, önska bara jag hann träffa mina andra friends med, men de soov tydligen sen :(

Tycker det nya året redan har startat bra, och jag hoppas det håller i sig!
Nu ska jag och heidan kolla film, sen nanna.
Ha en bra nattt och sov så gott :D
PUSSS OCH KRAM ALLA KRAMGOA !!!!!!
jag önskar er alla ettt riktigt gott nytt år!


RSS 2.0