kaaaaattttedraaallsskooollllaan

3e dagen på katte och det känns bara bättre och bättre för varje dag som passerar, skönt. Har redan lärt känna en del trevligt folk, och det är ju bara roligt! En del säger att katte är en snobbskola, det beror på hur man ser det. Man behöver inte ha märkeskläder och allt bara för att passa in, enligt mig ska man bara vara sig själv. Fast dock kan man inget annat än säga att alla har grymt snygga kläder, det är helt sjukt, nu känns det verkligen inte som att man har några fina kläder alls... haha. Men supernöjd än så länge, hoppas detta blir bra! Ska faktiskt bli roligt nu på gymnasiet, och plugga får vi ju alla göra förr eller senare, så är livet. Men det är bara att vänja sig, man kan ju ändra och tänka possitivt, kanske blir bättre då!

BTW så kom jag och malin försent tredje dagen i skolan... vadå lyckat? Sjukt PINSAMT! Men det var ABSOLUT inte vårat fel, utan jävla SKÅNETRAFIKEN. Dom är fan sjuka i huvudet. Bussen var 20 min försenad, sen skulle vi byta i bjärred, tror ni inte att den redan hade kört då? Ja, så det var ju bara att vänta tills nästa kom... så blev u att vi kom 30 min försent, men det är ändå sjukt pinsamt, speciellt nu i början. Ska man behöva ta en buss 2 timmar innan man börjar eller?sjukt för fan.

Ikväll så kommer September till MF, vill så gärna se henne! Hon är sjukt grym, får se om det blir av eller ej. Ska ju upp redan vid 6 i morgon och har även diagnos i matte, kanske inte så bra att vara för trött då! Men åhhh vill ju se denna grymma tjej 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0