DAGENS LÅT


Written in the stars - Tinie Tempah

pusss på dej söta häst


loveupepperoni♥

skratta om ni vill

HEla klassen skulle fota sån "flippbild" idag, jo ja, vi blev uteliggare tydligen. HAHA diggar min mössa (y
Fast på dessa bilderna märks det inte,
hoppas det var okej att jag la ut bilderna!
snodde några bilder från www.swaxu.bloggplatsen.se klassen





















pluggedag

Pluggar för fulla muggar, på hög nivå! Har snart skrivit färdigt mitt SO arbete, men ändå en del kvar. Efter det ska jag göra tyskaaaaglosor, ännu mer boring... aja, det gå rätt fort. Vill man ha bra betyg så!

Glömde att säga att igår spelade jag, fia och ellen in en intervju som är vårt svenskarbete. Rkt rolig blev den, eller ja kanske inte, men iallafall bloopersarna. FILM på detta kommer såklart ut på bloggen sen, of course! Dock kommer det ta ett tag. OBS! så ser man helt rälig ut, men det får ni tyvärr stå ut med,.

nä hööör ni! Nu ska jag kääääka, sen plugga vidare, seeeu!

goodnight everybody

Så, nu har jag borstat tänderna, och sängen står och väntar. SJUKTBÄST helg måste jag säga + studiedag. Hänt en massa roligt exakt all the time, yes we like!

Varit in Malmoe idag med heidi och niklas, på kvällen stack jag till stallet och red lola, super bra gick det, vad jag tycker!


dagens frukost: lingongrova med keso och yoggi te! (I <3 USA)




dagens smootie: hemma gjord blåbärs smootie !


dagens köp:
tröja från H&M
skor från scorett



mina söta vänner








min bebis

Käka mumsig frukost hos emily med nikke i morse, det gillas! snart ska jag sätta igång med mitt SO arbete, men man orkar inte. Man har så mycket annat roligt att göra. Men som sagt så är det ett skolarbete = går i första hand, tyvärr. Inget vidare väder ute som det ser ut nu. Om en timme ska jag hämta min pepper som har stått ute i Julias hage med tingan och virre sen igår. GLAD blev han när han kom dit kan jag säga er!




DU ÄR BÄST, och jag kommer sakna dig...


G E M I G

vill ha! + mkt mer!


haha de blixtrar ute, eller gjorde

NATTAINLÄGG, kom hem för ca en timme sen från fia med folk,
såg på en sjukt rolig film!
Tror den hette Miss March eller något sådant?
sen skulle vi ut i regnet till bilen, eller vi skulle gå en bit,
så regnade det och kom blixtar, sinnessjukt vad vi skratta!
Bara för det får ni en riktigt rälig nattabild med!

sovsötttt




outfits of the day




ich bin wieder hier, by dier

Så, nu var man färdig dushad och allt. Kom hem för en timme sen , idag skulle vi springa tre varm runt ip = ca 3,5 km. Var lite jobbigt, men det värsta kommer komma i morgon när man får träningsverk och allt, ush.-.-

sen ska man spela tennis i morgon, och förmodligen provrida någon/några hästar. It's gonna be fun!
snart ska jag träffa heeeeeeidi, och sen kanske vi drar till sofia och träffar de andra människorna!
Men just nu sitter jag och äter min egen gjorda havregrynsgröt, och fråga mig inte varför. Jag bara fick lust att äta de.
.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

when I was a little ryttare


hitta denna sexiga bild på mig när jag var 6 år, och red på morfars ponny emmie

hello superstars

Kom hem från skolan för lite mer än 2 h sedan, just nu pluggar jag tyska och matte, har matteprov i morgon, hoppas det går bra! Allt börjar sätta sig i huvudet nu, och jag hoppas det håller i sig till i morgon. Funderar på att gå ut och springa, det kan behövas nu när man inte har någon häst att rida varje dag. Man behöver ju motioneras! så nu får jag ta mig i kragen och göra det bara, även fast det är sjukt tråkigt, men när jag väl är igång kan jag liksom inte sluta, benen springer av sig själv. Egentligen blir jag aldrig trött i benen, jag tycker det bara är jobbigt att andas. Så antingen gör jag fel, eller andas jag konstigt, eller så har jag kanske asma? Who knows? Men nu jävlar ska vi bygga muskler, och förbättra kondisen!


sähär ser de ut nu på bordet, en massa plugg..




this picture is "so last year"

söta vi va va?
haha förändrats en aning ;D




stackars hästar

KOLLA VAD JAG HITTA!
rosa hästar.. men fejk! för de är rosaspray dom har på sig,
ush, stackars hästar!




hästar som hästar


en häst kan lika gärna se ut såhär, som en vit, svart, brun, gul, skäck, grå, mm... fast inte i verkligheten, men det hade varit rätt tufft om man kunde ha hästar med stjärnor, fjärilar, hjärtan med färger på, haha. vilken fantasi jag har
sol ute, nu ska jag vara duktig och cykla till stallet, ha de !

my little dog


såhär hjälplös kan min hund se ut... men i verkligheten är han som ett lejon!
liten hund med stort innehåll, eller vad man säger?


sunday evening


Denna blåååbärs kanelbullen åt jag innan idag. Mumsig men mycket mäktig!
Var på cs en runda med emily, emelie, fia, nikke och marcus, roligt att se de!
Har dessutom varit duktig och pluggat matte, eftersom att vi har prov på tor, och eftersom att jag suger på det, så måste jag träna på det så jag blir super duktig! eller vad säger ni?
kraaamkraaaaam

happpy people, with a happy smile

Vakna hos en viss ELSA idag, trevlans! När jag kom hem cykla jag till tennisen, sen på kvällen blev det till ANDREA with people! VERY AWESOME!

































snart träffa elsa pelsa sötunge!

Om någon timme bär det av till min saknade Elsa!
Var jättelängesen man träffades senast, så ska bli riktigt roligt. Nu öser det ner ute... vilket jag inte gillar. Blåser gör det dessutom. Kan vi inte bara få lite sol nu? Men iallafall så har sofie  en snygg header till mig som snart kommer upp på bloggen! tack du!


tummen upp !

men nu ska jag bjuda på en låt som jag totalt älskar !


min ängel...

Fick reda på ett tradigt besked idag, tror inte det är läge att ta upp det ännu, men kommer skriva om det mer senare.

EN SAK!
Jag vill bara ditt bästa, jag ska göra allt för dig, du ska inte lida mer...

älskar dej min ängel


rofffegöranbengtsoon

Gilllar denna bild på en av mina idoler! Rolf Göran Bengtsson, med Ninja da Silla, OS i Beijing, 2008.
(jag om typ 20 år, i mina drömmar^^)


skoljoggen

Glömt att berätta att vi sprang skoljoggen i skolan idag, fast egentligen var det inte så långt, man sprang på en kvart, men det kändes jobbigt iallafall. Jag som har hyfsat kondis, var rätt trött när jag hade sprungit, men inget klår när jag gick på tolvåker, där man var tvungen att springa nästan 7 KM! Idag sprang vi bara lite mer än 3,5 km, vilket jag tycker är alldeles lagom! När vi hade sprungit färdigt, stack jag, ellen och sofia hem och dusha, sedan åt vi GOTT hos ellen! tack för maten min bästa kock! Efter det var det återigen tillbaka till skolan!


äntligen har min canada goose kommit !

Kom ett brev på posten idag där det stod att min canada goose jacka hade kommit! gissa om jag blev glad !.?
Hade ingen aning om den var JÄTTEstor, eller JÄTTEliten... men när jag kom hem testade jag den direkt, och jag gillade den direkt, även om jag tycker att den är lite stoor, men det gör inget, då kan jag ju "växa" i mig den ju, är säkert ännu rundare om magen nästa år! hehe,. Nä, men sen är det mysigt att ha en stor och varm jacka på sig mitt i den kalla vintern sen! ushh...,,







i like this song !


syltkakor + plugg

Gjorde syltkakor när jag kom, samtidigt som jag pluggade med musik på i högsta skala! Efter det skulle jag gå ut med vovven milou, vilket inte gick för det öste ner! ( eller rättaresagt min hund VÄGRA). Men snabbade på när det var en kvarts uppehåll, ibland får man ha ren tur!






Hunter stövlar

bara för jagg älskar hunterstövlar och inte alla kanske gör det! men vet ni vad? det är faktiskt mode att  gå med hunter stövlar nu, så det så! 
dessutom diggar jag mina mörkblååa hunter med glitter på! klå det om ni kan ;D










me and my horse

min ängel.......


















M T V

HEJHOPP!
jag lackade satan igår, som alla andra när inte VMA gick som det skulle på MTV! helt plötsligt kom Rihanna med en muskivideo hit och dit, sen hoppa den fram och tillbaka. Så klart hinner men somna innan det började fungera som vanligt igen, eller såg USHER, men ville se allt och alla! typiskt också...,.


snyggt från H&M


lite av H&M:s collektion

FAN VA LYCKAT

FAIIIIIIIIIIIIL vill jag börja med att säga! Hatar när man använder sådana ord, men i detta läget är det tvång på det! Today hade vi idott andra lektionen, vi skulle köra typ rudgby(stavning?) med en pilatesboll, och så skulle man springa men den över ett helt elva manna plan, och nog fan så när jag försöker ta den kommer anton också så springer vi in i varandra, ellr något, så vi ramlar båda, såg säkert riktigt roligt ut. Men nog med det, sen när jag då skulle försöka ta den igen, så kommer den längste john i klassen på nästan 2 m, och står där med den bigga bollen så går jag bara lite mot han, så springer han på mig med bollen, så jag flyger iväg MINST 1 m! såjävlaroligt! inte visste jag att jag flög iväg så lätt,. haha- men nästa gång ska jag nog hålla avstånd från den bollen! men skratta som f*n kan jag säga att alla gjorde, och det var rätt roligt !


ohjäää

Några bilder sen ikväll!


















tjejerna ikväll! + nikke

OM ca en halvtimme drar jag till Heidi och träffar mina töser + nikke!
Lika grymt som det var hos Emelie igår ska det bli ikväll!
Bilder kommer senare, eller i morgon!
Ha en bäst kväll!


world trade center, 11 sep 2001

Idag är det exakt 9 år sedan tvillintornen i USA, NEW YORK attackerades av flygplanen.. så hemskt! Hur fan kan man bara göra något sådant?! sjuka i huvudet! Jag vet att de hade blivit utskickade av han Husama Biladen, (stavning?) som fortfarande inte har hittats, han lever väl under jorden eller något, hoppas han dör där också, eller nä, han ska fan få sitta i fängelset tills han dör, och leva på bröd och vatten. Han är inte värd ett skit! Dessutom så dog det ca 3000 människor. Folk hoppade och trodde de skulle överleva, och de skrek och hade sig. Men vad skulle dom göra? Ibland måste man chansa, ibland lyckas man och ibland blir det ödet. Btw det var kaos i NEW YORK, de skrek även på gatorna, folk blev så klart rädda, min kusin som jag skrev om som fyller år idag, han fyllde ett år den dagen, och inte nog med det, han är född i NY och bodde där just då med. Nästan precis vid tvilling tornen. Bara tur att de inte var i närheten just då! Men de gjorde en väldigt god gärning, de hjälpte så mkt folk de bara kunde, som hade drabbats av detta, och det tycker jag man ska göra vid sådan tillfällen! Det kallas människor med gott hjärta* Just ja! En sak till, Anna Lindh som var parti något, mördades samma dag 2003 på köpcentret NK i Stockholm. sinnesjukt


tvillingtornen innan de attackerades!


när det attackerades, nerbrunnit.



gratttis sötunge!

Idag är det en dag, en speciell dag, för det är LEOS födelsedag!
HIpp HIpp HUrra för dej idag!

Ja som sagt fyller min kusin Leo 10 hela år idag!
Stor kille nu!
Alla vet att det är ju inte bara Leos födelsedag, det är den 11 september, och vad hände då?
svaret får ni i nästa inläggg !







tennisdags

Tennisen börjar idag, vilket känns som evigheter senast. Ja det är säkert tre månader sen jag spelade typ? Har saknat det lite, för det är så grymt roligt, men jag har nästan aldrig tid till att spela. Men jag tränar ju en gång i veckan, vilket som börjar idag. Kan bara säga en sak och det är att jag kommer misslyckas rätt mycket idag eftersom att jag inte spelat på årataaaaaal! Men det ska nog funka, lite erfarenhet och slag har man ju kvar i armarna, menar har spelat snart 8 år, så ja :) men bra kan jag inte säga att jag är, om man jämför med andra i min ålder.

hmm tvek

Har redan haft tretorn, men de gick isönder så lämna jag in dom men fick inte tillbaka dom, så då blev det ett par pioneer istället, och nu måste jag har ett par till. Ska jag ha mörkblåa tretorn, (för har allt i blått) eller ett par pioneer likadana som jag redan har? Eller har ni något annat tips, förslag?



dagens outfit







dagens;

tröja - H&M
jeans - Miss60 åratal gamla!
strumpor - H&M, haha
vitt linne - Gina Tricot
halsband - Thomas Sabo, peace från?

blåsigt värre

Sitter vid dator vid mitt fönster och gör lite "läxa", och säger bara en sak: SHIT VAD DET BLÅSER! Eller det ser så ut på träden, anyway.-. ännu en fredag i morgon, och då blir det sovmorgon till halv 9, som jag totalt glömde förra fredagen, men dock ska jag inte glömma det i morgon! Hela helgen är redan fullbokad, mer eller mindre! I morgon bär det av till Emelie f, rkt roligt ska det bli! On lördag ska jag maybe spela tennis, sen rida, sen till min hEiDi, wiiiee!! Sen söndag, fira kussen LEo, och plugga, och plugga.... faaann längtar inte till provet vi ska ha i Fysik nästa vecka,. Hoppas det går bra! Ska göra mitt bästa! :D


nattinatti

Dags för nanna nu! Håller på med den nya headern,
men ska fortsätta en annan dag för jag orkar inte mer nu.
Checkade idol ikväll med, med samma folk, trevlans!


äntligen har I D O L börjat!

Yees, äntligen har idol dragit igång! Bara jag som tycker det är sjukt bra? Speciellt nu i början brukar det vara sådana sjuka människor, (roliga, knäppa). Men även är det grymt roligt att se på dom som har sån sjukt bra röst! Även jag kan få lite gåshud ibland.. Tänk att stå och sjunga inför en sån jury, tror jag kanske hade vågat de, fast på ett villkor, att JAG SJÖNG bra, vilket jag inte gör. Fy vad roligt det hade varit och söka, eller vara med, men det funkar inte rkt om man har en sådan röst som mig, men man kan alltid bli bra, det har jag själv sett och insett!

Kom hem från didde med folk för 40 min sen ungefär, känns som helg, men va tusan, det är bara tisdag? Veckan har precis börjat! Men jag ser verkligen fram emot helgen, grymt rolig ska det bli! Visst jag är redan trött lite på läxor, men så farligt är det inte, man får bita ihopa, sen ser man fram emot något roligt!


randuum bild






right here, right know

sprang preics ner och tog på mig mina ridkläder, ska cykla to the stable om 5 min, sen ska jag och mamma till cs en snabbis, sen blir det att kolla IDOL, och det ser vi klart fram emot! Tänk att redan ett år har gått sen det senast var, helt sinnessjukt är det! Undra vem som blir "den lysande stjärnan" detta året? Aja, det får vi allt se, nu ska jag springa ner igen och ta på mig mina hunter stövlar, fast det är nog för jobbigt att cykla i de, äsch, jag har svårt för att bestämma mig som ni redan har märkt, men sån är jag, det är bara att vänja sig!

 Men ett par bilder ska jag bjuda på!


haha hitta en gräshoppa när jag kom hem


mina fina armbaand



myy ridbyxor, vet ser lite tjock ut där, men so what?!


so rast i 3 min

Har So rast i tre minuter, vilket man inte hinner skriva så mycket på. Idag var det fisk i skolan vilket är det äckligaste som finns även fast jag vet att det är nyttigt....
opppsss nu börjar vi, skriver mer sen !


sista minuten

Lägger in ett inlägg i sista minuten, innan helgen snart är slut och skolan drar igång. Sorry för det inte hänt så mycket på bloggen en, det kommer. Btw haft en super helg verkligen! Varit med kompisar, träffat kusinerna, och varit hos min pepper dagligen. Var riktigt roligt igår hos Emelie, tyvärr har jag ingen bild, men ska se om jag kan få någon bild av Ellen sen.

Nu försöker jag få mitt So arbete klart, eller ja en jämförelse som egentligen inte är så svår, men man är så trött nu om kvällarna att man knappt orkar tänka riktigt klart, kan vara lite jobbigt, men om man anstränger sig funkar allt! Eller jag tror det brukar vara så. Om jag inte läggr in ett till inlägg, eller vilket jag inte gör så hoppas jag på att ni får en bra kväll, dag i morgon!


ingen blogg blir bra utan bilder!

tjobaloo

Sitter och skriver från Ellens dator. Haft en fullspäckad dag idag! Vakna med Heidi på ena sidan och Nikke på andra sidan. När vi vakna bestämde vi oss för att träna på Kraftverket, så gjorde vi det. Om det gick bra, det får ni fråga h och n. Cyklade till stallet efter, så lite motion har man allt fått idag. Sen nu är jag hemma hos Elllen! Är lite seg nu i början med inlägg, men kommer väl igång snart. NU är jag hungrig, även fast jag åt mkt morötter till lunch! Fast morötter kanske man inte håller sig så mätt på så länge? hehe


kladdekakke dags

NU GÖR JAG KLADDKAKA, mitt i natten, nej, klockan är faktiskt bara 9?
under tiden ska jag ta mig en varm dush, sedan ta ut kladdkakan, sen göra lite till läxa, sen nanna kudden,
det låter bra va? HADE!


home work time !

Dags för att göra sina läxor nu då. Känns som mycket, men egentligen inte. Har fått upp en header, dock inte den snyggaste, men får duga sålänge.
I morgon är det redan fredag och det ser jag fram emot!


bild sen NRJ !


FÖRSTA INLÄGGET

Hejsvej!
Nu hade jag tänkt för hundraelftegången försöka blogga på nytt. Hur det ska gå det vet jag inte, men jag får väl allt testa mig fram, och se hur fantasi full jag är! Förkyld och hosta har jag fortfarande, de vill inte försvinna, har ingen mat apptit, och klockan är alldeles för mycket!
Nog med att klaga!
Idag fota och filma syrran mig lite, pepper var rätt duktig måste jag säga! ( :


bild sen idag !



RSS 2.0