Bästa botemedel

Vad säger ni? Visst förtjänar man lite gott ibland efter allt slitande av plugg?


Hopp topp

Hoppträningen idag gick kalas bra med min polle! Allt stämde, hon var energisk med framåt bjudning, tyckte det var roligt och fullt ös framåt. Kändes som man svävade på moln, inte för jag vet hur de känns, men man kan ju föreställa sig. ("flygplan"). Riktigt stoöd med dagens träning, duktig Rosin. I mina ögon är hon verkligen en kanon ponny!


skottdagen

Skottdagen idag, som sker enbart vart 4:e år. Tycker nästan lite synd om de som fyller år på denna dag, men om man tänker efter är det lite halv coolt ändå.

Igår var det Maria dagen = namsdag. Inget speciellt. Pluggat som bara den till Hi provet som vi har på fre, hoppas verkligen att det går bra och att det inte blir allt för svårt.
Om en 1 h blir det hoppträning med Rosin, ingen rast ingen ro. Är dock hellre en idrottsmänniska än en soffpotatis som inte orkar röra på sig. Badade sista lektionen = man ser för jävlig ut efteråt... men man orkar absilut inte bry sig längre. Jag är oerhört utseende fixerad men i vissa lägen orkar jag verkligen inte bry mig. Onsdagar är utan tvekan bästa dagen på veckan, 3 lektioner och börjar och slutar tidigt, underbart. Dock har vi bar EN sån skön dag, 2 hade absolut inte skadat.

MELODIFESTIVALEN 2012

Melodifestivalen har man börjat kolla mindre och mindre på med åren, men det är fortfarande en klassiker att ha koll på det tycker jag! Har kollat på det lite, har iaf haft koll på 4 bidrag. Riktigt grymma. Tycker absolut att någon av dessa 4 ska vinna. Bra låtar med ös i, dans är ett stort +. Loreen kör sin egen variant som är riktigt awesome. Like her. Nu återstår vem som vinner, men hoppas på någon av dessa!
1. danny
2. loreen
3. ulrik
4. david lindgren



New in

Vår känsla!

tröja: HM

byxor: Mango

 


slut på det roliga

söndag. Sista dagen på livet, sorgligt. Haft ett grymt lov med vänner, hästen men också bara tagit det lugnt. Plugg har det med blivit, men måste verkligen ta tag i det nu! Provveckorna börjar närma sig vilket är inget skoj. Men snart är det ju lov igen, tiden går fort.

Igår var jag på väla en stund med mammi och shoppade en del, hittade riktigt fina grejer! Får se om de kanske kommer upp på bloggen sen. På kvällen träffade jag Kalle och vi kollade melodifestivalen, Danny var så jävla bra! Så snygg han är. Det borde inte vara tillåtet att vara så snygg.

Idag har jag sovit läääänge, sprungit min lilla runda på ca 5 km, pluggat, städat och ridit en runda i skogen med hästapollen. Hon var så pigg att jag knappt fick stopp på dåren, så sööt! Rosin tyckte det var så roligt att få komma ut i det fina vädret och springa av sig lite, och jag kan verkligen förstå henne.


Gårdagens springrunda


say heeeeeey

Ett leende gör mycket i ens människas öga.


at Elsas place

yesterday

 

image description

image description

image description

image description

 


Welcome to the world, swedish princess

Inatt föddes ännu en svensk prinsessa. Namn på detta lilla barn har jag ingen blekaste aning om. Men roligt att det äntligen kommit! Grattis mamma Victoria och pappa Daniel till eran prinsessa. (Blivande drottning en dag)

 


VILKEN DAG

Sommarväder? Inte riktigt, men man skulle nästan kunna tro att det varit det idag. Solen har tittat fram och varmt och skönt har det också varit. I morse blev det en springtur för min del runt hela byn. Nu kör vi hårt! Ska börja (försöka) träna nu så intensivt som möjligt till sommaren. Vill vara tränad. Sprang 5 km så inte mesar vi, lika bra att köra på direkt. Efteråt får man en sån härlig känsla och man känner sig allmänt nöjd. Man blir gladare och mår så mycket bättre! Ut och rör på er, ni kommer må så mycket bättre, lovar!

Senare på dagen blev det en runda till hästen och sen åkte vi vidare till Väla en stund. Sjukt vad det har blivit fint där, stort sortiment med oerhört många affärer! Gillar det riktigt mycket.


love is wonderful when you can feel it, but love is not always so easy

känslor kommer, känslor går, right?
Kär-lek.
all you need is love........
love is all you need.
I don't know if it's true, but It's says so.
When it comes to love, I'm not the lucky one
fina kusse.

Sandwich

lovely lunch! hemmagjorda mackor. mums


Nattainlägg

HEJ ALLA NATTLÄSARE! Då var det redan torsdag? Tråkigt men sant, som vanligt flyger dagarna iväg."Tiden går fort när man har roligt". Stämmer korrekt skulle jag vilja påstå. Dagen och kvällen har varit riktigt awesome. Om man ska dra en kort varsel av dagens händelse kan vi väl säga såhär: Lund med finis linis. hoppträning med hästen. fett najs med skönt folk hos Elsa nu ikväll. Är även förvånad över att jag pratat så mycket engelska med elsas franska kompis som enbart var här i Sverige tillfälligt, så var riktigt roligt att snacka lite med henne. Engelskan kanske inte alltid ligger på topp men när man väl är inne i det så flyter det på som aldrig förr. Sen börjar men plötsligt snacka allt på engelska! Erica, vad sägs som att flytta eller bo i USA ett tag och lära sig språket bättre? Hade inte tackat nej precis.

NOVA MED LINA

Varit på Nova idag med söta Lina. Fick med mig 3 tröjor/linnen hem, så absolut nöjd. Love this one on the picture


colour of the wind

Italy 2010

Roligt...

Det är bara att börja plugga...


Egopics

Även jag och Rosin kan ta ego-bilder i ridhuset. Förvånade? Rosin verkar gilla de i stort sätt iaf.


hoppla polle

rosa is da shiit. snyggt som tusan. kan inget annat säga.

Överunderbara

Sov hos min Sanna inatt med Tova och Matilda, såklart somnade hela högen på soffan framför tv:n. Trötta tjejer? gulligt tycker jag.

I morse blev det en rejäl frukost med massor av godsaker, smakade prima ballerina. wunderbart.

Solen har varit framme i högsta hugg och lyst så härligt, har nästan varit ute hela dagen, dock var man lite frusen sen när man kom in. Men det är så skönt att vara ute och röra på sig och vara ute i friska luften, man mår så mycket bättre! Det är sant. När vi kom in i värmen blev det en massa glass dränkt i lakritssås, gudomligt gott.. Tror jag åt 5 portioner, Upps i dupps


dö ut?

Känns som min blogg håller på att dö ut en aning. Men ännu är den i stort sätt "levande". Bloggar nu förtiden till största del från min iphone i och med att jag tar en himla massa bilder dagligen och inte ägnar så stor del framför datorn så blir det lätt så. Kanske både för och nackdelar, känns som det blir mer rejäla och ordentliga inlägg från datorn men samtidigt är det ju roligare att lägga upp mer varierat!

Mimmi

Denna lilla bus ponny red jag för första gången på när jag var 4 år. Så det var ett tag sen. Att återförenas såhär 13 år efter är ganska komiskt. Hon var aldrig riktigt min favorit i och med att hon alltid var så envis och seg.. Haha! Men alla hästar kan ju inte vara bäst, de ar också sin egen personlighet!


Morgontrött?

Är det lov så är det! Vaknade 11 idag, har inte sovit särskilt mycket de 2 senaste nätterna, har varit så pigg på morgnarna och vaknat vid 8-9, man är ju så van vid skolrutinerna. Fast idag var det riktigt skönt att sova ut! Det behövs verkligen ibland, för att prestera måste man återhämta sig.

Min plan idag blir först en ridtur med Rosin och efter det ska jag till Sanna!


Be strong

nu ska jag Nanna. Det har varit full rulle hela dagen hos kussarna, på kvällen var jag hos nikke med Heidi och louise.

I fredags var jag en runda med Heidi i stan i Malmö där man hittade lite, sen åkte jag och Vera till Miranda i Hässleholm, så super mys! Man mår så jäkla bra när man är med sina vänner, de gör en så glad! underbart. Det betyder mycket ska ni veta.


KAAALAS

är det partaj så är det! Firade kussarna som fyllt är, så söta och små med över mycket energi. Gulligt


LOOOV

Lov nu då, härligt, härligt! Men inte blir de någon vila.. 5 prov efter lovet, TAGGGA. Tänker dock vila mig med, de måste man! Heidi och jag somnade 9-12 nu ikväll, bara de visar hur utbrända vi var, haha. Ha nu ett underbart lov alla, puss


nya brallsingar

mina nya favvis jeans.

Starships - sjukt bra !

Har ni hört Nicki Minajs nya låt? Gillar den starkt


Green team

Kände mig riktigt grön idag! Hilfiger grön piké, inte nog med det! Både mattebok och klassrummet med, kände verkligen att jag hade prickat in rätt färg på rätt dag!


GODMORGON


HAPPY VALENTINE / GLAD ALLA <3 DAG

Alla hjärtans dag.
Överskattad dag eller inte? Lite halv myspys ändå tycker jag.
Gratis cupcakes i skolan är ju aldrig fel!
På rasten stack jag, rebecka och louise och köpte maccaroniiiiii, har faktiskt aldrig ätit det innan, men var riktigt gott! Fick några extra i och med att det var alla <3 dag. Så idag fick man unna sig det! Så himla härliga färger på dom! Och eftersom att jag är forever alone och inte har någon boufriend så spenderades kvällen med min kära häst, fick en stor fet puss av mig kan ni tro! När jag kom hem blev det ett snack med min tjej över viber en stund! aldrig fel. Snart blir det läsa snabba cash en stund och göra det sista på eng uppsatsen kanske, sen ska jag lägga mig tidigt. Behöver dock inte gå upp förrän halv 9 i morgon, skönt!

Även GRATTIS till snygga ISABELLE som fyller hela 17 söta år! hoppas du haft en riktigt grym dag vännen!

up and down

I helgen har det hänt både det ena och andra, en händelserik helg om man säger så! Fast awesome som fan måste jag säga. Uppdateringen har inte legat på topp men så kan det bli ibland. Jag känner mig inte så bloggsugen för tillfället, inget bra humör alls. Vet inte varför. 3 skoldagar kvar, sen LOOOOOOV.

HUNTER

Såg att förra inläggets text inte kom med! Palla... ska tyvärr snart iväg mot kompisar sen vidare på fest så får skriva om det senare ikväll eller i morgon! puss på er finisar


TÄVLING I SKABERSJÖ

 

Debuterade som sagt regional LB och LB+5 idag, vilket också gick riktigt bra! Hade inga förväntningar alls inför dagen, jag tog bara det som det kom och skulle helt enkelt ge järnet! Jag tänkte framåt och sen var det inte mer med det. Resultatet blev 4 fel i grunden i båda klasserna men absolut inte hela världen, riktigt nöjd! I andra klassen blev jag så chockad att hon hoppade kombinationen så hon gjorde ett sånt jätteskutt upp i luften att jag tappade tyglarna och hann inte att fånga upp de inför nästa hinder, så ett stopp. Men, men trodde absolut inte att det skulle gå så bra! Verkligen jättenöjd med henne med dagens insats, jävla stolt. älskar dig ponnybus

 


ponnybus

Jag har nog den härligaste och vackraste ponnyn som finns! älskade Rosin



be happy with colour

skolavslutningen 2011. så brun man var. sommar, sommar, jag saknar dig alldeles för mycket.. varför inte vara brun för evigt! please



varför valde jag katte?

Jag har fått önskemål om att skriva om just "Varför jag valde Katedralskolan"

Okej, let's start.

I 9:an när det var dags för gymnasieval hade jag redan funderat sedan länge att jag antingen ville gå på Polhem eller Katte, jag var på många såkallade "öppet hus" men hade nästan bestämt mig från första början att jag ville gå på någon av dessa två skolor, varför egentligen vet jag inte. Jag hade väl hört bra rykten om de! De året jag började gymnasiet ändrade de både betygsystemet och linjerna, de blev nya inriktningar och tex samhäll/ekonomi blev enskilda så att de istället hette samhäll och ekonomiprogrammet. Jag ville egentligen gå något med idrott i och med att jag totalt är en sport nörd och älskar idrott, det har alltid varit mitt favorit ämne och alltid det jag har lyckats bäst i. Men så klart hade de tagit bort alla program med samhäll/idrott, och eftersom att jag ville gå samhäll så försvann den chansen.. så då fick man tänka om på nytt!

Då fann jag linjen samhäll/beteendevetenskap som skulle vara en ny linje, vilket lät väldigt intressant! Jag började kolla på de skolor som hade själva linjen och de enda skolorna jag var intresserad av som hade den linjen var Polhem och Katte. Jag var på öppethus på båda skolorna och tyckte båda verkade bra! Dock så var det något som sa mig att katte känndes lite mer som mig, men jag vet inte varför. Kanske för att POlhem är så enormt gigantiskt? Ja tror faktiskt det var så..

Till slut blev det i alla fall att jag valde Katte och mitt andra handsval blev Polhem! Klart att man velade jättemycket om vad man skulle välja.., men jag menar om man sen inte skulle trivas så gick det ju såklart bara att byta! Det gör det alltid, sen är det en annan femma om det finns plats.

Jag började på katte och trivdes jättebra! Det är klart att man tog sig en funderare ibland om detta verkligen var rätt skola för mig? Alla kändes så smarta och allt.. men sen var det ju i och med det nya betygsystemet så blev allt mycket svårare och klyddigare! Tyvärr drabbade det oss som skulle börja gymnasiet...

Jag valde absolut inte Katte för att tro att man ska få "status och är cool". Nej, nej, helt fel. Så är det absolut inte. Många säger att Katte är värsta "snobb" skolan och att vem som passar inte in, man måste ha märkeskläder och blaaa blaa bla... så är det inte! Jag kan tänka mig att det har varit värre förr, men jag upplever inte det så. Visst är det riktigt många som klär sig döööö snyggt! Det kan man ju inte säga annat om! Men de finns faktiskt tvärtemot också, och absolut måste man inte ha märkeskläder. Dock är det stor varning för att gå i mjukisbyxor! Rekomenderar inte det.

Som sagt så stortrivs jag jättebra! Min klass trvis jag himla bra i och även har man fått riktigt många nya underbara vänner också! Jag är alltid så glad när jag ska till skolan, det är kul att vara i skolan. Love it. Sen är det klart att man är trött ibland och man går långa dagar... men det är en helt annan sak! Självfallet älskar jag gymnasiet! Mycket roligare än grundskolan, utan tvekan! Man kommer in i helt ny miljö och allt. Sen finns det såklart de stunder man saknar de gamla sometimes.

Men lev i nuet och NJUT AV GYMNASIETIDEN! för det ska jag verkligen ta vara på. 3 underbara år med fina
vänner, utbildning och skojsigheter! FYFAAAAAN nu kör vi.

FINASTE HOGWAARDS

image description


rött är sött

Skjorta, kavaj och röda byxor. (eller ikke så nikke)
Röda brallsingar räcker för min del!
Dagens outfit







färger? JATACK


snygging? GRATTIS FÖR FAAAAAN

HIPP HIPP HURRA FÖR MIN FINA SANNA IDAG! STOR TJAJ NU GULLET! Hoppas du haft en kalas bra dag med tårtfiraande och många fin fina paaaket! GRATTIS SANNA! pusspuss
Fick bli en elegant bild på sanna och månen! finaste ekipaget ever.



dagens Erica


sport lady in pink

Wihooo när man kom hem från skolan idag lyste solen som aldrig förr, idrott sista lektionen och det gick kalas! Dagen har gått himla snabbt, rätt skönt. Btw så fick vi tillbaka våra idrottsprov idag... och jag fick A!!!!!! Ni skulle bara veta så glad jag blev! Idrott är mitt favvis ämne, ligger redan högt i alla olika delarna, och nu även teoretiskt också! Blev nästan så glad så jag gjorde glädje skutt i luften, och det är inte ofta det händer när man får tillbaka ett prov kan jag säga!


Yoggggi

Fick bli en sån här goding när jag kom hem idag från skolan!

Solen skiner och livet leker.. nu ska jag ta tag i mitt liv och räkna matte och äta banan! Go for it


Ny slingat hår!


euphoria-loreen

en awesome tjej, utan tvekan! älskar låten

today

Såhär såg man ut idag.

MOT SLÄKTKAAALAS

40-årskals idag för en släkting! Solen skiner och man blir så allmänt glad av den skinande soooolen.

Senare blir de plugg och en runda till min älskade häst! Nästa vecka blir det tävling i Skabersjö, fan nu jävlar får de bli lite resultat. Never give up.


let it go

HEJ HOP. En trött tjej har vi som skriver. Ikväll har jag befunnit mig hos Amanda med Heidi, Vera, Andrea, Niklas! Var mega myspys! Melodifestivalen startades ju även idag men fy fan vad alla sög... Den ända som var bra var ju helt klart utan tvekan Loreen! Låten var amazing, förbannat bra!


Kallt? JA

Äckligt kallt ute.. när jag var i stallet idag frös jag från topp till tå, det gör så jävla ont att frysa så det inte går att beskriva. Antar att jag inte är den ända som tycker det. Ridhuset var bokat för tävlingar idag och i med att jag inte ridit henne så mycket denna veckan kände jag att hon behövde ut och röra på sig lite! Så det blev en lång skritt runda i kylan, var super mys! Solen stod på och Rosin var allmänt glad och pigg. Dock frös jag ihjäl.. Men om vi bort ser från de negativa så var det kalas bra! allt för min fina häst


FINALLY FRIDAY


When you say nothing at all

bara tänker på sommar när jag ser min bakgrundsbild... Och när man ser we<3it känns det ännu bättre


vad ser jag? Ett träääd?

HAHA diggar detta träd som bara den, ser ut som ett Tarzan träd, inte visste jag att vi hade sånt hör i Skåne!


sjukling ...

Varit hemma idag från skolan, hade lite feber i morse, men känner mig mycket bättre nu! Hade ändå bara matte och bad idag så missade inte så mycket som tur var. Pluggat som tusan också, snart äntligen färdig med mitt HI arbete. Men har ju inte bara HI,utan femtielva ämnen till.. suger riktigt mycket. Men jag kan inget göra. Får bara bita ihop och göra mitt bästa.

RSS 2.0