Heidi 18 år!

Idag är det inte bara torsdag, utan det är Heidis födelsedag! 18 bast nu tjejen, crazy. just saying. Tiden har gått ofattbart fort och jag kan inte riktigt förstå att det är detta året vi alla fyller 18! Man har längtat så länge efter det och nu helt plötsligt är det vår tur. Då får partypinglan festa lagligt nu då, whooop! Är det i denna åldern man kallas ung och dum? Eller det kanske man blev kallad för längesedan... vi har trots allt varit tonåringar ett bra tag. Nu får du göra det mesta lagligt, det ända vi strävar mot nu är väl systemet när vi är 20? haha skämt åt sido. Hoppas du hade en grym dag hjärtat! Maten du lagade till mig ikväll satt i alla fall mycket fint i min mage. Du får klart 5 av 5 toast av mig i bedömning. Mysig kväll! Om jag får säga det själv så blir den bara ännu bättre eftersom vi har D-dag i morgon vilket innebär att vi är lediga! Helgen är räddad. Tack katedralskolan. 
 
puss fina, love you 
 

beckibus på besök

Onsdag, halva veckan har gått. Denna terminen i skolan är det ofantligt mycket, orkar inte ens tänka på det... Överlever man 2:an ska man vara glad. Okej, jag ska inte ta i med hårdhandskarna, men ungefär så känns det nu. Jaja, idag fick jag i alla fall sluta klockan 12:15, jag klagar inte! Denna dagen räddade min vecka. Efter skolan följde Rebecka med mig hem en stund, vi fika och såklart pluggade. Myspys!


(Old picture på mig och Becki)


unnar oss lite gott

Försöker minska mitt sockerberoende en aning. I fredags gjorde jag och Micke chokladfondue med olika sorters frukter. Trodde jag var nyttig med nu i efterhand så insåg jag att jag choklad inte är särskilt nyttigt... attans. Får väl försöka på nytt och hoppas på det bästa. Det är så många som börjat träna nu satsar på beach 2013, känner att det är min tur nu. Jag måste komma igång och träna, äta sundare och anstränga mig mer, tänka på vad jag stoppar i mig. Jag har sagt det länge, men nu ska jag verkligen ta tag i det! Du måste kämpa för att få ett resultat, och jag är snart redo för den utmaningen.


Namnsdag + Födelsedag!

Idag fyller min babe 20 år!! Grattis grattis finaste. Hoppas du haft en toppen dag. Även är det ju Erica-dagen idag, vilket innebär att det är min namnsdag! Två flugor i en smäll, det är inte dåligt.


Plugg och gottis


Ridtur med Russe

Ridit russe aktivt hela helgen, varit kalt som tusan men jag har klätt på mig allt jag kunnat från topp till tå. I lördags var hon så full av energi att hon började steppa lite och busa...Fanns dock anledningar till detta, när jag red ner till ridhuset var det en massa barn som skrek och lekte i dammen där det var is eller ngt i den stilen... russe blev ju klart lite skraj över oväsendet och fick sig ett spratt. Men sedan var hon som vanligt igen när jag kom in i ridhuset. Nerverna avtog och hon kunde relaxa..I övrigt har hon varit jätteduktig både i förgår och igår. Dessutom hade Rosin på sig sitt nya ländtäcke som jag fick av Sanna i julklapp, så himla fint! Tack så jättemycket tjejen!


London's calling

Strax efter Italien åkte jag vidare till London med mina två tjejer, Heidi och Andrea på en weekend. Vi åkte förra fredagen och kom hem i måndags. Det var första gången för min del i London, Andrea hade varit där en gång innan så hon kände ju igen sig. Jag har varit på Heathrows flygplast innan, men det känns inte riktigt som att det räknas. Jag tycker att man ska ha upplevt och sätt landet/staden för att det ska räknas till 100 %.

Första dagen kom vi dit vid ca 15:00 tiden, vi lämnade resväskorna och gick sedan ut så snabbt vi kunde från hotellrummet och vidare mot Oxford street. Det första vi gjorde var att gå lite i Hyde Park, sen gick vi och shoppade. På eftermiddagen när vi kom hem var vi helt döda efter shoppande och en halv resdag.

Lördag - på satsade vi på en sightseeing dag, men först gick vi på morgonen vid 08:00 tiden till Portobello market. Där fyndade jag en svart väska som jag tycker väldigt mycket om. Efter vi varit på marknad, fortsatte vi vår långa resa genom London. Vi gick till Big Ben, Piccadilly Circus, London Eye, China town,Harrods osv.. vi gick överallt. Snacka om att vi fick ordentligt med motion! Även om det tog lite tid att gå överallt så var det klart värt det! På eftermiddagen fortsatte vi att shoppa på Oxfrod Street och självfallet besökte vi Victorias Secret på Bond Street, love it!!!!! Längre ner fanns även Abercrombie & Fitch, som jag också älskar. Köpte några söta trosor från VS och en snygg marinblå t-shirt från A&B. Glad tjej!

Söndag- Sista dagen, passade på att shoppa loss denna dagen! Hittade lite fynd och blev mycket nöjd. Det är ju fortfarande Sale i London så det var ju perfekt, man hittade lite saker som var billigare nu än vad de var förr. På kvällen åt vi god restaurang!

Månag- åt tidig frukost, sedan var det upp och hämta väskorna och åka taxi till London Liverpoolstreet. Där tog vi expresståget till Stanstead Airport. Även denna resan blev mycket lyckad! Tack för en awesome weekened mina bästa girls!
 
 

mys med en go och glad tjej!

Hade mysstund med Emelie idag! 
 

Italy, Canazei

Har inte hunnit skriva om min och mickes resa i Italien när vi åkte skidor i dolmiterna, Canazei. För er som inte vet så är det ett av världens största skidsystem där vi åkte, rätt häftigt. Genom åren har det mest blivit skidåkning i sälen, (Kläppen) och någon gång i Österrike. Jag tyckte därför det var jätteroligt att åka skidor på ett nytt ställe där jag aldrig varit förut. Det var nog den absolut finaste skidåkningen någosin jag varit med om! Soligt, härligt väder, långa och fina backar och god mat, underbart! Vi åkte hela dagarna och var helt döda när vi kom hem på kvällarna. Vi hann med både det ena och andra, med andra ord hann vi uppleva mycket under en veckas tid. Det var en sådan skön känsla att komma iväg från Sverige för ett tag, komma ifrån hemlandet och glömma allt. Dessutom var det jättemysigt att vara där med min kille! Jag är jättenöjd med resan och hade inte tvekat en sekund att åka dit igen! Om ni inte varit i Canazei någon gång så rekomenderar verkligen att åka dit, bättre och finare skidåkning kan ni inte få, tro mig. 
 

2013

Hej alla glada! 
 
Det var ett tag sedan man var här inne på bloggen och skrev ett inlägg. Ser ut som att detta är årets första inlägg! Uppdateringen har inte varit på topp och jag har haft väldigt brist på tid och ork. Medan jag varit "borta", har jag både hunnit sätta min fot i Italien (Canazei) och England (London). Jag har åkt från det ena stället till det andra och måste säga att det varit två helt fantastiska resor! Älskar att resa och upptäcka nya saker, det är underbart. Hade jag själv fått bestämma över mitt liv hade jag velat resa hela tiden. 
 
Igår när jag kom hem blev jag väldtigt besviken när jag såg den vita snön komma tillbaka till Sverige igen... Alltså jag orkar verkligen inte med kyla och slask nu. Det ända jag vill ha är värme och sommar, nästa gång är det spikat att det blir en solsemester! Gärna nu tack! 
 
Skolan har dragit igång och man är redan trött som en tiger... men det är bara att bita ihop, känns som denna terminen kommer att bli väldigt, väldigt jobbig. Tack och lov att man har ett par lov innan sommaren så att man kan vila sig och återhämta sig innan allt plugg drar igång igen. 
 
Idag blir det årets första hättävling med Rosin, vi får väl se hur det går med min pigga ponny. Har inte hunnit rida henne så mycket nu när jag varit i London och Italien, men nu börjar vi på ny kula och börjar så smått att förbereda oss för det nya året med nya möjligheter och tävlingar. Antagligen blir det min sista period nu i vår att tävla i och med att hon ska säljas sen tråkigt nog... Har blivit för gammal och får bara tävla ponny året ut. Den dagen, den sorgen, fy vad det kommer bli jobbigt! Fast nu tänker jag inte på det, nu tänker jag på allt positivt vi har framför oss. Lyckligt lottad som fick den ponnyn! 
 
 

RSS 2.0