Min glada prick!

Som repris sedan förra året, blev det julbilder med ren-hornen i år igen, stackars häst som jag plågar dig. Kan däremot inte hjälpa att du är förbaskat söt i dom, kunde inte motstå. Några foton fick det bli med hornen på! Jag klagar inte på resultate, vilken fin ren jag har! 
 

Finaste julklapparna från min älskling!


BYE SWEDEN, HELLO ITALY

Nu åker jag och micke iväg själva på en skidsemester i Italien, i Canazei, hoppas på en underbar vecka med sol och mycket skidåkning! "Se upp i backen, annars får du fyra hål i nacken", bäst att se upp för alla galna skidåkare i backen så man inte blir överkörd... I morgon åker vi iväg i 10 dagar, bye bye Sweden, Hello beutiful Italy! (snygg outfit, höhö)

sveriges stolthet!

När jag skulle ta Pågatåget hem idag från Micke såg jag detta fina konstverk/klotter på tåget, så fult så det blir fett snyggt! Lite små häftigt. Är man en av världens bästa fotbollsspelare så är man, klart man ska vara stolt för att man kommer från samma land som Zlatan, stolt svensk. 

Crazy

En tjejkväll förra veckan som slutade med en galen kväll/natt på bowlinghallen, jag klagar inte! VIP 

JULAFTON!!! GOD JUL


23 december - 4:e advent - lille julafton

En dag kvar! spännande, Julafton i morgon, can't wait! Julen är så mysig, det är då man ska ta hand om varandra, vara snäll och glad för det man har. Hoppas alla får en riktigt god jul! 
 

Svar på frågor!

Under den senaste veckan har jag fått två frågor som jag hade tänkt svara påoppas ni som ställde frågorna nu får svar på det ni ville.
 
trivs du på din skola, är det bra lärare osv? :)
 
Som ni har läst tidigare så går jag på Katedralskolan i Lund, där jag trivs jättebra. Jag går Samhäll/beteendevetenskap andra året och går i en klass där jag trivs mycket bra. Eftersom att skolan är stor finns det otroligt många elever och lärare, även fast det finns tre olika samhällsklasser så har nästan ingen av oss 3 klasser samma lärare, (några få). Jag trvis väldigt bra med mina lärare, de är engagerade och har höga krav (kan vara lite nackdel). I ettan fick vi ett nytt betygsystem som innebar att det blev svårare att få ett A (MVG +++), detta betygsystem blev jag lite besviken över, lärarna hade otroligt höga krav, och det var svårare att få ett bra betyg än förr! Nu i tvåan har både lärare och elever börjat vänja sig, så det går framåt. Men i övrigt trivs jag väldigt bra på skolan, härliga människor, skön klass, och bra lärare. Hoppas du fick svar på din fråga. :)
 
postat av: emma

hej kan inte du blogga mer om din ponny ? btw fin blogg :)

Hej Emma!

Jag har funderat på det länge, sen har jag varit osäker på om det uppskattas att jag bloggar om min häst mycket, så det inte blir för mycket "häst" i bloggen. Själv tycker jag det är jätteroligt, och vill mer än gärna skriva mer om min ridning och häst. För tillfället skriver jag lite allt möjligt mellan himmel och jord, men kanske ska börja strukturera på bloggen mer framöver. Hoppas du fick svar på din fråga, kul att du frågade. :)


Första gången på snowboard!

Jag och Micke fick som sagt ett ryck att jag skulle lära mig att åka snowboard för någon vecka sedan när det var riktigt mycket snö ute. Ja jag vet, känns inte helt friskt att lära sig det här i Skåne på en vanlig pulka backe, men det gick banne mig! Så roligt det var, lite ostadig på grund av den tjocka och höga snön. En sak är säkert, jag ska lära mig att åka ordentlig snowboard någon gång, gudomligt roligt!


JULLOV

happiness, It's Christmas time!


Snäll chef jag har!

Idag kom min Chef som jag jobbar åt i somras och lämnade en julklapp till mig. Så himla gulligt! Blev jätteglad! Tack så mycket för presenten!


KRAMKALAS!

avskeds fest hos Vickan som har slutat i vår klass, vi kommer sakna dig tjejen!


17 december - 2 år honey!

Igår var det exakt 2 år sedan jag fick min söta lilla prinsessa. Tänk att tiden går så snabbt! Vi har hunnit med både det ena och det andra, medgång och motgång. Att jag redan hunnit göra så mycket roligt och uppleva så mycket med dig är underbart. Jag är så glad över att jag fick dig. Vi alla kan vara lite små sura på våra bus ponnyer ibland, men innerst inne så älskar vi dom. Det ger en sådan glädje och det är precis som en familjemedlem. Ett ponny år kvar, sen får vi se vad som händer. Du ska veta att jag är jätteglad som har dig min gosenalle! LOVE TO YOU


Lucia 13 december 2012

I torsdags gick jag och tre andra kompisar, jag, Rebecka, Heidi, Andrea Lucia på mammas jobb. Det var ett tag sedan senast man gick Lucia så var väldigt mysigt och roligt för den delen också. Här kommer lite bilder 
 

FN - ROLLSPEL

FN-ROLLSPEL 2012 i Stadshuset, Lund. 5-7 dec. Spännande rollspel med både 2:or och 3:or. Jag var "Armenien" och höll ett inledningstal om Colombiafrågan, trodde jag skulle dö.. Men det var inte alls så farligt, stolt tjej! 


vila i frid bästa morfar

3 år sedan min ängel flög upp till himlen.. saknar dej jättemycket! Ofattbart att jag aldrig mer kommer att få se dig igen... älskar dig moffe. Hoppas du kan läsa detta och förstå hur mycket du betyder för mig, för du finns fortfarande kvar i mitt hjärta även om du inte står med mig här på jorden. RIP 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tur man har sin bästa gosiga kille dagar som dessa. love you. 

12-12-12

Vet ni vad det är för dag idag? Jo minsann, det är månad 12, 12 december år 12. Sista gången jag lever det någonsin kan vara samma siffra på både dag, måmad och år samtidigt. Det sägs att det är många som skulle gifta sig denna dagen, kanske inte så konstigt, blir ju ett lätt datum att komma ihåg, 12-12-12. 
 

jajamen

När man vaknar klockan 06:15 och inser att tre lektioner är inställda. Började 12:15 idag, två lektioner som verkligen kändes nödvändiga, gjorde inte ett skit. Lönt att gå till skolan kände jag! Men, men thats life.


julmys

 


let it snow

Första dagen på väldigt länge då det var såhär mycket snö när jag skulle till skolan. Tillräckligt för att cykeln fick stanna hemma (här tar vi inga risker). För tillfälligt tycker jag det är super mysigt med snön, men ska den vara kvar i evigheters tid vet jag inte vart jag tar mig till...


1:a advent 2012

Söndag, första advent och snön har trillat ner från himlen så fint. Ljuset lyser starkt i alla dess färger, scones,bullar och varmt kaffe till julkalendern.Julstämning till max. Nu är julen här, på riktigt! 
 

älskling

Du är fin hjärtat. 
 

ryttare som ryttare

Fråga mig inte vad jag håller på med. Ryttare som rytttare, de lever sin egna lilla värld some times. 
 
 


Katedralskolan

Såhär fint stod solen på en morgon i veckan när jag hade utvecklingssamtal. Mycket vackert. "Söta Harry Potter skolan, Hogwards". 

1:a december, I think it's Christmas soon

December redan, snart har ännu ett år som sprungit sin väg... Julafton om 24 dagar och jag längtar! Hatar egentligen kylan och när det är en oerhört massa snö, fast när det är lite halvkallt och lite snö får jag erkänna att det är mysigt. Igår började dem pynta julgranar och allt dess like med glitter och glamour i Lund. Så mysigt ändå på något sätt, då inser man verkligen att julen är på väg.

RSS 2.0