INTE LÅNGT KVAAAR

Enbart ett antal timmar kvar tills 2012, tycker själv att det är lite nervöst, fråga mig Inte varför! Ska en snabbis till hästen och rida nu en sista gäng för detta år... Sen är det hem och Fixa sig inför kvällen!


GODNATT - TIME TO SLEEP


MALMÖ

Dagen har tillbringats i Malmö med mina vackra tös Anna! Vi hade det supertrevligt! Men inte mycket till shopping... Finns ju inget som intresserar en precis! inte för min del. Men det kommer väl så småningom, vad kräsen jag låter?

Till lunch blev det Jensens Bœfhaus(stavning?) vilket satt mycket fint.

Nu ikväll har jag träffat Matilda en stund vilket med var himlans mysigt! I morgon ska vi TAGGA nyår och äta gott och festa loss!


2011 - året som har gått

Det är sista dagen på året och om exakt ett dygn är det år 2012! Lite läskigt ändån att det redan snart bär av mot ett nytt år. Men samtidigt spännande, nya möjligheter, nya chanser, nya tag! Jag är själv kanon nöjd med året, nya kompisar, man börjat gymnasiet och träffat nya vänner och allt annat mellan himmel och jord. Utan mina vänner hade jag definitivt inte varit den jag är, jag hade inte varit en HEL erica, och det är jag super glad över! älskar er.

Man får alltid uppleva gott och ont, så är det alltid. Jag tycker att detta året bara flugit iväg! Iförsig gör det alltid det, men nu förtiden går åren snabbare och snabbare desto äldre man blir, och det tycker jag verkligen. Ska man tycka tummen upp eller tummen ner på det? Bra fråga. Hmm.. själv är jag väldigt osäker på den biten.

Förmodligen kommer det inte bli något vidare inlägg imorgon i med att man har fullt upp med allt! Hästen, partaaj och annat skoj och flams. Men det får tiden utvisa. Med detta inlägg vill jag egentligen säga att detta året har varit grymt! Och tack för alla som gjort det himla bra! Jag hoppas ni upplevt detsamma och även ser fram emot det nya året! Hoppas ni får ett mega bra år next year, och om jag inte säger det i morgon så säger jag GOTT NYTT ÅR nu!

HA EN FEEDEBRA NYÅRSAFTOOOON OCH FESTA LOSS IN PÅ DET NYA ÅRET! (drick bara inte för mycket..höhö)

I CAN ONLY SEE YOU ON THE OTHER SIDE


vass som en tass

new in. tyckte det var lite annorlunda och häftigt. silver ska det vara! guld faller inte mig alls lika mycket i smaken, tyvärr.

TOMMY HILFIGER

snyggaste väskan från USA (ca 3 år gammal). Gillar de tre färgerna tillsammans, blir så stilrent! Hade inte tackat nej precis till en usa resa - just right know! Men det får väl antagligen vänta... suck!

NEW YEARS EVE

Kollat på bio ikväll med himla fina vänner! SANNA, TOVA, JULIA. Jag tycker själv den var riktigt bra och rolig! Speciellt emot slutet då jag skrattade ihjäl mig. Många Goa skratt blev det allt under kvällen som gått. Något som jag också är beundransvärt är att jag inte har somnat framför tv:n?! Vi har nyss kollat på Beck och jag är fullt i liv, levande. Med andra ord är det inte riktigt likt mig? Vad är mitt problem? Skumt...


gästbloggning!!

Hallåå alla Ica's söta bloggläsare!! 
Allt bra med er idag? ;)
Jag har precis tagit över Erica's dator, mest för att kolla upp tågtider men sen insåg jag att det var fritt fram att skriva här, lalala.  how fun?
Vi ska strax sticka till Rosin och se om hon är på bra hunör idag :) Isåfall kanske tillochmed jag gör så att jag testar henne idag! Wie :D 
Alltid så himla roligt att rida olika hästar!! 
Jag har själv en D-ponny som jag också rider hoppning och fälttävlan med, och ett rykte om att miss Pauckstadt också ska ta tag i sitt gröna kort i fälttävlan har nått mina öron, wie!! Tror absolut hon och Rosse skulle kunna bli suuuperbra på det! Skulle passa de perfekt ;)
Sen, efter vi varit hos Rosse så ska vi tillbaka hit till Ericas place, så ska hon göra sig i ordning sen kör vi till Kävlinge, tillsammans med Julia Presits :) Sen ska vi ta tåget från Kävlinge in till Lund där vi även möter upp Tova för att käka litta, och se den där nya filmen, "New Years Eve" den verkar riktigt gryyym!! 
Efter det så kommer antingen Sanna's snälla bror och hämtar oss eller så tar vi tåget hem igen och  sover hemma hos mig ikväll!! Inga päron där icke! :) 

Ser fram emot en supermysig kväll tillsammans med dessa goa töser,
nu ska jag se om jag även kan göra inbrott här på Ica's hårddisk och fixa några bilder :) puss
/ Sanna Sonander
ps. jag älskar erica!!!!

Trött hund? Haha


LÅNG RUNDA I DET FRIA

Red ut en lång runda i skogen med Rosin innan idag! Det var super mysigt! Kändes som vår, helt sjukt. Solen stod på och det var fint väder. I like it. Hon tyckte det var så kul att springa av Sig lite, och de kan jag förstå! Har man varit vildhäst så har man. Det är deras rätt att få springa av sig lite. Tycker själv det är frikänsla.

Kvällen har spenderats hos Andrea med Heidi och Rebecka! God mat och massa tjejsnack! Underbara vänner de alltså. Nu funderar jag snart på att Nanna, så man inte sover bort dagen i morgon! puss


VICTORIA'S SECRET

Kollade på victoria's secrets fashion show igår, höll bara på att dö lite.... så jävla snygga! Helt sinessjukt. De flesta modellerna brukar vara äckligt smala, men jag tycker inte dessa är det. Dom har kött på benen och har dem perfekta kropparna! Ibland önskar jag att jag var en av de... I wish, I wish...

NOVA LUND

Varit på Nova idag med Heidi. Trodde de skulle vara jättemycket snyggt på rean, men nej det var det inte. Hittade inte någonting. Det var så otroligt mycket folk, man får nästan lite halvpanik! mammor och andra som kommer med sina barnvagnar hit och dit! Vad ska ni ut och göra i affärerna med småungar? Patetiskt.


JUST LIKE A FAIRYTAIL

Älskar dessa bilder. Denna dagen kändes som jag levde i en saga. Du utstrålar glädje, jag är så himla glad att jag har just DIG. Varje dag jag ser dig får jag ett leénde på läpparna, du är som en nallebjörn. Kramgo, kelig, och alltid glad. Nu har ett år gått och vi har upplevt mycket mycket roligt tillsammans, vilket jag är oerhört glad för. Togheter we are a team, and togheter we be stronger.

JULKLAPPAR

En del av allt fint fint jag fick i julklapp. Även är en ridhjälm påväg hem, ett träns, och även ett par nike gympadojjor. MKT NÖJD!

Myspys

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Redan sovit 2 h nu ikväll, sjukt. Fast mys framför tv:n är ju aldrig fel. PÅ med morgonrocken med fina hästar på och bara "chilla".


25 - CHRISTMAS IN USA

HALLÅJ. idag har det varit en slappe dag. Förkylningen har inte gett sig ännu, den tar kål på mig! Dra åt skogen... somnade i kusses famn igår framför tv:n, det var så skönt! Sov mega gott!

Julafton Blev lyckat igår med god mat, super stämning och suveräna julklappar!

Idag hoppade jag Rosin i ridhuset och det gick kanon bra verkligen! Stolt!


CHRISTMAS YEAR 2011















24 DECEMBER

Ingen är vi perfekt. ingen är vi normal. JULAFTON!


JULAFTON

HAFT EN GRYM JULAFTON! Dagen började med att jag steg upp tidigt och red min underbara häst. Hon fick lite smått och gått att äta sen släppte jag ut henne i hagen och därefter var det snabbt hem och in i duschen.

Sen var det bara att fixa sig och allt, kusinerna och mormor skulle komma redan vid 12, så det var ju ganska tidigt. Såklart blev jag inte färdig, men så småningom blev jag ju såklart! 

Pappa började jobba redan vid 6, så vi började redan tidigt! När kusinerna och mormor kom åt vi SUPER GOOD JULAMAAAAT! mums i le babbbabab. Riktigt Gott! 

Efter maten blev det Kalle Anka! Gissa om en viss Erica somnade i soffan en stund? haha. Direkt efter blev det julklappsutdelning, och blev så nöjd med allt jag fick! TAAACK!. Bilder på det kommer senare eller i morgon!

Måste verkligen säga att julafton blev lyckat! Så himla nöjd med allt. Det ändå som fattades lite var ju såklart snön.. det blir ju inte samma julkänsla när man inte har något vitt att kolla på där ute, men men. Man kan inte ALLTID på det man vill ha, that's life! 

Hoppas alla ni där hemma också har haft en super jul med många fina julklappar! 


MERRY CHRISTMAS


LOVE IS IN THE AIR

ANASTASIA - himla bra film. ÄLSKAR DEN! en sann historia.
Dimitri och Anastasia är så fina tillsammans! :') tänk om de vore så enkelt på riktigt, så vackert, sån fin kärlek. dream on...........

Mums

Denna goda bauguette åt jag till lunch idag! Den satt fint.

Rosin var go och glad som ett kexchoklad idag, som vanligt! Söta tjejen.


GÅRDAGENS OUTFIT


Lilla Julafton!

ONLY en dag kvar! Hela året har bara rusat iväg? sjukt. Det sägs att har man roligt så går det snabbt, och det har jag ju haft! Det har varit tufft på gymnasiet med alla läxor, men det har varit himla roligt. Träffa nytt underbart folk, kan ju inte bli bättre! Alla säger att gymnasietiden är den roligaste tiden, och det tror jag med! Känns som den kommer bli de, det är roligt att vara i skolan, och det är så det ska vara! Sen att gå upp över tidigt på morgnarna är en annan femma...det ska bli skönt nu med lov, men samtidigt roligt att komma tillbaka till skolan sen igen.


LOOOV-CHILLA

Skönt att kunna sova ut idag! Lov äntligen. Vaknade i morse av två skrattande varelser i huset, vem kunde de vara? Om inte pappa och syrran.. Väcktes vid 11 av deras skratt som hördes i hela huset! Lite halv jobbigt, men var väl ändå på tiden att gå upp. Idag har jag mest tagit det lugnt och chillat, blev en runda ner till centan med syrran och sedan nu ikväll har jag träffat min älskade Heidi! klockan har nu slagit över 12 och de är LILLA JULAFTON! vad sägs? I morgon är det JULAFTON!!


JULLOV

Skola, Jullov, fest, fest i bilen, äta macka, sova. En kort sammanfattning av min dag helt enkelt! Det har varit en rolig dag som gått snabbt! Sista lektionen för detta året hade jag i morse, då är det inte skola förrän nästa ÅR, gött! Min förkylning är inte helt frisk... Men på god väg!! Tror det snart är dags för mig att sova? Hoppas ni med haft en underbar dag allesammans!? Kraaaam




FIIIIIIEEEEESSSSTTTTTTTTT


TAGGGA POLIS I MORGON





I morgon blir det fest! Temat är "Tjuv och Polis" och jag ska vara polis såklart! Vill ju bli det när jag blir stor... hehe. Så lika bra att börja öva i god tid!


EN DAG KVAR

BARA EN DAG KVAR TILLS JULLOOOOV!!!! Åh vad jag längtar ihjäl mig! Ska bli grymt skönt! Julafton är om 4 dagar, ofattbart. Man är så skotrött nu och man behöver vila hjärnan lite känner jag. Skulle tro att ni känner detsamma? Det ända som fattas är lite värme, hade ju inte baaangat att åka utomlands precis... men men sånt är livet, ibland får man nöja sig med Sverige! BTW så skrev jag en svensk uppsats igår på 2 h... men märkligt nog kändes den riktigt bra! Beraättade om en sann historia, vilket är betydligt lättare att berätta om då. Så får väl se hur det går. Även fick jag tillbaka mitt TAL idag som jag fick C på, riktigt nöjd faktiskt. Kanske inte låter särskilt bra, men för min del var det!


Happy Birthday

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SIMON!!!


GLASS LASS I STORA LASS

Härlig sommarbild. Jag och Jossan i Bjärred i somras när vi käkade god glass. BRRRUUUUUNNN man var! Om man bara kunde vara det året om, hade varit för underbart.



FAVVIS FILMEN SOM LITEN



Min absoluta favorit film när jag var liten var klart LEJONKUNGEN. Den var på min topplista. Jag sa alltid "lalakungen", och fråga mig inte varför. Lite halvgulligt ändå. Tycker faktiskt fortfarande om Lejonkungen, det är en sån söt film. DISNEY filmer in my ♥


julkänsla


you don't need to save me, just need you to follow, couse we make it all this way


17 december = 1 ÅRSDAG

En dag sen, lite efter, men men. IGÅR VAR DET 1-ÅRSDAG med min Rosin! Så snabbt 1 år går. sjukt. Den 17 dec last year var det typ en halv meter snö! Ännu sjukare.


ROSIN OCH JAG HAR CHRISTMAS FEELINGS

Idag var jag tomte och Rosin var en superfin Ren! Gulligt va? Hon verkade trivas lite med öronen men sen när jag skulle ha glitter i manen var det inte lika roligt tyckte hon. Men det tyckte jag. Så himla söt. Hon liknar lite en älg? haha aw. Tycker faktiskt min häst kan bli hästmodell! Visst hade hon passat perfekt till det? Hon är himla fin i mina ögon. söta fialoppa. HÄR KOMMER NÅGRA BILDER FRÅN IDAAG! älskar min goa och glada ponny!












Julgran

Nu är också julgranen pyntad och fin! Lite mindre än en vecka kvar tills julafton. Hela december har bara sprungit iväg helt och hållet! Dagen idag har mest bestått av julmys, mest tagit det lugnt. Red även en kvällsrunda i skogen med Rosin! Nu ikväll blir det god mat och kanske ska man passa på att unna sig och kolla på en film? Det som man annars aldrig hinner göra.


gummsi

Min lilla fina Rosin och jag i ridhuset idag, pigg och glad, det är så det ska va!


Last Friday Night


DEN VÄRSTA VECKAN ÄR ÖVER

Jag har både haft tal, muntlig redovisning, matteprov m.m. Men nu är den veckan slut och skönt är det. Igår var jag på emmas 16-årsfest vilket var riktigt kul, ingen fest utan DAAAANS. Det är så himla roligt att dansa och bara släppa loss och känna takten och musiken, wünderbart. Jag, Amanda, Heidi, Rebecka vaknade i morse hos Miss Andrea! Till frukost blev det american panncakes, kan inte bli en bättre start på dagen? MUMMMMS. Nu är man nyduscha och förhoppningsvis fräsch. Om någon timme hade jag tänkt rida ut i skogen en runda med min älskade ponny. Ikväll blir det julmys hos Heidi!




AGNES VS KENZA





Alltså det är sjukt... det är inte tillåtet att vara så snygg som dessa två tjejer är? Agnes och Kenza är utan tvekan bland de snyggaste i hela Sverige  vad jag sett! Lite sisådär avundsjuk... man får bara säga; lyllos dom!


NOT FUNNY AT ALL

Min hals bränns snart i sönder... jätteont.. Och nu måste jag börja plugga matte för har matteprov i morgon..kul.

För att bli lite gladare dricker jag varm oboy i min fina Mimmi Mouse mugg!


Jag lever!

Höll mitt tal idag, var riktigt nervös precis innan. Jag och Simon övade lite snabbt i bibblan innan så det skulle kännas bättre, vilket det också gjorde! Måste säga att jag är riktigt nöjd! Blev några missar här och där, men det är sånt man får ta lärdom av.


TAL I MORGON = DÖ

Jag har redan börjat bli nervös inför talet som jag ska hålla i morgon, fy alltså. Har tränat hela kvällen och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Det är bara att prata på!

Idag gick jag klädd i linne, kavaj och jeans. Kalla det vad ni vill, men jag är en människa som älskar att klä upp mig, hade aldrig i mitt liv kommit med mjukis byxor till skolan. Inte nu på gymnasiet. Det finns inte på kartan.


LUCIA

13 December idag vilket innebär Lucia! I morse var det Luciatåg i Aulan, det var jättefint! De hade med roliga och bra låtar, annars brukar det alltid vara samma gamla trista låtar. Kom just på att jag gick Lucia förra året. Det är faktiskt kul att vara med och sjunga och allt, även om jag inte är super bra på att sjunga tycker jag det är himla roligt.

2 år sedan idag du hastigt försvann

Idag är det exat två år sedan min morfar gick bort....
saknar honom något enormt. Kan inte förstå att det redan är ett år sedan? Att tiden bara har sprungit förbi så? Iallafall så var han världens bästa morfar, och han var inte värd det han råkade ut för. Du var ung och energisk! Men jag att du har det bra, jag vet det. Fast jag saknar dej ändå, du finns inte på jorden med oss men du finns i himlen bland alla andra fina människor, och i mitt hjärta är du alltid med. Jag saknar och älskar dej morfar. hoppas du vet det.
R.I.P




Mina snygga vänner

bild från i fredags då vi hade Idol kväll!


GLITTER OCH GLAMOUR

Nyårsklänning? Varför inte! Tyckte den var riktigt häftig. Frågan är om den är lite för mycket? Fast nej, den är grymt fräsig!



3e advent

Förlåt kära folket. Jag har haft fullt upp hela helgen, och min mob har trasslat lite med blogg appen så har inte kunnat bloggat... i med att jag inte har haft tid att sitta framför datorn så har det tyvärr inte fungerat. Så nu vet ni det.

Idag vaknade jag bredvid en Louise och en Isabelle, vi var så trötta igår att vi alla somnade framför tv:n. Inget ovanligt. Till frukost blev det supergoda plättar med exklusiv varmoboy! Mums. Resten av dagen har jag varit hos hästen och pluggat. Känner att jag har panik nu med både tal, matteprov, engelska diskusion sak, tyska.. och allt.. fy fan! Men det är sista veckan nu, så får inte ge upp. Jag ska verkligen kämpa nu. Good Luck!


USA USA USA - LIKE


Riktigt snygga USA tröjor från ginatricot. Tycker egentligen inte om ginas sortiment så mycket längre, men måste säga att dessa fasnade min blick för väääldigt mycket. Riktigt snygga! Jag som älskar allt med motivet "USA flaggan". Blir en stor hiss!


pinkpinkpink

NOW I'll have to sleep. Torsdag idag = lång dag i skolan. Sista lektionen var det Filmfestival för alla ettor på katte, och den som vann gjorde filmen "Otursdagen". Den var faktiskt riktigt rolig! Tyckte dock vår klass "sperm" med var mega grymm. Efter skolan så träffade jag Elin en stund och sedan blev det hästen och plugg. Håller nu på med att skriva mitt tal i Svenska som ska redovisas nästa vecka, lite pirrrrigt... men det ska nog ordna sig! Även blir det ett fett stort och hemskt matteprov, får hoppas att jag överlever. Nästa vecka blir sista dödar veckan, sen är det banne mig LOOOV! Åh så skönt det ska bli.


Sometimes you choose the wrong way to go



Idol 2011

Jag är inte så insatt i årets Idol, har bara kollat någon gång, men har lyssnat på Robins vinnarlåt och den verkar ju hur bra som helst! Det är svårt att säga vem som ska vinna av Robin eller Amanda, jag tycker dom båda är värda en första plats! Har ni tänkt på en sak? Det är nästan INGEN som har vunnit idol som har kommit någon värt med sin musikkarriär? Den enda som jag vet är Agnes, och den tjejen är ju grym. Rätt märkligt ändå, men de som det brukar gå bäst för är faktiskt de som åkt ut i mitten ungefär. Inte alltid, men oftast!


Varför kan inte jag? världen är inte rättvis.

Jag har alltid velat kunna sjunga, man blir så avundsjuk på alla de som kan. Man har ju inte precis valt själv att man inte kan sjunga, orättvist. Jag älskar att sjunga och tycker det är så roligt, men om man inte kan sjunga bra hjälper ju inte det. Men, men så är det tyvärr, vissa har vi fått talanger, andra inte. Det sägs att vi alla är bra på något, ibland tar man sig en funderare på om det verkligen stämmer...

HOPPTRÄNING

Lång dag i skolan... Gick från 8 - 4! Direkt efter skolan åkte jag till stallet och sedan var det hoppträning, vilket gick jättebra! Fruktansvärt kallt bara, tårna fryser till is.. Nu ska jag sova för jag är dödens trött. Förlåt för dålig uppdatering idag, men så får det vara ibland. Godnatt alla fina!


SKRIDSKOOOOOÅKNING

Idag åkte vi skridskor i skolan på idrotten, var riktigt skoj! Det var många som inte hade åkt på länge och även de som aldrig hade stått på ett par skridskor någonsin. Såklart lärde de sig efter ett tag, super duktiga! Själv tyckte jag det var lite halt i början, men sen gled man runt och åkte i full fart framåt som aldrig förr. Simon är så rolig, han kallar mig för "Isprinsessan amErica" gulligt, gulligt värre! Men super kul ar det, längtar redan tills nästa idrottslektion då även vi ska åka skridskor! Det är tummen upp på de.


MILLEMANNEN 8 ÅR! GRATTTTTTIS

Idag blev min lilla Vovve hela 8 år! Kommer ihåg dagen som igår när vi fick honom, det var en januari dag med över mycket snöö, så gulligt. (Min lilla lillebror) Som PRESENT fick han ett gigantiskt hundben! Då blev han glad ska ni tro.


Med denna bild säger jag godnatt


HAN GÖR DET IGEN



Med hästen Quintero La Silla vann Roffe gårdagens klass för andra året i rad i Paris. Vadå grymt? Han är så awesome. Han tar seger efter seger, när blir nästa? Inom snarast skulle jag tro, han är klart min förebild. He is Amazing.....!


4 December

BARA 5 månader kvar tills jag fyller år!!

Idag sov jag länge, vilket var gudomligt skönt. Sedan var jag duktig och räknade matte, har även kollat lite på Psykologin. Nu under dagen var vi i Flyinge en stund och kollade på hingstarna i stuteriet och julmarknad, lite så små mysigt. Var speciellt en häst som älskade mina Björn vantar, trodde nästan han skulle äta upp dom, sött!


Dressyrprogrammet från idag


KM I DRESSYR I DAGSTORP

Jahapp, det blev dressyrtävling ändå för min del. Ush, dressyr är verkligen inte min grej, men ganska roligt faktiskt, när det går bra såklart, fast så är det väl alltid! Hon gick så himla fint på framridningen, sen på banan blev min lilla polle lite spänd. Så typiskt.. Men hon var jätteduktig! Menar hon har endast tävlat dressyr 2 GÅNGER I HELA SITT LIV!!!! Incredible. Måste också påpeka att det var första gången inomhus(ridhus). Jag och Matilda i stallet kom på delad 5 plats, alltid något! Var roligt att vara med i alla fall, bra träning. Hoppas på ännu bättre lycka nästa gång! Söta ponny bus


charles owen

Och snart är det dags att beställa hem denna fin fina ridhjälm!


NY HEADER !!!!


NY HEADER, ÄNTLIGEN


lite "vintermys" på rummet



Mina nya ljuslykter eller vad man ska kalla det. Kalla det vad du vill. Men tyckte det passade bra in på mitt rum nu til vintern, och speciellt den rosa i med att jag älskar färgen ROSA.


FREEEEEEEEEEEEDAG

Sista lektionen inställd idag, kollade FN-Rollspelet direkt på morgonen, detta innebär att jag endast hade tyska idag, checkt! Man ska inte klaga. Fredag nudå, helgen kommer bestå av vänner, ridning, plugg. Nu ska jag städa mitt rum och skruva upp volymen på topp! Kan behövas lite glädje (musik) när man ska städa.


NEWENEWEN

Och detta hade jag på mig idag. (för er som vill vet...)






The sky

I morse var himlen helt rosa! Så vackert. Borde vara så betydligt oftare tycker jag, kanske var ett tecken på att det är december nu, vem vet?!


Är man ridtjej så är man!

Nu bär det av till stallet, får bli en dressyrtur idag igen, men är dock bättre utrustad idag! Ridstövlar, och dressyrsadel, satsigt.


naw, man blir nästan tårögd! övergulligt


nuvarande header




Gillar denna headern jättemycket, men känns som jag haft den alldeles för länge nu, lite förnying är ju aldrig fel! Miranda har gjort en ny till mig så får väl la se om den snart kommer upp bloggen då! Tack som tusan tjejen, du är grym! Gå gärna in på hennes fin fina blogg!


First December

24 dagar kvar tills julafton!!! SJUKT. Idag börjar väl även julkalendern? Har inte kollat på det de senaste 2 åren. Har ingen aning om vad det handlar om, men man kan ju hoppas de är bra! Hann dock inte se det idag i med att min buss gick halv 8, to bad for me.