GRATTIS PAPPA

Stort grattis till världens bästa Pappa! Inte fel att fylla år på kungens födelsedag och valborg!


power powni

Blev en cykeltur till stallet igår i det fina vädret och en uteritt i skogen med Rosin. Sprallig och pigg som vanligt, släppte henne lite i skogen så hon gick galoppera av sig. Jävlar vilken fart! När man väl börjat är det svårt att stanna sen i och med att de tycker att det är så kul! Hästar är härliga djur.


Partyyy

Fiestaade hos andypandy i fredags med mycket trevligt folk! Blev ngt kaos, men inte hela världen, festen blev duktigt lyckad ändå. Underbart med lite ledighet nu i veckan, i morgon valborg och daddys birthday. 5 dagar tills jag fyller år, sjukt!
image description
image descriptionimage description
image description
image description

 


Engelsk boken

Har i läxa att läsa en eng bok och sedan skriva om den. Är inget fan av att läsa böcker, även om jag önskade. Men denna bok får jag säga är riktigt, riktigt bra! Har sett filmen, otroligt sorglig men bra. Baserad på en sann historia under andra världskriget. Tycker absolut den är läsvärd!


Vandring på skrylle

Igår var det som sagt vandring i ösregn på skrylle.. plågeri!! Gegigt, regnigt, kallt och jobbigt måste jag konstatera att det var. Sjuk var man, men tvingade sig dit enbart för betygets skull. Ambitiöst gjort av mig. Dryg runda på lite mer än 1,6 mil, sedan hoppträning på det, hur orkade jag? Den frågan kan jag inte själv svara på. Idag var det sista nationella i svenska, blev en stund på Nova med Amanda, när jag kom hem somnade jag direkt. Vaknade vid 7 och var fortfarande trött.. ska nog snart ta och kolla en film och sova igen. Sovmorgon i morgon! Thanks for that.


Nationella

2 nationella prov i svenska-avklarat. Både talet och läsförståelsen idag, hoppas på det bästa självfallet.

Erica har blivit sjuk, vilket inte alls är kul.. halsont och huvudverk, ingen vidare bra blandning. Sov i flera timmar när jag kom hem, kände mig helt svag. Kunde knappt röra mig, helt galet. I morgon blir det vandra 1 mil (skåneleden) så det är bara att förbereda matsäcken och se glad ut! Lets go walking.


en sak att vara glad och en sak att se glad ut

stressad. stressad. stressad. det är nog det värsta som finns, ibland vill man bara ta sig härifrån för stunden och sedan komma tillbaka. sommarlov? Snälla kom till mig nu... har till och med glömt att jag fyller år nästa vecka? Bara det tyder på att tiden går för fort och jag hinner inte med..


AJ...

Svinont i halsen, höhö.. tycker synd om mig själv. Hoppas det snart går över. Så länge får jag trösta mig med varmt te med honung i. Gott! I morgon är det nationella i svenska - läsförståelse och jag är så otaggad,. Hade simtest idag på 40 längder, kände mig som en död sill i efterhand men klarade det galant! Fick A, så kanon nöjd med min simmar insats. Nu ska jag försöka sova, finns ju en dag i morgon med, puss


fantasin tog visst slut på rubriker

Söndag. Inget märkvärditg, idag blir det en lugn dag och plugg. Inget höjdare väder har det väl varit idag, men sålänge det är uppehåll hade jag tänkt ta mig till stallet och göra i ordning! Kanske blir en skrittrunda barbacka eller annat liknande.

hard work work


SATURDAAAY

Förlåt för dålig uppdatering på senaste tiden! Har haft enormt mycket i skolan, hästen och allt på senaste tiden. Dessutom är det mycket jobbigare att blogga från mobilen som jag oftast ändå brukar göra. Tävlat idag iaf och gick väl helt ok för att vara första ute tävlingen. 4 fel i båda klasserna. Nästa gång kommer vi igen! Det var en jävla motor i henne idag, det glädjer!


Sleep time

tired Erica. Dagen har väl inte bestått av något speciellt mer än skola, plugg och hästen. Nu ska en trött tjej sova för en lång skoldag står på schemat i morgon! För att orka med den så kan det vara bra att gå och lägga sig nu. Natti


happy horse and dad

Pappa fick sig allt en puss och kram idag av Rosin. Hon är faktiskt otroligt kärleksfull, det kan ingen annan säga något om, mysis.


sweet

mina söta vänner från helgen.


AUSTRALIA

Homework.... Jobbat nu för fullt i några timmar, både med historia och engelska, och mer blir det! För tillfället håller jag på med grupparbetet om Australien som vi ska redovisa på fredag. Hoppas det blir toppen bra! Gäller att jobba hårt nu så att de sitter som en smeck! Lyssnar på lite härlig musik i öronen medans fingrarna trycks flitigt på tangetbordet.

Dagens outfit


ANDRA VINSTEN I RAD

Vann LC igår med Rosin i Viarp! Hur nöjd som helst! LB:n gick däremot åt pepparn. Men vann ena klassen och de var ju super kul! rosett, presentkort och segertäcke!! Inte helt fel må jag säga. Min ponny njöt av prisutdelningen, för go ponny jag har!


TRAINING

Sprang igår, nu är det dags att ta tag i hårdhandskarna igen!! Försöka. Blev rundan på 5 km och en död tjej efter kan man väl säga... Vaknade och sen var det direkt på med träningskläderna, åt inget, fick världens håll! Men får skylla mig själv, hade ju fått det med även om jag hade ätit.


FREDAAAAG

Veckan har gått fort, däremot inget att klaga över! Underbart skulle jag hellre vilja säga. två tal avklarade och lite små läxor, skönt. Ingen rast ingen ro skulle jag påstå, har tuffa veckor framför mig.... men snart lov igen!!!


godnatt

hej 3h sömn....


SE UPP

Fick körkortstillstånd i förgår, så bäst att hålla sig inne nu när jag snart ska ut på vägarna! Återstår att se hur det kommer gå.


GRATTIS FINIS !

GRATTIS GRATTIS MIN SNYGGA VÄN PÅ DIN FÖDELSDAG!!! Varit på tjejkväll och firat Louise ikväll! Ätit super god mat verkligen och träffat härliga tjejer. Fick träffa Natalie som är hemma nu i Sverige under påsken! Saknat dig så min Kenyanska tös! Har inte sett henne sen i somras? Nu får man vänta till sommaren sen jäklar kommer hon hem till Sverige igen! längtar redan.


paaarty

Var på fest hos Elinas kompis igår i malmö, riktigt lyckat! Sov i hennes lägenhet och gjorde goa pannkakor i morse med frysta hallon. Nu på kvällen har jag firat påsk med mina kära kusiner. Erica har precis kommit hem och är dödens trött. Blev en sen natt igår... så nu blir de film och mys!

image description

image description

image description

image description

 

 


tävling i Lillhagen

I natt sov Sanna över hos lilla mig. Gårdagen bestod av hopptävling respektive hela dagen, men det var det värt! Alltid lika roligt att komma ut på tävlingsbanan och köra sitt eget race. Även om man ofta får motgångar så kämpar man vidare och ger inte upp! Med tanke på förra veckans insats, (som inte var så bra) så hade jag inga förväntningar. Men min lilla flicka var så pigg, glad och sprallig så hon skötte sig mycket bra i LC:n! Nollade och fick en bra tid, gick in på placering och hoppades självklart att jag skulle få en placering. Det var inte super många som nollade och därför hade jag en bra chans. Sen såg jag att jag låg 1:a och hoppades givetvis att det skulle hålla ända in till slutet. Vilket det också gjorde! Lite förvånad att jag just vann, men super kul! Satsade allt, är man tävlingsinriktad så är man. Ibland räcker det, ibland inte. Men i detta fall gjorde det! Jag vann och blev super glad! LB:n gick dock inte så bra, men bara att träna! Man får ta med det positiva i backsätet tills nästa tävling. Tackar så jättemycket för min bästa coach och fotograf som stod ut med mig och hjälpte mig med allt! Stort TACK.


heidi&erica

Tog en fotorunda med Heidi när jag kom hem. Tur med vädret hade vi!


ystad saltsjöbad

Varit på spa i Ystad från igår till idag och det rätta ordet är magiskt. Ni ska bara veta hur mycket jag njöt. Bubbelpool, vanlig, bastu, ångbastu, stora sagosängar, utepool och allt. Värsta avkopplingen, kunde verkligen behövas. Havet som utsikt gjorde det bara ännu bättre och övergod mat. Sprängdes nästan så mycket jag åt, nästan hemskt att äta för mycket! Men man kan inte låta bli, man äter ibland med ögonen tyvärr..

Det var människor i alla åldrar, speciellt unga kärlekspar. romantisk. Ibland önskar man att man hade en pojkvän. hehe. Syrran och jag delade ett rum och världens finaste inredning till det må jag säga. I morse vaknade jag med solen i huvudet, frukostdags var det ja! Hotell frukost är nog det bästa som finns, så jävla gott.
När man kollade ut från hotellrummet såg man hur magiskt och underbart havet var! Gick ner med min fina morgonrock och morgontofflor och tog lite pics. Man fick lite utomlands feelins. Det roligaste var att det blev impuls bestämt! Så tack så jättemycket mina päron för en fantastisk påskpresent och upplevelse! Uppskattades verkligen.

4:e april

FYLLER ÅR OM EXAKT EN MÅNAD! 16 i en månad till. Är nu på hotellet i Ystad saltsjöbad. Berättar mer i morgon för nu ska jag njuta.


wild and free

Red Rosin i förmiddags en härlig tur i skogen. Hon fick springa av sig lite och skutta över några terräng hinder. Så roligt hon tycker det är, hon bara flyger över! Kanske fälttävlan nästa? Ja, vem vet. Vi får väl se. Blåsigt var det vilket innebär att Rosin blev ännu piggare och jag fick knappt stopp på min galning! Crazy but lovely horse. Men bättre med en häst med motor än en trähäst. haha


Skaaaagen

Gårdagens kvällsmat, riktigt gott! Hatar fisk överallt annat i hela världen. Men räkor Är faktiskt riktigt gott. Nyttigt och gott, det kör vi på!


stan i malmoeeeee

stan med snygga vänner. puss

hektiska men underbara dagar

Tiden går fort när man har kul. Det är en sak som är säkert! Igårkväll blev det mys hos Andrea med Heidi och Rebecka, andy bjöd på super god mat!! Lovely. Till efterrätt serverades det mousse med frysta hallon, smaskens!

I morse vaknade jag bredvid en Andrea på ena sidan och en Heidi på andra, så gulligt. Tog bussen hemåt, en snabb dush, sen tog jag bussen till malmö där jag träffade Miranda och Anna i stan. Käkade kinabox och hade det allmänt mysigt! Hittade en klänning och ett par orange/korall färgade byxor.

KALLBADHUSET I BJÄRRED

I morse vaknade jag bredvid en söt tjej vid namn Louise. Gick upp och käka rejäl frulle, sen tog vi på oss myskläder och begav oss till Lina i Bjärred. Vi cyklade till kallbadhuset där vi bastade och gjorde årets första dopp i havet!! Mysigt. Men svinit kallt i havet... endast 4 grader! Det funkade, vi överlevde. Men finns inget skönare än att bada sen bastaaa, looooove it.

 


tävling i helsingborg

Var ju och tävlade hoppning med Rosin igår i Helsingborg. Gick inget vidare,... i första klassen trodde jag bara hon tramsade sig, men när jag hoppade andra klassen var hon inte pepp alls på att hoppa. Hon brukar ALDRIG göra så, förstod då att det måste vara något som är fel. Antingen kanske hon har en infektion i kroppen eller fått i sig något.. nog inget större, men så jävla typiskt bara att man märker de på tävling. Har inte varit ngt alls innan. Åh så typiskt. Men det förklarade ju till varför hon bette sig som hon gjorde. Det är bättre att de protesterar om de känner att de är något som inte stämmer. Därför tyckte jag heller inte rätt mot hästen att hoppa idag, skulle egentligen hoppat en klass idag med men avanmälde mig. Men du är fin ändå. Blev bara så jävla arg först, men sen förstod jag dig.

gottgott

Det bästa som finns att äta är sallad, med grösaker och massa go saker. MUMS.

RSS 2.0