we all love pink

Rosa är min absoluta bästa färg! Så varför inte överdriva med denna outfit? OBESERVERA att bilden är ett tag sen. Tänk om man hade gått så på stan? Åh herrregud.....


lets start

Nu börjar allvaret! Back to reality... då är det bara att börja plugga, och ämnet idag består av tyska. Kanske inte det roligaste, eller definitift inte det roligaste. Samtidigt är de bättre att göra det nu så att man har det överstökat! 30 tyska glosor? verkligen toppen....


Ska till min käre häst sen när det slutat att regna, då kommer man verkligen på bättre tankar! Så skönt att ha något man längtar hem till när man är i skolan. Då kan man se det som att om man gör läxorna, får man ridning som belöning!


lets go sweden


Hade tänkt att Rosin skulle få ett sådant här fint fleecetäcke. Sverige flaggan och allt på, kan ju inte bli snyggare! Men seriöst funderar jag på ett sånt till henne, fast egentligen borde hon ju ha Irlands flagga, det är ju där hon kommer ifrån (; Fast nu är hon ju såklart svensk medborgare!


fotograf emelie persson!











Igår fotade Emelie mig lite på tävlingen, riktigt fina bilder!

till sist men inte minst!!!!!!!

Sov hos niklas kusins hus i natt, klockan ringde tidigt sen cyklade jag och heidi hemmåt. Jag tog med mina tävlingskläder, så när jag väl var hemma så var redan allt klart, i alla fall var jag klar.

Såg ut som det skulle bli lysande väder, men så bra fick vi inte det, efter ett tag så kom det ett riktigt ösregn, banan var kladdig och geggig, men det gick ändå.

Dagens resultat slutade på en 6:e placering i LC, hade kunnat satsa mer, men ville inte det i med att jag var rädd om rosin så att inte hon gick omkull eller så. Sen i LB:n fick jag 4 fel, men är ändå kanon nöjd! Det flöt på riktigt bra, tycker nästan hon hoppar bättre i LB än i LC om jag ska vara helt ärlig. Men som sagt är jag nöjd med dagen som gått!

I morgon är det skola igen, ny vecka, nya tag! Ha det !


mitt skal har kommit!




MALMÖFESTIVALEN 2011

Har varit inne på MF tre gånger denna veckan, så himla grymma har alla artister varit! I söndags var det Veronica Maggio och Daniel Adams Ray, i onsdags var det September och sen i torsdags var det Rix FM Festival. Säger bara: FY FAN VAD SNYGGG DANNY OCH MOHOBI ÄR!!!! oh my god...och då menar jag verkligen SNYYYGGA och HETA. Lite fräckt att Chris Medina kom ända från USA, sjukt bra var han!

Kan ju säga att man blev en aning hes och allt i med att jag varit så förkyld sen blev det ju inte allt bättre när man stod där och skrek och gal och sjöng så fint till allt. M3n det var det värt! Sov 13 h i natt, och 2 timmar nu på dagen, vadå ta igen veckan? Inte sovit en blund typ på hela veckan, så nu har jag tagit igen de timmarna jag har missat!


S E P T E M B E R





septemper!

Ska ta bussen nu och möta upp Amanda och de andra i hennes klass, ska bli gymt roligt! Hoppas hon är riktigt bra ikväll!


kaaaaattttedraaallsskooollllaan

3e dagen på katte och det känns bara bättre och bättre för varje dag som passerar, skönt. Har redan lärt känna en del trevligt folk, och det är ju bara roligt! En del säger att katte är en snobbskola, det beror på hur man ser det. Man behöver inte ha märkeskläder och allt bara för att passa in, enligt mig ska man bara vara sig själv. Fast dock kan man inget annat än säga att alla har grymt snygga kläder, det är helt sjukt, nu känns det verkligen inte som att man har några fina kläder alls... haha. Men supernöjd än så länge, hoppas detta blir bra! Ska faktiskt bli roligt nu på gymnasiet, och plugga får vi ju alla göra förr eller senare, så är livet. Men det är bara att vänja sig, man kan ju ändra och tänka possitivt, kanske blir bättre då!

BTW så kom jag och malin försent tredje dagen i skolan... vadå lyckat? Sjukt PINSAMT! Men det var ABSOLUT inte vårat fel, utan jävla SKÅNETRAFIKEN. Dom är fan sjuka i huvudet. Bussen var 20 min försenad, sen skulle vi byta i bjärred, tror ni inte att den redan hade kört då? Ja, så det var ju bara att vänta tills nästa kom... så blev u att vi kom 30 min försent, men det är ändå sjukt pinsamt, speciellt nu i början. Ska man behöva ta en buss 2 timmar innan man börjar eller?sjukt för fan.

Ikväll så kommer September till MF, vill så gärna se henne! Hon är sjukt grym, får se om det blir av eller ej. Ska ju upp redan vid 6 i morgon och har även diagnos i matte, kanske inte så bra att vara för trött då! Men åhhh vill ju se denna grymma tjej 


VERONICA MAGGIO - DANIEL ADAMS RAY

Fy fan vad grymma maggio och daniel var! Vilket ös! Stämmningen, rösten, sångerna, låterna! Så jävla grymma båda två. De sjöng riktigt riktigt bra live. Kan inget säga mer än sjukt lyckad kvälll. kärlek till dessa på hög nivå


2:a i Klagshamn!

Tävlade igår i Klagshamn med Rosin, kom 2:a i ena klassen, sen 4 fel i andra. Nöjd med min polle!




första skoldagen

Skolstart idag!

Första dagen på katedralskolan(gymnasiet), trodde jag skulle vara mer nervös, men lite pirrigt var det allt. Men känner nu i efterhand att jag mer är nervös, jag menar hur i allsing dar ska man hitta och allt? Ännu mera lyckat var det ju när alla i min klass fick schema utom jag, känns bra! Men, men har kollat på det och det verkar vara ett rätt bra schema faktiskt, skönt. Var super kul att träffa nytt folk, och klassen verkar bra, kom även i samma klass som rebecka och malin. I morgon börjar dagen 08.15 med tyska, dår får man väl se hur det går! Måste dock upp kvart i 6, för annars hinner man inte göra sig i ordning...  JUST JA VI SKA FOTAS I MORGON. oh my god

I alla fall verkar det spännande med gymnasiet, hoppas det blir roligt som det sägs att det ska vara! Tar nog bara lite tid innan man vänjer sig, men sånt är livet.

emme pemme


träffade emelie igår, antagligen sista gången innan skolan... var sjukt bra väder! shortsväder ju! har redan börjat använda höstkläder, jeans, jacka, och allt... blandade känslor att det börjar bli höst nu, men samtidigt lite mysigt!

haha fina musse hatten från USA/disneyland!

sen blev det lite sötsaker också.....undantag ibland!

även kär i emelies väska


bling bling

NU för tiden är det bara bling bling som gäller inom hästvärlden och snart mobilvärlden.

Måste erkänna att jag tycker det är sjukt snyggt, fast ibland kan det bli för mycket. Men hade tänkt pimpa upp min iphone lite med ett glittrigt skal! Fräsigt ju. Egentligen är den vita absolut snyggast utan skal, men också absolut störst risk att tappa den om man inte har skal. Så vad väljer man om man villl ha en hel iphone!?




glassomanerna

Det har inte varit den bästa sommaren i med vädret, men bra har den varit. Man har redan glömt mer än häften vad man gjort? Förmodligen för man har gjort för mycket? Men kan man egentligen göra för mycket? Fast några fina sommarkvällar har det allt varit!

Till höger ser ni några riktiga glassälskare!
JOSSAN OCH ERICA

ingen sommar utan glasss.


onödigt inlägg, I know


3 days - back to life, back to reality

WHAAAAAT!? 3 dagar tills skolan börjar, sjukt! Hade varit en sak om man skulle gå tillbaka till sin gamla skola och börja 9:an, men nu är det inte så. Jag ska börja gymnasiet, allt är helt nytt, exakt allt! Lite pirrigt faktiskt, men mest spännande. Det ska bli jätteroligt! Alla säger att gymnasiet är den roligaste tiden, så man får hoppas det stämmer. Kändes bara som jag nyss gick i 7:an? Ofattbart. Men på måndag är det FÖRSTA DAGEN, nu taggar vi skolan för fullt!


so live your life

Träffade även sanna, tova, louise, louise i förgår, var hur kul som helst! Snacke sjuka tjejer det dära, och självklart var jag ju en av dom med. Underbara girls. Har knappt sett dom i sommar, verkligen saknat dom! Och våra samtal behöver vi inte gå in på, men många härliga skratt fick vi till tillsammans. Hoppas absolut på en lika rolig stämmning nästa gång.

Fortfarande förkyld, vadå bra nu innan skolstart? Tror det är 3:e gången denna sommaren jag är sjuk, hade feber i för går. Alltså det är inte acceptabelt! Bli frisk nu ERICA ! peppar peppar


Im gonna miss u

Har sagt hejdå till Nathalie idag, eftersom att hon sticker till KENYA och pluggar nu i ett helt år! Sjukt roligt för henne ju, men samtidigt lite sorgligt. Men, men man kommer ju hålla kontakten på annat sätt. Själv hade jag tyckt det varit fett, för vem vill inte plugga utomlands egentligen? Hade mer än gärna gjort det, helt klart(; Så om jag hade varit henne hade jag varit överlycklig, klart lite pirrigt, och lite jobbigt att lämna allt som man har här hemma, men samtidigt får du en chans och upplevelse i livet som många andra inte har möjlighet till,  så får ni chansen till något, ta den!

HA DE NU SÅ JÄVLA BRA NATALIE I AFRICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSS OCH KRAM ♥



blåblueblåblue


Inte sovit en blund i natt. Jävla förkylning, hade även jätteont i ryggen. Ingenting stod rätt till, men tvingade mig själv till stallet redan 10, så nu är mina sysslor för dagen gjorda. Eftersom jag hällde i mig både te och varm oboy nu så mår jag mycket bättre! Om en stund kommer louise hit, sedan blir det Lund. Hoppas hon överlever med min förkylning!


falsterbotöserna

Och här har vi då vår fina packning vi hade med oss! Man skulle kunna tro att vi skulle vara borta en vecka...



skype?

Är det bara jag som är nybörjare med skype? haha. Eller rättaresagt jag har inte skaffat det förrän nu! Har aldrig känt att jag riktigt har haft behov av det. Men tyckte ändå att det var dags nu, någon gång måste man ju skaffa det. Var på tiden med andra ord! Så har typ inga vänner, men det är lugnt, jag klarar mig(; Men för er som vill adda så heter jag: ericapauckstadt


steffi på besök!








B I L D E R   F R Å N   I D A G


helgen som gått

Vilken helg! Helt underbar! Har gjort både det ena och det andra, har haft så himla roligt. I fredags var det fest på Strandbaden i Falsterbo, rkt lyckat! Sedan övernattade vi hos min faster som bor nära där med mina tjejer, göttans. Igår tog vi buss, tåg hem. Efter det var jag så övertrött att jag blev pigg, cyklade till stallet, sen red jag Rosin, hoppade lite barbacka på 1 meter. På kvällen var det att TAGGA fest igen hos emelie, även där blev det super skoj! SÅ TACK ALLA FÖR ALLT

Nu på eftermiddagen kom Rosins förra ägare Steffi och hälsade på, har ju inte sett dom sedan vi fick henne, så det var jätteroligt att de kom på besök. Måste verkligen bli fler gånger! Man såg rkt hur prinsessan kände igen dom, så gulligt :')

Ikväll lagade jag kvällsmaten och det blev.....

min meny för dagen:

•Huvudrätt: Köttbullar och Potatis med brunsås och gelé

•Efterrätt: Äppelpaj med vanlijsås

stolt kock för ikväll, haha!


falsterbo med dessa töser tonight!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

My own little princess, KILLBARRY ROSIN

Killbarry Rosin är en häst som älskar livet. Hon njuter av varje sekund i livet, en riktig livsnjutare. I år blir hon 10 hela år och är alltså född 2001. Jag har snart haft henne i 8 underbara månader. (Fick henne 17 december) Så snabbt tiden går, helt sjukt. Jag hoppas på fler fantastiska år med denna fantastiska häst. Med mig har vi hoppat upp till LB, men vi är på väg att trappa oss uppåt. Men med förra ägare har hon hoppat LA. Ibland får vi motgångar men också medgångar. Jag vill säga mest medgångar. Redan har jag fått en del placeringar med denna prinsessa, alltid lika roligt varje gång att åka ut och tävla. Nästa tävling blir i Klagshamn nästa vecka. Rosin ÄLSKAR att hoppa, hon tycker det är så roligt! Även tycker hon det är super kul att arbeta på marken också med markarbete. Terränghinder och rida ut i skogen tycker hon är en frihet, helroligt! Denna pollen är väldigt sällskapsjuk av sig, men vilken häst är inte det om man tänker efter? Hon är impoterad från Irland sen några år tillbaka och har en gång i tiden varit vildhäst. Fast det är mycket som ska stämma mellan häst och ryttare, och jag tycker att vi båda kommer väldigt bra överrens. Det tar alltid lite tid innan man lär känna sin häst helt och hållet. Det blir precis som en famlijemedlem! Lilla Rosin... vad mer kan man säga om dig? Ja man kan skriva flera noveller långt, men tyvärr hade jag inte orkat, och tror heller inte ni hade orkat det. Men kärlek till denna ponny helt enkelt. Min egen lilla superstar.




TERRÄNG
Kanske skulle testa och tävla fälttävlan någon gång? Det hade pollen nog tyckt var hur roligt som helst, även jag. Vem vet, det kanske kommer. Man kan ju alltid testa!



HOPPNING
Det är helt enkelt det roligaste som finns. That's it!


fruit is the best colour you can eat




Ellerhur ser det gott ut? Man blir riktigt sugen på melon, jordgubbar och andra frukter när man ser dessa bilderna från i somras! Man kanske ska börja göra fruktsallad eller något annat liknande oftare. Det är ju nyttigt, så varför inte slå till! Jag som behöver äta betydligt nyttigare, det hade ju passat perfekt för mig!


GODMORGON, eller GODFÖRMIDDAG KANSKE?

Vaknade i morse med lite sol, det fanns ju alltid hopp om att den skulle vara kvar, men kan väl inte säga att det är mycket till sol ute nu... Gick upp vid halv 11 tiden, åt frulle och kollade en stund på 7 heaven. Får se om jag ska rida idag, min polle har ändå gått ganska hårt denna veckan, och igår när jag red henne gick hon jättefint! När man lägger ner mycket arbete på sin häst så ger det resultat, det är en sak som är säkert. Vill bara ut och tävla nu, så himla tävlingssugen! Hade varit så roligt om man haft en häst till och rida och tävla, iförsig hade det varit så betydligt enklare om man bott på gård. För det är ju så roligt! Det är klart att det tar tid och ork att hålla på med hästar, men tycker man bara att det är roligt så fungerar det kanon! Nu i efterhand så inser man också så många kompisar och vänner man fått inom sporten, det är ju bara guld värt det alltså.

I love horses, and that's true


the girl in red, rött är sött


Älskar mina röööda chinos, visst, kanske ser ut som en kräfta men wtf! Men snygga och sköna är dom!

Bran New Charles Owen

Behöver en ny ridhjälm! Tyvärr börjar min JW hjälm bli för liten, fast har dock haft den i över 3 år. Fast man behöver förnya sig ibland. Är lite sugen på denna blå/silvriga Charles Owen! Sjukt snygg, vill testa på något nytt också. Så får hoppas det blir denna!


KONSTVERK, jag kan om jag vill


Min fina bokstav i mitt namn, kan bli fint när man pyntar det med USA flaggor. Vad tycks?


Ît's raining man, yeah, hallelujah

Vad gör man när det regnar en hel dag? Ja man kan göra mycket, men inte lika mycket som när det inte regnar. Så idag blev mitt val lite städning! Det behövs det med, och eftersom att jag totalt stört vägrar att göra det när det är fint väder får man väl göra det lite idag. Men inte orkar man bara göra det, ska packa inför Falsterbo med som jag ska till i morgon med tjejerna! Det ser jag fram emot. Även blir det förmodligen träffa Lojjsan! Så att det blir ju inte så illa i alla fall. MEN FY FAN FÖR REGN, JAG ÄR TRÖTT PÅ DE


då är det dags att skrapa fram hösten


boban och russe på skogstur i dagge

Blev en lång och härlig runda med hästarna Bob och Rosin idag. Lika roligt som vanligt, de blev så glada när de fick komma ut och röra på sig, de behöver de. Elin såg så nöjd ut efter rundan med Bob, så det var ju bra det! TUR med vädret hade vi, precis innan vi skulle tränsa hästarna, kom ett ÖSREGN, hördes precis som någon kastade ner ett regnfall. Men det var i ca 2 min, sen regnade det inte på över 2 h, SKÖNT. Ibland får man ha tur, även om man inte alltid har det!


Dasty




Hälsade på kompisar från USA igår, och även var vovven Dasty där! Så fruktansvärt söt. Han hade skrapat upp sina sulor på tassarna så han fick gå med inomhus skor och strumpor, så sweet. Även världens keligaste hund, så himla mysigt!

lost in the blost

Sjuk bild. Sitter för mig själv och skrattar åt den. Sådan häst sådan ryttare, underbart!

solnedgång i bjärred




next to you

Igårkväll blev det umgås med tjejerna hos amanda, mycket trevligt nu i mot slutet av lovet. Kan inte förstå hur lovet bara flugit iväg så. Sinessjukt. Såklart har man hunnit med en massa roligt, men mer sol hade önskats, då hade den varit riktigt grym! Måste säga att detta är inte den bästa sommaren, men den kunde ha blivit med rätt väder och allt. Men har haft en riktigt bra sommar ändån. Ikväll kommer mina hästtöser Elin och Louise, så kanske dags att fixa sig snart, kanske inte så trevligt att ha på sig ridkläder när de kommer. Skulle inte tro det.




Har svårt att bli bra på bild, men Heidi lyckades faktiskt få ngn bra bild på mig igår.


mot stallet

Nu har min Stockholmare Josephine åkt hem igen, tråkigt men sant. Då dröjer det väl ett tag innan man får se susen av henne igen. Saknar henne redan. Men jag måste säga att vi hunnit med en del att göra ändå, både solat och badat, varit på tivoli i danmark (Köpenhamn), och även en tur i Malmö har vi hunnit med. Så om man ska dra en slusats så kan man säga att vi har haft det grymt roligt. För en gångs skull kan jag inte klaga på vädret som vi har haft. Så där är min anledning till att jag inte hunnit ladda upp bilder, men de kommer, antagligen senare.

Om ett tag drar jag mot stallet, hade tänkt ta mig en cykeltur, sen ett hårt ridpass. Måste få lite bättre kondis nu innan skolstart. Man kan ju inte komma och börja sin insats som en softpotatis, aldrig i livet. SÅ NU KÖR VI


GRATTTIS EMME PEMME PÅ 16 ÅRSDAGEN!!!


Grattis till söta och underbara emelie! Hoppas du får en kanon bra dag, stor tjajj nu ja!

jossan här !

Nu är min underbara Stockholmare här i Skåne, härligt värre. Så nu stannar hon här till lördag och innan dess ska vi hitta på en massa skoj. Idag blev det bechen i det fina vädret med jossan, heidi och mallan. Hem vägen var däremot inte nådig, blåste som in i DÖDEN, men vi överlevde , och det är ju trots allt huvudsaken.

stegrande hästapolle


Jag och Smilla förra året när vi badade i sjöarna, fy fasiken vad roligt det var. Så fort det kommer fler soliga dagar ska jag lätt rida ner till sjöarna och bada med min polle, ni anar inte vad roligt det är. För er som aldrig har badat med hästar, gör det! Det är ett måste, men för er som är fega och inte vågar bör ju dock inte göra det. haha.

BEAAAAAAAACHEN

Vaknade redan 9 idag, det var sjukt varmt inne på rummet, dessutom kom mamma in stormande och typ väckte mig. Trött som bara den, men rätt härligt att gå upp tidigt ändå när det är sånt här fint väder! Strålande sol och super varmt, har redan solat en stund, och ska ut nu igen, sen blir det stranden med heidi, JAG SKA FAN BLI SVART, man kan ju alltid hoppas, sen är det en annan femma om man inte lyckas. Men hatar att vara kritvit, det värsta som finns. Visst, jag har rätt lätt för att bli brun, men det har ju inte varit väder för att man ska kunna bli brun, så det gäller att passa på nu när det är väder för det.


it happens when you least expect it




bilder som carro tagit!

RSS 2.0